- Reaction score
- 3.523
μια από τα ιδιαΕμένα απο προχτές έκανε το mqa διακοπες, επαιζε με λοξγκα... zen stream + zen one sign Dac...μια έμπανε το mqa μι έβγαινε... άκουσα δισκο στο τέλος.. χαχαχαχα![]()
μια από τα ιδιαΕμένα απο προχτές έκανε το mqa διακοπες, επαιζε με λοξγκα... zen stream + zen one sign Dac...μια έμπανε το mqa μι έβγαινε... άκουσα δισκο στο τέλος.. χαχαχαχα![]()
Σαφέστατα η παραγωγή των κομματιών και σε δεύτερη φάση ας πούμε ατέλειες ή ελλείψεις στα συστήματα μας.Καλησπέρα σε όλους. Όσο και να έχω προσπαθήσει να πάω στο Spotify πάντα γυρνάω στο αγαπημένο μου Tidal και πάντα στην hifi plus. Έχω να κάνω μια παρατήρηση που αφορά την ποιότητα κυρίως σε MQA. Υπάρχουν κομμάτια που παίζουν απίστευτα και σε κάνουν να τα ακούσεις με τρομερή λεπτομέρεια και ανάλυση. Υπάρχουν και άλλα όμως που παίζουν απαράδεκτα. Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Δώσε κάποια κομμάτια ως παράδειγμα αν θες.Υπάρχουν κομμάτια που παίζουν απίστευτα και σε κάνουν να τα ακούσεις με τρομερή λεπτομέρεια και ανάλυση. Υπάρχουν και άλλα όμως που παίζουν απαράδεκτα. Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Νομίζω της πλατφόρμας και της εγγραφής ,αλλά σε πολυ μικρό ποσοστό το δεύτερο. Το σύστημα σου,δε νομίζω ότι έχει να κάνει,εκτός και αν ότι σου ακούγεται απαράδεκτο,ανήκει σε συγκεριμένο έιδος ή έστω είδη μουσικής ,που έχουν κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Πχ,αυτο συμβαίνει σε κομμάτια με πολλά όργανα? Αυτό συμβαίνει και στο βασικό σύστημα και στο desktop?Αυτό είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή της εγγραφής ή απλά δεν ταιριάζουν ηχητικά με το setup μου;
Τους πήρανε πολύ και πολλοί χαμπάρι οπότε κάτι έπρεπε να κάνουν![]()
Breaking News: Tidal Set To Roll Out Hi-Res FLAC for HiFi Plus Subscribers (Soon) - Twittering Machines
Michael Lavorgna's Twittering Machines: HiFi with a twisttwitteringmachines.com
Στο καλό και να μας γράφεις MQA, καλώς ορίσατε hi-res flac!
και tidal connect σε pc και όχι μόνο σε κάποια devices....Να φτιάξουν και το interface σε android που είναι γτπκ
Τι να σου πω τώρα ;δηλαδη εδω που λεει 192khz τι εννοει ?
και για να ειμαι ακριβης στη γραμμη του σηματος , το σημα φευγει απο κινητο android
με καλωδιο otg σε Douk Audio U2 XMOS , USB to TOSLINK και φτανει το σημα με coaxial στο dac , το dac ειναι το aqvox dac usb 2 d/a mkii
Οποτε πάει το ifi dac που ευχαριστιόμουνα τόσο καιρό με το μπλε φωτακι που άναβε και συγχρόνιζε σε mqa ; Πάει η δυνατότητα mqa decoder .. ; Πάνε όλα λοιπόν ; Όλα στο βρόντο ;Το MQA σταματάει. Ξεχάστε το.
Παμε σε Flac HiRes
Χρεωκόπησε η MQA.Οποτε πάει το ifi dac που ευχαριστιόμουνα τόσο καιρό με το μπλε φωτακι που άναβε και συγχρόνιζε σε mqa ; Πάει η δυνατότητα mqa decoder .. ; Πάνε όλα λοιπόν ; Όλα στο βρόντο ;