Άμεση Βοήθεια: Δυο ηχεία οροφής σε πόση απόσταση;

Reaction score
375
Τότε στις ρυθμίσεις του itune πρέπει να κοιτάξεις. Να μην κάνει decoding αυτό αλλά να στέλνει ήχο ψηφιακά στον ενισχυτή
Πηγα στις ρυθμισεις του itunes, δεν εχει και πολλα εκει μεσα.
Μηπως παιζει ρολο που "πηδηξα" το βημα HEOS και δηλωσα πως θα το κανω αργοτερα?

Reaction score
375
Βρηκα μια παλια απαντηση απο ενα παιδι με το ιδιο προβλημα. Το βραδυ που θα επιστρεψω σπιτι θα το δοκιμασω!
Λογικα κατι τετοιο θα ισχυει μιας και οι ταινιες μεσω apple tv + netflix παιζουν μια χαρα, το θεμα ειναι στις ταινιες του itunes.

Yes, finally I was able to get the Dolby Atmos . Please keep in mind that movie trailer will not provide Dolby Atmos sound.only the movies with Dolby Atmos either Rented or purchased will provide Dolby Atmos sound.The way I got my sound was very simple.I just changed the Audio in info bar of movie from English (US)AD to English (US).All the Atmos movies provide Atmos sounds when they are in original language Audio Tract .make sure your AD(Audio Description) is off in Apple Tv’s setting (setting-general-Accessibility-Audio description-off). Please double check that you have got the Right high speed HDMI cables (Apple recommend Belkin premier HDMI) & Keep in mind that Dolby doesn’t work on HDMI -ARC.

Reaction score
4.327
Πηγα στις ρυθμισεις του itunes, δεν εχει και πολλα εκει μεσα.
Μηπως παιζει ρολο που "πηδηξα" το βημα HEOS και δηλωσα πως θα το κανω αργοτερα?
Όχι. Πρέπει να πεις στον player που έχεις να κάνει κάτι τέτοιο

4.jpg

Reaction score
3.872
Βρηκα μια παλια απαντηση απο ενα παιδι με το ιδιο προβλημα. Το βραδυ που θα επιστρεψω σπιτι θα το δοκιμασω!
Λογικα κατι τετοιο θα ισχυει μιας και οι ταινιες μεσω apple tv + netflix παιζουν μια χαρα, το θεμα ειναι στις ταινιες του itunes.

Yes, finally I was able to get the Dolby Atmos . Please keep in mind that movie trailer will not provide Dolby Atmos sound.only the movies with Dolby Atmos either Rented or purchased will provide Dolby Atmos sound.The way I got my sound was very simple.I just changed the Audio in info bar of movie from English (US)AD to English (US).All the Atmos movies provide Atmos sounds when they are in original language Audio Tract .make sure your AD(Audio Description) is off in Apple Tv’s setting (setting-general-Accessibility-Audio description-off). Please double check that you have got the Right high speed HDMI cables (Apple recommend Belkin premier HDMI) & Keep in mind that Dolby doesn’t work on HDMI -ARC.
Αυτο σου ειπα.Να αναπαραγεις το σωστο αρχειο στην ταινια.
Επισης στο apple tv κανε τα παρακατω και προσεξε και αυτο που λεει με το quick start.

Screenshot 2018-12-16 at 16.21.17.png

Reaction score
375
Επισης στο apple tv κανε τα παρακατω και προσεξε και αυτο που λεει με το quick start.

View attachment 113117
Καλα τα λες ρε συ αλλα πως γινεται να παιζει κανονικα το νετφλιξ μεσω apple tv και οχι οι ταινιες itunes που και αυτες μεσω streaming παιζουν...
[DOUBLEPOST=1544978028][/DOUBLEPOST]

View attachment 113117
Αυτο το atmosperic πρωτη φορα το βλεπω. Δεν ειμαι και στο σπιτι για επιβεβαιωση αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εμενα λεει απλα "dolby atmos".

Reaction score
375
Optical καλωδιο δεν εχω βαλει πουθενα. Εχω αλλα δεν τα χρησιμοποιησα καθολου. Θελει μηπως κανενα optical?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.228
Optical καλωδιο δεν εχω βαλει πουθενα. Εχω αλλα δεν τα χρησιμοποιησα καθολου. Θελει μηπως κανενα optical?
όχι καλέ, δεν χρειάζεται να βουλώσεις όλες τις τρύπες, δεν είναι υδραυλικά :D

Reaction score
375
Untitled-2.jpg

Εδω με το ARC τι λενε αυτοι? Να συνδεσω τον ενισχυτη μεσω του hdmi out με την τηλεοραση στο HDMI ARC ή οχι σε αυτο?

Την lg bv7 εχω.

Reaction score
375
Aυτό να το κάνεις για να παίρνεις ήχο από την τηλεόραση
Εννοεις πως το arc χρειαζεται για να συνδεσω την τηλεοραση με τον ενισχυτη και οχι με το apple tv?
Το apple tv να το συνδεσω με οποιοδηποτε αλλο hdmi εκτος απο αυτο που λεει επανω του ARC?

Reaction score
4.327
Εννοώ ότι θα ακούς τον ήχο από τα κανάλια που βλέπεις στην τηλεόραση στα ηχεία σου (μέσω του ενισχυτή)
Στο arc βάλτο. To arc σημαίνει audio return channel Δηλαδή στέλνεις εικόνα στην τηλεόρασή σου αλλά μπορεί να σου φέρει και ήχο από αυτή π.χ. κανάλια

melina

Cargo 200
Reaction score
45.228
άσε το apple tv εκεί που το έχεις στο media player και δοκίμασε να συνδεθείς με την τηλεόραση από την έξοδο που γράφει monitor 2 και δες τι κάνει

Reaction score
3.872
Οχι.Ολες οι συσκευες αναπαραγωγης θα συνδεθουν στον ενισχυτη και η εξοδος του ενισχυτη θα παει στην εισοδο ARC της tv.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.228
αφού λέει ρε παιδιά ότι δεν παίζει το dolby atmos από apple tv μέσω της arc σύνδεσης :idk:

Reaction score
375
Tι να πω παιδια, εχω πελαγωσει. Απο το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα με τα καλωδια παλευα και δουλεια δεν εγινε.
Οταν παω στο σπιτι το βραδυ θα κανε ξανα ενα τσεκ. Κριμα γιατι εχω αγορασει και 6 ταινιες ατμος απο το itunes εδω και καιρο και περιμενω πως και πως να τις απολαυσω.

Reaction score
3.872
αφού λέει ρε παιδιά ότι δεν παίζει το dolby atmos από apple tv μέσω της arc σύνδεσης :idk:
99% δεν φταιει η συνδεση,αλλα τα σετινγκς στο apple tv ή αναπαραγει λαθος αρχειο ηχου.

Reaction score
375
Έτρεξες odyssey? Mην πελαγώνεις θα βγάλεις άκρη σιγά σιγά....
οχι δεν ετρεξα και δεν ξερω πως να το τρεξω.
[DOUBLEPOST=1544987709][/DOUBLEPOST]
99% δεν φταιει η συνδεση,αλλα τα σετινγκς στο apple tv ή αναπαραγει λαθος αρχειο ηχου.
Ολα τα αρχεια λενε atmos, ολα οσα εχω. Τα αγοραζα επιτηδες επειδη εχτιζα ταινιοθηκη ατμος. Καποιος σε ενα ξενο φορα μου εγραψε αυτο:
Sounds like iTunes hasn’t updated their library for Greece. Since you have Atmos on Netflix that proves your hardware works.

Ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει.

Reaction score
4.327
Όταν τον έβαλες μπροστά δεν σου πε να τρέξει για να σου ρυθμίσει διάφορα; Αν το μενού είναι το ίδιο με τον δικό μου πάτα settings και μετά πάνε speakers καΙ audyssey setup και start

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss