- Reaction score
- 94
Και αναρωτιέμαι υπάρχει νέο μηχάνημα με το ήχο ενός 717 ?
Όχι.Και αναρωτιέμαι υπάρχει νέο μηχάνημα με το ήχο ενός 717 ?
Δηλαδή απλά τα βάζεις και χαμηλωνη το ρεύμα του cd ? Δεν εχεις κανένα άλλο πρόβλημα με ήχο?Μιά λύση για να χαμηλώσεις την έξοδο του CD είναι τα attenuators
![]()
MONACOR ILA-1020 RCA Line Level Attenuator Regulators -10dB -15dB -20dB (The pair) - Audiophonics
passive level ila-1020 regulator (the pair)www.audiophonics.fr
Θέλοντας να το κάνω πριν χρόνια, είχα πάρει τα Rothwell αλλά τα -12db δεν έφταναν να έλθει στην στάθμη των υπολοίπων συσκευών.
Ήταν για να συνδέσω CD σε είσοδο AUX.
Ωραία πράγματα,να τα χαίρεσαι.Οι φωτεινές πινακίδες όλα τα λεφτά.
Νομίζω αυτό είναι το βασικό ζήτημα που κάνει τον ενισχυτή να είναι πολύ ζεστός. Το ρεύμα ηρεμίας, όσο μεγαλύτερο είναι τόσο πιο ζέστη βγάζουν οι ψύκτρες. Πρέπει να είναι ρυθμισμένο σύμφωνα με το service manual του ενισχυτή. Μάλιστα έχω και εμπειρία πάνω στο θέμα, όπου το ένα κανάλι ενός ενισχυτή μου, ζέσταινε πολύ την ψύκτρα του. Μέτρησα το ρεύμα ηρεμίας και ήταν αυξημένο, εκτός ορίων κατασκευαστή. Μόλις το ρύθμισα, το κανάλι έγινε κρύο, όπως και το άλλο.Εχει και λίγο τσιμπημένο ρεύμα ηρεμίας και voila.
Άρα είναι σωστά ρυθμισμένος.τουλάχιστον μισή ώρα χωρίς να παίζει και ίσα που κατάλαβα την θερμότητα... ελάχιστη, τώρα έχω μισή ώρα που παίζει κασσετα (sodom-agent orange) και η θερμότητα είναι πολύ μικρή.
κασσετα (sodom-agent orange