Άμεση Βοήθεια: Δυο ηχεία οροφής σε πόση απόσταση;

Reaction score
4.327
Ποιό sub είναι αυτό; Και ποιός ενισχυτής; Αν έχει pre out πάρε και έναν crown για τα μπροστινά τουλάχιστον. Τα zensor 7 είναι ε;

Reaction score
375
Ρε παιδιά εγώ ποια ηχεία έχω πάνω? Σε ποια επιλογή από όλες να πατήσω yes?
[DOUBLEPOST=1544961473][/DOUBLEPOST]
Ποιό sub είναι αυτό; Και ποιός ενισχυτής; Αν έχει pre out πάρε και έναν crown για τα μπροστινά τουλάχιστον. Τα zensor 7 είναι ε;
To Dali e12f είναι.

Μπορείτε να με βοηθήσετε στο προηγούμενο μου ερώτημα?

Έχω 2 dali phantom στο ταβάνι μόνο σαν ατμος. Ποια επιλογή να επιλέξω από τις εικόνες? Top middle υποθέτω, κανω λάθος?
[DOUBLEPOST=1544961754][/DOUBLEPOST]
Μην τον μπερδεύεις ρε! Κάτσε να συνδέσει πρώτα αυτά που έχει.
Πέτρο μπορείς να βοηθήσεις? Ειμαι στα τελειώματα.. ελπίζω κα κόλλησα εδώ. 2 ηχεία στο ταβάνι μόνο έχω, να επιλέξω top middle ή top front?

Attachments

Reaction score
4.327
top middle σίγουρα. Κακώς όμως έπρεπε να πάρεις το επόμενο μοντέλο denon που έχει και pre out

Reaction score
375
Τα σύνδεσα όλα και ενώ στο αρχικό τεστ άκουγα τον ηχο από τα πάνω ηχεία, όταν παίζω τρέιλερ από το Apple TV στην οθόνη δεν εμφανίζεται ούτε η ένδειξη Dolby vision ούτε η ένδειξη Dolby Atmos. Στο Apple tv τα έχω ενεργοποιημένα και τα δυο αυτά αλλά όταν παίζω τρέιλερ δεν ακούω κανέναν ηχο από επάνω.
[DOUBLEPOST=1544968916][/DOUBLEPOST]
top middle σίγουρα. Κακώς όμως έπρεπε να πάρεις το επόμενο μοντέλο denon που έχει και pre out
Τι ακριβώς κάνει αυτό το pre out? Δεν θέλω ούτε άλλο μπάσο ούτε αλλά ηχεία. Καλυμμένος είμαι.

Reaction score
375
Στο νετφλιξ μέσω Apple TV έχω κανονικά ατμος αλλά στις αγορασμένες μου ταινίες στο Apple TV τα ηχεία ατμος δεν ανταποκρίνονται. Τι φταίει βρε παιδιά?
Όλες οι αγοράσαμενες μου ταινίες μου είναι ατμος. Όλες όμως.

Reaction score
3.872
Σιγουρεψου οτι το αρχειο ηχου που αναπαραγεις στην ταινια ειναι το σωστο.

Reaction score
375
Σιγουρεψου οτι το αρχειο ηχου που αναπαραγεις στην ταινια ειναι το σωστο.
Είναι, δεν έχω αγοράσει τίποτε άλλο εκτός από ατμος. Γραφουν κιολας ατμος. Από νετφλιξ μέσω Apple TV παίζουν μια χαρά οι ταινίες και ακούγονται τα ατμος ηχεία αλλά από iTunes μέσω Apple TV δεν ακούγονται..

Reaction score
375
Του έχεις πει του player να κάνει bit streaming και αποκωδικοποίηση ο ενισχυτής σου;
Mα το πλαυερ (apple tv) παιζει μια χαρα οταν παιζω μεσω αυτου ταινιες στο νετφλιξ. Εκει το ατμος παιζει.

Το προβλημα εινα οταν παιζω ταινεις απο το itunes.

Reaction score
4.327
Τότε στις ρυθμίσεις του itune πρέπει να κοιτάξεις. Να μην κάνει decoding αυτό αλλά να στέλνει ήχο ψηφιακά στον ενισχυτή

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef