Έχει μέλλον το 4K UHD στη Ελλάδα;...μάλλον ξεχάστε το

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.729
Φίλε alexis,μια και απ'ότι βλέπω μάλλον έχεις αγοράσει το συγκεκριμένο complete box set σε BD του Game of Thrones,από Ιταλικό amazon και επειδή ενδιαφέρομαι για πιθανή αγορά θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής:

1. Ελληνικοί Υπότιτλοι υπάρχουν και στα 8 seasons?
Φυσικά είδα ότι το αναφέρεις πιο πάνω ότι διαθέτει και επίσης το γράφει και στο εξώφυλλο,όμως ο λόγος που ρωτάω προς επιβεβαίωση είναι γιατί στο blu-ray.com στην σχετική περιγραφή για τους υπότιτλους, αναφέρει πως έχει Ελληνικούς μόνο σε κάποιες seasons και όχι σε όλες.

2. Το συγκεκριμένο blu-ray box set που αγόρασες πόσα δισκάκια περιλαμβάνει συνολικά? 33 ή 36 BD ?
Στην περιγραφή του Ιταλικού amazon αναφέρει 33 BD,ρωτάω επειδή η δικιά μας επίσημη Ελληνική έκδοση αυτού του boxset αναφέρει ότι έχει 36 BD.

3. Στην Ελληνική έκδοση του συγκεκριμένου blu-ray box set που έχει συνολικά 36 BD οι δίσκοι πάνε ως εξής:

Season 1 5 BD
Season 2 5 BD
Season 3 5 BD
Season 4 4 BD
Season 5 4 BD
Season 6 4 BD
Season 7 3 BD
Season 8 3 BD
Extras 3 BD

Συνολο : 36 BD

Μήπως θα είχες την καλοσύνη να μας πεις στην Ιταλική έκδοση που αγόρασες αν ισχύουν τα ίδια? Μήπως στην Ιταλική είναι τα ίδια απλά δεν υπάρχουν τα 3 BD extras (και επομένως κατεβαίνουμε στα 33 BD's συνολικά) ?

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
Καλημέρα.
Δεν το έχω αγοράσει. Το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα.

Το έχει πάρει ο @costas EAR οπότε αν το έχει παραλάβει, λόγο των καιρών, θα μας πει.

Reaction score
3
Παιδιά σας ευχαριστώ,

Απ'ότι καταλαβαίνω φίλε costasEAR δεν γνωρίζεις στα σίγουρα κάτι από τα παραπάνω που ρωτάω.Όταν με το καλό παραλάβεις το box set,θα εκτιμούσα αν μπορούσες να μας λύσεις τις απορίες που έθεσα πιο πάνω.Φαντάζομαι πως εκτός από εμένα,μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

Αν επιτρέπετε,τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά από το Ιταλικό Amazon,πόσο σου βγήκε συνολική τιμή? Γύρω στα 93 νομίζω το έχει τώρα,χωρίς τα μεταφορικά φυσικά.

Reaction score
134
Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Όταν άνοιξες το συγκεκριμένο νήμα τι περίμενες; Να επιβεβαιώσουν όλοι τη δική σου άποψη; Να βρεις συμπάσχοντες για να κράζετε παρέα; Να φτιάξεις το κίνημα εναντίον των εταιρειών διανομής και των Ελλήνων επιχειρηματιών γενικότερα;

Το γράψαμε και δεν θες να το πιστέψεις:

Στα μη αναγκαία είδη οι απαιτήσεις πληρώνονται αδρά.
Αν δεν μας καλύπτουν οι υπάρχουσες συνθήκες, περιμένουμε ή το ξεχνάμε.
Το προσωπικό μας "δράμα" δεν πρόκειται να αγγίξει τον επιχειρηματία αν δεν υπάρχει κέρδος.
Το άμεσο μέλλον είναι οι συνδρομητικές υπηρεσίες. Κανείς στην Ελλάδα δεν θα κάνει νέα επένδυση σε τομείς που εξαφανίζονται.
Άρα με την λογική σου δεν πρέπει ούτε να τονίζουμε τα στραβά αυτού του τόπου ούτε να γκρινιάζουμε για αυτά. Το τι θεωρεί ο κάθε άνθρωπος αναγκαίο είναι υποκειμενικό. Αν αύριο υπάρχει κάτι στραβό που είναι αναγκαίο για σένα αλλά όχι για μένα μην σε δω να γκρινιάζεις γιατί δεν θα με απασχολεί...αυτό μου λες τώρα.

Και δεν έχω να πληρώσω τίποτα αδρά από την στιγμή που δεν υπάρχει προιόν για να το πληρώσω.!!! Μακάρι να υπήρχε!!!

Όσο για το τελευταίο γι αυτό θα είμαστε Ευρωπαικά τουλάχιστον στον πάτο της επιχειρηματικότητας. Γιατί όταν όλες οι χώρες κυκλοφορούν κανονικά το UHD αλλά εμείς όχι τότε κάτι ξέρουμε που οι άλλοι είναι χαζοί ε?
Cinema

Όλα αυτά ισχύουν αν η μάθηση είναι αγγαρεία.
Και ναι, δεν υπάρχει fast track στη μάθηση.
Όποιος θέλει μαθαίνει. Όποιος δεν θέλει και ψάχνει εύκολες γρήγορες λύσεις. Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχουν.

Το βασικό πρόβλημα είναι η μάθηση = αγγαρεία.
Και μετά μας φταίνε οι άλλοι.

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα ελιτίστικο.
Απλά η εποχή της ταχύτητας που ζούμε μας έκανε να τα θέλουμε όλα εύκολα και γρήγορα.
Δεν υπάρχει αυτό.
Στα θέματα ουσίας, σε αυτά που μας κάνουν να προοδεύουμε δεν υπάρχει αυτό.
Στις χαζομάρες για να περνά η ώρα ναι υπάρχει.

Αυτά.
Εγώ απλή ταινία θέλω να απολαύσω και εσύ μου κατέληξες στο μάθηση = αγγαρεία.....οοοοοοοκ....

alexis

Reaction score
32.729
Ποιό UHD μωρέ στη ψωροκώσταινα.
Εδώ τα κανάλια πήγαν σε HD λόγο Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γιατί να πληρώσω για HD έλεγε υπεύθυνος καναλιού, τη θα κερδίσω και πότε θα κάνω απόσβεση;
Για 30 χρόνια το Dolby Off το είχαν σαν version στο ήχο. 😂
Στέλναμε copies Αγγλία και γυρνούσαν πίσω με μια Α4 fault reports. 🤣
Λέγαμε στους τεχνικούς του BBC για το Dolby Off των καναλιών και ακούγαμε τα γέλια μέχρι το Μαρούσι. 🤣
Ευρώπη; Το βορειότερο άκρο τις Αφρικής ήμασταν τεχνολογικά μέχρι χθες. Από δω και πέρα θα δείξει.
Εγώ απλή ταινία θέλω να απολαύσω και εσύ μου κατέληξες στο μάθηση = αγγαρεία.....οοοοοοοκ....
Αν αυτό κατάλαβες, απαντώ όπως παρακάτω.

Μπουζούκι = όργανο
Αστυνόμος = όργανο

Άρα

Αστυνόμος = Μπουζούκι

Καλή τύχη στον αγώνα σου. 👍

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.120
Άρα με την λογική σου δεν πρέπει ούτε να τονίζουμε τα στραβά αυτού του τόπου ούτε να γκρινιάζουμε για αυτά. Το τι θεωρεί ο κάθε άνθρωπος αναγκαίο είναι υποκειμενικό. Αν αύριο υπάρχει κάτι στραβό που είναι αναγκαίο για σένα αλλά όχι για μένα μην σε δω να γκρινιάζεις γιατί δεν θα με απασχολεί...αυτό μου λες τώρα.
Tα βασικά αναγκαία είδη είναι τα απαραίτητα προς επιβίωση. Αν εσύ θεωρείς το UHD αναγκαίο αγαθό τότε κάτι δεν έχεις εκτιμήσει σωστά στις προτεραιότητες των ανθρώπων. Άλλο η "καύλα" άλλο η ανάγκη.

Όσο για το τελευταίο γι αυτό θα είμαστε Ευρωπαικά τουλάχιστον στον πάτο της επιχειρηματικότητας. Γιατί όταν όλες οι χώρες κυκλοφορούν κανονικά το UHD αλλά εμείς όχι τότε κάτι ξέρουμε που οι άλλοι είναι χαζοί ε?

Το βλέπεις ανάποδα κι εδώ. Για να φτάσουμε να βλέπουμε επιχειρηματικά το UHD προαπαιτούνται άλλες πιο βασικές επιχειρηματικές κινήσεις και κρατικές διευκολύνσεις. Είναι σαν να παραπονιέται ο πρωτοετής της Ιατρικής γιατί δεν μπορεί να κάνει μαθήματα ειδικότητας.

Όλα ξεκινάνε από την επίγνωση του πού ζούμε. Η Ελλάδα είναι μία μικρή, συγκριτικά φτωχή (για Δυτική) χώρα που πέρασε μία μακρά περίοδο κρίσης και προσπαθεί να κρατηθεί στο τρένο της εξέλιξης.

Last edited:

Reaction score
134
Ποιό UHD μωρέ στη ψωροκώσταινα.
Εδώ τα κανάλια πήγαν σε HD λόγο Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γιατί να πληρώσω για HD έλεγε υπεύθυνος καναλιού, τη θα κερδίσω και πότε θα κάνω απόσβεση;
Για 30 χρόνια το Dolby Off το είχαν σαν version στο ήχο. 😂
Στέλναμε copies Αγγλία και γυρνούσαν πίσω με μια Α4 fault reports. 🤣
Λέγαμε στους τεχνικούς του BBC για το Dolby Off των καναλιών και ακούγαμε τα γέλια μέχρι το Μαρούσι. 🤣
Ευρώπη; Το βορειότερο άκρο τις Αφρικής ήμασταν τεχνολογικά μέχρι χθες. Από δω και πέρα θα δείξει.

Αν αυτό κατάλαβες, απαντώ όπως παρακάτω.

Μπουζούκι = όργανο
Αστυνόμος = όργανο

Άρα

Αστυνόμος = Μπουζούκι

Καλή τύχη στον αγώνα σου. 👍
Εντάξη είπαμε...άσε εμάς που δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο όπως εσύ να κάνουμε κουβέντα για το θέμα με πιο απλοικούς όρους. Εσύ που είσαι σε άλλο επίπεδο δυστηχώς δεν μπορούμε να σε ακολουθήσουμε.

Τι να κάνουμε...Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Tα βασικά αναγκαία είδη είναι τα απαραίτητα προς επιβίωση. Αν εσύ θεωρείς το UHD αναγκαίο αγαθό τότε κάτι δεν έχεις εκτιμήσει σωστά στις προτεραιότητες των ανθρώπων. Άλλο η "καύλα" άλλο η ανάγκη.

Το βλέπεις ανάποδα κι εδώ. Για να φτάσουμε να βλέπουμε επιχειρηματικά το UHD προαπαιτούνται άλλες πιο βασικές επιχειρηματικές κινήσεις και κρατικές διευκολύνσεις. Είναι σαν να παραπονιέται ο πρωτοετής της Ιατρικής γιατί δεν μπορεί να κάνει μαθήματα ειδικότητας.

Όλα ξεκινάνε από την επίγνωση του πού ζούμε. Η Ελλάδα είναι μία μικρή, συγκριτικά φτωχή (για Δυτική) χώρα που πέρασε μία μακρά περίοδο κρίσης και προσπαθεί να κρατηθεί στο τρένο της εξέλιξης.
Άρα θα πρέπει να γκρινιάζουμε ανάλογα με το πιο αναγκαίο αυτή την στιγμή είναι στραβό πρώτα και πάει λέγοντας έτσι? Για δώσε μου τότε την λίστα να δω με ποια προτεραιότητα θα πρέπει να γκρινιάζω και σε ποιόν αριθμό βρίσκεται το UHD για να ξέρω τι χρόνο αναμονής έχει. Τι είναι αυτά που λέτε?

Κρατικές διευκολύνσεις? Εμ για αυτό μια ζωή είμαστε η ψωροκόστενα. Μάθαμε στις "διευκολύνσεις" και στις επιχορηγήσεις αλλά να στρώσουμε τον κ@λο μας να δουλέψουμε για να αναπτύξει η κάθε επιχείρηση την αγορά της μπααααααα. Εγώ δεν θα πω να βοηθήσει η κυβέρνηση. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να χαλαρώσει την φορολογία η οποία πίνει το αίμα στην κάθε επιχείρηση και έχουμε από την μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Αν εννοείς τέτοιες διευκολύνσεις τότε αυτό ναι.

Για πεσμου. Οι διανομείς εκτός από όσα χρόνια θυμάμαι που το μόνο που κάνουν ήταν να γκρινιάζουν για την πειρατεία πότε προώθησαν τα δισκάκια πέρα του DVD για να τα μάθει ο κόσμος και να αναπτυχθεί η αγορά? Ιδιωτικές εταιρίες δεν είναι? Να πουλήσουν δεν θέλουν? Άρα σαν ιδιωτικές εταιρίες πότε προώθησαν αυτό το προιόν τους? Ποτέ.

Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Last edited:

alexis

Reaction score
32.729
Εντάξη είπαμε...άσε εμάς που δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο όπως εσύ να κάνουμε κουβέντα για το θέμα με πιο απλοικούς όρους. Εσύ που είσαι σε άλλο επίπεδο δυστηχώς δεν μπορούμε να σε ακολουθήσουμε.

Τι να κάνουμε...Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Όταν καταλάβεις ότι χάνεις το χρόνο σου κάνοντας υποδείξεις στη τσέπη του άλλου θα ελευθερωθείς.
Από τη άλλη το όλο σκεπτικό σου δεν έχει διαφορά από το παρακάτω: "να πεινάς και αντί να βγεις να βρεις φαγητό γκρινιάζεις γιατί δεν σου φέρνουν."

Οι διανομείς εκτός από όσα χρόνια θυμάμαι που το μόνο που κάνουν ήταν να γκρινιάζουν για την πειρατεία πότε προώθησαν τα δισκάκια πέρα του DVD για να τα μάθει ο κόσμος και να αναπτυχθεί η αγορά? Ιδιωτικές εταιρίες δεν είναι? Να πουλήσουν δεν θέλουν? Άρα σαν ιδιωτικές εταιρίες πότε προώθησαν αυτό το προιόν τους? Ποτέ.
Είσαι λάθος. Εκαναν πολλά. Εγώ προσωπικά έχω φτιάξει αρκετά. Και όχι μόνο για ταινίες αλλά έκαναν και για μουσικά CDs.
Προσωπικά είχα πελάτη τη Warner όσο υπήρχε εδώ Ελλάδα.
Αλλά και πάλι εδώ έρχεται το χρήμα για να έχει λογική η προσπάθεια. Όταν δίνεις 2000€ για παραγωγή ταινίας χώρια τα Media που θα πληρώσεις στα κανάλια και δεν κάνεις πωλήσεις δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις διαφήμιση. Και ναι φταίει η πειρατεία.
Εδώ η πειρατεία έκλεισε τα VideoClubs γιατί ο πελάτης δεν δίνει ούτε 2€ θα δώσει 30€;
Τη πίνεται μωρέ;

Last edited:

Reaction score
121
Υπάρχει ένα μαγαζι προς βόρεια Ελλάδα που είναι γεμάτο δισκάκια 4k και με ελληνικούς υπότιτλους και με διαφορες εισαγωγες που έχουν ελληνικα τα παιδιά που έχουν το μαγαζί είναι άψογα και πολύ ενημερωμένα και με τις τελευταίες παραγωγες οποίος θέλει ας ρίξει.μια μάτια οι άνθρωποι ξέρουν να το δουλεύουν και κάτι άλλο δεν υπάρχει σύγκριση ενός δίσκου 4k με ότι οτιδήποτε άλλο σε μας τους Έλληνες; Αρέσει και λίγο το τσαμπα αλλά για ένα μερακλή που έχει ένα ηχοσύστημα το δισκάκι είναι μονοδρομος

Reaction score
134
Όταν καταλάβεις ότι χάνεις το χρόνο σου κάνοντας υποδείξεις στη τσέπη του άλλου θα ελευθερωθείς.
Από τη άλλη το όλο σκεπτικό σου δεν έχει διαφορά από το παρακάτω: "να πεινάς και αντί να βγεις να βρεις φαγητό γκρινιάζεις γιατί δεν σου φέρνουν."

Είσαι λάθος. Εκαναν πολλά. Εγώ προσωπικά έχω φτιάξει αρκετά. Και όχι μόνο για ταινίες αλλά έκαναν και για μουσικά CDs.
Προσωπικά είχα πελάτη τη Warner όσο υπήρχε εδώ Ελλάδα.
Αλλά και πάλι εδώ έρχεται το χρήμα για να έχει λογική η προσπάθεια. Όταν δίνεις 2000€ για παραγωγή ταινίας χώρια τα Media που θα πληρώσεις στα κανάλια και δεν κάνεις πωλήσεις δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις διαφήμιση. Και ναι φταίει η πειρατεία.
Εδώ η πειρατεία έκλεισε τα VideoClubs γιατί ο πελάτης δεν δίνει ούτε 2€ θα δώσει 30€;
Τη πίνεται μωρέ;
Δεν κάνω υπόδειξη σε κανέναν. Αλλά όταν ο άλλος παραπονιέται ότι δεν υπάρχει αγορά όταν δεν προσφέρει καν προιόν για να πουλήσει και δεν κάνει καν προσπάθεια να προωθήσει το προιόν του αλλά περιμένει να του έρθει η αγορά από μόνη της τότε καλά κάνει και παθαίνει ότι παθαίνει. Εγώ μπορώ να βρω τρόπο στην τελική να δω την ταινία σε 4Κ. Αυτός δυστηχώς δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να πάρει τα λεφτά μου.

Όσο για το σκεπτικό δεν θα το σχολιάσω καν γιατί στερείται οποιασδήποτε λογικής σύνδεσης το φαγητό με το δισκάκι UHD.

Και οι διανομείς ποτέ δεν έκαναν προώθηση ούτε στο Bluray και φυσικά ούτε στο UHD τώρα. Ειδικά το Bluray που είχε και μεγαλύτερη αγορά ποτέ δεν διαφημίστικε, ποτέ δεν προωθήθηκε και ποτέ δεν υποστηρίχθηκε πραγματικά. Νόμιζαν οι διανομείς ότι ο κόσμος δια μαγείας θα πέρναγε από το DVD στο Bluray και όλα καλά με καθόλου έξοδα. Αμ δε. Ακόμα και σήμερα αν ρωτήσεις τον μέσο Έλληνα σε τι δισκάκι υπάρχουν οι ταινίες σχεδόν όλοι ξέρουν το DVD αλλά σχεδόν κανένας το Bluray. Ποιός φταίει για αυτό? Η πειρατεία?

Κοίτα και λίγο το δάσος και όχι μόνο το δέντρο που βρίσκεται μπροστά σου...
Υπάρχει ένα μαγαζι προς βόρεια Ελλάδα που είναι γεμάτο δισκάκια 4k και με ελληνικούς υπότιτλους και με διαφορες εισαγωγες που έχουν ελληνικα τα παιδιά που έχουν το μαγαζί είναι άψογα και πολύ ενημερωμένα και με τις τελευταίες παραγωγες οποίος θέλει ας ρίξει.μια μάτια οι άνθρωποι ξέρουν να το δουλεύουν και κάτι άλλο δεν υπάρχει σύγκριση ενός δίσκου 4k με ότι οτιδήποτε άλλο σε μας τους Έλληνες; Αρέσει και λίγο το τσαμπα αλλά για ένα μερακλή που έχει ένα ηχοσύστημα το δισκάκι είναι μονοδρομος
Το συγκεκριμένο μαγαζί φίλε μου ίσως είναι το μοναδικό που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προωθήσει το UHD αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Επίσης οι τίτλοι που έχει με ελληνικούς υπότιτλους με μία ματιά μπορεί να φαίνονται πολλοί αλλά σε σχέση με τις κυκλοφορίες του εξωτερικού είναι ελάχιστοι δυστηχώς.

Reaction score
121
Δεν έχω καταλάβει γιατί το σκεπτικό στερείται κάθε λογικής μου μπορεί να συγκριθεί ένα δισκάκι με το οτιδηποτε αλλά ? Δηλαδή.μπορει να.σγκριθει ένα δισκάκι με μια.ταινια.που.θα κατεβάσω δεν νομίζω μερα με.τη νύχτα είναι !

alexis

Reaction score
32.729
Αλλά όταν ο άλλος παραπονιέται ότι δεν υπάρχει αγορά όταν δεν προσφέρει καν προιόν για να πουλήσει και δεν κάνει καν προσπάθεια να προωθήσει το προιόν του αλλά περιμένει να του έρθει η αγορά από μόνη της τότε καλά κάνει και παθαίνει ότι παθαίνει. Εγώ μπορώ να βρω τρόπο στην τελική να δω την ταινία σε 4Κ. Αυτός δυστηχώς δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να πάρει τα λεφτά μου.
Άντε πάλι.
Έκανε, όταν δεν υπήρχε καν Streaming, όταν υπήρχαν μόνο τα videoclubs και το downloading και έμπαινε μέσα κάθε μήνα. Θα κάνει ξανά για σένα όταν το Netflix έχει 15€ και το Disney + 7€:
Οταν βρίσκεις ότι καινούργιο υπάρχει σε 4Κ με Atmos τσάμπα; Τελείωσε ο χαβαλές. Ελλειψη χρήματος στάση εμπορίου, παλιό, απλό και σωστότατο.

Και οι διανομείς ποτέ δεν έκαναν προώθηση ούτε στο Bluray και φυσικά ούτε στο UHD τώρα. Ειδικά το Bluray που είχε και μεγαλύτερη αγορά ποτέ δεν διαφημίστικε, ποτέ δεν προωθήθηκε και ποτέ δεν υποστηρίχθηκε πραγματικά. Νόμιζαν οι διανομείς ότι ο κόσμος δια μαγείας θα πέρναγε από το DVD στο Bluray και όλα καλά με καθόλου έξοδα. Αμ δε
Έκαναν είπαμε, Τέλος. Αν δεν τα είδες πρόβλημα σου.

Ακόμα και σήμερα αν ρωτήσεις τον μέσο Έλληνα σε τι δισκάκι υπάρχουν οι ταινίες σχεδόν όλοι ξέρουν το DVD αλλά σχεδόν κανένας το Bluray. Ποιός φταίει για αυτό? Η πειρατεία?
Η αδιαφορία γιατί ο μέσος Έλληνας βλέπει ταινία στο κινητό και στο tablet. Δεν τον νοιάζει η ποιότητα. Χεστηκε. Αν τον ενδιέφερε το AVSITE θα είχε εκατομμύρια κόσμο και όχι 30000 όπου τα 500 διαβάζουν και τα 50 γράφουν.
Κοίτα και λίγο το δάσος και όχι μόνο το δέντρο που βρίσκεται μπροστά σου..
:headbang: :headbang: :headbang:

Μεγάλη μαλακία που ασχολήθηκα.

Τέλος.

+1 στη λίστα 📃

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Δεν έχω καταλάβει γιατί το σκεπτικό στερείται κάθε λογικής μου μπορεί να συγκριθεί ένα δισκάκι με το οτιδηποτε αλλά ? Δηλαδή.μπορει να.σγκριθει ένα δισκάκι με μια.ταινια.που.θα κατεβάσω δεν νομίζω μερα με.τη νύχτα είναι !
Αν είναι πλήρες rip ή remux, είναι ακριβώς ίδιο.

Reaction score
121
Αυτή η συζήτηση δεν τελειωνει. Καθένας θα έχει τις δικές.του απόψεις έχω προσωπικά δεν προκύπτει να δω ταινία κατεβασμένη. Πότε αν και.εχω την δυνατότητα θα προτιμήσω το δισκάκι είται αγορασμενο.η νοικιασμένο εδώ που μένω υπάρχει.ενα κατάστημα seven το οποίο όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά το.εκανε με μικρές κινηματογραφικές αίθουσες σύνολο 7 όπου πάει σφαίρα υπάρχει.δυνατοτητα και να νοικιασης ταινία επειδή αγαπάω αυτό το χόμπι και επειδή εχω επένδυση.αρκετα θα προσπαθήσω το χαρω όσο μπορώ .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.120
Κοίτα και λίγο το δάσος και όχι μόνο το δέντρο που βρίσκεται μπροστά σου...
Το "δάσος" που βλέπεις είναι ζωγραφιά μεθυσμένου καλλιτέχνη.

Και για να σου απαντήσω στο αρχικό ερώτημα:

Όχι, το 4Κ UHD δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα, οπότε και απεργία πείνας να κάνεις, δεν θα βρεις συμπαράσταση.

Reaction score
2.803
Άντε πάλι.
Έκανε, όταν δεν υπήρχε καν Streaming, όταν υπήρχαν μόνο τα videoclubs και το downloading και έμπαινε μέσα κάθε μήνα. Θα κάνει ξανά για σένα όταν το Netflix έχει 15€ και το Disney + 7€:
Οταν βρίσκεις ότι καινούργιο υπάρχει σε 4Κ με Atmos τσάμπα; Τελείωσε ο χαβαλές. Ελλειψη χρήματος στάση εμπορίου, παλιό, απλό και σωστότατο.

Η αδιαφορία γιατί ο μέσος Έλληνας βλέπει ταινία στο κινητό και στο tablet. Δεν τον νοιάζει η ποιότητα. Χεστηκε. Αν τον ενδιέφερε το AVSITE θα είχε εκατομμύρια κόσμο και όχι 30000 όπου τα 500 διαβάζουν και τα 50 γράφουν.

Τέλος.

+1 στη λίστα 📃

Βρε Αλέξη μη θυμώνεις, εσύ γράφε για να μαθαίνουμε διάφορα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να διαφωνείς ή να συμφωνείς...

alexis

Reaction score
32.729
Βρε Αλέξη μη θυμώνεις, εσύ γράφε για να μαθαίνουμε διάφορα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να διαφωνείς ή να συμφωνείς...
Δεν είναι θέμα αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Για πάνω από δέκα χρόνια ήμουν μέσα στο κουρμπέτι, στις καλές εποχές φαντάσου όταν έβρεχε χρήμα. Και ακόμα και τότε δεν.
Αυτά που γράφω δεν είναι από το κεφάλι μου επειδή έτσι ξύπνησα.
Όπως είπα ως παραγωγός είχα πελάτη τη Warner και είχα δουλέψει και λίγο με Sony. Όσοι ακούτε τα πρωινά Rock Fm θα ξέρετε τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη. Αυτός έτρεχε τα διαφημιστικά για Warner με αυτόν δούλευα.

Με αυτούς δούλευα και μιλάγαμε για διάφορα. Από εκεί τα ξέρω γιατί εγώ έδινα κοστολόγια και τιμολόγια. Όταν μιλάνε τα νουμερα σε χιλιάρικα η κουβέντα έχει άλλο επίπεδο και δεν χωράνε απόψεις.

Τώρα τη λέει ή θέλει ο κάθε θεατής - πελάτης ως μονάδα δεν μας ενδιαφέρει.
Και αν δεν θέλει να καταλάβει λίγο με νοιάζει έως καθόλου. Αν τώρα μου σπάει τα @@ με την ξερολίαση μπαίνει στη λίστα 📃 σε dt.

Δεν είμαι δεκαπεντάχρονο.

Εδώ ήμαστε για να μάθουμε, όλοι, από αυτούς που ξέρουν. Όταν μιλάει η γνώση και η εμπειρία η άποψη κάθετε και ακούει. Μιλάει μόνο για ερωτήσεις.

Λένε κάπου στην από ανατολή ότι έχουμε 2 αυτιά και ένα στόμα για κάποιο λόγο. Πρέπει περισσότερο να ακούμε και λιγότερο να μιλάμε.
Ειναι αρετή.

Αυτά :drinks:

Reaction score
134
Άντε πάλι.

Τέλος.

+1 στη λίστα 📃
Φίλε μου δεν ζούσα σε σπηλιά όταν βγήκε το Bluray και σίγουρα δεν ζω σε σπηλιά τώρα που βγήκε το UHD. Αυτά τα δύο φόρματ ποτέ μα ποτέ δεν τα προώθησαν. Τελεία και πάυλα. Όταν βλέπεις διαφηφίσεις του Netflix ακόμα και στον ύπνο σου και τόσα χρόνια δεν είδα ούτε μία....ούτε μία!!!!....διαφήμιση του Bluray σε κανένα μέσο μην μου λες ότι το προώθησαν.

Και κάτι που αρνείσαι να καταλάβεις. Ο κόσμος όταν του λες ταινία σε δισκάκι ξέρει το DVD και όχι το Bluray όχι γιατί υπάρχει streaming. Άλλο ο άλλος να προτιμάει το streaming και άλλο να ξέρει σε τι φορμάτ βρισκόμαστε αυτή την εποχή. Αυτό δείχνει ότι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει. Και δεν γνωρίζει γιατί ποτέ δεν προωθήθηκε. Γι αυτό και ένα τουλάχιστον 80% των Ελλήνων (δικιά μου εκτίμηση από συζητήσεις με γνωστούς και φίλους) νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο DVD. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Άλλο το τι προτιμάς και άλλο να γνωρίζεις τι υπάρχει στην αγορά. Αν ήξερε ο κόσμος το Bluray και προτιμούσαν το streaming να το κατανοήσω αλλά δεν ξέρουν καν τι κυκλοφορεί. Τους λες δισκάκι, σου λένε DVD! Και αυτό φίλε μου είναι καθαρά αποτέλεσμα των όσων δεν κάνανε οι διανομείς για να μάθει το κοινό τι καινούργιο έχει βγει. Τόσο απλά...

Το "δάσος" που βλέπεις είναι ζωγραφιά μεθυσμένου καλλιτέχνη.

Και για να σου απαντήσω στο αρχικό ερώτημα:

Όχι, το 4Κ UHD δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα, οπότε και απεργία πείνας να κάνεις, δεν θα βρεις συμπαράσταση.
Όχι ούτε απεργία πείνας θα κάνω ούτε θα κάτσω να κλαίω. Αλλά όταν βλέπω ένα στραβό θα το λέω και ας μην αρέσει σε μερικούς.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.387
Το πρόβλημα δεν είναι ότι βλέπεις κάτι στραβό και το ότι το λες δεν αρέσει σε κάποιους. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι σου εξηγούν την πραγματικότητα κι εσύ την αρνείσαι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88