Decembered
Μαϊμού
- Μηνύματα
- 18.715
- Reaction score
- 44.100
ουτε ψυλλους.. τα τηλεφωνα ... (αυτο θα το ακουσω σε λιγο) 

Την τοποθέτηση των σαμπς πως την βλέπεις?Κάτι τέτοιες παραστάσεις είναι που ωθούν σε ανάσυρση νημάτων για καλώδια...
Όλόκληρο το setup με ενοχλεί έτσι όπως εμφανίζεται...Ακόμα και καλύτερα από του Ear να έπαιζε το immersive δεν θα άντεχα τη συμβίωση σε καθημερινή βάση.Την τοποθέτηση των σαμπς πως την βλέπεις?
View attachment 278557
Όλόκληρο το setup με ενοχλεί έτσι όπως εμφανίζεται...Ακόμα και καλύτερα από του Ear να έπαιζε το immersive δεν θα άντεχα τη συμβίωση σε καθημερινή βάση.
η Genelec τα ονομάζει woofer και όχι sub.Την τοποθέτηση των σαμπς πως την βλέπεις?
Όπως και να τ'αποκαλεί δια λόγους marketing , σκοπός είναι ν'αξιοποιούνταν με γνώμονα τις προδιαγραφές στη δική τους απόκριση.η Genelec τα ονομάζει woofer και όχι sub.
![]()
W371A SAM™ Woofer System - Genelec.com
An absolute revelation in low frequency performance. With the W371A, you can finally wave goodbye to the detrimental influences of your room on LF reproduction.www.genelec.com
Οι τοίχοι μπορεί να έχουν αυτιά, αλλά πρέπει να τεστάρεις τα δικά σου όχι σε αυτούς αλλά στο βίντεο με τα καλώδια ρεύματος...Το θέμα είναι να μην έχουν τοίχους τα αυτιά.![]()
δεν είναι subs,η Genelec τα ονομάζει woofer και όχι sub.
![]()
W371A SAM™ Woofer System - Genelec.com
An absolute revelation in low frequency performance. With the W371A, you can finally wave goodbye to the detrimental influences of your room on LF reproduction.www.genelec.com
W371 :και ξεκινάνε από τους 30 κύκλους περίπου. Τα sub τους δηλώνονται απο 19Hz.
Η ερώτηση ήταν στοχευμενη ως προς την τοποθέτηση του ως προς τον τοίχο κάτι που στην ουσία θα ακυρώνε το βασικό πλεονέκτημα του συστήματος που θα ήταν η ευελιξία στην τοποθέτηση του μέσα στον χώρο και όχι αναγκαστικά στον τοιχο όπως ένα συμβατικό σαμπ.η Genelec τα ονομάζει woofer και όχι sub.
![]()
W371A SAM™ Woofer System - Genelec.com
An absolute revelation in low frequency performance. With the W371A, you can finally wave goodbye to the detrimental influences of your room on LF reproduction.www.genelec.com
Το ζήτημα δεν θ'αφορούσε αποκλειστικά στο πεδίο της συχνότητας αλλά στη χρονική ευθυγράμμιση με το δορυφόρο γύρω από την επιλεγείσα ζώνη κρος και τη διακύμανση του group delay σε ζώνες όπου θα γινόταν αυτή ευκολότερα αντιληπτή...Όσο υψηλότερα θα κειτόταν η ζώνη κρος, τόσο μεγαλύτερη απόκλιση ως προς την πλήρη ευθυγράμμιση θα είχαν οι κατώτερες αυτής οκτάβες...Εκτός και αν θα εμπλεκόταν υπερ-προηγμένο λογισμικό στη διαχείριση σήματος.Η ερώτηση ήταν στοχευμενη ως προς την τοποθέτηση του ως προς τον τοίχο κάτι που στην ουσία θα ακυρώνε το βασικό πλεονέκτημα του συστήματος που θα ήταν η ευελιξία στην τοποθέτηση του μέσα στον χώρο και όχι αναγκαστικά στον τοιχο όπως ένα συμβατικό σαμπ.
Άσχετο με αφορμή την λειτουργία τους συστήματος αυτού. Εάν είχαμε @Bhutia 2 σαμπς για στερεοφωνικο μπάσο τότε δεν θα μας πείραζε να τα αφήσουμε να παίζουν και στα 200Hz εφόσον βέβαια μπορούσαν όπως το σύστημα αυτό.
Bhutia για να γίνεις κατανοητός έβαλες να δω Manchester United vs Athinaikos με τον Τζαλακώστα...
Δεν συγκρίνεται αλλά συμπληρώνεται το W371 με sub το οποίο δεν θα είναι το 7050C αλλά το 7380.
Σε αντίθετη περίπτωση ο ενδιαφερόμενος τζάμπα σκορπά χρήμα.
Έλα μωρέ, κανένα ερώτημα..Όπως και να χει το σεταπ του κυρίου γεννά ερωτήματα.
Άσε το γράψιμο και την πλάκα και άκου και λίγο Βαρβάρα την Χάνιγκαν, κόρη του Χάνιγκαν του σιδερά : (ή τουλάχιστον άκου και κάνε πλάκα συγχρόνως όπως κάνω εγώ).Το αν θα πάρει τελικά ο Dec.. τις κιθάρες είναι το μόνο που με προβληματίζει.
Ακούω κάτι πάντα, δεν κλείνει η μουσική ποτέ..Άσε το γράψιμο και την πλάκα και άκου και λίγο Βαρβάρα την Χάνιγκαν, κόρη του Χάνιγκαν του σιδερά : (ή τουλάχιστον άκου και κάνε πλάκα συγχρόνως όπως κάνω εγώ).
FM δέκτες (tuners) και ηχητική ποιότητα
Πιστεύω ότι μόνο το κρατικό ραδιόφωνο κρατάει αυτή την στάση και δεν κατακλύζεται από άσχετους παραγωγούς που απλά χρησιμοποιούν την μουσική ως χαλί που πατάνε τα βρώμικα παπούτσια τους. Επίσης τα περισσότερα ραδιόφωνα είναι θύματα της ακατάσχετης διαφήμισης (δικαιολογημένα πως θα ζήσουν) οπότε...www.avsite.gr