melina
Cargo 200
- Reaction score
- 46.182
View attachment 113086 View attachment 113087
Το ένα κόκκινο το έβαλα στο sub , το άλλο από την πλευρά του ενισχυτή που να το βάλω?
θα βάλεις το κόκκινο στον ενισχυτή στη θέση subwoofer 1
View attachment 113086 View attachment 113087
Το ένα κόκκινο το έβαλα στο sub , το άλλο από την πλευρά του ενισχυτή που να το βάλω?
θα βάλεις το κόκκινο στον ενισχυτή στη θέση subwoofer 1
To Dali e12f είναι.Ποιό sub είναι αυτό; Και ποιός ενισχυτής; Αν έχει pre out πάρε και έναν crown για τα μπροστινά τουλάχιστον. Τα zensor 7 είναι ε;
Πέτρο μπορείς να βοηθήσεις? Ειμαι στα τελειώματα.. ελπίζω κα κόλλησα εδώ. 2 ηχεία στο ταβάνι μόνο έχω, να επιλέξω top middle ή top front?Μην τον μπερδεύεις ρε! Κάτσε να συνδέσει πρώτα αυτά που έχει.
Βάλτο εκεί! Στο PRE OUT - subwoofer 1θα βάλεις το κόκκινο στον ενισχυτή στη θέση subwoofer 1
Άλλο ρωτάω Πέτρο. Διάβασε την ερώτηση. Δες τις φωτογραφίες σόου παρέθεσα και πες μου ποια επιλογή να κανω στον ενισχυτή?Βάλτο εκεί! Στο PRE OUT - subwoofer 1
Στο παρακάτω: ΟΧΙ.Ρε παιδιά εγώ ποια ηχεία έχω πάνω?
Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 που λες είμαι, στα αλλά 2 δηλαδή. Τι να κανω ? Κόλλησα μισή ώρα εδώ.Στο παρακάτω: ΟΧΙ.
![]()
Στο παρακάτω: ΟΧΙ.
![]()
Στα άλλα 2 δεν ξέρω.
Αφού έβαλες ένα ζεύγος τότε top middletop middle
Τι ακριβώς κάνει αυτό το pre out? Δεν θέλω ούτε άλλο μπάσο ούτε αλλά ηχεία. Καλυμμένος είμαι.top middle σίγουρα. Κακώς όμως έπρεπε να πάρεις το επόμενο μοντέλο denon που έχει και pre out
Είναι, δεν έχω αγοράσει τίποτε άλλο εκτός από ατμος. Γραφουν κιολας ατμος. Από νετφλιξ μέσω Apple TV παίζουν μια χαρά οι ταινίες και ακούγονται τα ατμος ηχεία αλλά από iTunes μέσω Apple TV δεν ακούγονται..Σιγουρεψου οτι το αρχειο ηχου που αναπαραγεις στην ταινια ειναι το σωστο.
Mα το πλαυερ (apple tv) παιζει μια χαρα οταν παιζω μεσω αυτου ταινιες στο νετφλιξ. Εκει το ατμος παιζει.Του έχεις πει του player να κάνει bit streaming και αποκωδικοποίηση ο ενισχυτής σου;