Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ευχαριστω πολυ.:cool_4:Οπως παιζει και στο PC σου. Αρχεια srt μεσα στο ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με το avi!
Το εκανα, επαιξε υποτιτλους αλλα ακατανοητους.:mad_2:Οπως παιζει και στο PC σου. Αρχεια srt μεσα στο ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με το avi!
Το να δείς τα thread είναι χωρίς registration.Δεν θέλει registration
Δηλαδη τι ακριβως κανεις γιατι μη νομιζεις οτι ολοι τα καταλαβαινουν ολα...:sad:AviSub:cool_4::cool_4:
θα το δοκιμασω και εγω να δω τι θα γινει.Εγω παντως οταν μου δειχνει υποτιτλους ακαταλαβιστικους παταω το "title menu" στο τηλεχειρηστηριο μεχρι να δειξει greek και μετα ολα καλα...
Φιλε Κώστα με έσωσες!!!! Καταπληκτικός!! Πως το βρήκες βρε θηρίο???Εγω παντως οταν μου δειχνει υποτιτλους ακαταλαβιστικους παταω το "title menu" στο τηλεχειρηστηριο μεχρι να δειξει greek και μετα ολα καλα...
Νασαι καλα castasx και σε εμενα δουλεψε. Οσο για το οτι εχει ξαναειπωθει δεν λεει κατι, αρκει που το ανεφερες και "φτιαχτηκαν" και αλλοι δυο. Εκεινο που ακομα δεν μπορω να κανω ειναι να "παιξω" dvd dual layer, και μου τη "δινει" απιστευτα. Εν αναμονη του καινουργιου firmware αν και πολυ ησυχια περι αυτου και δεν μ' αρεσει...Μην ευχαριστεις εμενα φιλε μου... δεν το ανακαλυψα εγω. Εχει ξαναειπωθει αν δεν κανω λαθος στο συγκεκριμενο post απλα το χρησιμοποιω συνεχεια οποτε και το θυμονουν.
Εγω παντως αν δεν το ειχα ηδη παρει τωρα δεν θα το επερνα, τουλαχιστον οχι μεχρι να βγει το καινουριο firmware να δουμε αν δουλευει σωστα γιατι τωρα.....
Προσωπικα το ηθελα και εγω αλλα με τα τοσα προβληματα που? Αλλα ετυχε και το ειδα σε ενα μαγαζι να παιζει και μου επεσε το σαγονι απο την εικονα του. Σαν blue ray επαιζε. Καταπληκτικη ποιοτητα πραγματικα. Απο εκει και περα μπορει να εισαι απο τους τυχερους και να μην σου βγαλει (πολλα) προβληματα. Γενικα απο οτι μου ειπαν τα παιδια στο μαγαζι , αμα δεν σε πειραζει το γενικο restart συχνα τοτε εισαι μια χαρα.Καλημερα σε ολους σε αυτο το site. Παρακολουθω αρκετο καιρο τα διαφορα forum ως guest και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ακρως ενδιαφεροντα τα θεματα που καλυπτονται. Συντασσω αυτο το μηνυμα γιατι νομιζω οτι εκανα μεγαλη πατατα!!! Παρηγγειλα το Kiss DP-600, χωρις να εχω διαβασει αυτο το forum. Λετε να ειναι τα πιο χαζα ξοδεμενα 300 ευρώ;
Εξαρτάται από το τι θέλεις...Καλημερα σε ολους σε αυτο το site. Παρακολουθω αρκετο καιρο τα διαφορα forum ως guest και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ακρως ενδιαφεροντα τα θεματα που καλυπτονται. Συντασσω αυτο το μηνυμα γιατι νομιζω οτι εκανα μεγαλη πατατα!!! Παρηγγειλα το Kiss DP-600, χωρις να εχω διαβασει αυτο το forum. Λετε να ειναι τα πιο χαζα ξοδεμενα 300 ευρώ;