- Reaction score
- 7
Και το C6 τα ίδια προβλήματα έχει. Το lux αυτοκίνητα ο Έλληνας τα θέλει γερμανόφωνα...
Νοοτροπία με την οποία διαφωνώ
Νοοτροπία με την οποία διαφωνώ
σχεδιαστικά ΑΣΧΗΜΗ - ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ (είμαι περιεργος ποιοι θα την αγορασουν)
τιμολογιακά ΑΚΡΙΒΗ (επίπεδα Audi, VW κλπ)
συμπερασμα: καλύτερα να έβγαζε την θρυλικη δελτα με το τετραγωνο αμαξωμα όπως στην φωτό που παραθετει ο Γιαννης παραπανω, παρά αυτό το έκτρωμα...
υ.γ. Μόνο η Alfa σωζει το θρυλικό Ιταλικό design πλεον
Προβλεπω αποτυχια περα απο καθε φαντασια.
Το μοντελο ειναι χαλια,ειναι ακριβο και δεν εχει καμια σχεση με το παλιο DELTA.
Αν θελουν οσοι ειδαν το τελευταιο Indiana Jones να αγορασουν αυτο το αυτοκινητο,θα επρεπε να ασχοληθουν και λιγο με το θεμα,αυτοι πεταξανε απλως το όνομα και αντε γεια!
Eίχα καιρό να δω τόσο ΑΣΧΗΜΟ αυτοκίνητο... :111: :112:
Καλύτερα να ξαναβγάζανε την παλιά, ίδια, ΟΛΟΙΔΙΑ εξωτερικά αλλά με όλα τα υπολοιπα εκσυχρονισμένα...
Οποιος πει οτι η γνωστη DELTONA ειναι ασχημη να παει σε γιατρο να φτιαξει τα ματια του και μετα σε καμια μεγαλη κληνικη να του κανουνε εγκεφαλογραφημα,μπας και μαθουμε τι του προξενησε την ζημια και λεει αρλουμπες.Ακου λεει η ιντεγκραλε ασχημη:111:Παιδιά, η αισθητική είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.
Πχ η EVO II που έβαλα πιο πάνω σε φωτό, για το 80%+ φαίνεται από άσχημη εώς άστα να πάνε.......
ok Γιάννη, ας το αφησουμε το θεμα αισθητικής - αν και στο βωμο της διαφορετικοτητας τα εκανε χαλια η λαντσια! :114:Παιδιά, η αισθητική είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.
Πχ η EVO II που έβαλα πιο πάνω σε φωτό, για το 80%+ φαίνεται από άσχημη εώς άστα να πάνε.......
Κι όμως για μένα είναι κούκλα. Για να μην πω καρακουκλάρα......
αυτό με ποιό κριτήριο/μέτρο σύγκρισης το αναφέρεις?Η νέα Delta είναι όσο πρέπει ποιοτική, όσο πρέπει ξεχωριστή και όσο χρειάζεται ενδιαφέρουσα στο δρόμο (επιδόσεις και οδική συμπεριφορά).
Άρα υπαρχει και αντίστοιχο κόλλημα με τους Ιταλούς "συμμάχους" !!!! :114:Το μόνο που χρειαζόμαστε σαν Έλληνες είναι να ξεπεράσουμε επιτέλους την πλύση εγκεφάλου υπέρ των γερμανικών οχημάτων (μάλλον βίτσιο είναι από την εποχή του 2ου παγκόσμιου πολέμου, που περνά γονιδιακά από γενιά σε γενιά).
Να ρωτήσω κάτι λίγα; Στα πόσα χιλιόμετρα θα μένει η νέα Delta από αντλία νερού; Εκεί που το Focus θα στρίβει με 90 (και η Citroen BX με 120), η Delta με πόσα θα μπορεί να στρίψει;
(Αχχχχ, κακός έγινα πάλι)...
Μιας και κάνεις quote και στο δικό μου ποστ, να πω ότι είχα και Ιάπωνα, και Ιταλό, και τώρα έχω ΙσπανοΓερμανό... Δεν μίλησα για τίποτα άλλο πλην της εμφάνισης, οπου το συγκεκριμένο μου θυμίζει thesis μπροστά, και Υpsilon πίσω... Δύο αμάξια που επίσης εμφανισιακά δεν μου αρέσουν καθόλου! Αντίθετα, κάποια αμάξια της Αλφα πραγματικά θεωρώ ότι είναι καλλονές! Π.χ. η 159, η GT... Να είχαν και κινητήρες της προκοπής σε απόδοση - κυβικά...Παιδιά, η αισθητική είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.
Κι όμως για μένα είναι κούκλα. Για να μην πω καρακουκλάρα......
Η νέα Delta είναι όσο πρέπει ποιοτική, όσο πρέπει ξεχωριστή και όσο χρειάζεται ενδιαφέρουσα στο δρόμο (επιδόσεις και οδική συμπεριφορά). Το μόνο που χρειαζόμαστε σαν Έλληνες είναι να ξεπεράσουμε επιτέλους την πλύση εγκεφάλου υπέρ των γερμανικών οχημάτων (μάλλον βίτσιο είναι από την εποχή του 2ου παγκόσμιου πολέμου, που περνά γονιδιακά από γενιά σε γενιά).
Εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις, εμενα το Thesis μου φάνηκε πανέμορφο!Μιας και κάνεις quote και στο δικό μου ποστ, να πω ότι είχα και Ιάπωνα, και Ιταλό, και τώρα έχω ΙσπανοΓερμανό... Δεν μίλησα για τίποτα άλλο πλην της εμφάνισης, οπου το συγκεκριμένο μου θυμίζει thesis μπροστά, και Υpsilon πίσω... Δύο αμάξια που επίσης εμφανισιακά δεν μου αρέσουν καθόλου! Αντίθετα, κάποια αμάξια της Αλφα πραγματικά θεωρώ ότι είναι καλλονές! Π.χ. η 159, η GT... Να είχαν και κινητήρες της προκοπής σε απόδοση - κυβικά...
Εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις, εμενα το Thesis μου φάνηκε πανέμορφο!
Φαντάζομαι και οτι ...αν μιλούσαμε για γυναίκες θα υπήρχαν τεράστιες διχογνωμίες ως προς τον ορισμό της ομορφότερης...
Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που είναι το ίδιο όμορφες, αλλά κάνουν και άλλα πράγματα, εκτός από το να είναι όμορφες.Προφανώς! Αλλά αν έβλεπες ότι μια γυναίκα που θεωρείς όμορφη, δεν την πλησιάζει κανένας (thesis), ε τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει... :120:
Εδώ είμαστε υπερ των Ιταλών. Τα άλλα δεν μας νοιάζουν γιατί πολύ απλά δεν είναι Ιταλικα :142:Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που είναι το ίδιο όμορφες, αλλά κάνουν και άλλα πράγματα, εκτός από το να είναι όμορφες.
Μα το λέει και το παλιό λαϊκό τεμάχιο:.... θα προτιμούσα μια τρίλιτρη V6 C5 απο ένα AUDI, BMW στα ίδια χρήματα.Ο λόγος? απλά δεν είμαι από τους τύπους που βγάζουν γκόμενα με το αυτοκίνητο ....