Καλώδιο ρεύματος;

Reaction score
8
Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει αν ακουγετε καλυτερα το καλωδιο θελω να ειναι εντυπωσιακο να το δειχνω στους φιλους μου και να γουσταρω. Εκει γουσταρω να τα σκαω...σε χοντρα καλωδια με ωραια περιτυλιγματα, σαν φιδια ενα πραγμα. Αυτο με εξιταρει. Τα βλεπω και ηδονιζομαι. Εχει κανεις προβλημα με αυτο?Αυτα που μου περισσευουν παω και τα δινω σε καλωδια, ειναι το φετιχ μου.....
εδω το θεμα αλλαζει. Αν το βλεπεις ετσι σαν τεχνη και σαν προσωπικη ικανοποιηση μαγκια σου και δεν μας πεφτει λογος. Κι εγω εχω απορριψει συσκευες λογω εμφανισης και εχω προτιμησει αλλες χειροτερες για τον ιδιο λογο.

Αν το καλωδιο με την καλτσα η οποιοα πρεπει απαραιτητως να ειναι γκριζα δεν εχει διατομη 40mm δεν ασχολουμε. Αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο. Επισης θελω να ειναι ακαμπτα οσο το δυνατον και ασηκωτα
Τοτε παρε καλωδιο για κουζινα που ειναι 3χ4 η αν θες πιο χοντρο για θερμοσιφωνα που ειναι 3χ6.

Reaction score
8
Μπα σκετη κοροιδια ειναι τα καλωδια. Κλεψιμο καθαρο. Μην πιστευετε τιποτα!
τι να κανουμε ρε Γιαννη, αλλοι ειναι του πιστευε και μη ερευνα, ενω εμεις ειμαστε του ερευνατε τας γραφας.

Reaction score
8
και για νασαι και ψυχολογικα ενταξει φιλε διαβολακο θα στο αγορασω εγω, θα στο βαψω γκρι, θα γραψω επανω SPECIAL EDITION BY THANASIS και θα στο πουλησω 5001 ευρω-να ξεπερασει και το ψυχολογικο οριο.

Reaction score
2
τι να κανουμε ρε Γιαννη, αλλοι ειναι του πιστευε και μη ερευνα, ενω εμεις ειμαστε του ερευνατε τας γραφας.
Τελικα ρε φιλε πρεπει να ειμαι πολυ μεγαλο αυτι γιατι ακουω διαφορες γενικα με τα καλωδια ρευματος. Το ιδιο και η συζυγος ο αδερφος μου ο κουμπαρος μου καμια 30αρια πελατες μου η μανα μου ο πατερας μου και.... η γατα μου. Α επισης σε κατι παλιοσεμιναρια της isotek με καμια 50αρια ατομα παρεα ολοι ακουγαμε διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με τα καλωδια της τοστιερας! Τι διαολο βιονικο αυτι εχουμε αραγε?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Τελικα ρε φιλε πρεπει να ειμαι πολυ μεγαλο αυτι γιατι ακουω διαφορες γενικα με τα καλωδια ρευματος. Το ιδιο και η συζυγος ο αδερφος μου ο κουμπαρος μου καμια 30αρια πελατες μου η μανα μου ο πατερας μου και.... η γατα μου. Α επισης σε κατι παλιοσεμιναρια της isotek με καμια 50αρια ατομα παρεα ολοι ακουγαμε διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με τα καλωδια της τοστιερας! Τι διαολο βιονικο αυτι εχουμε αραγε?
Δεν σε αδικώ, ίσα - ίσα, όταν αλλάξω στρατόπεδο θα πουλάω κι εγώ στα κορόιδα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο που θα πουλάω πιο ακριβά. Ή είναι κορόιδα, ή δεν είναι.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Τελικα ρε φιλε πρεπει να ειμαι πολυ μεγαλο αυτι γιατι ακουω διαφορες γενικα με τα καλωδια ρευματος .... Α επισης σε κατι παλιοσεμιναρια της isotek με καμια 50αρια ατομα παρεα ολοι ακουγαμε διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με τα καλωδια της τοστιερας! Τι διαολο βιονικο αυτι εχουμε αραγε?
Εξαρτάται αν η σύγκριση έγινε με την παγκόσμια αποδεκτή μέθοδο, δηλαδή την τυφλή (blind test). Αλλιώς ίσως ισχύει αυτό που ήδη ειπώθηκε:
Η αντίληψη του ηχητικού αποτελέσματος έχει έντονο το στοιχείο της αυθυποβολής.

Με λίγα παραπάνω λόγια, θα ακούσει κανείς διαφορά απο το καλό καλώδιο ρεύματος, χωρίς εννοείται να ισχύουν οι παραπάνω 4 προϋποθέσεις (*)(γιατί αν ισχύουν θα ακούσει), αν είναι δηλαδή τυφλή δοκιμή;
Ή άραγε "μασάει" απ' την τιμή και πείθεται πως ακούει καλύτερα;

Ενώ πιθανώς στα τυφλά, δεν θα μπορούσε να καταλάβει αν αλλάχτηκε ή όχι το καλώδιο.:happy_6:
Απ' όσο ξέρω, σε τέτοιες συγκρίσεις, οι ακροατές συνηθίζεται να γνωρίζουν τι ακούνε. Για πες.
Δεν σε αδικώ, ίσα - ίσα, όταν αλλάξω στρατόπεδο θα πουλάω κι εγώ στα κορόιδα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο που θα πουλάω πιο ακριβά. Ή είναι κορόιδα, ή δεν είναι.
Αγαπητέ Κώστα, με απαντήσεις επιθετικές, δίνεις δικαίωμα στους διαφωνούντες να γυρίσουν τη συζήτηση σε "τσαμπουκά" και χάνεις το δίκιο σου. Σκέψου το λιγάκι. :happy_6:

(*) 1. Να υπάρχει φίλτρο EMI (electro - magnetic interference) στην είσοδο ρεύματος της συσκευής.
2. Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό στη συσκευή.
3. Απουσία καλωδίωσης στο εσωτερικό της.
4. Θωρακισμένο και γειωμένο περίβλημα.

Reaction score
0
θα μπορουσα να μαθω τι καλωδια ρευματος εχουν οι παραπανω αντηρησιες στο συστημα τους.η δεν εχουν συστημα και συζηταμε αδικα .
γιατι αν εχουνεστω και το αμεσως ακριβοτερο απο τις τοστιερας τοτε ειναι μεγαλοι ψευτες εκτος αν τα αγορασανε για ομορφια χαχχαχαχαχα

Reaction score
2
Κατσε ρε μεγαλε, σιγα μην ξηλωσω το καλωδιο απ'την τοστιερα να το βαλω στον ενισχυτη... Επειδη ειναι ο Κογιας πειραγμενος δηλαδη, δεν θα τρωω εγω τοστακια? :mrgreen: Αυτο που δινε ο accu ρε μανα'μ...

Reaction score
5
Κατσε ρε μεγαλε, σιγα μην ξηλωσω το καλωδιο απ'την τοστιερα να το βαλω στον ενισχυτη... Επειδη ειναι ο Κογιας πειραγμενος δηλαδη, δεν θα τρωω εγω τοστακια? :mrgreen: Αυτο που δινε ο accu ρε μανα'μ...
o Κόγιας (Κύριος Κόγιας για σένα μικρέ) δεν είναι καθόλου πειραγμένος. Πίνει χυμο πορτοκάλι κάθε μέρα από πορτοκαλάκια που μαζεύει μόνος του. Αυτό διασφαλίζει την πνευματική του ισσοροπία και σταθερή κατάσταση.

Απλά ο Κόγιας είναι χαϊεντάς.

Reaction score
0
καλα οι απαντησεις ειναι κεραυνος εκτος αν ειναι αυτοσκοπος να χαλατε τον καθε συζητηση που δεν σας βρισκει συμφωνους και παγερα αδιαφορους .
ισως δεν εχασα και πολλα τοσο καιρο που δεν γραφω εδω μεσα
γεια θα τα πουμε σε καμια δεκαρια χρονια οταν θα εκτος απο κοφοση θα εχετε παθει και τυφλωση και δεν θα μπορειτε να γραφετε πλεον μπας και κανας χριστιανος μαθει και κατι απο εμπειριες αλλων
γεια

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

Νομίζω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη συμμετοχή μου στο θέμα. Όταν γράφω επιχειρηματολογία με λεπτομέρειες (στο βαθμό των γνώσεών μου φυσικά) και παίρνω αυτή την απάντηση:
θα μπορουσα να μαθω τι καλωδια ρευματος εχουν οι παραπανω αντηρησιες στο συστημα τους.η δεν εχουν συστημα και συζηταμε αδικα .
γιατι αν εχουνεστω και το αμεσως ακριβοτερο απο τις τοστιερας τοτε ειναι μεγαλοι ψευτες εκτος αν τα αγορασανε για ομορφια χαχχαχαχαχα
Είναι μάταιο.
Γιατί είναι το αμέσως επόμενο μήνυμα. Αν είναι τόσο άσχετο με το αμέσως προηγούμενο, δυό πράγματα συμβαίνουν.
1. Δεν κατάλαβες Χριστό.
2. Δεν το διάβασες καθόλου, απαξιείς.
:-(
Ενώ απαντώ σε σένα, γιατί διάβασα το δικό σου:
Δεν αρκεί να είναι ένα απλό καλώδιο τοστιέρας, πρέπει να έχει στρώσει. Να έχει δηλ ψήσει καμμιά 30αριά τοστάκια (και τον ανήφορο) :crazy_3:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Re: Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Αγαπητέ Κώστα, με απαντήσεις επιθετικές, δίνεις δικαίωμα στους διαφωνούντες να γυρίσουν τη συζήτηση σε "τσαμπουκά" και χάνεις το δίκιο σου. Σκέψου το λιγάκι. :happy_6:
Ας είναι κι έτσι. Η πραγματικότητα είναι πως τα -και καλά ντεμέκ- "επώνυμα", "καλά" καλώδια, που πολλοί "βάζουν στο σύστημά τους", είναι χρήσιμα μόνο για να αδειάζουν οι τσέπες κάποιων και να γεμίζουν κάποιες άλλες. Ε, όταν πάψω να είμαι με τους κάποιους και πάω με τους άλλους, θα κάνω τα ίδια και χειρότερα, καθ΄όσον ο πειρασμός είναι μεγάλος. Πειράζει που τι λέω έτσι, στα ίσα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καλα τα λες
το κακο δεν ειναι να γραφει ο καθενας οτι του ερχεται
κακο ειναι να μην δεχεται αμφισβητηση στα λεγομενα του
by the way
θελει καποιος να ξαλαφρωσει τις τσεπες του
αν πιστευει οτι τα καλωδια δεν κανουν διαφορα
θα κανουμε ενα sound blind test και αν δεν ακουσω διαφορα απο ενα απλο καλωδιο με ενα αλλο χανω κατι αξιας 500 ευρω
κανεις που να θελει να αδειασει η να γεμισει τις τσεπες του?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.753
Όχι μάναμ', δε πειράζει αυτό, αφού το ξέρουν όλοι.

Αυτό που πειράζει Κώστα μου είναι πως δεν ακούς διαφορετικά με διαφορετικά καλώδια ρεύματος. Όχι καλύτερα, ξέρω τι λέω. Ε, αυτό πειράζει. Ιδίως που το λες έτσι στα ίσα. Εκτός κι αν κατάλαβα (κι εγώ) λάθος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.753
Αν με τα ως τώρα γραφόμενα συμπέρανες πως μόνο εσύ, οι δικοί σου και οι πελάτες σου ακούτε διαφορά από καλώδια (οπότε δικαίως αναρρωτιέσαι αν διαθέτεις-ετε βιονικό αυτί..) μάλλον δεν έχεις μάθει ακόμα ανάγνωση...)(

Επίσης πουθενά δεν λες ΓΙΑΤΙ ακούγονται διαφορετικά, τι σας μάθανε στα σεμινάρια? Δηλαδή τι, μόνο να λέμε την παπαριά μας και να την κάνουμε? )(

Που είναι η πραγματική προσφορά γνώσης? :prof:

Μου τη δίνουν αυτές οι ανόητες δηλώσεις εντυπωσιασμού. wall_1

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αν με τα ως τώρα γραφόμενα συμπέρανες πως μόνο εσύ, οι δικοί σου και οι πελάτες σου ακούτε διαφορά από καλώδια (οπότε δικαίως αναρρωτιέσαι αν διαθέτεις-ετε βιονικό αυτί..) μάλλον δεν έχεις μάθει ακόμα ανάγνωση...)(

Επίσης πουθενά δεν λες ΓΙΑΤΙ ακούγονται διαφορετικά, τι σας μάθανε στα σεμινάρια? Δηλαδή τι, μόνο να λέμε την παπαριά μας και να την κάνουμε? )(

Που είναι η πραγματική προσφορά γνώσης? :prof:

Μου τη δίνουν αυτές οι ανόητες δηλώσεις εντυπωσιασμού. wall_1
Κωστα κακως επιτιθεσαι στον Γιαννη . Αν και εσυ δεχοσουν την επιθεση και τον χλευασμο σχετικα με το αντικειμενο του επαγγελματος σου με ΤΕΤΟΙΟ τροπο και σε ΤΕΤΟΙΑ εκταση μαλλον δεν θα ειχες διαθεση να εξηγησεις οτιδηποτε .
Η δεδηλωμενη ιδιοτητα του , του Γιαννη , η δικη μου , του Music Lover , λειτουργει ως κοκκινο πανι και μαζι με την "γραμμη" που υπαρχει απο τους υπευθυνους λειτουργει ως πολλαπλασιαστης κακοπιστιας και κακης συμπεριφορας .

Για μενα ο Γιαννης Μιχαηλος , εγω και ο Μ.Lover κακως ασχολουμαστε κατω απο ενα τετοιο καθεστως συμπεριφορας . Ας μεταδωσουν οι Κογιοτηδες την γνωση τους και ας αποκτησουν το κοινο τους . Αργα η γρηγορα αρκετοι θα καταλαβουν . Καποια στιγμη ο (καθε) Thanassis θα δοκιμασει ενα καλωδιο ρευματος , θα εκπλαγει και μετα θα ψαξει να μαθει το γιατι .

Εμεις μπορουμε να προσφερουμε δωρεαν τις γνωσεις και την εμπειρια μας στον επαγγελματικο μας χωρο η οπου αλλου μας σεβονται .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.753
Re: Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

LUXMAN δεν επιτίθομαι στον Γιάννη άδικα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν είναι μαγαζάτορας. Με ενδιαφέρει να έχει ειρμό αυτό που γράφει, να μη λέει ανοησίες. Κι αν ισχυρίζεται ότι διαβάζοντας αυτό το θρέντ κατάλαβε πως αυτός και οι πελάτες του μόνο ακούν διαφορές, ε, λέει ανοησίες.
Δεν είναι βέβαια ο μόνος που είπε ανοησίες σε αυτό το θρέντ.
Συνοπτικά κοίτα τι λαυράκια έχουν βγει:
εάν η Tara Labs βρήκε πελάτες που έχαψαν το παραμύθι του κενού αέρος, δίκην διηλεκτρικού μέσα σε ένα εύκαμπτο αντικείμενο που βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, τότε δεν είμαι εγώ ο κακός, όταν μιλάω για γραφικότητες, για λάθη της Φύσης και αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος. Βέβαια, υπάρχει και η αμιγώς καπιταλιστική προσέγγιση, που λέει ότι, αφού βρίσκουν τόσο ηλίθιους πελάτες, καλά τους κάνουν.
Έχεις απόλυτο δίκιο. :respect: Δυστυχώς (καί) αυτά κάνουν, οπότε χάνεται κάθε αξιοπιστία. Ιδίως όταν οι κάτοχοι των εν λόγω καλωδίων διαθέτουν κακοστημένο σύστημα σε ιδιαίτερα χάλια χώρο (τρομάρα τους), οπότε δε ξέρουν καν τι ακούν... τά'λεγε ο Bro:

Βουντού και μια καρφίτσα μαύρη.
Διαφορές στον ήχο από ένα καλώδιο ρεύματος υπάρχουν. Το κακό είναι ότι οι διαφορές αυτές δεν μπορούν στις περισσότερες των περιπτώσεων να καθοριστούν με ένα blind test, που σημάνει ότι σε τυφλή διαδικασία θα πρέπει να αποφασιστεί επί τόπου ποιό παίζει καλύτερα και όχι ποιό παίζει απλά διαφορετικά. Δεν έχει γίνει ποτέ, ούτε πρόκειται να γίνει. Άρα στηρίζεσαι στις ακουστικές εντυπώσεις του κατόχου και μόνο.

Τώρα αν ο κάτοχος έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στα καλώδια από τον χώρο του, τότε τις ακουστικές εντυπώσεις του, μπορείς να ξεκινήσεις να τις γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, διότι αυτές είναι αντικειμενικά για τα μπάζα και εντελώς άχρηστες.
Αλλά αυτοί επιμένουν στα κινέζικα, τι να τον κάνεις το χώρο, ασχολείσου με καλώδια (έλεος)... κοίτα, τα γράφουν κιόλας:

Και τι να κανουμε με το χωρο ρε Νικο, να βρουμε σπιτι για το ηχοσυστημα? να γεμισουμε το χωρο μπασοπαγιδες και ανακλαστηρες? η να μην παντρευτουμε ποτε? Για ποιο χωρο μιλας? Αφου ολοι σχεδον ακουμε στα δυο μετρα....Ποσο ποια επηρεαζει σε λογικες σταθμες ακροασης?
Και τους το λες, και τους το ξαναλές, κι αυτοί δε καταλαβαίνουν. Καλύτερα να δώσουν 3000 ευρώ για καλώδια παρά για να στρώσει ο χώρος. Τι να τα κάνεις τα ντιφιούζορς ή την ισοστάθμιση χώρου ρε παιδάκι μου, καλύτερα ασχολήσου με καλώδια!

Το διάγραμμα των watt & puppy το θυμάσαι. Ε, αυτός τώρα, ενώ με κάποια κίνηση στον χώρο ή με ισοστάθμιση μπορεί να το φτιάξει, μπορεί να κάθεται και να παίζει με τα καλώδια ακούγοντας λάθος πράγματα λόγω χώρου.Απλά πράγματα.
Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το καλώδιο, όλα τα άλλα είναι κακά!
Ρε χεσε μας με την ισοσταθμιση.....:)
ΕΛΕΟΣ.Θελω την αποψη του κατασκευαστη σε αυτα που χρυσοπληρωσα οχι τη δικη μου.
Ούτε νοιάζονται για το χώρο, ούτε ξέρουν τι ακούν, κι ούτε ξέρουν τι επέμβαση μπορεί να κάνει ένα σοβαρό μηχάνημα, κι όχι ένα τυχαίο καλώδιο. Εδώ οι στουντιάδες το κάνουν θέμα αν καταφέρουν να δουλεύουν σε 24/96 φορμά, όπου παίζει τρελή επεξεργασία, κι ο δήθεν ψαγμένος χρήστης δε μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα, τα οποία του τα λένε εδώ:

ΟΚ κατανοητό. Απλά μου κάνει εντύπωση να φοβάσαι να παρεμβάλλεις μηχάνημα που επεμβαίνει στο σήμα σε ψηφιακό επίπεδο (ψηφιακό παίρνει, ψηφιακό δίνει) και συνεπώς είναι καρά - see thru, ενώ δεν φοβάσαι να χρησιμοποιείς... προενισχυτικό στάδιο. ;-)
Το λένε πολλοί, αλλά τζάμπα:
Να ζητήσεις απόψεις, να διαβάσεις τα περι-χώρου και ...Έχω την εντύπωση ότι θα λάβεις περισσότερες βελτιώσεις στον ήχο σου !
Και υπάρχει επιμονή, διαλέγουμε καλώδιο με το αυτί κι ας μη κάνει ο χώρος μας, κι ας μη ξέρουμε τι ακούμε και τι διαλέγουμε:
ολοι εχουμε καποιο καλωδιο πανω στο συστημα μας και ο παραγων αγορας αυτου σιγουρα ειναι το αυτι μας και οχι τα υλικα κατασκευης του και πρωτα απο ολα η τιμη
Δεν καταλαβαίνει τα βασικά λοιπόν πολύς κόσμος, ενώ τα λένε συνέχεια κάποιοι:
Σε πενηνταράκια, αν δεν ισχυει κάποιος απο τους παραπάνω 4 παράγοντες και έχει τη γνώμη πως θα φτιάξουν τα πράγματα με ένα καλό καλώδιο ρεύματος, απλά πετάει χρήμα (και κάποιος άλλος το μαζεύει! :happy_9: )
Κι ενώ τόσοι και τόσοι αλλάζουν καλώδια γιατί κάποια διαφορά στον ήχο ακούν που τους αρέσει (ΠΡΟΣΟΧΗ: επειδή υπάρχει και η συνήθεια και η συνεχής τάση στο χόμπυ μας για αλλαγές στον ήχο, πολλές φορές απλά το λίγο διαφορετικό είναι ιδιαίτερα καλύτερο!!!), και φυσικά δεν ακούν φωνές οι άνθρωποι ούτε είναι για ψυχιατρείο, έχουμε αντιδράσεις:
τωρα οποιος ισχυριζεται οτι ακουει διαφορες με τα καλωδια ρευματος που αλλαζει με γεια του με χαρα του. Μολις ομως αρχισει και ακουει και φωνες να το ψαξει.
Μα δεν καταντάει ανοησία το θέμα? Προφανώς όλα είναι θέμα φυσικής, προφανώς οι εταιρίες που πουλάν ακριβά καλώδια ρεύματος θέλουν να κλέψουν τον καταναλωτή δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία σε αυτό και κανένα ελαφρυντικό τύπου R&D, προφανώς ένα ικανής διατομής και καλής κατασκευής καλώδιο ρεύματος είναι μια χαρά στο τυπικό καλό hi-end ηχοσύστημα καθώς ένα τυπικό τέτοιο ηχοσύστημα δεν είναι σε ιδανικό χώρο ή δεν έχει δωθεί ιδιαίτερη φροντίδα στη συμπεριφορά του χώρου, προφανώς είναι ανοησία να ασχολείσαι με μικροδιαφορές του ήχου με διαφορετικά καλώδια ρεύματος όταν υπάρχουν τόσα άλλα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις δραματικά τον ήχο σου, προφανώς οι επαφές, τα φίλτρα ρεύματος, το σταθερό και καθαρό από παράσιτα ρεύμα, και τα μη αποσπώμενα καλώδια ρεύματος έχουν μεγαλύτερη αξία και διαφορά στον ήχο από αυτό καθ'αυτό το καλώδιο ρεύματος (για καλής κατασκευής και ικανής διατομής καλώδια μιλάμε), και προφανώς ό,τι και να κάνεις έχει ακουστή διαφορά, αλλά το "καλύτερο" με την έννοια της πιστότητας, απέχει έτη φωτός από το διαφορετικό. Και εν τέλει, η υποκειμενικότητα έχει ελάχιστη σχέση με την υψηλή πιστότητα, όπου τα πράγματα είναι πάνω απ'όλα χειροπιαστά, μετρήσιμα και τεκμηριωμένα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.753
Οπότε, εύκολα ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να υοθετήσει την προτροπή του Κόγια για ένα 3*2,5 καλώδιο παντού με καλές επαφές και χωρίς βύσματα, και στη συνέχεια να ασχοληθεί με πιο σημαντικά θέματα.

Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα. Πολύ πιο σημαντικά θέματα από το ρημάδι το καλώδιο ρεύματος. Ενδεικτικά αναφέρω τα ενεργά κρος, τα ενεργά ηχεία, την ψηφιακή ισοστάθμιση χώρου, την με επιστημονικά κριτήρια φροντίδα του χώρου, την απουσία αναλογικής καλωδίωσης(!) κτλ κτλ κτλ, πράγματα που αποδεδειγμένα έχουν διαφορά προς το καλύτερο, κι όχι διαφορά προς το διαφορετικό.

Και τελικά είναι εκνευριστικό να ακούμε για καλώδια ρεύματος από ανθρώπους που έχουν χάσει την ουσία, που δεν τηρούν τα βασικά, οπότε όλες τους οι επιλογές ή οι κριτικές επί τούτου είναι εντελώς άχρηστες, λάθος και ανόητες. Και αυτή είναι η συνήθης πρακτική, να χάνεται το δάσος και να μιλάμε για τα βρύα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos