HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Νομιζω οτι αυτη η ποιοτητα χαρτιου εινα ακαταλληλη για ανακυκλωση - οποτε στα...σκουπιδια!
Θεωρω ομως οτι, ανεξαρτητα απο το αν πολλες φορες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, οι εκδοσεις τους (εννοω του ΔΟΛ) ειναι πολυ αξιολογες.
Ποιά έκδοση του ΔΟΛ είναι αξιόλογη, και μάλιστα πολύ;
Το Cosmopolitan ή μήπως το Free;

Reaction score
164
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

To Νational Geographic μήπως;
Το "ζουμί" του περιοδικού προέρχεται από το εξωτερικό, μαζί και η επιμέλεια. Δεν τους παίρνει να κάνουν λαλακίες εκεί. Διαφορετικά θα γινόταν της κακομοίρας, σε συνδυασμό με το ταξιδιωτικό γραφείο του ομίλου...

Reaction score
0
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Λοιπον παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι...Γιατί ασκήτε τόση κριτική στο περιοδικό στο συγκεκριμένο θέμα???
Το Blu-Ray είναι χαμηλής ποιότητας, Το Br είναι κατεστραμμένο, Δεν θα έχει τόση ανάλυση όση υπόσχονται, το περιεχόμενο θα είναι χάλια ή η τιμή του θα είναι πολύ ανεβασμένη (ο ίδιος δίσκος στο εμπόριο πιστεύω κάνει 20Ε)??????????????

Reaction score
0

Ασκούμε κριτικη στο περιοδικο ολοκληρο.. κι οχι μονο στο br που θα εχει.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Λοιπον παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι...Γιατί ασκήτε τόση κριτική στο περιοδικό στο συγκεκριμένο θέμα???
Ίσως επειδη
με την εξέλιξη του σήμερα
έχει απογοητεύσει πολλούς παλαιούς αναγνώστες του.

Reaction score
0

Ελάτε τώρα...ένα Br είπε να δώσει το περιοδικό και εσείς το έχετε θάψει...

Reaction score
14

Όπως δεν κρίνουμε μια εφημερίδα από τα dvd που δίνει δώρο έτσι δεν κρίνουμε και το περιοδικό με το br που ΔΕΝ το δίνει δώρο.
Αυτό που κρίνεται είναι το περιοδικό σαν ύλη το οποίο έχει απογοητεύσει πάρα πολλούς πιστούς αναγνώστες του.
Το σημαντικό σε ένα έντυπο τεχνολογίας είναι και θα είναι μόνο τα άρθρα του και οι αξιόπιστες η όχι παρουσιάσεις του..

Δικαίωμα σου βέβαια να θέλεις μόνο το br και να αδιαφορείς για το περιοδικό.

Απλά εμάς μας τσαντίζει που δεν θέλει να κερδίσει κόσμο με αυτά που γράφει αλλά με αυτά που θα σου ακριβοπουλήσει σαν δώρα και υπερπροσφορές...

Reaction score
0

Δικαίωμα σου βέβαια να θέλεις μόνο το br και να αδιαφορείς για το περιοδικό.

Απλά εμάς μας τσαντίζει που δεν θέλει να κερδίσει κόσμο με αυτά που γράφει αλλά με αυτά που θα σου ακριβοπουλήσει σαν δώρα και υπερπροσφορές...
:cool_4:

Αν έδινε το blu-ray στην ίδια τιμή(8.5Ε) θα ήταν ότι καλύτερο......:sad:

Reaction score
0

Ξέρει κανείς πόσο θα κάνει??
Γιατί βιαζεστε να το κατηγορήσετε????
Κι αν έχει ιδια τιμη, δηλαδη 8.50 τι θα πείτε?? εε?

Reaction score
14

Τότε θα λέμε " στα περίπτερα πουλάνε ένα bd και κάτι άχρηστα χαρτιά για 8,5 ευρώ ".."καλά είναι !!"

και θα πάμε να το πάρουμε!:happy_9:

Reaction score
0

Τότε θα λέμε " στα περίπτερα πουλάνε ένα bd και κάτι άχρηστα χαρτιά για 8,5 ευρώ ".."καλά είναι !!"

και θα πάμε να το πάρουμε!:happy_9:
χαχαχαχα........δεν παίζεσαι....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14

Για να μάθεις να μου τη λές , από εδώ και στο εξής "εύχομαι" να αγοράζεις μόνο ότι βγάζει TOP αγορά το περιοδικό...:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0

Για να μάθεις να μου τη λές , από εδώ και στο εξής "εύχομαι" να αγοράζεις μόνο ότι βγάζει TOP αγορά το περιοδικό...:happy_9: :happy_9: :happy_9:

οχι ρε γιωργο.... αμαρτια ειναι τωρα αυτο... παρτο αμεσως πισω!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Το δισκάκι που θα μας δώσει αν είναι σαν το "πέμπτο στοιχείο", που έλεγε για κορυφαία ποιότητα εικόνας και δεν βλέπεται, να το βράσω.
...το οποίο έγραφε απάνω του DTS αλλα πουθενα το DTS!!!

Reaction score
968

Κυκλοφορεί αυριο και οριστικά η τιμή του θα είναι 15 ευρώ..
Πανάκριβο για περιοδικό, που γράφει ελάχιστα πράγματα σε σχέση με αυτά που μπορείς να βρεις στο internet.

Reaction score
0

με 20€ (28$) αγοράζεις έργα απο Αμερική..

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

ακου 15€.

Reaction score
0
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εγώ θα προτιμούσα να έβαζε ποιοτικές ηχογραφήσεις DVD-AUDIO αντί blu ray (σε δελεαστική τιμή βέβαια). Έχω σταματήσει και εγώ να το παίρνω -ότι θέλω το βρίσκω στο internet. Τους σιχάθηκα κι' όλας όταν έβαλαν με περηφάνια το αίσχος "Ο Μέγας Αλέξανδρος"!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos