- Reaction score
- 7
Ηi-End λέμεεε:crazy_1: :crazy_1:
c: :respect:
Δεν αγόραζες άνθρωπε μου και εσύ 3 κιλά μπανάνες! :cool_11: :cool_11: :cool_11:Τώρα,γιατί μου κόστισε 29 ευρώ για να το επιβεβαιώσω δε μπορώ να καταλάβω..
Έτσι είναι φίλε μου, η περιέργεια αυτή τη φορά κόστισε μόνο 29 ευρώ..Πόσες φορές έχω πληρώσει πολλαπλάσια ποσά για μεγαλύτερες ανοησίες..@Monsoon
Δεν αγόραζες άνθρωπε μου και εσύ 3 κιλά μπανάνες! :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Πάντως για να σοβαρευτούμε λίγο, πρόσεξα ότι οι πιο ένθερμοι υποστηριχτές του Bluesky το άκουσαν σε μηχανήματα που με τον ένα η τον άλλο τρόπο έχουν υποστεί βελτιώσεις (modified). Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ αξιοπερίεργη αυτή η διαπίστωση?
Συμπληρώνω ούτε καν οπτική επαφή και γνώση των εξωτερικών1)Αν αυτή είναι η δομή του ερωτηματηλογίου τότε σε προδιαθέτει οτι κάτι παίζει με το Γ.
Ίσως αν άλλαζε η διατύπωση να ερχόντουσαν ολά τα players στο "ίδιο επίπεδο".
Φίλε Mygiakis
Σε παρακαλώ κάνε πιο σαφή την ερώτηση σου για να μπορέσω να απαντήσω !
Φίλε Moonson
Που εμπλέκεται το φαινόμενα της αυθυποβολής στην δοκιμή που
προανέφερα; O Φίλος που συμμετείχε δεν είχε ιδέα από το τι γίνεται
στα fora τον τελευταίο καιρό και δεν είχε κανένα στοιχείο για το προς
ακρόαση μηχανάκι !
Γιατί δεν τον ψήνεις να γραφτεί εδώ? Εξήγησέ του ότι είμαστε σκεπτικιστές εξ ιδεολογίας και όχι νεόπλουτοι μικροαστοί τύπου ... καταλαβαίνεις ;-)O Φίλος που συμμετείχε δεν είχε ιδέα από το τι γίνεται στα fora τον τελευταίο καιρό
Εχεις απόλυτο δίκιο !!!Για παράδειγμα:
2) Υπάρχει κάτι στην πηγή Γ που σε ενόχλησε ;
Νομίζω οτι σε υποψιάζει. Θεωρώ οτι θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά σε όλα.
Το ίδιο και στην (4).
Κλασικό είναι το παράδειγμα ερωτηματολογίου στις ΗΠΑ πριν εισέλθουν ενεργά στον Πόλεμο.
Στην ερώτηση "Αν επιθυμείτε να εισέλθουν οι ΗΠΑ στον Πολεμο" μόνο το 30% απάντησε θετικά. Ενώ στην ερώτηση "Αν επιθυμείτε να συμπράξουν οι ΗΠΑ με τους Ευρωπαίους εναντίον του Χίτλερ" το ποσοστό ήταν πάνω από 70%.
Τα προαναφερθέντα ποσοστά μπορεί να μην είναι ακριβή, όπως και η διατύπωση των ερωτήσεων, αλλά περιγράφουν την οθσία της παρατήρησης.
Ρε γαμώτο την πλάκα μας σε τελευταία ανάλυση κάνουμε !Σωστός ως προς την ουσία. Όσοναφορά την μεθολογία, μήπως θα έπρεπε να να βάλεις και έναν ακόμα "άγνωστο" ώστε η μοιραία προσοχή στο καινούργιο να μην επικεντρωθεί σε ένα και μονο ένα;
Επίσεις αν είχε τη δυνατότητα να "διακρίνει" τα γνωστά και "πολυσυζητιμένα" το blind ισώς να μην είχε τη δέουσα σημασία.
Οι παρατηρήσεις σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουν στο να αμφισβητήσουν την αντικειμενικότητα με την οποία προσπαθείς να προσεγγίσεις το θέμα.