Popcorn Hour A-110

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Κωστα και Βασιλη καντε ενα τεστ ντραιβ και δωστε εντυπωσεις.

Καλοταξιδα...μηπως να το βρεχαμε λιγο;:136:

Reaction score
164
SATA2 παιρνει τελικα δισκο?
Δεν ξέρω για SATA2, πάντως SATA παίρνει. Και επειδή η διαφορά τους είναι στην ταχύτητα, υποθέτω ότι θα παίρνει 2, και στη χειρότερη δεν θα υποστηρίζει την επιπλέον ταχύτητα.
Του έβαλα έναν παλιό δίκσκο που δανείστηκα, εγκατέστησα τις εφαρμογές, έκανα αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα.
Χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση, είδε το δίκτυο, το laptop είδε τους δίκσκους που συνέδεσα επάνω.
O torrent client δουλεύει μια χαρά, κατέβασα και κάτι σε χρόνο dt.
Ο "καλός" client είναι ο Clutch. Για να έχουμε πρόσβαση δίνουμε "<Popcorn IP>:8077", αλλά δεν υποστηρίζει πρόσβαση από IE(!) παρά μόνο από Firefox, Opera και Safari.
Αυτά προς το παρόν...

Reaction score
0
Παιδιά εσείς που το παραλάβατε, περιμένουμε εναγωνίως τις εντυπώσεις σας!
Κώστα παίζει και sata2 με ταχύτητα απλού sata προφανώς, όπως αντίστοιχα συμβαίνει στα παλιότερα pc.
Δες εδώ εντυπώσεις κατόχων Α-110 με διάφορους δίσκους.

Reaction score
164
Πρώτο θεματάκι:
Μέσα από το network των Vista, βλέπω κανονικά ό,τι μέσα αποθήκευσης έχει: Τον εσωτερικό δίσκο ("share"), έναν USB εξωτερικό ("usb_drive_a-1") και ένα USB Stick ("usb_drive_c-1").
Μπορώ να διαβάσω απ' όλους, στον "share" έχω πλήρη πρόσβαση, ενώ στους άλλους δύο, δεν μπορώ να γράψω και παίρνω το μήνυμα "You need permission to perform this action".
Αυτό είναι πρόβλημα...

Reaction score
0
Πρώτο θεματάκι:
Μέσα από το network των Vista, βλέπω κανονικά ό,τι μέσα αποθήκευσης έχει: Τον εσωτερικό δίσκο ("share"), έναν USB εξωτερικό ("usb_drive_a-1") και ένα USB Stick ("usb_drive_c-1").
Μπορώ να διαβάσω απ' όλους, στον "share" έχω πλήρη πρόσβαση, ενώ στους άλλους δύο, δεν μπορώ να γράψω και παίρνω το μήνυμα "You need permission to perform this action".
Αυτό είναι πρόβλημα...
Νομίζω ότι αν ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος σε EXT3 το popcorn αδυνατεί να γράψει σ' αυτόν. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Reaction score
4
Παιδιά εσείς που το παραλάβατε, περιμένουμε εναγωνίως τις εντυπώσεις σας!
Κώστα παίζει και sata2 με ταχύτητα απλού sata προφανώς, όπως αντίστοιχα συμβαίνει στα παλιότερα pc.
Δες εδώ εντυπώσεις κατόχων Α-110 με διάφορους δίσκους.
Thanks Πανο,
Δεν εχω προλαβει ακομη να το βαλω να παιξει.
Παντως στις φωτο φαινοταν πολυ πιο μικρο και τελικα ειναι μεγαλο σαν παντοφλα!! :138:

Reaction score
0
Παιδιά έχω κολήσει λίγο με το θέμα του Video Jukebox (ανεξαρτήτως εφαρμογής).Το έχεο δοκιμάσει κανείς αυτό, γιατί πραγματικά είναι εντυπωσιακό.

Reaction score
0
Τι λένε οι εντυπώσεις σας ορέ παιδιά? Πείτε μας που κοντεύουμε να κάνουμε μπαμ με τα τόσα που έχουν ακουστεί! :434:

Reaction score
164

Προσωπικά, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες.
Κάνει ό,τι υπόσχεται, είναι εύχρηστο, έχει πολλές δυνατότητες.
Μέχρι στιγμής, κανένα παράπονο.

Reaction score
0

Και γω εχω αρχισει να συνηθιζω τις ιδιοτροπιες του, το χρησιμοποιω περισσοτερο σαν πλεϊερ (και backup) για τα mp3, και για τις ταινιες (τις βλεπω μονο και μετα τις σβηνω). Επιτελους ησυχια απ`τα ανεμιστηρια, συν λιγοτερη καταναλωση ρευματος, καλο για το περιβαλον. Σκεφτομαι να βαλω κονβερτορα D/A, για καλυτερη ποιοτητα ηχου. Αξιζει τον κοπο; και αν ναι, εχεται να προτεινεται κατι;

Reaction score
0

Μικρα πραγματα, οπως ο,τι πρωτα πρεπει να το ανοιξεις μετα να βαλεις το usb και να το συνδεσεις στο computer, και μετα επανεκινηση για να το δουν τα windows (vista). Οπως εχω ξαναγραψει το browsing σε μεγαλο πληθος αρχειων ειναι προς το παρον προβληματικο, στο επισημο φορουμ, που εκανα ερωτηση, καποιος developer απαντησε ο,τι το κοιτανε και στο επομενο firmware θα εχει διορθωθει. Επισης καποια αρχεια video θελουν μετατροπη για να παιξουν, πολυ λιγα, αληθεια ειναι. Εν κατακλειδι, ομως, ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, με την αγορα του.

Reaction score
0
Επιτέλους και κάποια καλά νέα. Είχε μαυρίσει το μάτι μου από τα παράπονα στο forum του popcorn. Με τις θερμοκρασίες πώς τα πάει με εσωτερικό δίσκο?
Προτείνω όποιος έχει βρει κάποια ρύθμιση, πρόγραμμα, αναβάθμιση ή τον τρόπο που έλυσε κάποιο πρόβλημα (όπως ο φίλος arakis), να τo αναφέρει εδώ. Επίσης καλό θα ήταν να μιμηθούμε το thread του popcorn forum και να αναφέρουμε συμπεριφορά του μηχανήματος με διάφορους δίσκους. Εσείς τι χρησιμοποιείτε?

Reaction score
0

Ο σκληρος δισκος συμπεριφερεται σαν σκληρος δισκος στην θερμοκρασια που πιανει μετα απο καποιες ωρες ανοιχτος. Εχω βαλει εναν western digital 1tb και μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Reaction score
164

Στα fora όπως του Popcorn, βλέπεις συνήθως μόνο παράπονα. Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι τα ίδια και τα ίδια. Επίσης επειδή τα αγοράζουν πολλοί παντελώς άσχετοι με το σπορ, πελαγώνουν στην πρώτη ευκαιρία.
Κάποιος πχ διαμαρτύρεται σε Ελληνικό forum γιατί δεν βλέπει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό είναι λογικό να σε φρενάρει. Αλλά αν ήξερε, και ήξερες, ότι απλά δεν είχε πατήσει το κουμπί subtitles, θα καταλάβαινες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Προς το παρόν έχω βάλει έναν Maxtor 80ρη που βρήκα σε ένα συρτάρι στη δουλειά μου. Παίζει οκ. Εν αναμονή του 2.5" που πήρα από τον Preve, αν καταφέρουμε ποτέ να συναντηθούμε.

Αυτό που με έχει ενοχλήσει, αλλά δεν το ανέφερα γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ, είναι ότι μέσω ftp δεν έχω καταφέρει να γράψω στον εσωτερικό του δίσκο και ότι δεν μπορώ από το δίκτυο να γράψω στους USB δίσκους που έχω συνδέσει επάνω.

Αλήθεια, μιάς και το έφερε η κουβέντα, ποιός θεωρείται καλός ftp client για τέτοιες περιπτώσεις;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Στα fora όπως του Popcorn, βλέπεις συνήθως μόνο παράπονα. Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι τα ίδια και τα ίδια. Επίσης επειδή τα αγοράζουν πολλοί παντελώς άσχετοι με το σπορ, πελαγώνουν στην πρώτη ευκαιρία.
Κάποιος πχ διαμαρτύρεται σε Ελληνικό forum γιατί δεν βλέπει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό είναι λογικό να σε φρενάρει. Αλλά αν ήξερε, και ήξερες, ότι απλά δεν είχε πατήσει το κουμπί subtitles, θα καταλάβαινες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τελικά είσαι υπέρ-κατάσκοπος! :107:
Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτά που λες, διαβάζοντας άλλωστε faq's και how to's διαφόρων συσκευών, νομίζεις ότι απευθύνονται σε βρέφη (οδηγίες + εικόνες για σύνδεση καλωδίου ρεύματος με την πρίζα :135:).
Εκεί που στέκομαι περισσότερο είναι ότι κάτοχοι του Α100 και του Α110 βρίσκουν το πρώτο πολύ καλύτερο στη λειτουργία του. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα updates οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο. Το πρόβλημα που είχε όμως και ένα μέλος εδώ (andreas) με την ανυπαρξία ήχου DTS σε σύνδεση HDMI με tv το είχαν κι άλλοι πολλοί. Επίσης κάποια προβλήματα που αναφέρθηκαν αφορούν μηχανάκια που δεν ανοίγουν από stand-by κατάσταση. Πιστεύω πως όσο άσετος κι αν είναι κάποιος θα ξέρει ότι πρέπει να πατήσει το power on για να ανοίξει. Σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε και για ελατωμματικά κομμάτια.

Εγώ το δουλεύω με Filezilla χωρίς πρόβλημα.
Εγκαθιστάς έκδοση για windows στο pc και για linux στο popcorn για να δουλέψει? Sorry αν ακούγεται βλακώδες, αλλά οι γνώσεις μου στο θέμα είναι σαν τα τσάτρα-πάτρα Ελληνικά του Σιμήτη...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag