- Reaction score
- 85.105
Αν εξαιρέσω το πολυ3 ίσως κ 4 ιν γουόλ ηχεία που μετρούσαν υποφερτά σωστα…όλα τα υπόλοιπα από νορμσλ κ μέχρι πανάκριβα μετρούσαν στον γάμο του καραγκιοζη…για jbl περίεργο που δεν έχει μετρήσεις στα σπεκς τους..
Πιο ακριβούτσικες από αυτές;Είχα δει μετρήσεις για κάποια εντοιχισμένα JBL, κι ήταν σούπερ, νομίζω όμως πως ήταν ακριβούτσικες σειρές.

Δεν θεωρώ ότι αξίζει μία τότε…μια τέτοια επένδυση…εκτός κ αν πεις να τα παντρευτείςΕ, χμ χμ, έτσι νομίζω.![]()
Εδώ σε έχωΗ σειρά της JBL Control (25-1 και 28-1) μπορεί να υποστηρίξει αξιοπρεπώς και μουσική ως surround ηχεία; Έχει κανείς άποψη πως παίζει σε σχέση με τη σειρά Studio; Επίσης σε 5.1/7.1 είναι υποχρεωτικό τα surround να είναι στο ίδιο ύψος με τα μπροστά ηχεία ή μπρούν να μπουν ψηλά με κλίση προς τη θέση ακρόασης;
Αν εξαιρέσω το πολυ3 ίσως κ 4 ιν γουόλ ηχεία που μετρούσαν υποφερτά σωστα…όλα τα υπόλοιπα από νορμσλ κ μέχρι πανάκριβα μετρούσαν στον γάμο του καραγκιοζη…για jbl περίεργο που δεν έχει μετρήσεις στα σπεκς τους..
www.audiosciencereview.com
καλο αλλα....τσουζει!!![]()
KEF Ci3160RLM-THX In-Wall Speaker Review
This is a review and detailed measurements of the KEF Ci3160RLM-THX in-wall home theater speaker using their meta materials. It is on kind loan from a member and costs US $2,230 (each). The Ci3160RLM-THX, unlike many in-wall speakers, looks quite nice without its grill so I chose to test it...www.audiosciencereview.com

steinwaylyngdorf.com
Μια χαρά ωραίο δικαναλο το άκουσα δικαναλο μου χαχαχαχχαχαΜε έπιασε όρεξη σήμερα να κάνω μια ηχογράφηση στον χώρο μου με εικόνα αυτή την φορά γιατί πολλοί βλέπω με ρωτάνε πως ακούγεται η μουσική σε φροντισμένο χώρο με δορυφόρους και υπογουφερ σε δικάναλο απμιξινγκ
![]()
Για ζέσταμα ήταν το 1ο.Μια χαρά ωραίο δικαναλο το άκουσα δικαναλο μου χαχαχαχχαχα