Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
164
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Ωραία!

Το μόνο που μένει είναι να βρω καλώδιο usb to serial που να παίζει. Το site της ΗΚ προτείνει 3, αλλά δεν τα βρίσκω εδώ...

Reaction score
7

Παιδιά 2 λόγια μόνο γιατί με περιμένουν για καφέ:

1. Η διαδικασία είναι σπ@σ@ρχ1δ1κh!!!!!
2. Λύθηκαν OOOOOΛΑΑΑΑ τα πρόβλήματα (λεπτομέρειες αργότερα)
3. Υποστηρίζει όλα τα video-levels πλέον από την HDMI
4. Το EZ-SetEQ δουλεύει καλύτερα με μεγαλύτερη ακρίβεια

100% Happy Now :107:

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οι κατόχοι του 255 να τον κάνουν Upgrade!!! Και αν δεν έχουν καλώδιο Serial να σηκώσουν τον κwλ0 τους να βρούν ένα τώρα (sorry Unfo) :142:

Reaction score
7
Παιδιά πλέον ακούγονται τα τσικ τσικ :137: από το XMB του PS3 και δεν κάνει Unlock όπως πρίν. Αναγνωρίζει αυτόματα τα 50/60Hz και δεν χρειάζεται πλέον να το αλλάζεις με το χέρι. Περνάει Video Levels και PC Levels πλέον οπότε βάλτε άφοβα το PS3 σε Full Colorspace και όχι Limited (εξαρτάται βέβαια και από τη συσκευή απεικόνισης που διαθέτετε). Τα χρώματα και τα Black Levels είναι όπως πρέπει να είναι. Επιπλέον αυτό είναι ένα Feature που οι χρήστες HTPC το θεωρούν must! Επίσης κατά την εναλλαγή μουσικών Tracks μέσω ψηφιακών συνδέσεων δεν χάνετε κανένα δεπτερόλεπτο από την αρχή των κομματιών. Τα παραπάνω bugs είναι αυτά που προσωπικά μου είχαν σπάσει τ'@@... Υπάρχουν και άλλες διορθώσεις που αναφέρει και η Harman στο Site της.

Reaction score
164
Ντεν έχει ντέσκτοπ καρντιά μου... Άντε αύριο να ψάχνω παλιό laptop! :108:
Τι καλώδιο χρειάζεται; Null modem ή κανονικό;

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Τάσο πολύ ωραία παρουσίαση. Μπράβο νέε μου!!!
Περιμένουμε κι άλλα reviews! :107:
Το επόμενο review θα είναι το iPhone :116:

Να το ξεσκόνιζες και λίγο!!
:138: Αφού ήταν στριμωγμένο ρε στο έπιπλο..μετά που το έβαλα στη θέση του το ξεσκόνισα :421:

Reaction score
7
υπαρχει USB σε σειριακό με 5 ευρω:107:
Από αυτά δεν δουλεύουν όλα, χρειάζεται δοκιμή. Προτείνει κάποια η Harman αλλά δεν πρέπει να τα βρίσκεις Ελλάδα εύκολα, μόνο στην αμερικάνικη αγορά. Σίγουρη λύση είναι μια πραγματική Serial Add-On Card σε PCMCIA/PCI-Express.

Reaction score
7
Χτές επίσης αγόρασα και ένα Phono Pre-amp. Για αυτούς που θέλουν να συνδέσουν πικάπ πάνω στον Harman και δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ήχου ή το πικάπ τους δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά θέλουν να ακούν τα βινυλιά τους, ιδού η οικονομική λύση:

http://www.behringer.com/PP400/index.cfm

Παίζει κλάσεις ανώτερα από το ενσωματωμένο Phono-Stage του προηγούμενου ενισχυτή που είχα (Sony STR-DB940). Σε συνδυασμό με την Stanton L-720EE και το απλό Technics SL-BD22 δίνει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Το παραπάνω Phono Stage το αγόρασα 30€ και για τα χρηματά του είναι άριστη αγορά.

Reaction score
164
Κουβάλησα ένα desktop από την αποθήκη της δουλειάς και τώρα τον αναβαθμίζω.
Μην τον ξεκινήσετε αν δεν έχετε άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος. Θα χρειαστεί να πιέσετε το download/operate και το reset καμία δεκαριά φορές... :108:
Τώρα τελειώνει η μισάωρη ταλαιπωρία. Νεότερα σε λίγο!

Reaction score
164
Όλα καλά... :107:

Για τα video/pc levels υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ή απλά ό,τι βλέπει τα περνάει;

Reaction score
8
Κουβάλησα ένα desktop από την αποθήκη της δουλειάς και τώρα τον αναβαθμίζω.
Μην τον ξεκινήσετε αν δεν έχετε άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος. Θα χρειαστεί να πιέσετε το download/operate και το reset καμία δεκαριά φορές... :108:
Τώρα τελειώνει η μισάωρη ταλαιπωρία. Νεότερα σε λίγο!
ρε παιδιά σε σας έχει κουμπιά στα download και reset γιατι εμένα δεν έχει!!!:111::111::111:

Reaction score
164
ρε παιδιά σε σας έχει κουμπιά στα download και reset γιατι εμένα δεν έχει!!!:111::111::111:
Δεν μπορεί! Είναι σε δύο τρύπες, αριστερά και δεξιά της σειριακής. Για να τα πατήσεις χρησιμοποίησε συνδετήρα ή μολύβι....

Reaction score
0

Την καλησπέρα μου! :) Επειδή τον περιμένω απο εβδομάδα, λέω το πρώτο πράγμα που θα κάνω να είναι το update. Προσπάθησα να μπω σήμερα στο λινκ του update απο το mac του γραφείου να δω τι παίζει μπας και έχει τπτ οδηγιες για τη διαδικασία και δεν με έβαζε. Έβγαζε μια σελίδα με μνμ error. Πρέπει να κάνουμε πρώτα το προϊον register για να το εμφανίσει; Πρέπει ήδη να έχουμε συνδέσει το μηχάνημα; Θα ήταν πολύ χρησιμο εάν κάποιος βρεί χρόνο να μας περιγράψει λίγο τη διαδικασία ωστε να προετοιμαστούμε κι εμείς οι μελλοντικοί κάτοχοι ψυχολογικά και... καλωδιακά για το τί έχουμε να τραβήξουμε και τί μπορει να κάνουμε λάθος.

Μια άλλη ερώτηση επίσης για όποιον ξέρει. Έχω στο pc μου μια κάρτα ήχου pci που έχει μια σειριακή θύρα στην οποία πάνω μπαίνει και βιδώνεται ένα ανταπτοράκι με όλες τις εισόδους και εξόδους της κάρτας (Μ-Audio Audiophile 24/192). Εκεί επάνω μπορεί να συνδεθει με το ανάλογο καλώδιο ο 255 ωστε να αποφύγω να ψάχνω μετατροπέα σειριακη-usb;

Σας ευχαριστώ.
Στέλιος

Edit: Μόλις είδα σε φωτό την πίσω όψη του 255. Άκυρο αυτό που ρώτησα για την κάρτα ήχου. Εκείνη η θύρα της κάρτας έχει τα τριπλάσια pins...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88