ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Reaction score
0
Το τελικό συμπέρασμα, εννοείται ότι αναφέρεται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πλαίσιο μηχανών/χώρου.

...
Αρα τελικα και .....απολυτως αχρηστο συμπερασμα για τον καθενα μας εφοσον εχει αλλα μηχανηματα σε αλλο χωρο!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, χαϊεντάδες μου, δεν κόπτεσθε εσείς για την αξία του blind test, αλλά μόνον εγώ, άντε και καναδυό τρεις άλλοι ακόμα. Δεύτερον, ο Νόμος του High End, που ανέφερε ο κάπταιν, υπάρχει μόνο στα άδεια κεφάλια κάποιων, που εμμένουν αρρωστημένα να συνδέουν γραμμικά την τιμή πώλησης με την απόδοση, και πουθενά αλλού. Τρίτον, μη γελιέστε. Ο τρόπος με τον οποίο οδηγεί μια αναλογική συσκευή την επόμενη, έως το μεγάφωνο, είναι ο ίδιος, σε κάθε σύστημα, οπουδήποτε στον πλανήτη, (και ενδεχομένως και έξω από αυτόν). Μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη και υλοποιημένη σωστά, παίζει και σωστά, και ταιριάζει ηλεκτρικά σε οποιοδήποτε σύστημα. Το να ψάχνει κανείς τον καλό ήχο αγνοώντας μερικά βασικά πράγματα της Φυσικής και αλλάζοντας μηχανές και καλώδια, είναι τόσο πιθανό να το επιτύχει, όσο πιθανό είναι να πετάξει μια καρφίτσα στο δρόμο και αυτή να σταθεί όρθια. Για τα υπόλοιπα, μου άρεσε, δεν μου άρεσε, άκουσα πρίμα, δεν άκουσα μπάσα, ένιωσα κάτι εδώ, έδιωξα κάτι από εκεί, μου έκατσε, δεν μου έκατσε, οι μόνοι αρμόδιοι είναι ο ωτορινολαρυγγολόγος και ο ψυχίατρος. Ίσως αυτά που λέω να σας φαίνονται απόλυτα και να με κάνουν αντιπαθητικό ή ξέμακρο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, και εφαρμόζεται από όλους τους σοβαρούς κατασκευαστές. Όχι όλους, τους σοβαρούς μόνο.

Βεβαίως, κανένας δεν σας εμποδίζει να ψάχνετε, να ψάχνεστε, να αναλώνετε τον εαυτό σας, να ξοδεύετε, αλλά να έχετε υπ’ όψη σας ότι αυτή η τακτική είναι έντεχνα καλλιεργημένη από τον κάθε περισπούδαστο εισαγωγέα ή πωλητή, που θέλει να θέσει την πραμάτεια του στη διαδικασία της υποκειμενικής διαφοροποίησης.

Μιας και ανεφέρθη τη Τηλεοπτική, τις προάλλες κάναμε εκεί ένα τυφλό τεστ, συγκρίνοντας δύο CD player. Δηλαδή, ήταν τόοοοοοοοοσο μεγάλη η σύμπτωση, που αυτά τα δύο CD player έκατσαν με τα ηλεκτρονικά και τα ηχεία που έτυχε εκείνη την εποχή να βρίσκονται στην αίθουσα ακροάσεων της Τηλεοπτικής; Ή μήπως η B&W ρώτησε τον Άγιο Πέτρο, Άγιε Πέτρο μας, ρώτα τον καλό μας Θεούλη, ποιά φίρμα να αγοράσουμε τώρα που έχουμε λεφτά, να επεκτείνουμε τη γκάμα μας οριζόντια;

Μιλάμε για φοβερό παράδειγμα! Η αλήθεια είναι, ότι πριν από την εξαγορά της Classe από την B&W, όλο και κάποιος ηλίθιος, «reviewer» ή ό,τι άλλο, θα έβγαινε να πει ότι τα ενισχυτικά της μεν δεν κάθονται με τα ηχεία της δε. Τώρα, μετά την εξαγορά, βέβαια, τί να βγει να πει; Θα τον πάρουν με τις πέτρες. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι, ότι τα ενισχυτικά της μεν πάντοτε ταίριαζαν με τα ηχεία της δε, διότι είναι σωστά υλοποιημένα, ασχέτως κάποιων ιδιαιτέρων απαιτήσεων σε ρεύμα που έχει η ακριβή σειρά της B&W.

Συνεπώς, είναι προς όφελός σας να μην αναλώνετε το χρόνο σας με τρίχες, αλλά με κάτι ουσιαστικό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αρα τελικα και .....απολυτως αχρηστο συμπερασμα για τον καθενα μας εφοσον εχει αλλα μηχανηματα σε αλλο χωρο!!!!!
- Πως είναι άχρηστο ρε παλικάρι αν είναι ο μόνος τρόπος να πεις την άποψή σου χωρίς να είσαι επηρεασμένος από οτιδήποτε άλλο?
- Πως είναι άχρηστο όταν οι παράγοντες που αναφέρεις ελαχιστοποιούνται ΜΟΝΟ με αυτή τη διαδικασία?

:cool_4: ...

Reaction score
0
Διευκρινιζω...
Αχρηστο για το πως θα ακουστει η συσκευη σπιτι μου....
Αν και με τα γραφομενα του Κωστα μονο αχρηστο δεν ειναι!!!

Μπερδεμενος ειμαι ρε φιλαρες και το παλευω, μπας και....!!!

Reaction score
0
Συνεπώς, είναι προς όφελός σας να μην αναλώνετε το χρόνο σας με τρίχες, αλλά με κάτι ουσιαστικό.
Α μπραβο....αυτη τη τιμημενη την ουσια ψαχνω ,γι αυτο ρωταω και σας που εχω την εντυπωση οτι μπορειτε να μου την υποδειξετε....πεστε μας δυο κουβεντες παραπανω!!!

Reaction score
7
Δηλαδή Κώστα, σε ένα ιδεατό κόσμο, θα έπρεπε, κατά την άποψή σου, μία συσκευη για να ονομασθεί π.χ. ενισχυτής που παράγει 120w στα 8Ω (κλπ τεχνικά), να πληρεί αυτές και αυτές τις προυποθέσεις; δηλαδή άλλες προδιαγραφές (πιθανά πιο αυστηρές και πιό εξειδικευμένες) απο τις σημερινές; Γιατί π.χ. αφού ο Krell δεν ακούγεται ίδια με τον Classe στα 802d ποιός απο τους δύο είναι σωστός ή λάθος ή και οι δύο λάθος, γιατί και οι δύο σωστοί δεν γίνεται (δηλ να έχουμε παραπάνω απο μία αλήθειες για το ίδιο ακουστικό γεγονός).

Reaction score
250
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, χαϊεντάδες μου, δεν κόπτεσθε εσείς για την αξία του blind test, αλλά μόνον εγώ, άντε και καναδυό τρεις άλλοι ακόμα. Δεύτερον, ο Νόμος του High End, που ανέφερε ο κάπταιν, υπάρχει μόνο στα άδεια κεφάλια κάποιων, που εμμένουν αρρωστημένα να συνδέουν γραμμικά την τιμή πώλησης με την απόδοση, και πουθενά αλλού. Τρίτον, μη γελιέστε. Ο τρόπος με τον οποίο οδηγεί μια αναλογική συσκευή την επόμενη, έως το μεγάφωνο, είναι ο ίδιος, σε κάθε σύστημα, οπουδήποτε στον πλανήτη, (και ενδεχομένως και έξω από αυτόν). Μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη και υλοποιημένη σωστά, παίζει και σωστά, και ταιριάζει ηλεκτρικά σε οποιοδήποτε σύστημα. Το να ψάχνει κανείς τον καλό ήχο αγνοώντας μερικά βασικά πράγματα της Φυσικής και αλλάζοντας μηχανές και καλώδια, είναι τόσο πιθανό να το επιτύχει, όσο πιθανό είναι να πετάξει μια καρφίτσα στο δρόμο και αυτή να σταθεί όρθια. Για τα υπόλοιπα, μου άρεσε, δεν μου άρεσε, άκουσα πρίμα, δεν άκουσα μπάσα, ένιωσα κάτι εδώ, έδιωξα κάτι από εκεί, μου έκατσε, δεν μου έκατσε, οι μόνοι αρμόδιοι είναι ο ωτορινολαρυγγολόγος και ο ψυχίατρος. Ίσως αυτά που λέω να σας φαίνονται απόλυτα και να με κάνουν αντιπαθητικό ή ξέμακρο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, και εφαρμόζεται από όλους τους σοβαρούς κατασκευαστές. Όχι όλους, τους σοβαρούς μόνο.

Βεβαίως, κανένας δεν σας εμποδίζει να ψάχνετε, να ψάχνεστε, να αναλώνετε τον εαυτό σας, να ξοδεύετε, αλλά να έχετε υπ’ όψη σας ότι αυτή η τακτική είναι έντεχνα καλλιεργημένη από τον κάθε περισπούδαστο εισαγωγέα ή πωλητή, που θέλει να θέσει την πραμάτεια του στη διαδικασία της υποκειμενικής διαφοροποίησης.

Μιας και ανεφέρθη τη Τηλεοπτική, τις προάλλες κάναμε εκεί ένα τυφλό τεστ, συγκρίνοντας δύο CD player. Δηλαδή, ήταν τόοοοοοοοοσο μεγάλη η σύμπτωση, που αυτά τα δύο CD player έκατσαν με τα ηλεκτρονικά και τα ηχεία που έτυχε εκείνη την εποχή να βρίσκονται στην αίθουσα ακροάσεων της Τηλεοπτικής; Ή μήπως η B&W ρώτησε τον Άγιο Πέτρο, Άγιε Πέτρο μας, ρώτα τον καλό μας Θεούλη, ποιά φίρμα να αγοράσουμε τώρα που έχουμε λεφτά, να επεκτείνουμε τη γκάμα μας οριζόντια;

Μιλάμε για φοβερό παράδειγμα! Η αλήθεια είναι, ότι πριν από την εξαγορά της Classe από την B&W, όλο και κάποιος ηλίθιος, «reviewer» ή ό,τι άλλο, θα έβγαινε να πει ότι τα ενισχυτικά της μεν δεν κάθονται με τα ηχεία της δε. Τώρα, μετά την εξαγορά, βέβαια, τί να βγει να πει; Θα τον πάρουν με τις πέτρες. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι, ότι τα ενισχυτικά της μεν πάντοτε ταίριαζαν με τα ηχεία της δε, διότι είναι σωστά υλοποιημένα, ασχέτως κάποιων ιδιαιτέρων απαιτήσεων σε ρεύμα που έχει η ακριβή σειρά της B&W.

O Αναμουρλίδης μας έβγαλε κουφούς !

Ο Κώστας μας βγάζει ανεγκέφαλους με άδεια κεφάλια και αντικείμενο

ψυχιατρικής θεραπείας !

Κανείς δεν παραγνωρίζει τους νόμους της Φυσικής !

Μόνο που εδώ αν κάποιος δεν θέλει να παρατηρήσει τα φαινόμενα

ή δεν είναι ικανός να το κάνει πέφτει μεγαλοπρεπώς στην λούμπα!

Θέλει να πιστεύει ότι οι συμπεριφορές των συσκευών είναι δεδομένες

και μέσα από απίστευτα υπεραπλουστευτικές χρήσεις των δεδομένων

της επιστήμης δίνει και αντίστοιχα απλοικές-άχρηστες ερμηνείες!

Τα φαινόμενα και ο νόμος του hiend-Haddock υπάρχουν και όσοι

δεν τα βλέπουν ή δεν έχουν ασχολήθεί ή η άρνηση να δεχθούν ότι

η γη κινείται ίσως οδηγεί σε άλλου τύπου ψυχώσεις και εμμονές!

Και φυσικά τα φαινόμενα αυτά εξηγούνται με τους νόμους της φυσικής!

Οχι όμως με τον τρόπο που τους επικαλείται ο Κώστας!!!!

Reaction score
298
Ηρεμία, όλα θα ξεκαθαρίσουν. Εν καιρώ τω δέοντι (διότι προηγούνται άλλα πρότζεκτ, που λένε και στο χωριό του Γκλόμπαλ) :cool_3:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Δηλαδή Κώστα, σε ένα ιδεατό κόσμο, θα έπρεπε, κατά την άποψή σου, μία συσκευη για να ονομασθεί π.χ. ενισχυτής που παράγει 120w στα 8Ω (κλπ τεχνικά), να πληρεί αυτές και αυτές τις προυποθέσεις; δηλαδή άλλες προδιαγραφές (πιθανά πιο αυστηρές και πιό εξειδικευμένες) απο τις σημερινές; Γιατί π.χ. αφού ο Krell δεν ακούγεται ίδια με τον Classe στα 802d ποιός απο τους δύο είναι σωστός ή λάθος ή και οι δύο λάθος, γιατί και οι δύο σωστοί δεν γίνεται (δηλ να έχουμε παραπάνω απο μία αλήθειες για το ίδιο ακουστικό γεγονός).
Βαγγέλη, τα πράγματα είναι τελείως απλά. Εάν αυτοί οι δύο ενισχυτές ακούγονται διαφορετικά ο ένας από τον άλλο, τότε υπάρχουν τρία ενδεχόμενα:
  • Ο πρώτος από αυτούς είναι καλύτερος από τον δεύτερο.
  • Ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον πρώτο.
  • Τίποτα από τα προηγούμενα δύο δεν συμβαίνει, παρά μόνον συμβαίνει το γεγονός, ότι εσύ αντελήφθης, και μόνον, ότι ο ένας ακούγεται διαφορετικά από τον άλλο.
Άλλο πράγμα η αντίληψη, και δη η συγγνωστή τοιαύτη, και άλλο πράγμα η πραγματικότης.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Α μπραβο....αυτη τη τιμημενη την ουσια ψαχνω ,γι αυτο ρωταω και σας που εχω την εντυπωση οτι μπορειτε να μου την υποδειξετε....πεστε μας δυο κουβεντες παραπανω!!!
Θέλεις την ουσία, αλήθεια τη θέλεις; Λοιπόν, το μόνο που οφείλει να κάνει μια συσκευή εκ των περί ων ο λόγος, είναι πολύ απλό. ΟΛΕΣ οι συσκευές εκτός του τελικού ενισχυτή οφείλουν να επιτύχουν επιτυχή, πιστή ανύψωση μιας εναλλασσόμενης τάσης τόσο πολύ, ώστε αυτή να υπερνικήσει το στοιχείο της ηλεκτρικής αντίστασης που παρεμβάλλεται από τα καλώδια. Αυτό επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο, όταν όλες αυτές οι συσκευές χαρακτηρίζονται από δύο πολύ απλά πράγματα: μέγιστη αντίσταση εισόδου και ελάχιστη αντίσταση εξόδου, ώστε να οδηγεί η μια την άλλη με τάση, και όχι με ρεύμα. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός ενισχυτής, που οφείλει να μπορεί να δώσει όχι μόνο μεγάλη τάση, αλλά και πολύ ρεύμα. Όσο πιο πολύ ρεύμα μπορεί να δώσει, τόσο καλύτερος είναι. Όσο για τα καλώδια σύνδεσης, αυτά διέπονται από τρία Φυσικά μεγέθη: αντίσταση, χωρητικότητα, αυτεπαγωγή. Όσο πιο μικρά είναι και τα τρία αυτά μεγέθη, τόσο το καλύτερο, ασχέτως τιμής, (εξαιρουμένων των ανεγκεφάλων). Τόσο απλά, αλλά και τόσο δύσκολα, διότι η επιτυχής υλοποίηση των παραπάνω δεν είναι εύκολη, τουλάχιστον όχι τόσο, όσο θα ήλπιζε κανείς.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα, προσόψεις, ξυλαράκια, «review», μπλε λεντάκια και πράσινα άλογα, είναι απλώς τρίχες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Επί των υπολοίπων, όχι, οι συσκευές δεν συμπεριφέρονται, αλλ’ απλώς αντιδρούν. Δοθέντος ότι η έννοια της συμπεριφοράς εμπεριέχει το στοιχείο του απροβλέπτου, η αντίδραση είναι απολύτως προβλέψιμη, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Αλλιώς, αίρεται πλήρως η επιστημονική βάση, επάνω στην οποία έχουμε κτίσει τα πάντα, και επομένως τίποτε δεν ισχύει, τίποτε δεν είναι σωστό, και επομένως τίποτε δεν είναι λάθος, όπερ άτοπον. ΑΤΟΠΟΝ, εκτός βεβαίως από το χώρο του άδειου κεφαλιού, όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο επιτήδειος, και παραμυθιάζει, είτε για να προβάλλει εαυτόν, είτε για να πουλήσει.

Reaction score
0
Κωστα σε ευχαριστω που προσπαθεις, με τον δικο σου υπεροχο τροπο, να μας δειξεις την δικη σου αληθεια και να μας κατευθυνεις την σκεψη στα σωστα μονοπατια, αλλα πρεπει να λαβεις υποψη σου,τουλαχιστον με εμενα,οτι μιλας σε ανθρωπο που το μονο που μπορει να επιστρατεψει ειναι η ακοη του (και αυτο το συζηταμε) και δυστυχως καμμια γνωση.
Ετσι λοιπον αφενος δεν μπορω να σε αντικρουσω γνωστικα γιατι δεν εχω το υποβαθρο,αφετερου ,λογω παλιας "πετριας" αν θελεις μεσα απο τα γραπτα σου, νομιζω οτι πρεπει να σε ακουω γιατι ξερεις.
Θα ειμουν λοιπον υποχρεος αν μπορεις να γραψεις πρακτικα ,κομπογιαννιτικα βρε αδερφε, τι πρεπει να προσεχουμε στην ακροαση για να εχουμε την ουσια και οχι τα φιαξιδια που μας φλομωνουνε.Αν δε, βαλεις και κανα χειροπιαστο παραδειγμα εκει να δεις χαρες!!!!!

Reaction score
250
Επί των υπολοίπων, όχι, οι συσκευές δεν συμπεριφέρονται, αλλ’ απλώς αντιδρούν. Δοθέντος ότι η έννοια της συμπεριφοράς εμπεριέχει το στοιχείο του απροβλέπτου, η αντίδραση είναι απολύτως προβλέψιμη, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Αλλιώς, αίρεται πλήρως η επιστημονική βάση, επάνω στην οποία έχουμε κτίσει τα πάντα, και επομένως τίποτε δεν ισχύει, τίποτε δεν είναι σωστό, και επομένως τίποτε δεν είναι λάθος, όπερ άτοπον. ΑΤΟΠΟΝ, εκτός βεβαίως από το χώρο του άδειου κεφαλιού, όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο επιτήδειος, και παραμυθιάζει, είτε για να προβάλλει εαυτόν, είτε για να πουλήσει.
Εχω την αίσθηση ότι θα μπορούσες κάλλιστα να εκφέρεις την όποια

άποψη σου χωρίς να επαναλαμβάνεις συνεχώς ότι οι αντίθετες απόψεις

εκφέρονται από άδεια κεφάλια ή από δόλιους εμπόρους ή από

πάσχοντες από σύνδρομο ακατάσχετης αυτοπροβολής !

Εκτός αν νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα και είσαι η αυθεντία

που τα λεγόμενα της δεν επιδέχονται αμφισβήτηση !

Και φυσικά δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσο επικίνδυνη είναι η

παραπληροφόρηση που σκόπιμα επιβάλλει η μεταφυσική του

hiend άλλο τόσο επικίνδυνο για την τσέπη και την ηρεμία του

χομπίστα της υψηλής πιστότητας είναι οι δογματικές μακράν

του real world τοποθετήσεις σου...

Αγοράστε π.χ. άκριτα τις όντως καλοσχεδιασμένες και

καλοκατασκευασμένες

συσκευές της classe ή της Κrell και μην σας απασχολεί όπου και αν τις

βάλετε θα σας ενθουσιάσουν .......

Reaction score
7
Costas Cogias wrote....
.............Βαγγέλη, τα πράγματα είναι τελείως απλά. Εάν αυτοί οι δύο ενισχυτές ακούγονται διαφορετικά ο ένας από τον άλλο, τότε υπάρχουν τρία ενδεχόμενα:
  • Ο πρώτος από αυτούς είναι καλύτερος από τον δεύτερο.
  • Ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον πρώτο.
  • Τίποτα από τα προηγούμενα δύο δεν συμβαίνει, παρά μόνον συμβαίνει το γεγονός, ότι εσύ αντελήφθης, και μόνον, ότι ο ένας ακούγεται διαφορετικά από τον άλλο.
Άλλο πράγμα η αντίληψη, και δη η συγγνωστή τοιαύτη, και άλλο πράγμα η πραγματικότης....................
Το να είναι ο ένας καλλίτερος απο τον άλλο, και ποιός και γιατί ρε Κώστα είναι το ζητούμενο. Το θέμα της αντίληψης σαφώς και είναι σχετικό, αλλά είμαστε κάμποσοι νομάτοι που ακούσαμε, το ποιός ήταν καλλίτερος κολοκυθόπιττα, το ποιός ήταν πιο κοντά στην αλήθεια, ένας θεός ξέρει, γιατί μήπως ήμασταν στην εγγραφή;
Απο την άλλη όμως πάω στο μαγαζί και θέλω να αγοράσω ενισχυτή. Τι να ζητήσω και πως θα το ζητήσω; Πως θα ξέρω αν είναι καλοσχεδιασμένο ή όχι;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Έλα ρε Βασίλη, προ πάντων, μη μου συγχίζεσαι. Το ξέρω ότι αυτά που σας λέω φέρνουν ίλιγγο στο μυαλό ενός χαϊεντά, και είναι ακριβώς αυτός ο λόγος που τα λέω, μπας και κινηθεί τίποτις εκεί μέσα. Το λοιπόν και που λες, άκου κι ένα αμίμητο που έμαθα προχτές, από τον δικό σας χώρο, των χαϊεντάδων ντε!

Όπως έγραψα σε άλλο θέμα, είχα επισκεφθεί ανθυπαντιπαραπροχτές το φίλο μου το Γιάννη, να δω από κοντά το νέο του πλατώ. Όπως θα είδες, ο Γιάννης χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι AS Aeolos, ενώ έχει στην καβάντζα κι ένα ζευγάρι Ζαναντά. Που λες, ο ένας από τους Αίολους, ο δεξιός, (σύμπτωση άραγε;), έβγαλε μια μικρή βλάβη, ένα πέτσικο ακροδέκτη. Τηλεφώνησε ο Γιάννης στην AS, και για να μη στα πολυλογώ, ο Γιώργος ο Πετρόπουλος του έστειλε χαλαρά και free μια καινούργια χούφτα κομπλέ, πλήρη ακροδεκτών. (Σωστός ο Γιώργος). Και άκου τώρα, μου λέει ο Γιάννης:
- Ρε μαλάκα;
- Τί έγινε πάλι;
- Καλά, θα με τρελάνουν μερικοί!
- Για λέγε, για λέγε! Να πάρω το φτυάρι;
- Ε, άκου ντε!
- Άντε ακούω.
- Μου είπαν, ότι για να αλλάξω τη χούφτα, πρέπει να κάνω τις κολλήσεις με ακριβώς την ίδια κόλληση που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής του ηχείου, γιατί αλλιώς θα αλλάξει η αντίστασή του.
- Γουάου ρε, σοβαρά; Και δε μου λες; Θα του πέσει, ή θα του σηκωθεί;
- Έλα ρε μαλάκα, ισχύει αυτό; Τί μαλακίες μου λένε;
- Αν ισχύει, τότε αύριο δεν θα ξημερώσει.
- Και τί κόλληση να βάλω; Να βάλω ασημοκόλληση;
- Βάλε.
- Κι αν δε βάλω ασημοκόλληση; Πειράζει;
- Όχι.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, κυρίαι και κύριοι, και δεσποινίδαι ερίτιμοι. Πόσο πάει το Ωμ με την κόλληση; Ή μήπως πάει η κόλληση με το Ωμ; Άμα δεν είναι η ίδια με του αλλουνού του ηχείου, πόσο θα ανέβει η αντίσταση; Ή μήπως θα πέσει; Κι όλ’ αυτά για μια χούφτα. Με τη διαφορά, ότι τη χούφτα την έχουμε και για άλλες δουλειές.

Και επειδή ανήκεις σε γενιά που ξέρει το σχετικό, παλιό ανεκδοτάκι, άκου και τη σύγχρονη version 2007:

Όταν ο κνίτης έδειχνε το φεγγάρι, ο χαϊεντάς κοιτούσε τον κνίτη. :happy_9:

Reaction score
298
για να αλλάξω τη χούφτα, πρέπει να κάνω τις κολλήσεις με ακριβώς την ίδια κόλληση που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής του ηχείου, γιατί αλλιώς θα αλλάξει η αντίστασή του.
Το θέμα είναι το καλάι να έχει μέσα ρόδιο. Σε απόλυτη ανάγκη μόνο, το ρόδιο μπορεί να υποκατασταθεί από πεπόνιο, καρπούζιο ή σταφύλιο, που είναι της ιδίας περίπου εποχής. Πορτοκάλιο, μανταρίνιο και άλλα τέτοια χειμερινά αποκλείονται, διότι προσθέτουν γρέζι και χαλάνε τις χροιές :oops:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώτσο μ' ωραία τα λες αλλά τι σχέση έχει μωρέ ο Βασίλης (ή τέλος πάντων για να μην το προσωποποιούμε), κάποιος από τους εδώ γύρω με την ροδιοκόλληση? "happy_1" :crazy_1:

Αυτά εδώ τα έχουμε ξεπεράσει. Άρα το τσουβαληδόν, όσους ήταν να πάρει τους πήρε και τους σήκωσε. Νομίζω* ότι είμαστε σε καλό δρόμο, τουλάχιστον όσοι κόβουμε βόλτες εδώ γύρω και προσπαθούμε να δώσουμε ξανά στο σπορ την σοβαρότητα που του αναλογεί, χωρίς υπερβολές, ούτε από τους μεν αλλά ούτε και από τους δε...

Άρα μην συγχύζεσαι γμ το κουκουέ μου... :happy_8:
Πάω να ψήσω καμιά πανσέτα... :happy_4:

*Νομίζω είπα, (γιατί χθες έβλεπα κάτι ανακόντα ρεύματος σε ένα site, μούρλια)... :happy_9:

Reaction score
5
Ωραία, δηλαδή ένα μηχάνημα θα το αξιολογήσουμε μόνο από τις τεχνικές του προδιαγραφές. Μάλλον λάθος, γιατί η ευχαρίστηση και η ηδονή που προσφέρει ένα καλό μηχάνημα αναπαραγωγής δεν έχει ειδική μονάδα μέτρησης. Για αυτό και διαφορετικά μηχανήματα με τις ίδιες μετρήσεις καθόλου δεν προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp