alexis
Reticular Activating System
- Μηνύματα
- 18.752
- Reaction score
- 32.726
Πάει και αλλιώς. Σε εμενα πχ που το επόμενο σύστημα θα ζήσει μια εικοσαετία τουλάχιστον, όλα καινούργια. Και ας είναι όσα ηχεία θέλει.
Άρες μάρες κουκουνάρες.Κι η μάνα μου περήφανη είναι που αγοράζει μόνο καινούριες λευκές συσκευές.
Το ψυγείο της είναι 55 ετών και το πλυντήριο πιάτων της 40 ετών. Εκείνο μάλιστα παρέμεινε καινούριο, γιατί δεν το χρησιμοποίησε ποτέ.![]()
Δηλαδή εσύ τι προτείνεις;Επειδή δε θα ζήσουμε άλλα 200 χρόνια ,ξεκινάει κάποιος να βρει 7-8-9+ όμοια μεταχειρισμένα ενεργα ηχεία σε άριστη κατάσταση για να στήσει immersive σύστημα και αυτό περιγράφεται ως έξυπνη,σύντομη και ρεαλιστική αγορά;![]()
Ξεκινάει με δύο καινούργια για να έχει δικαναλο όπως είχε και οποτε βρει μεταχειρισμένο προσθέτει. Δεν είπε ότι θέλει να στήσει με την μια immersive. Αν ήθελε να βρει πολλά μαζεμένα πάλι δεν είναι δύσκολο αλλά έχει αρκετό ρίσκο. Εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα και για αυτό το πρότεινα κιόλας.Επειδή δε θα ζήσουμε άλλα 200 χρόνια ,ξεκινάει κάποιος να βρει 7-8-9+ όμοια μεταχειρισμένα ενεργα ηχεία σε άριστη κατάσταση για να στήσει immersive σύστημα και αυτό περιγράφεται ως έξυπνη,σύντομη και ρεαλιστική αγορά;![]()
Κακό είναι να ξέρουμε; Στο τέλος κάτι ακούμε και από αυτού του επιπέδου τα ηχεία. Καθαρά ενημερωτικά ρωτάω.Τι σημασία έχει το είδος της μουσικής και αν θα παίζει ταινίες σε αυτού του επιπέδου ηχεία ;
Καλή τύχη παλικάρι, ο Θεός μαζί σου...Εγώ ας πούμε θα άκουγα από αυτά μόνο έντεχνο.
Η κουβέντα ξεκίνησε με τον Ν.Κ να λέει πως δεν θα αγόραζε μεταχειρισμένα και στο οποίο συμφώνησα. Μετά πετάχτηκες να μας θυμίσεις οτι εγώ γενικά δεν αγοράζω οπότε είναι εύκολο να λέω μόνο καινούργια. Σου απάντησα ότι και βέβαια δεν αγοράζω κάθε τρείς και λίγο, δεν τρελάθηκα, και ότι το επόμενο σύστημα θα είναι το τελευταίο όσα ηχεία και να έχει, καινούργια. Έγραψε κάτι ο Αλέξανδρος και απάντησα πως πάει και αλλιώς καθώς αν δεν αλλάζεις συνέχεια, όσα ηχεία και να έχεις μπορουν να είναι καινούργια. Επειδή διαφωνείς με τον τρόπο σκέψης μου, και καλά κάνεις, αλλά χεστ.... αν διαφωνείς, πετάχτηκες με την κρυάδα και τις λευκές συσκευές συγγενή σου. Σου εξηγήσα πως είναι εντελώς παράλογη η χαζομαρά που έγραψες, και επέστρεψες λέγοντας πως έχει πλάκα που νομίζω ότι σας ενδιαφέρει η αδιαφορία μου για νέο εξοπλισμό, ως απάντηση για να πεις κάτι χωρίς να λες τίποτα, απλά έτσι να απαντήσεις.Πλάκα έχει που νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει πόσο παγερά αδιάφορο σε αφήνει η αγορά εξοπλισμού.![]()
Όπως σωστά είπε, στον κινηματογράφο. Στο οικιακό master της ταινίας όχι, οπότε δεν χρειάζεται.Επίσης έχουν μεγάλη ευαισθησία και αντοχή διότι όπως αναφέρει ενώ στο στέρεο το δυναμικό εύρος κυμαίνεται περί των 20 με 25ντιμπι, στον κινηματογράφο έχουμε διαφορά της τάξεως των 60 με 70 ντιμπι.
Τι δυναμικό εύρος έχουν οι παραγωγές ταινιών για home entertainment?Όπως σωστά είπε, στον κινηματογράφο. Στο οικιακό master της ταινίας όχι, οπότε δεν χρειάζεται.
Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πέφτει άγριο μαχαίρι.Τι δυναμικό εύρος έχουν οι παραγωγές ταινιών για home entertainment?