Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι ευκαιρία η αύξηση της τιμής για οποιονδήποτε καταναλωτή εκτός από το ίδιο το Netflix. Και μιλάμε για τους καταναλωτές έτσι; Όχι για κάποια άλλη πλατφόρμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάτι τέτοιο για να αρπάξει πελάτες. Μιλάμε για εμάς τους τελικούς χρήστες.Βλέπεις άλλα πράγματα.
Εγώ δεν εστιάζω σε αυτά.
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζονται ούτε αμπελοφιλοσοφίες ούτε περίπλοκες κοσμοθεωρίες.
Εσύ είσαι ο καλύτερος του χωριού. Μην σε ανησυχεί τίποτα!!!!!...αν σταματησω να βλεπω βιντεοκασσετες , θα καταλαβω τι συμβαινει σε αυτο το νημα?!

Αυτό που λες είδος πολυτελείας το έχουν οι περισσότερες αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες χώρες παγκοσμίως. Πέστα σε αυτούς αυτά. Εκτός και αν πιστεύεις ότι η Ελλάδα, που είναι χώρα της Ευρώπης να προσθέσω και όχι κάπου στην Αφρική, δεν βρίσκεται στον πλανήτη γη και ισχύουν αλλα δεδομένα σε εμάς.Κάπου έχεις μπερδέψει τη χρήση του σωστού/λάθους.
Μιλάμε για υποκειμενικές απόψεις γύρω από ένα χόμπι. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις δικές μου ή τις δικές σου προτεραιότητες μεμονωμένα, αλλά για το σύνολο των προτεραιοτήτων των πολλών που μπορούν να προσφέρουν κέρδος σε αυτόν που θα καταφέρει να τις καλύψει.
Δεν μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης αλλά για είδη πολυτελείας που δεν αφορούν όλους.
Είμαι από αυτούς που δεν συμβιβάζονται. Αν δεν ικανοποιούμαι από κάτι σταματάω να ασχολούμαι.
Με την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες γενικότερα, δεν τα πάω καλά, γιατί δεν κολλάω πουθενά με τους ανθρώπους που τις εκφράζουν ακόμα κι αν έχω κάποιο κοινό αίτημα.
Και τέλος το πολύ σημαντικό: Το χόμπι είναι για ευχαρίστηση και ξεγνοιασιά. Αν αρχίσουν κι εκεί οι αρνητικές κουβέντες, τα παράπονα και οι συγκρίσεις με ιδανικές καταστάσεις, δεν μιλάμε πλέον για χόμπι αλλά για άλλο ένα πεδίο γκρίνιας.
Last edited: