LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Reaction score
7
Και το C6 τα ίδια προβλήματα έχει. Το lux αυτοκίνητα ο Έλληνας τα θέλει γερμανόφωνα...
Νοοτροπία με την οποία διαφωνώ

Reaction score
51
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

σχεδιαστικά ΑΣΧΗΜΗ - ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ (είμαι περιεργος ποιοι θα την αγορασουν)

τιμολογιακά ΑΚΡΙΒΗ (επίπεδα Audi, VW κλπ)

συμπερασμα: καλύτερα να έβγαζε την θρυλικη δελτα με το τετραγωνο αμαξωμα όπως στην φωτό που παραθετει ο Γιαννης παραπανω, παρά αυτό το έκτρωμα...

υ.γ. Μόνο η Alfa σωζει το θρυλικό Ιταλικό design πλεον
Προβλεπω αποτυχια περα απο καθε φαντασια.
Το μοντελο ειναι χαλια,ειναι ακριβο και δεν εχει καμια σχεση με το παλιο DELTA.
Αν θελουν οσοι ειδαν το τελευταιο Indiana Jones να αγορασουν αυτο το αυτοκινητο,θα επρεπε να ασχοληθουν και λιγο με το θεμα,αυτοι πεταξανε απλως το όνομα και αντε γεια!
Eίχα καιρό να δω τόσο ΑΣΧΗΜΟ αυτοκίνητο... :111: :112:
Καλύτερα να ξαναβγάζανε την παλιά, ίδια, ΟΛΟΙΔΙΑ εξωτερικά αλλά με όλα τα υπολοιπα εκσυχρονισμένα...

Παιδιά, η αισθητική είναι πολύ υποκειμενικό θέμα.
Πχ η EVO II που έβαλα πιο πάνω σε φωτό, για το 80%+ φαίνεται από άσχημη εώς άστα να πάνε.......
Κι όμως για μένα είναι κούκλα. Για να μην πω καρακουκλάρα......

Η νέα Delta είναι όσο πρέπει ποιοτική, όσο πρέπει ξεχωριστή και όσο χρειάζεται ενδιαφέρουσα στο δρόμο (επιδόσεις και οδική συμπεριφορά). Το μόνο που χρειαζόμαστε σαν Έλληνες είναι να ξεπεράσουμε επιτέλους την πλύση εγκεφάλου υπέρ των γερμανικών οχημάτων (μάλλον βίτσιο είναι από την εποχή του 2ου παγκόσμιου πολέμου, που περνά γονιδιακά από γενιά σε γενιά).

Reaction score
264

Πχ η EVO II που έβαλα πιο πάνω σε φωτό, για το 80%+ φαίνεται από άσχημη εώς άστα να πάνε.......
Οποιος πει οτι η γνωστη DELTONA ειναι ασχημη να παει σε γιατρο να φτιαξει τα ματια του και μετα σε καμια μεγαλη κληνικη να του κανουνε εγκεφαλογραφημα,μπας και μαθουμε τι του προξενησε την ζημια και λεει αρλουμπες.Ακου λεει η ιντεγκραλε ασχημη:111:

Reaction score
39
Εντάξει το όμορφο είναι υποκειμενικό. Και εξαρτάται από πολούς παράγοντες όπως φύλο, ηλικία, εθνικότητα κλπ. Κάποτε ένας φίλος είχε πεί το εξής σωστό '' με την Δελτόνα σε κοιτούν όλοι οι άντρες, ενώ με τη Γερμανίδα κάμπριο (που επίσης είχα τότε) σε κοιτούν όλες οι γυναίκες.

Στα μάτια μου Η Δελτόνα φαντάζει με έναν μυώδη αθλητή που οι μυς του προσπαθούν να σκίσουν τα ρούχα του. Φτιαγμένη και εξελιγμένη εξ ανάγκης γιά αγώνες, έχει μοναδική παρουσία). Παρόλο που προσπάθησαν να αντιγράψουν τα φουσκώματά της, μπορώ να πω ότι μάλλον σε κιτς αποτέλεσμα κατέληξαν ( αισθητικά και μόνο, γιατί σε αποτελεσματικότητα ένα Εβο 9 ειναι καλύτερο).

Τώρα όσο αναφορά τη καινούργια Δέλτα θα με βρείτε αντίθετο. Ή εμφάνιση της δεν μου κάθεται καλά (υποκειμενικό καθαρά). Μοιάζει να έχει σχεδιαστεί σε κάποιον οίκο με τον ίδιο τρόπο που θα σχεδίαζαν κάποια γυναικεία τσάντα, κάποιο κτίριο, κάτι τέτοιο. Οχι ότι δεν είναι όμορφη. Εχω όμως βαρεθεί να βλέπω ομορφούτσικα αυτοκίνητα που σκοπός τους είναι να αρέσουν στον μέσο όρο. Να σας το πω κι αλλιώς. Από τη Λάντσια και την Αλφα Ρομέο, έχω διαφορετικές απαιτήσεις από αυτές που έχω από τη Φιατ.

Γιατί να μη πάρω Φίατ?? Αφου μοιράζονται εδώ και χρόνια το ΙΔΙΟ σασσί, τους ίδιους κινητήρες , τις ίδιες αναρτήσεις. Η βάση είναι ίδια.
Με διαφορετικές ρυθμίσεις και εξοπλισμό γίνεται η διαφορά?

Που είναι η πίσω κίνηση των Αλφα? Που είναι το τσαμπουκαλεμένο σχήμα μίας Βελότσε? Που είναι η αντίστοιχη Δελτόνα? Εδώ βλέπω παραλλαγές Φιατ. Οχι ότι είναι κακά αυτ/τα. Απλά στο βωμό του Γκρούπο Φίατ, έχασαν το χαρακτήρα τους. Αυτό το χαρακτήρα που λατρέψαμε πιτσιρικάδες και γίναμε Ιταλόφιλοι . Σύμφωνοι το μάρκετινγκ λέει δώστε αυτό που θέλει η πλειοψηφία. Χρησιμοποιήστε κοινά εξαρτήματα γιά οικονομία. Γιατί όμως να πάρω Γερμανικό πισωκίνητο και Ιαπωνικό τετρακίνητο? Γιατί αυτοί τη στιγμή να βρίσκεις Οπελ 1600 με 200 άλογα, Γκολφ 1400 με 170 άλογα και οι Ιταλοί να παραπέουν εκεί που είχαν τα πρωτεία??

Δυστυχώς δεν με πείθουν πιά τα ΝεοΑλφαΛάντσια. Δεν είναι άξιοι απόγονοι. Το ξέρω ότι θα αντιδράσουν αρκετοί. Αυτοί που θα αντιδράσουν ας μάθουν ότι το σασσί μίας 156 είναι ουσιαστικά ΤΙΠΟ, ότι το σασσί ενός Υ είναι Πούντο, ότι η ποιότητα δεν είναι ΑΚΟΜΑ επιπέδου Γερμανικών αυτ/των παρά τη σημαντική πρόοδο των τελευταίων ετών.

Reaction score
0

Συμφωνω,απολυτα...Και καλα θα ητανε εκτος απο τα μοτερ εκει στην Alfa να κοιτουσανε εκτος απο τα υπολοιπα που θελουνε να μοιασουνε την BMW να δουνε και το θεμα της κινησης

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.479
Να ρωτήσω κάτι λίγα; Στα πόσα χιλιόμετρα θα μένει η νέα Delta από αντλία νερού; Εκεί που το Focus θα στρίβει με 90 (και η Citroen BX με 120), η Delta με πόσα θα μπορεί να στρίψει;

(Αχχχχ, κακός έγινα πάλι)...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

ok Γιάννη, ας το αφησουμε το θεμα αισθητικής - αν και στο βωμο της διαφορετικοτητας τα εκανε χαλια η λαντσια! :114:

Η νέα Delta είναι όσο πρέπει ποιοτική, όσο πρέπει ξεχωριστή και όσο χρειάζεται ενδιαφέρουσα στο δρόμο (επιδόσεις και οδική συμπεριφορά).
αυτό με ποιό κριτήριο/μέτρο σύγκρισης το αναφέρεις?

Το μόνο που χρειαζόμαστε σαν Έλληνες είναι να ξεπεράσουμε επιτέλους την πλύση εγκεφάλου υπέρ των γερμανικών οχημάτων (μάλλον βίτσιο είναι από την εποχή του 2ου παγκόσμιου πολέμου, που περνά γονιδιακά από γενιά σε γενιά).
Άρα υπαρχει και αντίστοιχο κόλλημα με τους Ιταλούς "συμμάχους" !!!! :114:
δλδ λες να σταματησει ο κοσμος να αγοραζει Γερμανικα? τόσο λάθος είναι όλοι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Να ρωτήσω κάτι λίγα; Στα πόσα χιλιόμετρα θα μένει η νέα Delta από αντλία νερού; Εκεί που το Focus θα στρίβει με 90 (και η Citroen BX με 120), η Delta με πόσα θα μπορεί να στρίψει;

(Αχχχχ, κακός έγινα πάλι)...

Στα ιδια που μαλλον το focus θα σε αφησει απο αντλια τυμονιου...Τα παραλες λιγο με την BX..Καλα εστριβε για την εποχη της αλλα σε φοβηζε πολυ πριν πλησιασεις τα ορια..Δεν νομιζω πως τα ιταλικα δεν στριβουνε,το αντιθετο(ενταξει δεν εχουνε την συμπεριφορα και το στησιμο των ford αλλα μαλλον στριβουνε πολυ καλα

Reaction score
0

Η νέα Delta είναι όσο πρέπει ποιοτική, όσο πρέπει ξεχωριστή και όσο χρειάζεται ενδιαφέρουσα στο δρόμο (επιδόσεις και οδική συμπεριφορά). Το μόνο που χρειαζόμαστε σαν Έλληνες είναι να ξεπεράσουμε επιτέλους την πλύση εγκεφάλου υπέρ των γερμανικών οχημάτων (μάλλον βίτσιο είναι από την εποχή του 2ου παγκόσμιου πολέμου, που περνά γονιδιακά από γενιά σε γενιά).
Μιας και κάνεις quote και στο δικό μου ποστ, να πω ότι είχα και Ιάπωνα, και Ιταλό, και τώρα έχω ΙσπανοΓερμανό... Δεν μίλησα για τίποτα άλλο πλην της εμφάνισης, οπου το συγκεκριμένο μου θυμίζει thesis μπροστά, και Υpsilon πίσω... Δύο αμάξια που επίσης εμφανισιακά δεν μου αρέσουν καθόλου! Αντίθετα, κάποια αμάξια της Αλφα πραγματικά θεωρώ ότι είναι καλλονές! Π.χ. η 159, η GT... Να είχαν και κινητήρες της προκοπής σε απόδοση - κυβικά...

Reaction score
4.917
Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Μιας και κάνεις quote και στο δικό μου ποστ, να πω ότι είχα και Ιάπωνα, και Ιταλό, και τώρα έχω ΙσπανοΓερμανό... Δεν μίλησα για τίποτα άλλο πλην της εμφάνισης, οπου το συγκεκριμένο μου θυμίζει thesis μπροστά, και Υpsilon πίσω... Δύο αμάξια που επίσης εμφανισιακά δεν μου αρέσουν καθόλου! Αντίθετα, κάποια αμάξια της Αλφα πραγματικά θεωρώ ότι είναι καλλονές! Π.χ. η 159, η GT... Να είχαν και κινητήρες της προκοπής σε απόδοση - κυβικά...
Εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις, εμενα το Thesis μου φάνηκε πανέμορφο!
Φαντάζομαι και οτι ...αν μιλούσαμε για γυναίκες θα υπήρχαν τεράστιες διχογνωμίες ως προς τον ορισμό της ομορφότερης...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις, εμενα το Thesis μου φάνηκε πανέμορφο!
Φαντάζομαι και οτι ...αν μιλούσαμε για γυναίκες θα υπήρχαν τεράστιες διχογνωμίες ως προς τον ορισμό της ομορφότερης...

Προφανώς! Αλλά αν έβλεπες ότι μια γυναίκα που θεωρείς όμορφη, δεν την πλησιάζει κανένας (thesis), ε τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει... :120:

Reaction score
7
Όχι απαραίτητα.Μπορεί σε εσένα κάτι να λέει και στους άλλους όχι.Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο καλές στην κουζίνα,το σαλόνι και το κρεβάτι...Το θέμα είναι τί θεωρεί ο καθένας σημαντικότερο προσόν...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.479
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Προφανώς! Αλλά αν έβλεπες ότι μια γυναίκα που θεωρείς όμορφη, δεν την πλησιάζει κανένας (thesis), ε τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει... :120:
Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που είναι το ίδιο όμορφες, αλλά κάνουν και άλλα πράγματα, εκτός από το να είναι όμορφες.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που είναι το ίδιο όμορφες, αλλά κάνουν και άλλα πράγματα, εκτός από το να είναι όμορφες.
Εδώ είμαστε υπερ των Ιταλών. Τα άλλα δεν μας νοιάζουν γιατί πολύ απλά δεν είναι Ιταλικα :142:

Reaction score
4.917
Την συγκεκριμένη γυναίκα (Thesis) θα την ήθελα...20 πόντους κοντύτερη στο μήκος (4.85 ήταν) και ....15-20 χιλιάρικα φτηνότερη (στα 50 πλησίαζε η τιμή). Οπότε...ιδού το λάθος για το οποίο δεν την πλησίασαν τελικά ούτε αυτοί που την έβρισκαν όμορφη!

Reaction score
7.260
Φιλοι μου τα πραγματα ειναι απλα,Ιταλικο αυτοκινητο με Γερμανικη τιμη απλα δεν πουλαει στην Ελλαδα.
Οσο για τα ακριβα αυτοκινητα,θα προτιμουσα μια τριλιτρη V6 C5 απο ενα AUDI,BMW στα ιδια χρηματα.Ο λογος? απλα δεν ειμαι απο τους τυπους που βγαζουν γκομενα με το αυτοκινητο,δυστυχως αυτο ειναι το επιπεδο της συντριπτικης πλειοψηφιας των αγοραστων AUDI,BMW .

Reaction score
0
ο ασχημοτερος ποπός που εχω δει
απο πισω σαν lancia Y απο το πλαι σαν Focus και μπροστα σαν Τoyota

εκτρωμα

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

.... θα προτιμούσα μια τρίλιτρη V6 C5 απο ένα AUDI, BMW στα ίδια χρήματα.Ο λόγος? απλά δεν είμαι από τους τύπους που βγάζουν γκόμενα με το αυτοκίνητο ....
Μα το λέει και το παλιό λαϊκό τεμάχιο:

Άμα έχεις παλαμάρι
τι τη θέλεις τη Φερράρι

:142:

Εμφανισιακά το εξωτερικό μέρος της Δέλτα δεν μ' αρέσει. :601: Ειδικά ο πωπός, είναι ατυχής σχεδίαση. Με μια επιφύλαξη, γιατί από φωτογραφίες δεν έχεις τη σωστή αναλογία των όγκων.

Reaction score
51

Πετυχημένη η Φωτοσούπα Πάνο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε Delta WRC.......
Δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα και το ύφος που προσπαθούν να της δώσουν τόσα χρόνια της Lancia

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.960
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou