Umik 1 - REW

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
καλησπέρα στη παρέα

από τα δύο παρακάτω διαγράμματα πιο θα λέγατε ότι είναι καλύτερο και θα μπορούσε να δεχτεί πιο εύκολα eq?
είναι σε θέση που μπορώ να το βάλω !!!! View attachment 103914
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Δοκιμασε να σηκωσεις το sub περίπου 1m από το εδαφος και ξανακάνε την βολτα και τις αντίστοιχες μετρήσεις. Το sub να έχει κλιση 15 - 45 μοίρες προς το ταβάνι.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.229
Έχω βάλει στο μάτι αυτό το καφέ έπιπλο για να βάλει πάνω το σαμπ αλλά περιμένω να τελειώσει με τον γιατρό και τον νοσοκόμο :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.197

Δοκιμασε να σηκωσεις το sub περίπου 1m από το εδαφος και ξανακάνε την βολτα και τις αντίστοιχες μετρήσεις. Το sub να έχει κλιση 15 - 45 μοίρες προς το ταβάνι.
η κλίση που θα βοηθούσε σε χαμηλές συχνότητες?

Reaction score
7.889
Έχω βάλει στο μάτι αυτό το καφέ έπιπλο για να βάλει πάνω το σαμπ αλλά περιμένω να τελειώσει με τον γιατρό και τον νοσοκόμο :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Ωωωχ μη μου λες τέτοια.....:D
[DOUBLEPOST=1535396810][/DOUBLEPOST]

:oo_O

Reaction score
7.889
καθυστερήσαμε τελικά, αλλά όταν έχεις να κάνεις με παιδικά πάρτι και γιορτές όλα είναι απρόσμενα. κάπου διάβασα για το @daharis666 για πάνες και λοιπά. όποτε θέλεις έρχεσαι Σύρο τα έχω όλα εύκαιρα.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.197
καθυστερήσαμε τελικά, αλλά όταν έχεις να κάνεις με παιδικά πάρτι και γιορτές όλα είναι απρόσμενα. κάπου διάβασα για το @daharis666 για πάνες και λοιπά. όποτε θέλεις έρχεσαι Σύρο τα έχω όλα εύκαιρα.
τι έθιμα και αυτά στη Σύρο...:roflmao:
εγώ ξέρω όταν σε καλούν κάπου πας με δώρα,γλυκά κλπ κλπ...
δεν κουβαλάς σκ@τά:p:roflmao::lol:

Reaction score
7.889
εδώ με το ηχείο όσο πιο κοντά στο πίσω τοίχο με 10 μοίρες large και small κροσ 80 και το sub off

small vs large 10 kolita.jpg

τι έθιμα και αυτά στη Σύρο...:roflmao:
εγώ ξέρω όταν σε καλούν κάπου πας με δώρα,γλυκά κλπ κλπ...
δεν κουβαλάς σκ@τά:p:roflmao::lol:
χαχαχαχ αυτό σου λέω μη κουβαλήσεις τίποτα στα έχω όλα έτοιμα. pampers μωρομάντιλα αλλαξιερα ότι χρειάζεσαι. και κούνια σου κατεβάζω από το πατάρι.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
η κλίση που θα βοηθούσε σε χαμηλές συχνότητες?
Η λογική είναι ότι πηγαίνοντας το σαμπ ποιο κοντά στο ταβανι (η κλίση βοηθαει σε αυτό) και ευθυγραμμίζοντας το με τις μεγαλες διαγώνιους του δωματίου (τριεδρες γωνίες) ίσως αλλάξει το pathway που δημιουργεί τις ακυρωσεις.

Οι χαμηλές συχνότητες είναι παντοκατευθηντηκες δηλαδη 3d, η μετακίνηση του sub σε 2d διαστασεις καμία φορα δεν αρκεί.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.197
Η λογική είναι ότι πηγαίνοντας το σαμπ ποιο κοντά στο ταβανι (η κλίση βοηθαει σε αυτό) και ευθυγραμμίζοντας το με τις μεγαλες διαγώνιους του δωματίου (τριεδρες γωνίες) ίσως αλλάξει το pathway που δημιουργεί τις ακυρωσεις.

Οι χαμηλές συχνότητες είναι παντοκατευθηντηκες δηλαδη 3d, η μετακίνηση του sub σε 2d διαστασεις καμία φορα δεν αρκεί.
επειδή αυτό είναι bass reflex...
κοιτάζουμε να δώσουμε κλίση με βάση το σημείο του γούφερ ή της οπής?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.114
εδώ με το ηχείο όσο πιο κοντά στο πίσω τοίχο με 10 μοίρες large και small κροσ 80 και το sub off

View attachment 103968
Εντάξει, έχουμε δει και χειρότερα.
[DOUBLEPOST=1535407120][/DOUBLEPOST]Αυτο το mode στα 60 σκοτώνει. Βαλε το Cross στα 100...το ηχείο υπαρχει περίπτωση να έρθει πολύ μπροστά;

Reaction score
7.889
Εντάξει, έχουμε δει και χειρότερα.
[DOUBLEPOST=1535407120][/DOUBLEPOST]Αυτο το mode στα 60 σκοτώνει. Βαλε το Cross στα 100...το ηχείο υπαρχει περίπτωση να έρθει πολύ μπροστά;
ότι μπορεί ναι απλά μετά δεν θα είναι λάθος εφόσον θα πλησιάσει τη θέση ακρόασης. οι αρχικές ήταν στους 70 το πήγα στους 48 από τον πίσω. να δοκιμάσω 1μ?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.114
1,20

Πριν το κουνήσεις μέτρα με το cross στα 100

Last edited:

Reaction score
7.889
για να καταλάβω είναι χειρότερο αυτό το peak από το βύθισμα που έχει λίγο πιο χαμηλά?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.114
Βύθισμα ειναι ενα στενό στους 50 και στους 70. Πολυ στενό. Μην του δίνεις σημασία

Βαλε κρος στα 100 ντε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88