ΓΙΑΤΙ ΡΕ....ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ;;;Ρε μπας κι είσαι ο Σκαλούμπακας;![]()
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
ΓΙΑΤΙ ΡΕ....ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ;;;Ρε μπας κι είσαι ο Σκαλούμπακας;![]()
Ναι, αλλά δεν θα μπορείς να το αντιληφθείς αν έτσι κι αλλιώς ο χώρος παίζει μάπα (όπως συνήθως)Αν ειναι κακα μηχανηματα θα ειναι και σε φροντισμενους και σε αφροντιστους χωρους,ειτε αν ειναι αναλογικα ειτε ψηφιακα.
ΑκριβώςΤο λεπον, το συμπερασμα ειναι το εξης,αν δεν μπεις στο κλειστο κλαμπ αυτων που εχουν ξοδεψει χρημτα και εχουν φτιαξει το χωρο τους (καλα κανανε) με πιθανες επιπτωσεις στο ΑΙΣΘΗτικο κομματι (δεν με νοιαζει δικος τους ειναι ο χωρος) δεν μπορεις να εχεις αποψη.Αυτο στην καλη βερσιον.Στην κακη εισαι ποζερας, χαϊεντας κλπ κλπ.
Σωστο.Βεβαια αν καποια γνωστα καλα μηχανηματα δεν παιζουν τοτε ευκολα συμπεραινεις οτι ευθυνεται ο χωρος και οχι αυτα.Ναι, αλλά δεν θα μπορείς να το αντιληφθείς αν έτσι κι αλλιώς ο χώρος παίζει μάπα (όπως συνήθως)
Ισως να σου φανούν και καλά.
Μέγα λάθος.Οι 'ακροατές' που λες στη πρώτη κατηγορία που απαιτούν το σύστημα να φτύνει τη μουσική όπως ακριβώς είναι γραμμένη, χωρίς καμμία μα καμμία αλλαγή (πράγμα αδύνατο ούτως ή άλλως) ΔΕΝ ακούνε μουσική. ακούνε μηχανάκια.
Ναι. Αλλά δεν είναι πιο εύκολο να έχεις μετρήσει τον χώρο απο πριν;Σωστο.Βεβαια αν καποια γνωστα καλα μηχανηματα δεν παιζουν τοτε ευκολα συμπεραινεις οτι ευθυνεται ο χωρος και οχι αυτα.
Εγώ πάντως δεν ακούω μηχανάκια, παρά μόνο για λίγο (κανένα 15μερο) μετά την αγορά τους.Ολοι τελικα μηχανακια ακουμε.Διαφορετικα δεν θα ειμασταν εδω να κατηγορουμε ο ενας τα μηχανακια του αλλου
Φαινεται και απο την τροπη που ακομα μια φορα πηρε η συζητηση που δεν αφορα αμεσα μηχανακια...
Είπαμε, 5% του συνολικού τζίρουΚαι που λέτε παιδιά, τα βινύλια πουλάνε η δεν πουλάνε?
Απαραίτητο. Στη θεωρία τουλάχιστον. Στη πράξη ομως δε θες σοβαρά μηχανήματα να παίζουν για να μετρήσεις και να φτιάξεις το χώρο; vicious circle.Ναι. Αλλά δεν είναι πιο εύκολο να έχεις μετρήσει τον χώρο απο πριν;
Δεν ξέρω εάν πουλάνε ή όχι, πάντως εγώ μια χαρά αυξάνω τη συλλογή μου, ακόμα και τώρα που δεν μπορώ να τα ακούσω.Και που λέτε παιδιά, τα βινύλια πουλάνε η δεν πουλάνε?
Ε?
Ε?
Πιο ευκολο σιγουρα ειναι και το πιο πιθανον ειναι να θελει φροντιδα.Εδω ακριβως ειναι που μπαινει στην εξισωση και το οικονομικο και οι προτεραιοτητες.Ναι. Αλλά δεν είναι πιο εύκολο να έχεις μετρήσει τον χώρο απο πριν;
Αντε με το καλο να ελθουμε και μεις να μας ταρακουνησεις τα σωβρακα με κανενα death metalΔεν ξέρω εάν πουλάνε ή όχι, πάντως εγώ μια χαρά αυξάνω τη συλλογή μου, ακόμα και τώρα που δεν μπορώ να τα ακούσω.
Κάνω υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι, να φτιαχτεί ο χώρος ακρόασης και να ξεκινήσω να απολαμβάνω τη μουσική μου!![]()
Για να μην τα αναφέρεις ούτε εσύ, πρέπει να είναι καλά κρυμμένα στα άδυτα της στοάς των βινυλιακών ιλουμινάτων...Και υπήρχαν πολλά πράγματα να συζητήσουμε -καλά αλλά κυρίως στραβά κατά τη γνώμη μου- για την νέα μπίζνα του βινυλίου.
Οχι απαραίτητα. Εννοείται πως με το φορητό κασετοφωνάκι που λέγαμε πριν δεν γίνεται.Στη πράξη ομως δε θες σοβαρά μηχανήματα να παίζουν για να μετρήσεις και να φτιάξεις το χώρο;
Άλλο ένα νήμα καταστράφηκε και μετατράπηκε σε ψηφιακό εναντίον αναλογικού και βελτίωση χώρου.
Όφου όφου ήντα μου 'πες εδά. Αφτό θα ξεπλυθεί με αίμα ....Οκ, το ίδιο. Όχι ...καλύτερα να μη τα βλέπεις!
Πάρτ'αλλιώς: οκ, το ίδιο, να κι αν φαίνονται, να κι αν δε φαίνονται, αδιάφορο, όχι ...καλύτερα να μη φαίνονται!
Τες πα, προσωπικώς, και με το συμπάθειο δηλαδή, να κι αν σου αρέσει έτσι, να κι αν σου αρέσει αλλιώς. Είχα γω ένα καημό τι σκατά σ'αρέσει, τι να σου πω, έχασα τον ύπνο μου!
Εδώ ούτε τι αρέσει σε μένα δε δίνω σημασία, θα δώσω σε σένα; Γιατί 'σαι'ευαισθητούλης;![]()
Με τη σειρά! Ουάν ατ ε τάιμ!Εχει να κανει και με τους λαμπατους ;
![]()
AnytimeΜε τη σειρά! Ουάν ατ ε τάιμ!![]()