"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Reaction score
3.580
Βλέπω ανυπόστατες κατηγορίες και στάση με κάκιστη προαίρεση που ξεπερνά τα όρια της αγένειας, θίγει υπολήψεις, θίγει προσωπικότητες. Μια άνευ προηγουμένου λάσπη, μια πρωτοφανή επίδειξη εκδικητικής μανίας για απωθημένα που κρατούν χρόνια τώρα.
...

Ο Αντιπρόσωπος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που

έχω γνωρίσει ! Ευγενέστατος και με ήθος που σπανίζει !

Αρκετοί από εμάς έχουν αντιληφθεί την διακριτική παρουσία του

στο avsite .

Είναι ο Ανδρέας ο Μυγιάκης !

Η τιμή καταλόγου του ηχείου κυμαίνεται (ανάλογα με το φινίρισμα)από 4270 έως 6270 Eu.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του

στο :

[FONT=&quot][email protected]

[/FONT]
[FONT=&quot]ή στο:

[/FONT][FONT=&quot]6944928016

[/FONT]
[FONT=&quot]Πολύ σύντομα το site της εταιρίας του θα είναι διαθέσιμο
στο διαδίκτυο !
[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
:bravo: :bravo: :bravo:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Συνέχισε ακάθεκτος, μάλλον επιβεβαιώνεις όσα λέει ο Τσαρουχάς...

Reaction score
3.580
Noμιζω οτι ειστε πολυ υπερβολικοι.

Ο καθενας λεει την αποψη του και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
Τον g.kar πεσατε να τον φατε. Εδω εχουμε ακουσει τοσα και τοσα.

Εμενα αυτο που με ενοχλησε σε αυτο το τεστ ειναι οτι παντα ο Βασιλης αναφερει:

Τα συμπερασματα αυτα ειναι για τον δικο μου χωρο και τα δικα μου μηχανηματα

Κατι που φυσικα αυτη την φορα δεν αναφερθηκε.Και μενα αυτο το τεστ οπως και το αντιστοιχο της Audio Craftworks (ειδικα εκεινο) μου εκατσαν στο λαιμο.

Και τελος παντων τον Μαρινο τον εχετε κραξει τοσες φορες οτι κανει διαφημηση κτλ...
Γιατι δυο μετρα και δυο σταθμα?
Ξερω οτι αυτα που λεω απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.
just my 0.02$

φιλικα
Συζητώντας με τον Ανδρέα Μυγιάκη (αντιπρόσωπο των MANGER)

εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που μεθοδεύει-υλοποιεί

τις μελλοντικές του δραστηριότητες στον χώρο .

Δεν χρησιμοποιεί τις γνωστές παραδοσιακές μεθόδους

που έχουμε κατά καιρούς αντιληφθεί όλοι μας (και τις οποίες

χρησιμοποιεί η «συντριπτική» πλειοψηφία των αντιπροσώπων-

εισαγωγέων audiophile συσκευών ).
Χρησιμοποιεί ποιοτικά πλάνα επιχειρηματικών σχεδιάσεων και επιστημονική

στρατηγική που συνήθως παρατηρούνται σε κέντρα σχεδιασμού

επιχειρηματικών δραστηριοτήτων πολύ μεγαλύτερης κλίμακας

και μεγέθους !
μέσα στα πλαίσια αυτής

της στρατηγικής επέλεξε όχι την πεπατημένη και ενδεχομένως

σίγουρη μέθοδο να κάνει γνωστό το προϊόν του όχι από

τον έντυπο περιοδικό τύπο αλλά από ένα forum ενημέρωσης

και ανταλλαγής απόψεων εξειδικευμένο σε av θεματολογία !
Είναι μεγάλη τιμή για το avsite που επελέγη για αυτή την

καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση !

Επίσης είναι τιμή για μένα που μου εμπιστεύθηκε την

παρουσίαση-δοκιμή αυτή !
:bravo: :bravo: :bravo:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
...

Θα περιμένω σε αυτό το θέμα τις απόψεις των Κώστα Φ., Κόγια, Μπλάτσιου και Τσαντουλή ως προς την στάση που πρέπει να κρατήσουμε ως κατηγορίες Αudio και AVSite γενικότερα, σε αυτά που διαβάζουμε. Ταυτόχρονα περιμένω τις προτάσεις τους για τους g.kar, Αναμουρλίδη και dolfon. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, θα αποφασίσουμε μαζί. Δεν αποφασίζω μόνος μου. Η αποπομπή ή όχι είναι μια απόφαση που θα παρθεί από όλους.

...
Κατά βάσιν, ό,τι είχα να πω το είπα. Επιπροσθέτως, έχω την αίσθηση, και όχι τη βεβαιότητα, πως αυτή η πολεμική δεν έχει στόχο το Βασίλη, αλλά τον αντιπρόσωπο της συγκεκριμένης φίρμας, υπό το πρίσμα της λογικής που λέει, «ποιος είναι αυτός ο νέωπας που μας πήρε τη Manger μέσα απ’ τα χέρια, τώρα θα δει». Αυτή η ταπεινή τακτική απαντάται συχνά, καθώς είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους έλληνες επαγγελματίες, ανεξαρτήτως κλάδου, χωρίς βέβαια να υπάρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες, που αποδεικνύουν εμπράκτως το επίπεδό τους, και δεν καταδέχονται να μετέλθουν μέσων σαν τα παπαγαλάκια. Επίσης, δεδομένου ότι το αντικείμενο είναι κατ’ εξοχήν τεχνολογικό, θεωρώ πως εάν καταφέρουμε να ξεφύγουμε από το ιδιαίτερα χαμηλό πνευματικό επίπεδο του στυλ «καθένας απλώνει τα πόδια του μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά του», ή του στυλ «οι άντρες ξεχωρίζουν από τα παιδιά από το κόστος των παιχνιδιών τους», άποψη που προφανώς υπονοεί ηλιθιωδώς πως όσοι τη βάζουν τσίμα – τσίμα είναι ή τηνέητζερς ή αδερφές, λέω λοιπόν, πως εάν ξεφύγουμε από αυτό το παιδαριώδες κλίμα, ίσως δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν να γράψει και κάποιο από τα σοβαρά άτομα που απέχουν από τα σχετικά με το αντικείμενο fora.

Πάντως, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το γεγονός, ότι κάποιος από τους συντονιστές της συγκεκριμένης κατηγορίας προσφέρθηκε προθύμως και χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό να υποσκάψει συνάδελφό του, χωρίς καν να του κάνει ένα τηλεφώνημα – ομιλώ για τον Γ. Αναμουρλίδη, λαμβάνοντας ως αφορμή ένα πολύ ελκυστικό και ηχηρό προϊόν. Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο, να είναι καλά να χαίρεται το μακρύ του πάπλωμα και τα λεφτά του και τα μηχανήματά του, αλλά το χόμπυ δεν προάγεται, ούτε με αυτή την αχαρακτήριστη συμπεριφορά, ούτε με αυτήν την παιδαριώδη νοοτροπία. Στο high end, χρειάζονται άλλα πράγματα. Αν ήμουν στη θέση του, θα είχα παραιτηθεί. Διότι αυτή η απαράδεκτη δημιουργία συγκεκριμένου κλίματος αποπνέει προς τα έξω κακή εικόνα, κάτι που λειτουργεί ανασταλτικά για ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον. Πολύ απλά, ο κάθε αντιπρόσωπος θα σκεφθεί ο άνθρωπος –και πολύ σωστά- «γιατί να δώσω μηχάνημα για τεστ στο AVSite, αφού αυτοί εκεί μέσα είναι ικανοί να πλακωθούν από μόνοι τους για το ποιος θα πρωτοκάνει το τεστ, κάτι που ούτως ή άλλως θα δημιουργήσει αρνητική εικόνα για το μηχάνημά μου»· οπότε θα το δώσει στον Ήχο, ή στο High Fidelity, ή στο AVMentor, ή στο Hightech, ή σε όλους αυτούς, αλλά όχι και στο AVSite, και να σας πω κάτι ρε παιδιά; Καλά θα κάνει! Όχι ότι έχω τίποτις με τα παραπάνω περιοδικά, ηλεκτρονικά τε και έντυπα, απεναντίας. Αλλά σας ερωτώ: είναι εικόνα αυτή εδώ, με αυτήν την εκ των έσω πολεμική; Λυπάμαι, τί άλλο να πω...

Reaction score
3.580
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Συνέχισε ακάθεκτος, μάλλον επιβεβαιώνεις όσα λέει ο Τσαρουχάς...
Ο Τσαρουχάς έχει επιβεβαιωθεί από μόνος του, δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός

Reaction score
3.580
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

5.000 post με αυτό . (5.ooo x 10 = 50.000 euro)

Σας αγαπώ όλους .

Φιλιά !!!

Reaction score
19
g.kar επέτρεψε μου να σου λύσω μια απορία. Φαντάζομαι (αλλά και νομίζω έχω δει) ότι θεωρείς πως όταν εκφέρει άποψη για αγορά ένας άνθρωπος σαν τον Βασίλη, θα έπρεπε να κρίνεται με τα ίδια μέτρα και σταθμά όπως και κάποιοι άλλοι που για τους ίδιους (φαινομενικά) λόγους έχουν διωχθεί κατ' επανάληψη.

Μια αντιπροσωπεία μπορεί να διαφημιστεί με τα ίδια ακριβώς λόγια από δύο διαφορετικούς ανθρώπους.

Το δείγμα ανθρώπου όμως, το ήθος και η αποδεδειγμένη κάθε στιγμή ποιότητα, συνεισφορά και πορεία του είναι αυτά που δίνουν το ειδικό βάρος πρέπει να ξέρεις. Και εκεί δεν υπάρχει μόνο επιείκια αλλά θα έπρεπε και παρότρυνση που για δεοντολογικούς λόγους και για τις κακές δυστυχώς γλώσσες, σωστά, αποφεύγεται. :cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Μόλις τώρα μπήκα και με λύπη μου διαπιστώνω την έκταση που έχει πάρει το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί όλη αυτή η ιστορία... Τι έχουν κάποιοι με τα Manger ή/και τον κ. Μυγιάκη; Διάβαζα όλα τα post στο αρχικό thread και απέφευγα να πάρω θέση για να μη χαλάσουμε το ενδιαφέρον thread και για να μην προκληθεί φασαρία όπως εμφανώς ζητούσαν ορισμένοι αλλά τελικά δεν το αποφύγαμε.

Σε σχέση με τα του οίκου μας...
Ο Γιώργος ο Αναμουρλίδης προφανώς αισθάνεται ξένο σώμα στο AVSite εδώ και πολύ καιρό... Σέβομαι πως κάποια πράγματα των ενοχλούν και είναι δικαίωμά του να μην συμμετέχει όσο παλιότερα. Εφόσον βλέπει πως τα πράγματα δεν αλλάζουν (παρόλο που έφυγε ο RDoherty, παρόλο που ο ΚΚ είχε σταματήσει για ένα διάστημα να γράφει στη HiEnd, παρόλο ..., παρόλο...) και η υπομονή του εξαντλείται, θα ήταν πιο τίμιο να παραιτηθεί παρά να συμμετέχει στις προσπάθειες ορισμένων να αμαυρώσουν τη δουλειά του Βασίλη. Σε τελική ανάλυση δεν του το επιτρέπει η θέση του. Αν ο Γιώργος θεωρεί πως έχει πράγματα να προσφέρει στο χώρο αυτό και έχει και την διάθεση να το κάνει, ας μας το πει κι ας ξεκινήσει από αύριο κιόλας. Διαφορετικά, κι αφού μισθός ή/και ένσημα δεν προβλέπονται για τους συντονιστές, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να βρίσκεται στη θέση αυτή.

Για τον Γιώργο (g.kar)...
Προσωπικά θεωρώ πως η απορία του Γιώργου (σχετικά με την επιβεβαίωση ή όχι των μετρήσεων που δίνει ο κατασκευαστής) ήταν εύλογη. Ο τρόπος όμως που αυτή διατυπώθηκε καθώς και η συνέχεια του θέματος επιβεβαιώνει την αρχική μου υποψία πως τελικά δεν ήταν και τόσο "αθώα". Σε κάθε περίπτωση έλαβε απάντηση από τον Βασίλη ότι οι μετρήσεις όντως έχουν εξακριβωθεί πριν δημοσιευτούν.
Επίσης δικαίωμά του να θεωρεί πως δεν έπρεπε να δώσει τιμές ο Βασίλης - παρόλο που η διεθνής πρακτική σε περιοδικό και διαδικτυακό ειδικό τύπο είναι να δημοσιεύονται οι τιμές καταλόγου. Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ review (ή έστω μία σύντομη παρουσίαση) χωρίς την τιμή καταλόγου του προϊόντος γιατί δεν θα ξέρω αν είναι στο budget μου, με ποιό αντίστοιχο προϊόν θα πρέπει να συγκριθεί, αν έχει καλό δείκτη value for money και άλλα πολλά. Τέλος πάντων, και σε αυτή του την "ανησυχία" έλαβε απάντηση από τη διαχείριση...
Οπότε θα φανταζόταν κανείς πως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα... Να όμως που υπάρχει... Υπάρχει διότι:

Δεν έχω κανένα προηγούμενο με τον Τσαντουλή. Πάντα με διασκέδαζαν τα υπερβολικά κολακευτικά σχόλια του Βασίλη για μηχανήματα που ήταν συνήθως για τα μπάζα.
...όπου η δεύτερη πρόταση διαψεύδει την πρώτη, και:

Δεν εννοώ τα ηχεία αυτής εδώ της δοκιμής που έτσι κι αλλιώς δεν τα έχω ακουσει για να έχω δική μου άποψη. Περμένω ένα ζεύγος από το gray-market της Ολλανδίας οπότε θα έχω τη ευκαιρία να γράψω και την δική μου γνώμη.
...όπου είναι σαφές πως ο φίλος g.kar προτιμάει να φέρει τα ηχεία από εξωτερικό παρά να έχει οποιοδήποτε "πάρε-δώσε" με τον εδώ αντιπρόσωπο.

Δεν γνωρίζω και δε με αφορούν τα σχετικά με την όποια κόντρα ή πόλεμο συμφερόντων που υπάρχει στην περίπτωση αυτή. Δεν γνωρίζω και δε με αφορούν οι παρέες τύπου "Η Σάρα και η Μάρα" που μπορεί να υπάρχουν στην "πιάτσα". Γενικώς δεν γνωρίζω και δε με αφορούν τα κουτσομπολιά. Αυτό που με αφορά είναι πως η κόντρα αυτή έγινε αιτία να χαλάσει ένα ωραίο θέμα και να την "πέσουν" με άκομψο τρόπο σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει όσο λίγοι στο AVSite.
Θεωρώ πως ο Γιώργος έχει να προσφέρει πολλά στο AVSite (προσωπικά έχω βοηθηθεί από post του) αλλά δεν θέλει ή δεν μπορεί. Τους λόγους τους γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Σε πολλά θέματα συμφωνούμε και, ειλικρινά, σέβομαι τις απόψεις του και θαυμάζω τον ενθουσιασμό του για το hobby, αλλά ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του και, τολμώ να πω, οι κακές παρέες τον μεταμορφώνουν από...asset σε liability. You get my point.

Όσο για τον Μιχάλη (dolfon)...
Δεν ξέρω... Η εικόνα που μου έδωσε όταν τα είπαμε από κοντά στην έκθεση ήταν πολύ θετική και δεν συμβαδίζει με το πρόσωπο που βγάζει στο forum.
Το μήνυμα που έγραψε στο thread της δοκιμής δεν είμαι σίγουρος αν:

Α) το έγραψε για να "τελειώσει τη δουλειά" που άρχισε ο g.kar ή
Β) είναι απλά άλλο ένα μήνυμα στα πλαίσια του "ιδιαίτερου" ύφους που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί στο AVSite.

Στην περίπτωση (Α) θα πρέπει να βγει κοινή απόφαση και για τους δύο. Στην περίπτωση (Β), και δεδομένης της ανοχής (τουλάχιστον) που έχουμε δείξει ως διαχείριση μέχρι τώρα στο στυλ γραφής του Μιχάλη, δεν νομίζω πως θα πρέπει να κάνουμε το οτιδήποτε.

Γενικότερα, αν και δεδομένο, ίσως θα πρέπει να θυμήσουμε πως όταν, για τον Α ή Β λόγο, δεν γουστάρεις κάποιο forum, απλά δεν γράφεις σε αυτό. Αν αποφασίσεις να γράψεις τότε οφείλεις να σέβεσαι τους κανόνες του forum, να σέβεσαι τους συνομιλητές σου και τους ανθρώπους που σε φιλοξενούν και, φυσικά, να σκέφτεσαι δύο φορές πριν πατήσεις το κουμπί καταχώρησης του post διότι ό,τι γράφεις το διαβάζουν πολλά ζευγάρια μάτια. :cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Noμιζω οτι ειστε πολυ υπερβολικοι.

Ο καθενας λεει την αποψη του και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
Τον g.kar πεσατε να τον φατε. Εδω εχουμε ακουσει τοσα και τοσα.
Μιχάλη,
Κατ'αρχήν χαίρομαι που τα ξαναλέμε από εδώ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις την άποψή σου. Όπως έγραψα και παραπάνω, το πως εξελίχθηκε η υπόθεση λέει πολλά για τα πραγματικά κίνητρα του Γιώργου (sad but true).

Εμενα αυτο που με ενοχλησε σε αυτο το τεστ ειναι οτι παντα ο Βασιλης αναφερει:

Τα συμπερασματα αυτα ειναι για τον δικο μου χωρο και τα δικα μου μηχανηματα

Κατι που φυσικα αυτη την φορα δεν αναφερθηκε.Και μενα αυτο το τεστ οπως και το αντιστοιχο της Audio Craftworks (ειδικα εκεινο) μου εκατσαν στο λαιμο.
Αυτό που λες ισχύει αλλά είμαι σίγουρος πως πρόκειται για απλή παράλειψη. Ο Βασίλης θα μας το επιβεβαιώσει, αλλά, μεταξύ μας, δεν περιμέναμε το Βασίλη να μας το πει αυτό, έτσι δεν είναι; Αν δεν ίσχυε αυτό ούτε ο Βασίλης αλλά ούτε και οι reviewer ανά τον κόσμο δεν θα μας ανέφεραν το υπόλοιπο setup τους (τον χώρο τον έχουν χ3σμ3νο οι περισσότεροι και δεν τον αναφέρουν αλλά nevermind).

Που αλλού μπορεί να πήγε το μυαλό σου και γιατί να πήγε εκεί που πήγε; Ειλικρινά ελπίζω να είσαι το ίδιο "πονηρεμένος" με όλα όσα διαβάζεις ή σου λένε. Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός για οτιδήποτε δεν έχω ακούσει με τα αυτάκια μου (εκτός από όσα διαβάζω ή ακούω από 4-5 άτομα τα οποία σέβομαι και εκτιμώ τη γνώμη τους και 2-3 φίλους με τους οποίους έχουμε περίπου κοινές αναφορές και έχουμε αναπτύξει δικούς μας κώδικες επικοινωνίας - aka μπορώ να "αποκρυπτογραφήσω" αυτά που μου λένε) αλλά ειδικά τον Audio Craftworks τον έχω ακούσει και μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό του Βασίλη στο thread εκείνο. Σε κάθε περίπτωση, και για να σου φύγει ο κόμπος που μπορεί να έχει προκληθεί από το thread του Βασίλη, τις συχνές αναφορές μου στη δουλειά του Μιχάλη και από το διθυραμβικό review του Ήχου, θα μπορούσες να ζητήσεις από τον ίδιο το Μιχάλη να ακούσεις τον Scout στο χώρο σου. Εσείς στην Αθήνα έχετε αυτή την πολυτέλεια - εμείς στην επαρχία να κλαιγόμαστε. Πραγματικά θα περιμένω με ενδιαφέρον να διαβάσω τις εντυπώσεις σου μετά το πέρας της δοκιμής. :cool_4:

Και τελος παντων τον Μαρινο τον εχετε κραξει τοσες φορες οτι κανει διαφημηση κτλ...
Γιατι δυο μετρα και δυο σταθμα?
Ξερω οτι αυτα που λεω απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.
just my 0.02$

φιλικα
Ο Μαρίνος έχει κάνει άλλα πολλά πριν φτάσουμε να ασχολούμαστε με την υπογραφή του - αν σε αυτό αναφέρεσαι. Μπορώ να αναφερθώ σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν έχει νόημα (θα είμαστε και off topic). Αρκεί το ότι "στόλιζε" χοντρά το AVSite σε άλλα forum (μπορώ μόνο να φανταστώ τι θα λέει εκτός forum) και παρόλα αυτά συνέχιζε να γράφει εδώ προσπαθώντας να πουλήσει 7-μετρα ζευγάρια καλώδιο ηχείων σε μέλη με κάκιστο setup. Για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω πως τα μέτρα και τα σταθμά είναι τα ίδια για ίδιους αλλά το υλικό προς μέτρηση και στάθμιση που μας δίνει το κάθε μέλος είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε σύγκριση του Μαρίνου με τον Σπέρτο είναι ατυχής (σε προσφορά στο forum, σε γνώσεις, σε ήθος και πάει λέγοντας) - δεν θα μπω στον κόπο να στο αποδείξω, ο κόσμος που παρακολουθεί το forum καταλαβαίνει - οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.

Take care m8! ;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Εαν ο τελευταιος "κυριος" που εγραψε οσα εγραψε αισθανεται υπερηφανος για το δειγμα γραφης τους ας μας αποκαλυψει και ποιος ειναι για να γνωριζουμε και εμεις.
Αλλιως τετοια μηνυματα δεν εχουν λογο υπαρξης εδω μεσα.
Ουτε και τετοιες νοοτροπιες.
Ζητησα, σαν απλο μελος , να δω την κατηγορια λαμπικο απο σημερα.
Και ετσι θα ηθελα να την δω απο οποια πλευρα και εαν προερχεται η καθαρση.
Παρακαλω σας πολυ μην αφηνεται τετοια μηνυματα να αμαυρωνουν την εικονα μας...

Και στο κατω κατω οτι και εαν εκαναν αυτα τα παιδια μπορει να εγινε σε μια στιγμη ανοησιας τους.
Οτι και εαν εκαναν δεν παυουν να ειναι φιλοι μου και φιλοι σας.
Ας μην επιτρεψουμε να διασυρθουν υποληψεις απο εναν αγνωστο...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Μιχάλη,
Κατ'αρχήν χαίρομαι που τα ξαναλέμε από εδώ.

Δεν εφυγα Κωστα απο το forυm απλα αποφασισα να γραφω οταν εχω κατι να πω για να μην δημιουργουνται ασκοπες αντιπααθεσεις οι οποιες με εχουν κουρασει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις την άποψή σου. Όπως έγραψα και παραπάνω, το πως εξελίχθηκε η υπόθεση λέει πολλά για τα πραγματικά κίνητρα του Γιώργου (sad but true).

Πιστεψε με ο Γιωργος ειναι απο τουςε πιο ηθικους και straight ανθρωπους που εχω γνωρισει και δεν εχει κανενα λογο να εχει καποιο επιπλεον κινητρο σε αυτα που λεει. Αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Αν θες το πιστευεις.

Αυτό που λες ισχύει αλλά είμαι σίγουρος πως πρόκειται για απλή παράλειψη. Ο Βασίλης θα μας το επιβεβαιώσει, αλλά, μεταξύ μας, δεν περιμέναμε το Βασίλη να μας το πει αυτό, έτσι δεν είναι; Αν δεν ίσχυε αυτό ούτε ο Βασίλης αλλά ούτε και οι reviewer ανά τον κόσμο δεν θα μας ανέφεραν το υπόλοιπο setup τους (τον χώρο τον έχουν χ3σμ3νο οι περισσότεροι και δεν τον αναφέρουν αλλά nevermind).

Που αλλού μπορεί να πήγε το μυαλό σου και γιατί να πήγε εκεί που πήγε; Ειλικρινά ελπίζω να είσαι το ίδιο "πονηρεμένος" με όλα όσα διαβάζεις ή σου λένε. Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός για οτιδήποτε δεν έχω ακούσει με τα αυτάκια μου (εκτός από όσα διαβάζω ή ακούω από 4-5 άτομα τα οποία σέβομαι και εκτιμώ τη γνώμη τους και 2-3 φίλους με τους οποίους έχουμε περίπου κοινές αναφορές και έχουμε αναπτύξει δικούς μας κώδικες επικοινωνίας - aka μπορώ να "αποκρυπτογραφήσω" αυτά που μου λένε) αλλά ειδικά τον Audio Craftworks τον έχω ακούσει και μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό του Βασίλη στο thread εκείνο. Σε κάθε περίπτωση, και για να σου φύγει ο κόμπος που μπορεί να έχει προκληθεί από το thread του Βασίλη, τις συχνές αναφορές μου στη δουλειά του Μιχάλη και από το διθυραμβικό review του Ήχου, θα μπορούσες να ζητήσεις από τον ίδιο το Μιχάλη να ακούσεις τον Scout στο χώρο σου. Εσείς στην Αθήνα έχετε αυτή την πολυτέλεια - εμείς στην επαρχία να κλαιγόμαστε. Πραγματικά θα περιμένω με ενδιαφέρον να διαβάσω τις εντυπώσεις σου μετά το πέρας της δοκιμής. :cool_4:

Κωστα μου οταν καποιος αναφερει οτι ενας ενισχυτης ειναι μεσα στους 5 καλυτερους που εχει ακουσει, οταν μαλιστα αφηνει να εννοειθει οτι εχει ακουσει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει, συγγνωμη αλλα δεν μπορω να τον πιστεψω ειδικα οταν ο ενισχυτης αυτος βαση προδιαγραφων δεν μπορει να οδηγησει σωστα ουτε τα μισα ηχεια της αγορας.Φανταζομαι ξερεις οτι τα πραγματα στους ενισχυτες ειναι και λιγο "σχετικα" if you know what i mean.

Ο Μαρίνος έχει κάνει άλλα πολλά πριν φτάσουμε να ασχολούμαστε με την υπογραφή του - αν σε αυτό αναφέρεσαι. Μπορώ να αναφερθώ σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν έχει νόημα (θα είμαστε και off topic). Αρκεί το ότι "στόλιζε" χοντρά το AVSite σε άλλα forum (μπορώ μόνο να φανταστώ τι θα λέει εκτός forum) και παρόλα αυτά συνέχιζε να γράφει εδώ προσπαθώντας να πουλήσει 7-μετρα ζευγάρια καλώδιο ηχείων σε μέλη με κάκιστο setup. Για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω πως τα μέτρα και τα σταθμά είναι τα ίδια για ίδιους αλλά το υλικό προς μέτρηση και στάθμιση που μας δίνει το κάθε μέλος είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε σύγκριση του Μαρίνου με τον Σπέρτο είναι ατυχής (σε προσφορά στο forum, σε γνώσεις, σε ήθος και πάει λέγοντας) - δεν θα μπω στον κόπο να στο αποδείξω, ο κόσμος που παρακολουθεί το forum καταλαβαίνει - οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.

Και εγω μπορω να σου πω πολλες πειρπτωσεις οπου εγινε επιθεση στο Μαρινο εντελως αδικα. Επιδης ετυχε να να μιλαει για καλωδια κατι με το οποιο εχετε τσακωθει ολοι εδω.

Take care m8! ;)

You too geezer.....;)
Aντρεα αν εχει σβηστει μηνυμα το οποιο ελεγε κατι και για μενα θα ηθελα να το δω σε παρακαλω.

Reaction score
3.580
Αγαπητέ Κώστα Φ,. θα απαντήσω στα δικά σου σχόλια γιατί θεωρώ ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των μηνυμάτων κάπου έχει χαθεί η μπάλα .
Στο κύριο θέμα της παρουσίασης των ηχείων που ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Βασίλης δεν συνέχισα να γράφω γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την παρουσίαση.
Τα σχόλια -τα δικά μου- που ενόχλησαν μεταφέρθηκαν εδώ. Οπότε το κύριο θέμα συνεχίζεται χωρίς παρατηρήσεις μελών και παρεμβάσεις

Οσον αφορά τις τιμές λιανικής που ανέβασε αρχικώς ο Βασίλης δεν με ενόχλησε τόσο πολυ που τις ανέβασε. Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε όμως ήταν το γεγονός ότι μετά από λίγο εμφανίστηκε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος και ανέβασε άλλες τιμές . Δες αν υπάρχουν διαφορές ως προς τις τιμές λιανικής που ανέβασε ο Βασίλης. Το AVsite δεν έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κανένας για να προβάλει και να διαφημίζει τα προϊόντα του.
Ο αντιπρόσωπος έπρεπε μετά την δική μου παρέμβαση να ζητήσει από τον συντονιστή να μεταφέρει το μήνυμα με την προσφορά στην ειδική κατηγορία “Προσφορες Κταστημάτων”. Αντί αυτού μου την έπεσαν ξανά προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την στάση τους γιατί ουδέποτε εδώ μέσα συντονιστής παραδέχτηκε το λάθος του.

Reaction score
3.580
Εαν ο τελευταιος "κυριος" που εγραψε οσα εγραψε αισθανεται υπερηφανος για το δειγμα γραφης τους ας μας αποκαλυψει και ποιος ειναι για να γνωριζουμε και εμεις.
Αλλιως τετοια μηνυματα δεν εχουν λογο υπαρξης εδω μεσα.
Ουτε και τετοιες νοοτροπιες.
Ανδρέα καλημέρα,
Στείλε μου σε παρακαλώ σε p.m αυτά που έγραψε εκείνος ο "κύριος" που αναφέρεις.
Thanks

Reaction score
3.580
Ο Μιχάλης ο Σπέρτος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Θα ήθελα να μην αναφέρετε το όνομά του εδώ, ούτε καν σαν παράδειγμα.
Η δουλειά του και η προσφορά του στο AVsite είναι ανεκτίμητης αξίας.

Παλαιότερα, θα το θυμάστε, δοκίμασα για πρώτη φορά το phono stage που σχεδιάζει και κατασκευάζει ο ίδιος. Στη συνέχεια άνοιξα ένα θέμα με σκοπό να παρουσιάσω το προϊόν και να γράψω τις παρατηρήσεις μου. Ο ίδιος μου είπε να γράψω ακριβώς αυτά που έπρεπε να γράψω δηλαδή τα πάντα και τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία .
Όσοι με παρακολουθούν γνωρίζουν πολύ καλά ότι εγώ πάντα αναφέρω και τα αρνητικά σημεία.
Στη συνέχεια ο Μιχάλης Σπέρτος με ευχαρίστησε για την παρουσίαση και πολύ περισσότερο για τα αρνητικά στοιχεία με τις αντίστοιχες παρατηρήσεις.
Τα αρνητικά σχόλια βοήθησαν τον Σπέρτο να εντοπίσει τουλάχιστος δύο σχεδιαστικά/κατασκευαστικά προβλήματα που στη συνέχεια τα διόρθωσε.

Μιλάμε για έναν άνθρωπό, Έλληνα κατασκευαστή , που βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά σαν σχεδιαστής και που δεν έχει ανάγκη τους γλειψιματίες κάθε είδους.
Παραδέχεται επίσης τα λάθη του όταν κάποιος του τα υποδείξει .

Για αυτό το λόγο σας παρακαλώ να μην συνδέουμε το όνομα του Σπέρτου με αυτήν εδώ την ιστορία που έχει δημιουργηθεί καθαρά για λόγους εγωϊσμού από όλες τις πλευρές.

Ευχαριστώ

Reaction score
250

Μια μικρή ιστορική αναδρομή (για αρχή) που χαρτογραφεί και

φωτίζει κάποια πράγματα :

Reaction score
250

1) Μέσα περίπου του 85 αν θυμάμαι καλά μπαίνω να

γράψω για πρώτη φορά στο avforum !

Άσχετος παντελώς από τέτοιου είδους δραστηριότητες

ποστάρω σε λάθος κατηγορία !

Η πρώτη και μοναδική αντίδραση προήλθε από τον gkar που τότε

έγραφε με το πραγματικό του όνομα !

Δεν ήταν καλωσόρισμα και σωστή καθοδήγηση

για την αποκατάσταση του μεγάλου «ατοπήματός μου»

αλλά μια αγενέστατη και ανεξήγητη επίθεση!

Reaction score
250

2) Μετά από κάποιους μήνες αποφασίζω να γράψω στο

avforum για ένα ηχείο που κατά την ταπεινή μου γνώμη

ήταν σχεδιαστικό θαύμα και υπέροχη κατασκευαστική

υλοποίηση για τα δεδομένα των Ελλήνων κατασκευαστών!

Αναφέρομαι στα Sonus Aeterna!

Κυκλική Κόρνa εμπρόσθιας φόρτισης tratrix για τα μεσοϋψηλά

υλοποιημένη από ανθρακονήματα τοποθετημένη πάνω

σε μια σοφιστικέ βάση ρύθμισης (έργο τέχνης και τεχνολογίας)

στα σπλάχνα της οποίας υπήρχε ένα καταπληκτικό compression

driver της TAD .

Από «κάτω» μια καμπίνα από ανθρακονήματα η οποία φόρτιζε

με ένα σύνθετο υβριδικό τρόπο (ελλειπτική κόρνα τράτριξ και

bass reflex 4 «οπών») ένα υπερwoofer της Altec.

Όλα αυτά συνοδευόμενα από ένα σύνθετο κροσσόβερ

Linkwitz Riley σχεδιασμένο με τρόπο ιδανικό!

Οι αντιδράσεις στο avforum ήταν άμεσες και εντυπωσιακές

σε μορφή και ποσότητα !

Πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων θαυμασμού αλλά και απορίες

και επιστημονικές ενστάσεις διατυπωμένες έντονα αλλά κόσμια .

Μοναδική παραφωνία ο GKAR που επεχείρησε να διακωμωδήσει

γράφοντα ,θέμα και προϊόν επικεντρώνοντας αποκλειστικά

την προσοχή του όχι στην προκλητικά ενδιαφέρουσες

σχεδιαστικές-επιστημονικές πλευρές του εγχειρήματος

αλλά σε μια γωνία από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες

όπου με κακεντρέχεια και χωρίς λόγο έκανε ένα τελείως

άχρηστο και απάδον προς την γενικότερη ατμόσφαιρα

σχόλιο !

Παρεμπιπτόντως αναφέρω ότι μέλη της (κορυφαίας

για τα διαδικτυακά μας δεδομένα) της diy (και hiend)

του ιστορικού avforum και νυν του avclub πήγαν και

άκουσαν αυτό το ηχείο και είπαν ότι «ανατρίχιασαν»

από την αληθοφάνεια της μουσικής αναπαραγωγής!

Reaction score
250

3) Πέρυσι για μέρες αμφισβητούσε την ειλικρίνειά μου.

Το σχετικό θέμα αφορούσε στην ύπαρξη ολοκληρωμένου

της DARED με λυχνίες 805 στην «έξοδο».

Έφτασε σε σημείο να πιθανολογεί ότι ενδέχεται με δόλια

μεθόδευση σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο

να στηθεί μηχάνημα που θα έφερε 805 στην έξοδο

χωρίς να παράγεται από την εταιρία!

Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μια πολυήμερη απίστευτη

εμμονή και κακοπιστία να αναγκαστεί να ανακρούσει

κακήν κακώς πρύμναν και να παραδεχτεί ότι είχα δίκιο.

Περί συγνώμης φυσικά ουδείς λόγος…

Reaction score
250

4)Πριν από κάποιους μήνες μετά από πρόβλημα που

δημιουργήθηκε στο avclub μεταξύ του gkar και άλλου μέλους.

Ο gkar αντί να αντιδράσει στο avclub καταχράται την υψηλού βαθμού

ελευθερία που διέπει το avsite και μέσω της ΔΟΘ κατηγορίας

εξαπολύει εν ονόματι «ιστορικών ευαισθησιών» μια απίστευτη

επίθεση κατά του μέλους αυτού.

Επίθεση που αντί να βασίζεται σε επιχειρήματα αντίκρουσης

επί av “διαφορών» χτυπούσε πισώπλατα και κάτω από την μέση.

Και χτυπούσε έτσι γιατί τα αμφιλεγόμενα-αναφερόμενα ιστορικά

στοιχεία αφορούσαν όχι στο μέλος αλλά στον Πατέρα του!!!!!!!!!

Ελπίζω να μην χτυπηθώ και εγώ σύντομα με αναφορές

στους Γονείς , στα παιδιά μου ή στην Γυναίκα μου!

Το άλλο μέλος κατανάλωσε το μισό του καλοκαίρι στην

αγωνιώδη και θεμιτή προσπάθεια του να περιχαρακώσει

την τρωθείσα τιμή και υπόληψη του πατέρα του!

Reaction score
250

5) Πριν λίγο καιρό εμμέσως πλήν σαφώς συμμετείχε στην

δημιουργία εντυπώσεων που αφορούσαν στην εντιμότητα

και την καθαρότητα των ενεργειών των Ν. Τσαρουχά και

Κ.Κόγια σχετικά με τα test αναγώρισης συμπιεσμένου

υλικού!

Και αυτό την στιγμή που είναι ηλίου φαεινότερον

ότι αμφότεροι και ειδικά ο Κ. Κόγιας είναι κορυφαίας

ηθικής ποιότητας και τιμιότητας άτομα !

Staff online