- Reaction score
- 4.731
Αξίωμα: Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Ευχαριστώ.Μπα ? από πότε έχει φορά το εναλλασσόμενο ?
Αξίωμα: Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Ευχαριστώ.Μπα ? από πότε έχει φορά το εναλλασσόμενο ?
Και με αφορμή την παραπάνω σύγκριση... ας "κάψουμε εγκεφάλους" !!!Όσο αστεία και να ακούγονται σήμερα τα 20kHz, δεν παύουν να είναι 10 οκτάβες bandwidth, που κανένας απ' όσους ασχολούνται με υψίσυχνη μετάδοση και σνομπάρουν το audio δεν έχει να αντιμετωπίσει.
Δεν θέλω να γίνω κατασκευαστής καρδιά μου.@ marlboro Πιάσε κανά βιβλίο ηλεκτρισμού να διαβάσεις.
τότε τα πράγματα είναι απλά! πάρε ένα καλώδιο 2,5 OFC, άντε 4 αν θες να είσαι ...χαιεντάς.... (ότι πάρεις να είναι από 2-10€ το μέτρο, ανάλογα με τα κέφια και το πορτοφόλι σου) βάλτο, και τελειώνει όμορφα και απλά η ιστορία "καλώδιο ηχείων"Δεν θέλω να γίνω κατασκευαστής καρδιά μου.
..σε συνδυασμό με συγκριτικό αν έχω αυτή την δυνατότητα.τότε τα πράγματα είναι απλά! πάρε ένα καλώδιο 2,5 OFC, άντε 4 αν θες να είσαι ...χαιεντάς.... (ότι πάρεις να είναι από 2-10€ το μέτρο, ανάλογα με τα κέφια και το πορτοφόλι σου) βάλτο, και τελειώνει όμορφα και απλά η ιστορία "καλώδιο ηχείων"
<<Γραμμή Μεταφοράς>> σε ακουστικές συχνότητες εεε!!!Και με αφορμή την παραπάνω σύγκριση... ας "κάψουμε εγκεφάλους" !!!
Τι σύνθετη αντίσταση (τονίζω, σύνθετη) έχει το καλώδιο σας? Διαφέρει πολύ από την σύνθετη αντίσταση των ηχείων σας;;; Αν ναι, τότε προκαλούνται στάσιμα κύματα με ότι συνέπειες έχουν !!!
κάτσε βρε να γίνει λίγο μπέρδεμα<<Γραμμή Μεταφοράς>> σε ακουστικές συχνότητες εεε!!!![]()
Δεν φανταζόμαστε πόσος κόσμος έχει ψωνίσει το παρακάτω καλώδιο...
View attachment 279013
Όχι βέβαια έτσι, αλλά μέσα σε φαντεζί συσκευασία και με ανάλογα αυτοκόλλητα, πληρώνοντας μερικές εκατοντάδες φορές πάνω από την αξία του. Και βέβαια είχε ακουστές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο τους.
Κακά τα ψέματα δείχνει πιασάρικο. Μπορούμε να μαντέψουμε την πραγματική του αξία;
Για να δω προσπάθειες από όσους όμως δεν έχουν πέσει επάνω του!
Το νου σας μόνο μην μπερδέψετε την κατεύθυνση γιατί αλλοιώνει την εικόνα!!!
View attachment 279015![]()
Πάρε 4 μπανάνες και τελειώνει το θέμα με το αν χωράει το 4άρι.Με την καμμία δεν βλέπω να χωρέσει το 4αρι , ακόμη και το 2,5 θα πρέπει να χωρίσω τα σύρματα σε δύο για να περάσουν και από τις δύο πλευρές της βίδας . Μάλλον για τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι υπερβολή το 4αρι . Εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος.
Ε ρε μπλέξιμο.
View attachment 279021
Τερματίζεις το καλώδιο με δίχαλα και μπαίνει μια χαρά.Με την καμμία δεν βλέπω να χωρέσει το 4αρι , ακόμη και το 2,5 θα πρέπει να χωρίσω τα σύρματα σε δύο για να περάσουν και από τις δύο πλευρές της βίδας . Μάλλον για τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι υπερβολή το 4αρι . Εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος.
Ε ρε μπλέξιμο.
View attachment 279021
Τα συνηθισμένα δίχαλα για ήχο δεν χωράνε. Μόνο τα ηλεκτρολογικά.Τερματίζεις το καλώδιο με δίχαλα και μπαίνει μια χαρά.
Έχεις απόλυτο δίκιο, παρέλειψα να αναφέρω ότι μόνο τα ηλεκτρολογικά κάνουν.Τα συνηθισμένα δίχαλα για ήχο δεν χωράνε. Μόνο τα ηλεκτρολογικά.
Το κλασικό για τέτοιες μπόρνες είναι να χωρίζεις στη μέση το γυμνό καλώδιο, να στρίψεις τη κάθε πλευρά και να το περάσεις πάνω-κάτω από την βίδα πριν σφίξεις.
Θα κρύωνε το καημένο και ντύθηκε έτσι χοντρά.View attachment 279054
Λοιπόν θα το μαρτυρήσω δεν κρατιέμαι...
Αυτό το εξαιρετικό High-End καλώδιο των 12 AWG, που θα δώσει ρυθμό στο σύστημα σας, με υψηλή ροή και εννοείται χωρίς γρέζι...
Κοστίζει ντρρρρρ (ντραμς είναι)
24,21 ευρώ για ζευγάρι των 2 μέτρων με μπανάνες και δίχαλα!!!!!!!!!!
Ναι δεν είδατε λάθος 24,21 ευρώ!
Παίρνει αλλά πρέπει να βγουν οι τάπες.Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής δεν παίρνει μπανάνες , χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια, αλλά έτσι όπως βλέπω τις μπόρνες , δεν μου φαίνονται ικανές οι τρύπες για να φιλοξενήσουν μπόρνες.