bretsos
Μπάμιας
- Μηνύματα
- 18.117
- Reaction score
- 53.740
Από το 35 σε 32 ή διαφορά είναι ελάχιστη, δεν θα καταλάβεις διαφορές.
Σαν κανόνας όμως είναι όπως τα λες
Σαν κανόνας όμως είναι όπως τα λες
Δεν θυμάμαι τίποτα......και πάνω που θα έψαχνα για να παραθέσω το ίδιο, παλαιότερο, post, που είχες κάνει για το ίδιο θέμα!
Επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ελαστικού (700x23) να σε ενημερώσω πως τα νούμερα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κατασκευαστής.Ο διάδοχος αυτού του ελαστικού που λέγεται continetal 5000 τα νούμερα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κατασκευαστής.
Η άνεση έρχεται και από τη ενίσχυση tpi του ελαστικού, η ενίσχυση αυτή διατρέχει............
Το 25mm είναι 25mm, το δικό μου.Επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ελαστικού (700x23) να σε ενημερώσω πως τα νούμερα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κατασκευαστής.
Κατά τα άλλα... ένα ακόμα καλό λάστιχο στην κατηγορία. Mέχρι εκεί.
Υ.Γ.: Στα RunFlat αυτοκίνητων θέλει "προσοχή" η εν λόγω εταιρεία. (παθών)!
.
View attachment 138910
Παίδες, τελείωσε το Σπάρταθλο χθες....
Επίσης gatorskin προτείνω αλλά τα 25mm.Μιας και τα λέτε ωραία εδώ, να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Σε ατσαλάκι δεκαετίας 70 μάρκας lappiere το οποίο έχω ντύσει με ότι είχα πρόχειρο στην αποθήκη, φοράω τα vittoria rubino 23αρια εδώ και κάποια χρόνια.
Το ποδήλατο χρησιμοποιείται καθημερινά σε δουλειές υπηρεσίες, μετρό κέντρο Αθήνα και γενικά άσφαλτο αλλά και κάνα πεζοδρόμιο που και που.
Επειδη παρατηρώ μια φυσιολογική φθορά, ποια λάστιχα να βάλω?
Έλεγα να πάω minimum σε 28 γιατί έχω βαρύνει και τρώω πολύ ξύλο με το ποδήλατο τον τελευταίο καιρό.
Ζάντες πίσω shimano αλουμινίου, μπροστά στεφάνι remerx πλεγμενο σε shimano κέντρο και ακτίνες (στράβωσε κάποτε το στεφάνι που είχα και το πέταξα).
Κιλά περίπου 100 με σκοπό να τα ρίξω....
Σε έξοδα θα μπεις άμα πάρεις κάτι που εντέλει δεν θα αντέξει και θα μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις πριν τη ώρα του...Σε έξοδα μας βάζεις....