Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Ήμουν σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα περνούσε στη ηλεκτρονική!
Ετοιμάσου να πάθεις τεχνολογικό σοκ Σάκη!!
Μεγειές!!

Reaction score
25.503
θα περιμένει πολύ , από αναστάσεως θα ανέβω. καλοπούλα μόνο στο κατέβα. είναι και ζόρικη στροφή, πότε θα το καρφώσω στα τσιμέντα δεν ξέρω
χρήστο , με είπε ο μάστορας , να ρίξω μια ματιά σε rs81 ροδάκια. πολύ τίμια με λέει και χωρίς περίεργα ιταλικά τερτίπια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Δεν είναι άσχημα αλλά δεν είναι ιταλικά.
Τα ξέρω πολύ καλά αυτά τα τροχάκια, είναι πολύ ξεπερασμένα.
Μη τα κοιτάς ντίπ, εκτός και αν τα βρήκες 300 max 400 ευρά

Reaction score
2.324
Ήμουν σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα περνούσε στη ηλεκτρονική!
Ετοιμάσου να πάθεις τεχνολογικό σοκ Σάκη!!
Μεγειές!!
Θα αργήσει η μετάβαση Χρήστο. Πήρα κάποια πράγματα στο μπλάκ φράιντει μπήκανε ντουλάπα και τα υπόλοιπα από νέο έτος και βλέπουμε (αν αντέξω) το σίγουρο είναι ότι η 105 θα αξιοποιηθεί σε κουρσάκι για νέο αίμα...
Πάω σε 53/39 μπροστά. Πίσω ή 11/30 ή 11/28 θα το δω.

Reaction score
20.853
Εσύ και ο άλλος ο μπάμιας φταίτε να ξέρεις.... Μας βάλατε στο τρυπακι και τώρα πέσαμε στα έξοδα ( και γω ονειρεύομαι τροχούς σιγά σιγά αλλά θα κάνω κάνα εξάμηνο υπομονή)... ;)
Moi, non, je suis Pontius Pilatus... :rolleyes: :roflmao:

Reaction score
25.503
η σπόντα πήγαινε στα campagnolo "άντε να χρειαστείς ακτίνα, εκεί να δεις τι θα ακούσεις"

είναι και ιαπωνόφιλος, είχε mr2 o αποστόλης...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
η σπόντα πήγαινε στα campagnolo "άντε να χρειαστείς ακτίνα, εκεί να δεις τι θα ακούσεις"

είναι και ιαπωνόφιλος, είχε mr2 o αποστόλης...
Ο Αποστόλης ψάχνει θύμα να πουλήσει ότι έχει στοκ... Αν με καταλαβαίνεις...
Τον ξέρω πολύ καλά τον Αποστόλη...

Reaction score
25.503
C'est dommage, eh? :geek: :gamer:
mais oui motofeleki mouuuu
για τις μετρήσεις ζω και τις παραμετροποιήσεις. τελοσπάντων , θα το μετράω στο τρέξιμο, θέλω να το πάω 50+

βλέπω και τα γρανάζια ταλνου , 39 με 28 πίσω είναι λίγο χειρότερα από 36 με 27 , έχω ακόμα μέλλον , δεν την βγάζω την ανηφόρα όλη με αυτά

Reaction score
5.502
9 είναι αλλά θα μεγαλώσει που θα πάει... :D
Έλεγα μήπως το ετοιμάζεις γιαυτόν...μικρος είναι ακόμα. Και μένα εντεκάρης ειναι ο μεγάλος και οριακά φτάνει να πεταλαρει όταν κάθεται στον οριζόντιο...

Reaction score
456
Να σας ρωτήσω λίγο: στις βόλτες που κάνω , με πιάνει πόνος στο αριστερό μονάχα πόδι μετά από περίπου 10km.
Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επειδή "πατάω βαριά"
(αυτό δεν είναι είναι όταν έχω μεγάλο δίσκο μπροστά και τα δίνω όλα;)

ή απλά επειδή είναι οι πρώτες φορές ή είναι πολλά τα χλμ ή κάτι μπορεί να μην είναι βολική η θέση-στάση στο ποδήλατο.

Σκέφτηκα λοιπόν αρχικά να αλλάξω ύψος στη σέλα και είδα σε αυτό το άρθρο

ότι πολλαπλασιάζει το ύψος του καβάλου (σε cm) με το 1,09 , για να βρει το σωστό ύψος της σέλας
(με βάση αυτό, θα πρέπει να σηκώσω τη σέλα 2cm).

Φαντάζομαι ότι είναι οκ, τι λέτε;

Reaction score
2.324
Έλεγα μήπως το ετοιμάζεις γιαυτόν...μικρος είναι ακόμα. Και μένα εντεκάρης ειναι ο μεγάλος και οριακά φτάνει να πεταλαρει όταν κάθεται στον οριζόντιο...
Προσπαθώ να χώσω την γυναίκα στο άθλημα Δημήτρη...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Πάω σε 53/39 μπροστά. Πίσω ή 11/30 ή 11/28 θα το δω.
11-28 θα σου παρά πέσει με 39 μπροστά, γνώμη μου, αφού πήρες κοντό ντεραγιέ πήγαινε τουλάχιστο σε 11-30
Ασε Χρήστο ρυθμίζω την 105 κάθε 5 βόλτες και όλο κάτι μου φταίει βαρέθηκα τις βιδούλες και τα συρματόσχοινα. Τεχνολογία ρε...
Τα ξεχνάς αυτά με το di2, ακόμα και να χρειαστεί κάτι το κάνεις Καβάλα στο ποδήλατο χωρίς να σταματήσεις.
Τα κουμπάκια πάνω στα hoods είναι επίσης άλλο ένα τεχνολογικό σοκ, όλη τη ώρα με αυτά παίζω!!

Reaction score
5.502
Να σας ρωτήσω λίγο: στις βόλτες που κάνω , με πιάνει πόνος στο αριστερό μονάχα πόδι μετά από περίπου 10km.
Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επειδή "πατάω βαριά"
(αυτό δεν είναι είναι όταν έχω μεγάλο δίσκο μπροστά και τα δίνω όλα;)

ή απλά επειδή είναι οι πρώτες φορές ή είναι πολλά τα χλμ ή κάτι μπορεί να μην είναι βολική η θέση-στάση στο ποδήλατο.

Σκέφτηκα λοιπόν αρχικά να αλλάξω ύψος στη σέλα και είδα σε αυτό το άρθρο

ότι πολλαπλασιάζει το ύψος του καβάλου (σε cm) με το 1,09 , για να βρει το σωστό ύψος της σέλας
(με βάση αυτό, θα πρέπει να σηκώσω τη σέλα 2cm).

Φαντάζομαι ότι είναι οκ, τι λέτε;
Δυστυχώς χωρίς μια φώτο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Που πονάει το πόδι? Εστιάζεται κάπου συγκεκριμένα η πονάει παντού? Μόνο το ένα πόδι? Μήπως έχεις κάποιον παλιό τραυματισμό που τώρα ξύπνησε?
Ασε Χρήστο ρυθμίζω την 105 κάθε 5 βόλτες και όλο κάτι μου φταίει βαρέθηκα τις βιδούλες και τα συρματόσχοινα. Τεχνολογία ρε...
Μου κάνει εντύπωση αυτό. Πέντε χρόνια την έχω επάνω την 105, ουτε μια ρύθμιση δεν έχω χρειαστεί.... Ρολογακι δουλευει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster