Tidal

Reaction score
3.523
Εμένα απο προχτές έκανε το mqa διακοπες, επαιζε με λοξγκα... zen stream + zen one sign Dac...μια έμπανε το mqa μι έβγαινε... άκουσα δισκο στο τέλος.. χαχαχαχα:D
μια από τα ιδια

Reaction score
3.523
Καλησπέρα σε όλους. Όσο και να έχω προσπαθήσει να πάω στο Spotify πάντα γυρνάω στο αγαπημένο μου Tidal και πάντα στην hifi plus. Έχω να κάνω μια παρατήρηση που αφορά την ποιότητα κυρίως σε MQA. Υπάρχουν κομμάτια που παίζουν απίστευτα και σε κάνουν να τα ακούσεις με τρομερή λεπτομέρεια και ανάλυση. Υπάρχουν και άλλα όμως που παίζουν απαράδεκτα. Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;

Reaction score
7.031
Καλησπέρα σε όλους. Όσο και να έχω προσπαθήσει να πάω στο Spotify πάντα γυρνάω στο αγαπημένο μου Tidal και πάντα στην hifi plus. Έχω να κάνω μια παρατήρηση που αφορά την ποιότητα κυρίως σε MQA. Υπάρχουν κομμάτια που παίζουν απίστευτα και σε κάνουν να τα ακούσεις με τρομερή λεπτομέρεια και ανάλυση. Υπάρχουν και άλλα όμως που παίζουν απαράδεκτα. Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Σαφέστατα η παραγωγή των κομματιών και σε δεύτερη φάση ας πούμε ατέλειες ή ελλείψεις στα συστήματα μας.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.320
Υπάρχουν κομμάτια που παίζουν απίστευτα και σε κάνουν να τα ακούσεις με τρομερή λεπτομέρεια και ανάλυση. Υπάρχουν και άλλα όμως που παίζουν απαράδεκτα. Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Δώσε κάποια κομμάτια ως παράδειγμα αν θες.

Reaction score
7.067
Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Νομίζω της πλατφόρμας και της εγγραφής ,αλλά σε πολυ μικρό ποσοστό το δεύτερο. Το σύστημα σου,δε νομίζω ότι έχει να κάνει,εκτός και αν ότι σου ακούγεται απαράδεκτο,ανήκει σε συγκεριμένο έιδος ή έστω είδη μουσικής ,που έχουν κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Πχ,αυτο συμβαίνει σε κομμάτια με πολλά όργανα? Αυτό συμβαίνει και στο βασικό σύστημα και στο desktop?

Reaction score
7.031

Reaction score
65
εχω xiaomi android κινητο
πως γινετε να παιξω MQA quality 24/192 που παιρνει το dac μου μεσω otg usb καλωδιο ?
γιατι συντονιζει μονο στα 48 για την ωρα παρολο που εχω επιλεξει στο tidal Master quality

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.409
Γιατί να συντονίσει κάπου αλλού δλδ ;
Αφού το TIDAL σε 48khz παίζει ούτως ή άλλως.

Reaction score
65
δηλαδη εδω που λεει 192khz τι εννοει ?
και για να ειμαι ακριβης στη γραμμη του σηματος , το σημα φευγει απο κινητο android
με καλωδιο otg σε Douk Audio U2 XMOS , USB to TOSLINK και φτανει το σημα με coaxial στο dac , το dac ειναι το aqvox dac usb 2 d/a mkii

Last edited:

Reaction score
65
ok δεν το ηξερα , οποτε υπαρχει η δυνατοτητα για 24/192 ή καταργηθηκε και αυτη ?
με λιγα λογια κακως αγορασα τη hi fi εκδοση ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.409
δηλαδη εδω που λεει 192khz τι εννοει ?
και για να ειμαι ακριβης στη γραμμη του σηματος , το σημα φευγει απο κινητο android
με καλωδιο otg σε Douk Audio U2 XMOS , USB to TOSLINK και φτανει το σημα με coaxial στο dac , το dac ειναι το aqvox dac usb 2 d/a mkii
Τι να σου πω τώρα ;
Το έχω και γω το douk στην usb έξοδο απο tablet lenovo , και δίνω coaxial στον DENON AVP -A1HD.
192 ΔΕΝ εχω δεί ποτέ. Πάντα 48 KHZ έβγαζε.

Reaction score
65
τι να πω βρε συ Γιαννη ...
το δικτυο ειναι γεματο με τη δυνατοτητα για καλυτερη ποιοτητα ηχου με Tidal
πανω απο το απλο cd

Reaction score
137
Το MQA σταματάει. Ξεχάστε το.
Παμε σε Flac HiRes
Οποτε πάει το ifi dac που ευχαριστιόμουνα τόσο καιρό με το μπλε φωτακι που άναβε και συγχρόνιζε σε mqa ; Πάει η δυνατότητα mqa decoder .. ; Πάνε όλα λοιπόν ; Όλα στο βρόντο ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.054
Οποτε πάει το ifi dac που ευχαριστιόμουνα τόσο καιρό με το μπλε φωτακι που άναβε και συγχρόνιζε σε mqa ; Πάει η δυνατότητα mqa decoder .. ; Πάνε όλα λοιπόν ; Όλα στο βρόντο ;
Χρεωκόπησε η MQA.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo