- Reaction score
- 2
Ωραια συμπεριφορα! Εσυ γιατι δεν μου λες γιατι ακουγονται ιδια? Αμφισβητεις το τι εγω ακουω και λες οτι λεω παπαριες. Εγω τις διαφορες τις ακουω ανετα στο συστημα μου και σε πολλα ακομα. Εαν εσυ δεν εχεις συστημα ικανο να βγαλει τετοιες διαφορες τοτε κανε κατι γι'αυτο. Αλλα δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να με αμφισβητει. Οσο για τις δηλωσεις εντυπωσιασμου σε πληροφορω οτι επειδη ετυχε να ακουσω κατι συστηματακια πολυ υψηλης κατηγοριας τιμης και ποιοτητας στο εξωτερικο(που ουτε στο ονειρο σας καποιοι δεν εχετε ακουσει) οι διαφορες στα καλωδια ηταν τετοιες που δεν χρειαζοταν ουτε blind test ουτε τιποτα για να τις καταλαβουμε. Τωρα χεστηκα γιατι επαιζαν καλυτερα χεστηκα αν ηταν απο μπρουντζο ή απο πλατινα ξερω ομως τι ακουω. Και επειδη ετυχε να παω σε καποιους με συστηματα με καλωδια τοστιερας και μπερυδες και μαλακιες οι οποιοι ειχαν και το θρασσος να γραφουν για σωστη αναπαραγωγη θα σου πω οτι ειχαν τραγικα συστηματα.Επειδη λοιπον εχω αναφερει με τι ακουω καλο ειναι ολοι εσεις οι ξερολες να γραψετε τα συστηματακια σας και μετα να μιλατε. Επισης θελλω να ρωτησω κατι. Αν κανονισω μια επισκεψη σε διαφορα σπιτια οπως πχ. Κογια Τσαρουχα, Μπλατσιο κτλ για ακροαση θα μου επιτρεψουν να γραψω μετα εδω εντυπωσεις? Για να ξερουμε και τι λεμε και που το λεμε. Φυσικα και το δικο μου σπιτι ειναι ανοιχτο για τον οποιονδηποτε! Τι λετε? Να δουμε ρε παιδακι μου τελικα τι γινεται.Ποιος κοροιδευει ποιον!Αν με τα ως τώρα γραφόμενα συμπέρανες πως μόνο εσύ, οι δικοί σου και οι πελάτες σου ακούτε διαφορά από καλώδια (οπότε δικαίως αναρρωτιέσαι αν διαθέτεις-ετε βιονικό αυτί..) μάλλον δεν έχεις μάθει ακόμα ανάγνωση...)(
Επίσης πουθενά δεν λες ΓΙΑΤΙ ακούγονται διαφορετικά, τι σας μάθανε στα σεμινάρια? Δηλαδή τι, μόνο να λέμε την παπαριά μας και να την κάνουμε? )(
Που είναι η πραγματική προσφορά γνώσης?rof:
Μου τη δίνουν αυτές οι ανόητες δηλώσεις εντυπωσιασμού. wall_1