Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

P

PMC

Guest
Μην αρπαζεστε για τα κωλοστέρεα, δεν αξίζουν μία.

Χαλαρα. Όλοι δω καλοπροαίρετοι είναι, δεν εμπλέκονται κρυφά συμφέροντα και υπόγειες συμφωνίες με μαγαζιά, κι ο τομαν δε μου δίνει μετοχές και μερίσματα...

Λεξοτανίλ. Έστω Λαμικταλ, χατηρια δε χαλάω..

Το ξέρεις ότι το dac της bryston είναι καλύτερο από του trinnov........( στερεοφωνικό βέβαια )
Όσο για τον προ ελα εδώ να μου πεις ποιος είναι καλύτερος ....(σε στέρεο πάντα )

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
john, πολυ καλλα εως αριστα πολλα τα χρηματα ομως ρε συ γιαννη ειναι τα καινουργια δεν θυμαμαι κωδικους
Post automatically merged:

Έχεις πάρει το κολαϊ, άμα χρειαστώ διάχυση εσένα θα πω.
τωρα μαλιστα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.994
Το ξέρεις ότι το dac της bryston είναι καλύτερο από του trinnov........( στερεοφωνικό βέβαια )
Όσο για τον προ ελα εδώ να μου πεις ποιος είναι καλύτερος ....(σε στέρεο πάντα )
Αμφιβάλλω σοβαρά, πως αν τα βάλεις διπλα διπλα, σε στέρεο, το Trinnov με τα sub και την ισοστάθμιση και το bryston όπως άκουγες δεν θα σε πιάσουν τα γέλια.
Για κάντο και πες μας να γελάσουμε και μεις

P

PMC

Guest
Αμφιβάλλω σοβαρά, πως αν τα βάλεις διπλα διπλα, σε στέρεο, το Trinnov με τα sub και την ισοστάθμιση και το bryston όπως άκουγες δεν θα σε πιάσουν τα γέλια.
Για κάντο και πες μας να γελάσουμε και μεις

Τα σαμπ είναι πολύ σπουδαίο πράγμα ......
Ο χώρος είναι ένα άλλο .....( που επεμβαίνει ο τριννοβ απίστευτα )

Σε προγράμμα χωρίς ισοσταθμηση ....μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει κουβέντα. ( ο τριννοβ με όλα τα φίλτρα εκτός. Να παίζει σαν προ γραμμής...)

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.994
Σε προγράμμα χωρίς ισοσταθμηση ....μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει κουβέντα. ( ο τριννοβ με όλα τα φίλτρα εκτός. Να παίζει σαν προ γραμμής...)
Πριτς :p

Οχι αγαπητέ δεν πάει έτσι. Βάλε και συ το ιστιοπλοϊκό σου το αγωνιστικό να πηγαίνει με την μηχανή τσούκου τσούκου, και οι βάρκες θα το περνάνε :gotcha:

P

PMC

Guest
Πριτς :p

Οχι αγαπητέ δεν πάει έτσι. Βάλε και συ το ιστιοπλοϊκό σου το αγωνιστικό να πηγαίνει με την μηχανή τσούκου τσούκου, και οι βάρκες θα το περνάνε :gotcha:
Είναι άδικο να τα συγκρίνουμε ......δεν συγκρίνονται !!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Ε ρε γλέντια, Λέανδρος με διάχυση!
Το πιάσες ντοκτορ ε?? :sneaky: :sneaky:
Σου τρεξανε τα σάλια με τα στηρικτικα των καλωδίων ε???:tongue::tongue:
Αν είσαι καλό παιδί, θα σου σαξω και σένα για να μη ζηλεύεις!!:rolleyes:
Που θα πάει Ντοκ, θα πάρω κάποια στιγμή τους διάχυτες μου κι εγώ!.. και τότε.. όπως το πες..ε ρε γλέντιααα!!:dance2::dance2::dance2:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.994
Πάντως @jiovani75 ακόμα και σε απλή λειτουργία, αμφιβάλλω πολύ σοβαρά πως σε τυφλή δοκιμή μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ποιο από τα δυο παίζει καλύτερα, μεταξύ δυο τόσο καλών dac.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Ο χρήστος 77 πάει να σου πάρει τον τίτλο "Δόκτωρ ΔιαXύσιος" :p
Εννοείται!
Αλλάζει κι ο Ντοκ σε δοκτορ πολυφωνικής κι όλα καλά!! :rolleyes: :rolleyes:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.049
Το πιάσες ντοκτορ ε?? :sneaky: :sneaky:
Σου τρεξανε τα σάλια με τα στηρικτικα των καλωδίων ε???:tongue::tongue:
Αν είσαι καλό παιδί, θα σου σαξω και σένα για να μη ζηλεύεις!!:rolleyes:
Που θα πάει Ντοκ, θα πάρω κάποια στιγμή τους διάχυτες μου κι εγώ!.. και τότε.. όπως το πες..ε ρε γλέντιααα!!:dance2::dance2::dance2:
Να τού αλλάξεις εσωτερική καλωδίωση στα κλάιν μάιν :lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
Ο χρήστος 77 πάει να σου πάρει τον τίτλο "Δόκτωρ ΔιαXύσιος
οχι οχι ειναι πατενταριζμενος ο τιτλος

παντος οταν τοποθετησαμε τα γιαμαχα χωρις τους διαχυτες -δεν- μετα λες και ηταν αλλα ηχεια

Last edited:

Reaction score
29.658
Χρήστο αν είναι το Μ5000 είναι εξαιρετικό ηχείο. Ναι έχει ένα σκασμό λεφτά το ξέρω κάπου στα 26κ νομίζω ? ή κατι τέτοιο. Είμαι όμως σχεδόν σίγουρος ότι παίζει καλύτερα από άλλα χαιεντάδικα ηχεία ίδιας ή παραπλήσιας τιμής.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas