DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Το Samsung HT-TZ315 δεν εχω καταφερει ακομα να το κανω να δειξει ελληνικους υποτιτλους με .srt , παρολο που επελεξα στους υποτιτλους κωδικο χωρας 1142 (greek).
Τους δειχνει απλως κινεζικους. Ας ειναι καλα το AVIAddXSubs , με ενσωματωση παίζουν τελεια!
Ανοιξε το αρχείο υποτίτλων srt με το notepad των windows, και κάνε save με κωδικοποίηση ansi.

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Φιλε asxetius σε σενα παιζει με ansi κωδικοποιηση ? Εκανα save σε ansi 10 φορες απο vista και απο xp και ακομα κινεζικα μου τα δειχνει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Φιλε asxetius σε σενα παιζει με ansi κωδικοποιηση ? Εκανα save σε ansi 10 φορες απο vista και απο xp και ακομα κινεζικα μου τα δειχνει.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν το έχω. :104:

Σε περίπτωση που σου ξέφυγε κάτι, έχω να πω μόνο τα παρακάτω :102::102:

Σελίδα 36 του manual

Σελίδα 37 του manual

και σελίδα 51 του manual

σ'αυτο βάζεις το 1142.

Ελπίζω να 'ναι η λύση. :107:

Reaction score
0

Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε Asxetius.Τo θεμα ειναι πως τα εχω δοκιμασει ολα (smi, srt,ansi) , αλλα τιποτα. Μαλλον πιστευω πως η επιλογη γλωσσας για ελληνικα (code 1142) απευθυνεται μονο για την περιπτωση DVD. (η αληθεια ειναι πως δεν εχει ελληνικο manual μεσα η συσκευασια. ίσως να εχει βγει νεο firmware που να υποστηριζει ελληνικα). Για την περιπτωση dvix μονο κινεζικα με εξωτερικο αρχειο υποτιτλων. Αν καποιος φιλος σταθει πιο τυχερος και τα καταφερει με αρχει srt ή smi ,ας στειλει ενα post.

Reaction score
0

Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε Asxetius.Τo θεμα ειναι πως τα εχω δοκιμασει ολα (smi, srt,ansi) , αλλα τιποτα. Μαλλον πιστευω πως η επιλογη γλωσσας για ελληνικα (code 1142) απευθυνεται μονο για την περιπτωση DVD. (η αληθεια ειναι πως δεν εχει ελληνικο manual μεσα η συσκευασια. ίσως να εχει βγει νεο firmware που να υποστηριζει ελληνικα). Για την περιπτωση dvix μονο κινεζικα με εξωτερικο αρχειο υποτιτλων. Αν καποιος φιλος σταθει πιο τυχερος και τα καταφερει με αρχει srt ή smi ,ας στειλει ενα post.
Προσπάθησα... :102:

Reaction score
0

Manual έχει εδώ :107:

Reaction score
1

Για το Philips 3597 γνωριζει κανεις κατι μιας και σκεφτομαι να το αγορασω, εκτος και αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο (κοστος, δυνατοτητες) που να παιζει ελληνικους .srt και αντε να εχει και προοδευτικη σαρωση (δεν ζηταω και πολλα ε? :105: )

Reaction score
8

FUNAI DVP 10610T apla aparadexto i ypotitli eine sxedon stin mesi tis othonis me xoris to skouro fonto apo piso me apotelesam stis poli fotines skines den xexorizis ta gramata episis kai i gramatosira eine xalia i ypotitli fenonte kapos etsi y p o t i t l i exis xeris kanenas kanena uptate giati apefthinthika stin etria amiridis savidis pou ta exei kai apla kai xera ypane den mporoune na kanoun tipote giafto i kinezi lei ta ftiaxnoun kai etsi ta stelnoun kai katalavenete oti akousane ta sxetika @$%^#^&

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν θα βρούμε DVD player που να παίζει Divx με ελληνικά , και να έχει και έξοδο ήχου 6κάναλη RCA ?
(ζητάω πολλά?)

Reaction score
49

Για άλλη μια φορά έχουμε την ευγενική προσφορά του μέλους Asxetius για την ανανεωμένη λίστα με τις επιτραπέζιες συσκευές αναπαραγωγής DVD που παίζουν αρχεία *.avi/ *.divx/ *.xvid και *.srt υπότιτλους στα Ελληνικά

Η ανανεωμένη λίστα (τελευταία ενημέρωση 25/10/08) βρίσκεται ήδη στην 1η σελίδα του thread.

Asxetius, για άλλη μια φορά μπράβο! :107:

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Καλησπέρα σε όλο το φορουμ! Μετά από αρκετές ώρες ανάγνωσης, είναι πρώτη φορά που δέν βρίκα λύση σε κάποια απ'τις απορίες μου. Πρόσφατα αγόρασα το LG DVX-392 και δεν μπορώ να δώ ελληνικούς υπότιτλους. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή υποτίτλων απ'το κουμπί του subtitle που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ όπως και έχω δοκιμάσει να ορίσω την γλώσα για τους υπότιτλους τόσο με την επιλογή Greek όσο και με την είσοδο του κωδικού (6976). Τίποτα! Στη συνέχεια δοκίμασα να αλλάξω και την κωδικοποίηση του .srt από UTF σε ANSI μήπως αυτό ήταν αλλά και πάλι "τζίφος"!

Έχει κανένας καποια άλλη ιδέα???

Reaction score
0

Καλησπέρα !
Ξέρει κανεις αν τα παρακάτω DVD Recorders υποστηρίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (srt) σε DIVX αρχεία:
SAMSUNG DVD-HR773
LG RHT-397H
Pioneer DVR 560H-S

Reaction score
180

Καλησπέρα !
Ξέρει κανεις αν τα παρακάτω DVD Recorders υποστηρίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (srt) σε DIVX αρχεία:
SAMSUNG DVD-HR773
LG RHT-397H
Pioneer DVR 560H-S
To SAMSUNG DVD-HR775 υποστηρίζει παντως σιγουρα. Προφανως υποστηριζει και το 773 που ειναι ιδιο με το 775, μονο που εχει μικροτερο σκληρο.

Reaction score
0

To SAMSUNG DVD-HR775 υποστηρίζει παντως σιγουρα. Προφανως υποστηριζει και το 773 που ειναι ιδιο με το 775, μονο που εχει μικροτερο σκληρο.
Kαλημέρα !
Έχεις το SAMSUNG DVD-HR775,άν ναι μπορείς να μας πεις άν έχει καλή ποιότητα εικόνας στην αναπαραγωγή και εγγραφή;

Reaction score
0

Εγώ μόλις επέστρεψα το WD HDTV στο Saturn. :203: :203:

Θέλω να μάθω αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο DVD Player με USB και HDMI κατά προτίμηση και να μπορεί να κάνει τα εξής :

1. Να Συνδέσει κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο 2,5'' Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία Ρεύματος, και ποιος δίσκος ήταν?

2. Να Συνδέσει κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο 3,5" με ρεύμα, και ποιος δίσκος ήταν?

3. Αν και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις όποια έπαιξα τέλος πάντων διάβαζε τα αρχεία, και πόσο γρήγορα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν :107:

Reaction score
2

Πρόσφατα αγόρασα το LG DVX-392 και δεν μπορώ να δώ ελληνικούς υπότιτλους. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή υποτίτλων απ'το κουμπί του subtitle που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ όπως και έχω δοκιμάσει να ορίσω την γλώσα για τους υπότιτλους τόσο με την επιλογή Greek όσο και με την είσοδο του κωδικού (6976).
Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, δοκιμασε να κρατησεις πατημενο το κουμπι subtitles στο κοντρολ, αν ισχυει αυτο που σκεφτομαι, θα σου βγαλει μια επιλογη απο τετραψηφιους αριθμους, οι οποιοι αντιστοιχουν σε κωδικοποιηση γραμματοσειρας. Δοκιμασε τα ολα μεχρι να βρεις τα ελληνικα.

Reaction score
0

χρειάζομαι βοήθεια.Ξαφνικά χωρίς να έχω πειράξει τίποτα δεν μπορώ να δω υπότιτλους από καμιά ταινία, ούτε ελληνικούς ούτε αγγλικούς από ταινίες avi ή divx.Σε όλα τα players που έχω ( wmp, wmclassic, power dvd) δεν τους βλ'επουν καθόλου ετσι ώστε να τους ενεργοποιήσω. Τι μπορεί να έγινε. Εχω windows xp profesional

Reaction score
0

Καλη πρωτοχρονια σε ολους!!

Τα Zip αρχεια με την λιστα συσκευων με τι ανοιγουν ? (Δοκιμασα με Excel με Acrobat με notepad αλλα τιποτα...)

Reaction score
0

Καλη πρωτοχρονια σε ολους!!

Τα Zip αρχεια με την λιστα συσκευων με τι ανοιγουν ? (Δοκιμασα με Excel με Acrobat με notepad αλλα τιποτα...)

xls είναι τ' αρχεία.
Ανοίγουν με το excel ή όποιο άλλο πρόγραμμα ανοίγει excel αρχεία.:107:

Reaction score
0

xls είναι τ' αρχεία.
Ανοίγουν με το excel ή όποιο άλλο πρόγραμμα ανοίγει excel αρχεία.:107:
kαι εγω προσπαθησα ρε φιλε αλλα με excel δεν ανοιγει.βγαζει αλαμπουρνεζικα...Μπορεις εσυ που το βλεπεις να μου προτεινεις dvd recorder με σκληρο δισκο,θυρα usb που να παιζει xvid με ελληνικους υποτιτλους απο stickακι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961
Members
38.524