Είναι όλα τα ηχεία κατάλληλα για εντοιχισμό?

Reaction score
29.790
Τι να φιμώσεις βρε Ντουκουνα?
Ασε το ηχείο όπως το έβγαλε η JBL κάτι ξέρει παραπάνω από σένα μπαγλαμά.
Αν ήθελαν να του αυξήσουν την μάζα για πιο ομαλή συμπεριφορά θα το είχαν κάνει επιλέγοντας πιο πυκνό και βαρύ υλικό.
Τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις δλδ με το STP?
Τίποτα , γιατί δεν είναι πλαστικό πόρτας αυτοκινήτου, ούτε λαμαρίνα που χρήζει αύξηση απόσβεσης για να βάλει ο εκάστοτε κανά 12-15ιντσο σαμπ στο αυτοκίνητο.
Αστο ήσυχο το ηχείο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.864
Τι να φιμώσεις βρε Ντουκουνα?
Ασε το ηχείο όπως το έβγαλε η JBL κάτι ξέρει παραπάνω από σένα μπαγλαμά.
Αν ήθελαν να του αυξήσουν την μάζα για πιο ομαλή συμπεριφορά θα το είχαν κάνει επιλέγοντας πιο πυκνό και βαρύ υλικό.
Τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις δλδ με το STP?
Τίποτα , γιατί δεν είναι πλαστικό πόρτας αυτοκινήτου, ούτε λαμαρίνα που χρήζει αύξηση απόσβεσης για να βάλει ο εκάστοτε κανά 12-15ιντσο σαμπ στο αυτοκίνητο.
Αστο ήσυχο το ηχείο.
το ότι το έκαναν έτσι για οικονομικούς λόγους δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;

το stp είναι απλά ένα υλικό απόσβεσης συγκεκριμένων συχνοτήτων για την επιφάνεια-καμπίνα ....δεν θα του αλλάξει το ταργκετ κερβ....

Reaction score
29.790
το ότι το έκαναν έτσι για οικονομικούς λόγους δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;

το stp είναι απλά ένα υλικό απόσβεσης συγκεκριμένων συχνοτήτων για την επιφάνεια-καμπίνα ....δεν θα του αλλάξει το ταργκετ κερβ....
Σαφώς και περιέχει οικονομοτεχνικά δεδομένα , η όλη κατασκευή του κωλοηχείου σου , αλλά και πάλι αυτοί που το έκαναν έτσι κάτι παραπάνω από σένα ξέρουν.
Γιατί μη μου πείς ότι σου είπε ο Νίκος να το καλύψεις εσωτερικά με stp για να μην κουδουνίζει.
Αν ήθελες κάτι τέτοιο πάρε άλλα ηχεία , παλιοτσίπη.
Να ξέρεις ότι θα αλλάξει η ηχητική συπεριφορά του αν το κάνεις .
Και δεν θα πουλιέται εύκολα .

daharis666

Moderator
Reaction score
83.864
Σαφώς και περιέχει οικονομοτεχνικά δεδομένα , η όλη κατασκευή του κωλοηχείου σου , αλλά και πάλι αυτοί που το έκαναν έτσι κάτι παραπάνω από σένα ξέρουν.
Γιατί μη μου πείς ότι σου είπε ο Νίκος να το καλύψεις εσωτερικά με stp για να μην κουδουνίζει.
Αν ήθελες κάτι τέτοιο πάρε άλλα ηχεία , παλιοτσίπη.
ρε τουρμουκι ....στο τηλέφωνο όταν σου ειπα τι έχω σκοπό να κάνω μου είπες να το κάμω....κ τωρα μου γυρνάς την μπιφτεκα;
ο νίκος δεν μου είπε τίποτα....εγώ τον ενόχλησα πριν καιρο
ηχεία έχω σκοπό να αλλάξω αλλά όπως βλέπεις κάθε επιλογή έχει κ κάποιες προϋποθέσεις για την μπροστά 3αδα....δεν σημαίνει ότι αν αλλάξω ηχεία θα μου τελειώσουν κ τα βάσανα....αν ήταν έτσι απλά θα τα αλλαζα όλα χθες κ δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε τωρα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.864
Συγγνώμη βρε παιδιά χα χα αλλά είστε απόλαυση μιλάμε. Σαν τους δυο γέρους απο το μάπετ σόου , που όλο "τσακώνονται" και είναι οι καλύτεροι φίλοι χα χα.
εδώ το πέτυχες ....ο Μάρκου είναι όντως κωλ0γερος :lol:

Reaction score
29.790
ρε τουρμουκι ....στο τηλέφωνο όταν σου ειπα τι έχω σκοπό να κάνω μου είπες να το κάμω....κ τωρα μου γυρνάς την μπιφτεκα;
ο νίκος δεν μου είπε τίποτα....εγώ τον ενόχλησα πριν καιρο
ηχεία έχω σκοπό να αλλάξω αλλά όπως βλέπεις κάθε επιλογή έχει κ κάποιες προϋποθέσεις για την μπροστά 3αδα....δεν σημαίνει ότι αν αλλάξω ηχεία θα μου τελειώσουν κ τα βάσανα....αν ήταν έτσι απλά θα τα αλλαζα όλα χθες κ δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε τωρα
Ρε παλιομπαγλαμά όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μιλάγαμε για σαμπς , 2226 , το θυμάσαι?
Τι μου τσαμπουνάς τώρα?
εδώ το πέτυχες ....ο Μάρκου είναι όντως κωλ0γερος :lol:
Αλλοι έχουν το όνομα , εγώ και άλλοι έχουν την χάρη , εσύ. Μπαγλαμά. :fuckyou:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.864
Ρε παλιομπαγλαμά όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μιλάγαμε για σαμπς , 2226 , το θυμάσαι?
Τι μου τσαμπουνάς τώρα?
ποια σαμπς ρε Αλτσχάιμερ ....;
αυτά τα είπαμε άλλη φορά :laugh:

Reaction score
29.790
ποια σαμπς ρε Αλτσχάιμερ ....;
αυτά τα είπαμε άλλη φορά :laugh:
Ποιά άλλη φορά μωρέ ξεμυαλισμένε?
Για σαμπς μιλάγαμε.
Γεροντική άνοια έχεις από τα 40 τρομάρα σου.
Μουστόγερε πάω να ταϊσω σκύλο.
Μην αρχίσεις πάλι τα τρελά τα αλτσχάϊμερ κι έτσι.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.864
Ποιά άλλη φορά μωρέ ξεμυαλισμένε?
Για σαμπς μιλάγαμε.
Γεροντική άνοια έχεις από τα 40 τρομάρα σου.
για σαμπς παντα μιλάμε...σε κάθε κουβέντα :biggrin:
αλλά την πρώτη φορά σου έλεγα για την επένδυση που έχω σκοπό να κάνω....κ μου έλεγες ότι πριν χρόνια το είχες κάνει κ εσυ σε κάτι ηχεία που είχες κ δεν μπορούσες να το ξεκολλήσεις μετά....ξεκόλλησε η μπομπινα που εχεις για σκληρό; θυμήθηκες τίποτα ή μπααα;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.212
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney