christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.609
μωρε κωστα δεν δινεις σημασια στο εργο μου τους διαχυτες
Μην αρπαζεστε για τα κωλοστέρεα, δεν αξίζουν μία.
Χαλαρα. Όλοι δω καλοπροαίρετοι είναι, δεν εμπλέκονται κρυφά συμφέροντα και υπόγειες συμφωνίες με μαγαζιά, κι ο τομαν δε μου δίνει μετοχές και μερίσματα...
Λεξοτανίλ. Έστω Λαμικταλ, χατηρια δε χαλάω..
τωρα μαλισταΈχεις πάρει το κολαϊ, άμα χρειαστώ διάχυση εσένα θα πω.
μα στερεο θελω τζοβανι μου το αλλο αθλημα δεν το ξερω( στερεοφωνικό βέβαια )
Αμφιβάλλω σοβαρά, πως αν τα βάλεις διπλα διπλα, σε στέρεο, το Trinnov με τα sub και την ισοστάθμιση και το bryston όπως άκουγες δεν θα σε πιάσουν τα γέλια.Το ξέρεις ότι το dac της bryston είναι καλύτερο από του trinnov........( στερεοφωνικό βέβαια )
Όσο για τον προ ελα εδώ να μου πεις ποιος είναι καλύτερος ....(σε στέρεο πάντα )
Η ησυχία κοστίζει , δυστυχώς .john, πολυ καλλα εως αριστα πολλα τα χρηματα ομως ρε συ γιαννη ειναι τα καινουργια δεν θυμαμαι κωδικους
Αμφιβάλλω σοβαρά, πως αν τα βάλεις διπλα διπλα, σε στέρεο, το Trinnov με τα sub και την ισοστάθμιση και το bryston όπως άκουγες δεν θα σε πιάσουν τα γέλια.
Για κάντο και πες μας να γελάσουμε και μεις
ΠριτςΣε προγράμμα χωρίς ισοσταθμηση ....μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει κουβέντα. ( ο τριννοβ με όλα τα φίλτρα εκτός. Να παίζει σαν προ γραμμής...)
Είναι άδικο να τα συγκρίνουμε ......δεν συγκρίνονται !!!Πριτς
Οχι αγαπητέ δεν πάει έτσι. Βάλε και συ το ιστιοπλοϊκό σου το αγωνιστικό να πηγαίνει με την μηχανή τσούκου τσούκου, και οι βάρκες θα το περνάνε![]()
Γυρολόγος και...θεατρολόγος με τέτοιο θέατρο που παίζει γύρω μας.Πώς δεν το είχες φανταστεί...:ΑΓιατρός νευρολόγος.![]()
Ο χρήστος 77 πάει να σου πάρει τον τίτλο "Δόκτωρ ΔιαXύσιος"Ε ρε γλέντια, Λέανδρος με διάχυση!
Το πιάσες ντοκτορ ε??Ε ρε γλέντια, Λέανδρος με διάχυση!
Να γράψω γριές ή θα με παρεξηγήσει ο Τζιοβάνι?χροιές
Εννοείται!Ο χρήστος 77 πάει να σου πάρει τον τίτλο "Δόκτωρ ΔιαXύσιος"![]()
Να τού αλλάξεις εσωτερική καλωδίωση στα κλάιν μάινΤο πιάσες ντοκτορ ε??![]()
Σου τρεξανε τα σάλια με τα στηρικτικα των καλωδίων ε???
Αν είσαι καλό παιδί, θα σου σαξω και σένα για να μη ζηλεύεις!!
Που θα πάει Ντοκ, θα πάρω κάποια στιγμή τους διάχυτες μου κι εγώ!.. και τότε.. όπως το πες..ε ρε γλέντιααα!!![]()
οχι οχι ειναι πατενταριζμενος ο τιτλοςΟ χρήστος 77 πάει να σου πάρει τον τίτλο "Δόκτωρ ΔιαXύσιος