Επιλογή Dac

Reaction score
4.998
Οποιοδηποτε συγχρονο dac με καλες κριτικες για την συνδεση USB
κανει για την περιπτωση σου..

Reaction score
1.252

Reaction score
15
Αν με ενδιέφερε και ήθελα να χρησιμοποιήσω ακουστικά θα το έβλεπα ως καλή επιλογή... νομίζω κατά τα άλλα τπτ σπουδαίο?

Reaction score
7.083
Εντάξει ο χώρος δε θα έλεγα οτι είναι πρόβλημα... ακόμα και αν δεν το έχω πάνω σε κάποιο ράφι ή έπιπλο. Να κάνει την δουλειά μου το θέλω το δωμάτιο μου δεν είναι ούτε για να το δείχνω ούτε τπτ... για μένα καθαρά καταλαβαίνεις.

Θα το τσεκάρω και αυτό που λες να δώ τι σου προσφέρει
Τα περισσότερα dac σε χαμηλές κατηγορίες το μόνο που προσφέρουν είναι ο καφές και το κουλούρι γιατί παίζουν σαν σε μνημόσυνο.
Αν δηλαδή θες να δώσεις 200 με 300 ευρώ κράτησε τα καλύτερα για κάτι άλλο , για σουβλάκια πχ.

Μια χαρά είναι η κάρτα σου.
Από εκεί και πέρα κοιτάς μόνο για κάποιο r2r. Το πιο φτηνό που υπάρχει είναι τραγικά καλύτερο από μη σου πω και πενταπλάσιας αξίας, αλλά διπλάσιας τριπλάσιας σίγουρα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.361
Τα περισσότερα dac σε χαμηλές κατηγορίες το μόνο που προσφέρουν είναι ο καφές και το κουλούρι γιατί παίζουν σαν σε μνημόσυνο.
Αν δηλαδή θες να δώσεις 200 με 300 ευρώ κράτησε τα καλύτερα για κάτι άλλο , για σουβλάκια πχ.

Μια χαρά είναι η κάρτα σου.
Από εκεί και πέρα κοιτάς μόνο για κάποιο r2r. Το πιο φτηνό που υπάρχει είναι τραγικά καλύτερο από μη σου πω και πενταπλάσιας αξίας, αλλά διπλάσιας τριπλάσιας σίγουρα.
1759506516485.gif

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale