- Reaction score
- 83.878
άντε λέγε .....μη λες ότι σε φιμώνω κιόλαςΚαλά ρε κεφτέ κουβέντιαζε.
Ετσι αν έτσι νομίζεις .

άντε λέγε .....μη λες ότι σε φιμώνω κιόλαςΚαλά ρε κεφτέ κουβέντιαζε.
Ετσι αν έτσι νομίζεις .
το ότι το έκαναν έτσι για οικονομικούς λόγους δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;Τι να φιμώσεις βρε Ντουκουνα?
Ασε το ηχείο όπως το έβγαλε η JBL κάτι ξέρει παραπάνω από σένα μπαγλαμά.
Αν ήθελαν να του αυξήσουν την μάζα για πιο ομαλή συμπεριφορά θα το είχαν κάνει επιλέγοντας πιο πυκνό και βαρύ υλικό.
Τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις δλδ με το STP?
Τίποτα , γιατί δεν είναι πλαστικό πόρτας αυτοκινήτου, ούτε λαμαρίνα που χρήζει αύξηση απόσβεσης για να βάλει ο εκάστοτε κανά 12-15ιντσο σαμπ στο αυτοκίνητο.
Αστο ήσυχο το ηχείο.
πιλότος είναι αφού ..... θέλει αέρα στα πανιά εεεεε φτερά τουτέτοια λέγε του κ συ να παίρνει αέρα![]()
![]()
Σαφώς και περιέχει οικονομοτεχνικά δεδομένα , η όλη κατασκευή του κωλοηχείου σου , αλλά και πάλι αυτοί που το έκαναν έτσι κάτι παραπάνω από σένα ξέρουν.το ότι το έκαναν έτσι για οικονομικούς λόγους δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;
το stp είναι απλά ένα υλικό απόσβεσης συγκεκριμένων συχνοτήτων για την επιφάνεια-καμπίνα ....δεν θα του αλλάξει το ταργκετ κερβ....
ρε τουρμουκι ....στο τηλέφωνο όταν σου ειπα τι έχω σκοπό να κάνω μου είπες να το κάμω....κ τωρα μου γυρνάς την μπιφτεκα;Σαφώς και περιέχει οικονομοτεχνικά δεδομένα , η όλη κατασκευή του κωλοηχείου σου , αλλά και πάλι αυτοί που το έκαναν έτσι κάτι παραπάνω από σένα ξέρουν.
Γιατί μη μου πείς ότι σου είπε ο Νίκος να το καλύψεις εσωτερικά με stp για να μην κουδουνίζει.
Αν ήθελες κάτι τέτοιο πάρε άλλα ηχεία , παλιοτσίπη.
εδώ το πέτυχες ....ο Μάρκου είναι όντως κωλ0γεροςΣυγγνώμη βρε παιδιά χα χα αλλά είστε απόλαυση μιλάμε. Σαν τους δυο γέρους απο το μάπετ σόου , που όλο "τσακώνονται" και είναι οι καλύτεροι φίλοι χα χα.
Ρε παλιομπαγλαμά όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μιλάγαμε για σαμπς , 2226 , το θυμάσαι?ρε τουρμουκι ....στο τηλέφωνο όταν σου ειπα τι έχω σκοπό να κάνω μου είπες να το κάμω....κ τωρα μου γυρνάς την μπιφτεκα;
ο νίκος δεν μου είπε τίποτα....εγώ τον ενόχλησα πριν καιρο
ηχεία έχω σκοπό να αλλάξω αλλά όπως βλέπεις κάθε επιλογή έχει κ κάποιες προϋποθέσεις για την μπροστά 3αδα....δεν σημαίνει ότι αν αλλάξω ηχεία θα μου τελειώσουν κ τα βάσανα....αν ήταν έτσι απλά θα τα αλλαζα όλα χθες κ δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε τωρα
Αλλοι έχουν το όνομα , εγώ και άλλοι έχουν την χάρη , εσύ. Μπαγλαμά.εδώ το πέτυχες ....ο Μάρκου είναι όντως κωλ0γερος![]()
ποια σαμπς ρε Αλτσχάιμερ ....;Ρε παλιομπαγλαμά όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μιλάγαμε για σαμπς , 2226 , το θυμάσαι?
Τι μου τσαμπουνάς τώρα?
Ποιά άλλη φορά μωρέ ξεμυαλισμένε?ποια σαμπς ρε Αλτσχάιμερ ....;
αυτά τα είπαμε άλλη φορά![]()
για σαμπς παντα μιλάμε...σε κάθε κουβένταΠοιά άλλη φορά μωρέ ξεμυαλισμένε?
Για σαμπς μιλάγαμε.
Γεροντική άνοια έχεις από τα 40 τρομάρα σου.