- Μηνύματα
- 312
- Reaction score
- 572
max 250€ ανά ηχειο αγαπητέ συμφορουμιτηΕνα εξαιρετικά δυσεπίλυτο πρόβλημα:
Ποιό είναι το ελάχιστο μπάτζετ για καινούργια ηχεία (+ενισχυτικά ή ενεργά), που πρέπει να διατεθεί πριν σκεφτούμε την αγορά σαμπ. Να πούμε στα δυο μέτρα, ούτε κοντά ούτε μακρυά.
200€ ανά ηχείο;
150€ ανά ηχείο;
100€ ανά ηχείο;
και το ερώτημα που με βασανιζει αν αξίζει να παω στα t5v που κανουν 170 εκαστος ωστε με τα εξτρα χρηματα να παω πιο γρηγορα σε αγορα ενος sub η να πάρω ένα ζευγάρι μεγαλύτερων ηχείων

adam t5v 170€/ τεμ
adam t7v 210€/ τεμ
focal alpha 65 250€ /τεμ (αλλα δεν υπάρχει δικο τους sub απο την εταιρεια οπως δινει η adam)
adam t10s sub 440€ /τεμ (συγκεκριμενα φτιαγμενο για την σειρα t5v & t7v)
βάζω ξανά το δωμάτιο γιατι το είχα ανεβάσει αρκετα post πριν μήπως βοηθήσει! ακρόαση 1.5m -max 2m
Για την ακρόαση χρησιμοποιείται Spotify απο υπολογιστή που συνδέεται απευθείας χωρις κάποιο DAC με τα ηχεία.
Last edited:
κλπ) πήρα από μόνος μου και δεύτερο και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Στην αρχή τα έβαζα μόνο για ταινίες (τι ήξερα?) αλλά και πάλι... Για εμένα λοιπόν πρώτα τη βάση (ηχεία). Τώρα αν δεν σκέφτεσαι να ξοδέψεις άλλα χρήματα στο μέλλον για sub μάλλον είναι καλύτερο το σενάριο με τα φθηνότερα (μικρότερα) ηχεία + 2 sub.