Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
exo ena provlima me to AviSub me to kiss 600 eno metatrepi tin tenia se tenia me tous ipotitlous i ipotitli eno sto pc ine ok aspri sto kiss me to pc-linc ine mavri giati kseri kanis den katalaveno

Reaction score
14
Απο του hijack το mpc club, βρήκα τελικές οδηγίες που επιτέλους μου δούλεψαν για την region free μετατροπή του KISS DP600

πηγαίντε εδώ:

http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=55

κατεβάστε το http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=316#dl region free ISO

κάψτε το σε ενα CD,

- βάλτε ΟΝ το DP 600 και περιμένετε να σας γράψει KiSS στην οθόνη στην Τηλεόραση σας.
- Βάλτε το cd στο DVD drive πιέστε το tray να κλέισει το drive
- ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!~! Μετά απο μισό λεπτο το drive θα ανοίξει, βγάλτε το CD.
- ΠΑτήστε το διακόπτη του ρεύματος απο πίσω απο το player! Περιμένετε 20 δευτερόλεπτα και πατήστε το power ΟΝ στο player!
- Ξανακλέιστε το ρεύμα και κάντε restart, μέχρι το λογότυπο kISS να εμφανιστεί στην οθονη
- Πατήστε το κουμπί 'Default" στο πίσω μέρος της συσκευής και το κουμπί 9 στο τηλεκοντρόλ ταυτόχρονα με το default πατημένο.
- Εχετε μπέι στο Advanced Menu
- Εισάγετε τα νούμερα 101100 στο πάνω πεδίο και πάτηστε το OK δεξιά
- Βάλτε το κωδικό του Region που θέλετε (βάλτε όλοι 0 φυσικά για να γίνει region Free)
- Σωστε την επιλογή βγείτε απο το μενού και κάντε ένα ακόμα reboot.

Τώρα το player σας είναι region Free!

Καλή τύχη

ΥΓ Για να δουλέψουν τα λινκ και να κατεβάσετε το ISO ίσως χρειάζεται να κάνετε registration στου Hijack το portal

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Οπως παιζει και στο PC σου. Αρχεια srt μεσα στο ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με το avi!
Το εκανα, επαιξε υποτιτλους αλλα ακατανοητους.:mad_2:
Εκανα καποιο λαθος;

Reaction score
1
Δεν θέλει registration
Το να δείς τα thread είναι χωρίς registration.
Για να κατεβάσεις όμως το αρχείο θέλει εγγραφή.
Αν μπορεί κάποιος φίλος ας το ανεβάσει και εδώ.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
5
Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Τελικα υπαρχει κανενα "κολπο" για να δει το Kiss ελληνικους υποτιτλους; Μηπως εχει καποια προτιμηση με ποιο προγραμμα θα φτιαχτουν ή τιποτε τετοιο τελος παντων;

Reaction score
2
Kαι εγώ το ίδιο πρόβλημαέχω με τους υπότιτλους...τους βλέπω αλλά κινέζικους
Ξέρει κανείς τη λύση παιδια???

Reaction score
0

Εγω παντως οταν μου δειχνει υποτιτλους ακαταλαβιστικους παταω το "title menu" στο τηλεχειρηστηριο μεχρι να δειξει greek και μετα ολα καλα...

Reaction score
5

Εγω παντως οταν μου δειχνει υποτιτλους ακαταλαβιστικους παταω το "title menu" στο τηλεχειρηστηριο μεχρι να δειξει greek και μετα ολα καλα...
θα το δοκιμασω και εγω να δω τι θα γινει.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Φιλε Κώστα με έσωσες!!!! Καταπληκτικός!! Πως το βρήκες βρε θηρίο???
Τελικά αυτό το Κιss όλο μας εκπλήσει....Αν δεν είχε και τα προβλήματα του θα ήταν κορυφαίο εργαλείο. Να σκεφτειτε πως sony player kai recorder tων 700 που αγόρασε ο αδερφός μου δεν βλεπει υποτιτλους με τιποτα.
Σε ευχαριστώ πολύ... Έχω να δω καμια 20 αρια ταινιες τωρα... :))

Reaction score
0
Τελικά αξίζει η αγορά του, τα προβλήματα έχουν διορθωθεί ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής?

Reaction score
0

Μην ευχαριστεις εμενα φιλε μου... δεν το ανακαλυψα εγω. Εχει ξαναειπωθει αν δεν κανω λαθος στο συγκεκριμενο post απλα το χρησιμοποιω συνεχεια οποτε και το θυμονουν.
Εγω παντως αν δεν το ειχα ηδη παρει τωρα δεν θα το επερνα, τουλαχιστον οχι μεχρι να βγει το καινουριο firmware να δουμε αν δουλευει σωστα γιατι τωρα.....

Reaction score
5

Μην ευχαριστεις εμενα φιλε μου... δεν το ανακαλυψα εγω. Εχει ξαναειπωθει αν δεν κανω λαθος στο συγκεκριμενο post απλα το χρησιμοποιω συνεχεια οποτε και το θυμονουν.
Εγω παντως αν δεν το ειχα ηδη παρει τωρα δεν θα το επερνα, τουλαχιστον οχι μεχρι να βγει το καινουριο firmware να δουμε αν δουλευει σωστα γιατι τωρα.....
Νασαι καλα castasx και σε εμενα δουλεψε. Οσο για το οτι εχει ξαναειπωθει δεν λεει κατι, αρκει που το ανεφερες και "φτιαχτηκαν" και αλλοι δυο. Εκεινο που ακομα δεν μπορω να κανω ειναι να "παιξω" dvd dual layer, και μου τη "δινει" απιστευτα. Εν αναμονη του καινουργιου firmware αν και πολυ ησυχια περι αυτου και δεν μ' αρεσει...

Reaction score
0

Ενοχλητική ησυχία θα έλεγα....
Αντε να δουμε γιατι για την ωρα μονο χωρο πιανει. Απο τοτε δε που συνδεσα το Pc με την ΑΜΟΙ εχει αχρηστευτει εντελως...

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους σε αυτο το site. Παρακολουθω αρκετο καιρο τα διαφορα forum ως guest και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ακρως ενδιαφεροντα τα θεματα που καλυπτονται. Συντασσω αυτο το μηνυμα γιατι νομιζω οτι εκανα μεγαλη πατατα!!! Παρηγγειλα το Kiss DP-600, χωρις να εχω διαβασει αυτο το forum. Λετε να ειναι τα πιο χαζα ξοδεμενα 300 ευρώ;

Reaction score
4
Καλημερα σε ολους σε αυτο το site. Παρακολουθω αρκετο καιρο τα διαφορα forum ως guest και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ακρως ενδιαφεροντα τα θεματα που καλυπτονται. Συντασσω αυτο το μηνυμα γιατι νομιζω οτι εκανα μεγαλη πατατα!!! Παρηγγειλα το Kiss DP-600, χωρις να εχω διαβασει αυτο το forum. Λετε να ειναι τα πιο χαζα ξοδεμενα 300 ευρώ;
Προσωπικα το ηθελα και εγω αλλα με τα τοσα προβληματα που? Αλλα ετυχε και το ειδα σε ενα μαγαζι να παιζει και μου επεσε το σαγονι απο την εικονα του. Σαν blue ray επαιζε. Καταπληκτικη ποιοτητα πραγματικα. Απο εκει και περα μπορει να εισαι απο τους τυχερους και να μην σου βγαλει (πολλα) προβληματα. Γενικα απο οτι μου ειπαν τα παιδια στο μαγαζι , αμα δεν σε πειραζει το γενικο restart συχνα τοτε εισαι μια χαρα.

Reaction score
164
Εξαρτάται από το τι θέλεις...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Wifi...
Αν θέλεις να βλέπεις HD από εξωτερικό δίσκο...
Αν θέλεις να βλέπεις HD από το ενσωματωμένο DVD...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Ethernet και δεν έχεις αρκετά σύγχρονο Η/Υ...
Αν θέλεις ένα MP3 Player...
Αν θέλεις ένα απροβλημάτιστο DVD Player...
Τότε, εκ πείρας, θα σου πω ότι θα κλαις τα 300 Ευρώ σου.
Αν θέλεις ένα πολύ καλό DVD Player από ποιότητα (και όχι από αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση)...
Αν θέλεις ένα καλό DivX Player, με Ελληνικούς υπότιτλους, από Wifi, HD, Ethernet, DVD...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Ethernet και έχεις σύγχρονο Η/Υ...
Τότε καλή διασκέδαση!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis