Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
250
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Αρχικό μήνυμα απο thanasis k.
Βασιλη πρωτον ηρεμησε
δευτερον την παραπανω ερωτηση που απευθυνει ο Ηλιας δεν αφορα καποιο συγκεκριμενο προσωπο, αλλα αναφερεται σε ολους ανεξαιρετως τον κ. Χαρτζη, τον κ. Κωνσταντινου τον κ. Τζιαφη και γενικα σε οποιονδηποτε επισκευαζει Αναλυσις.
Η ερωτηση του δε αυτη ειναι ακριβως αυτη που αναφερει και λεω και εγω με διαφορετικα λογια. Τελικα μπορει καποιος με βεβαιοτητα να εγγυηθει οτι μπορει να επισκευασει το ηχειο και αν ναι υπαρχουν κατοχοι απο οποινδηποτε επισκευαστη που πηραν το ηχειο τους να δουλευει τελεια. Τι το μεμπτο βλεπεις ρε Βασιλη σε αυτο;
1) Δεν διαφωνώ με το ερώτημα και την ουσία του !
Διαφωνώ με τα pm και τις σχετικές μπούρδες.

2) Απαντώ λοιπόν εγώ πρώτος . Δικαιούμαι με δεδομένο ότι τα δικά μου Ωmega τα είχα επισκευάσει τρεις φορές στα 10 χρόνια. Επίσης ο κουμπάρος μου τα είχε επισκευάσει τρεις φορές σε 13 χρόνια. Τέσσερεις κολλητοί φίλοι τα επισκεύασαν από δύο φορές. Περίπου 10 απλοί γνωστοί μου ζήτησαν πληροφορίες επισκευής , προχώρησαν σε επισκευή και παρακολούθησα προσεκτικά την περίπτωσή τους.
Τα ηχεία (που αναφέρονται στις περιπτώσεις που προανέφερα) λειτούργησαν όλα καλά μετά τις επισκευές εκτός 5 περιπτώσεων.
Τρεις από αυτές επανήλθαν άμεσα για έλεγχο και επισκευή και τα προβλήματα λύθηκαν. Σε δύο τα προβλήματα δεν λύθηκαν.
Στην μία από τις δύο αυτές περιπτώσεις εκκρεμεί επανέλεγχος-επανάληψη της προσπάθειας αποκατάστασης και στην δεύτερη δεν υπάρχει θεραπεία γιατί η ξυλοκατασκευή ήταν στρεβλωμένη .
Δεν υπάρχει περίπτωση όμως σε Analysis 10ετίας να μην έχει παρουσιαστεί πρόβλημα . Για αυτο ρωτάμε τον κ.Χάρτζη.
Υπάρχουν αλλαγές στην κατασκευή;;;
Αυτό ενδιαφέρει και τους κατόχους παλαιών και τους υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων. Ενσωματώνοντας τις αλλαγές αυτές απαλλάσσονται των γνωστών προβλημάτων...

3) Από τις παραπάνω εμπειρίες προκύπτει το αβίαστο συμπέρασμα!
Δεν είναι σίγουρο ότι η επισκευή θα δώσει 100% απροβλημάτιστο αποτέλεσμα. Μόνο σε ειδικής μορφής προβλήματα μπορεί να σου εγγυηθεί καποιος το τέλειο της "επισκευής".
...................................................................................................................................................................................
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στα παραπάνω έχω να προσθέσω το εξής σημαντικό:Υπάρχουν περιπτώσεις επισκευής που εξαλείφονται πλήρως προβλήματα τριγμών, θορύβων,ανεπιθύμητων συντονισμών.
Για κάποιους λόγους όμως που δεν είναι του παρόντος κάποια μετρήσιμα χαρακτηριστικά των ηχείων διαφοροποιούνται ενίοτε προς το χειρότερο (π.χ. η ευαισθησία-sensitivity κ.λ.π. ) .Κάτι που αρκετές φορές δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.Αν όμως αλλάξει η ευαισθησία μιας μονάδας χαμηλών π.χ. τότε αλλάζει ελαφρά και η ηχητική ισορροπία του ηχείου........

Reaction score
1.685
Βασιλη πρωτον ηρεμησε
δευτερον την παραπανω ερωτηση που απευθυνει ο Ηλιας δεν αφορα καποιο συγκεκριμενο προσωπο, αλλα αναφερεται σε ολους ανεξαιρετως τον κ. Χαρτζη, τον κ. Κωνσταντινου τον κ. Τζιαφη και γενικα σε οποιονδηποτε επισκευαζει Αναλυσις.
Α) Μπορει να μας πει ο Ηλιας ποιους αλλους εχει στο μυαλο του και τους ονομαζει επισκευαστες?

Β) Καποιος ρωτησε αν το mdf ειναι μονοδρομος στην κατασκευη του πλαισιου. Απαντω οτι εχουν γινει και δοκιμες για κατασκευη απο staron αλλα η τιμη θα "εβγαινε" απιστευτα πιο ψηλα.

Γ) Περιμενα ο Χαρτζης ν απαντησει εστω και σε μια ερωτηση, οποια εκεινος θεωρουσε πιο "ακινδυνη" , πλην ομως δεν το εκανε.
Μεταξυ μας , κανεις κατασκευαστης δεν θα αποκαλυπτε εστω κι ενα ελαχιστο μιας εργασιας του κι οι λογοι ειναι προφανης.
ΑΛΛΑ.......εδω επιβαλεται...

Αυτο ομως που πραγματικα με εξεπληξε ( για μην πω εως με εξοργισε ) ειναι το γεγονος οτι το προσωπικο ηχειο του που αποδεδειγμενα και παραδεγμενα κι απο τον ιδιο ειναι - εχει κατασκευαστικες ατελειες - λαθη , αντι να το επισκευασει - βελτιωσει - το κανει αν θελεις καλυτερο απο τα παραγωγης και το κρατησει για τον ιδιο, το πουλα στο site του χωρις ν αναφερει τιποτα απο τα παραπανω σε μια τιμη που ασφαλως δεν τον τιμα παρουσιαζοντας σε εμας την πωληση αυτη ως δικαιολογια της "αποτυχιας"....

Επαναθετω αποσπασμα του κυριου Χαρτζη.

Υστερόγραφο: Φεύ, το ζευγάρι οι Αμφιτρύωνες που έχω στό σπίτι μου είναι το πρώτο δείγμα πρό-παραγωγής.
Τά υλικά των μεμβρανών του και ό τρόπος που είναι φτιαγμένο είναι πολύ διαφορετικά από τα σημερινά ηχεία παραγωγής.
Ήρθε η στιγμή να το δώσω για να βάλω στήν θέση του κάτι άλλο.
Παρακαλώ προσέξτε ότι στην ανακοίνωση για την πωλησή του http://www.analysisaudio.com/gDemo.htm
σημειώνεται: " Όλα τα ηχεία δίδονται ανακαινισμένα με καινούριες μεμβράνες "

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ????....Ήρθε η στιγμή να το δώσω για να βάλω στήν θέση του κάτι άλλο

Κυριε ιδιοκτητα της Analysis , ΕΛΕΟΣ Σκεφτειτε λιγο και κυριως ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ....

Κατι ετσι τελευταιο που παρατηρησα κι ισως κανεις δεν το προσεξε για να το αναφερει ειναι οτι σε κανενα επισημο site της εταιρειας ακομα και στο Ελληνικο δεν αναφερεται πουθενα η χωρα προελευσης του......Καθε απο τις ανω διευθυνσεις θα μπορουσαν να δειχνουν και ως απλοι αντιπροσωποι...!!!!!!!!!!!

Θεωρω οτι τα δεν γνωριζω - δεν απαντω απο την "Analysis" πρεπει να σταματησουν αμμεσα. Καθε καθυστερηση η υπεκφυγη φανερωνει "λερωμενη φωλια" και εδραιωνει το συμπερασμα οτι καμμια αλλαγη δεν εχει γινει απο τοτε εως σημερα παρα μονον η αλλαγη των πανελ. Ε φυσικα και τα πανελ θα ηταν νεα, αφου εχει απο χρονια σταματησει η παραγωγη των παλαιοτερων.

Reaction score
1.685
Γιαννη , εχω δυο ζευγαρια στην υπογα απο τοτε.
Θα ερθεις γι ακροαση? Να βοηθησεις να τα ξεσκονισουμε κιολας.....

Reaction score
8
τελικα συναντησεις κατοχων εγιναν?
Νικο εδω κανεις λαθος
εχουν γινει αρκετες ακροασεις με ηχεια Αναλυσις και οχι μονο στον χωρο του Ηλια. Εχουν δοκιμασθει ενισψυτες και προενισχυτες κ.λπ σε σπιτια φιλων, οι οποιοι δεν ξερω αν θελουν να το επισημανουν οι ιδιοι το γεγονος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα βρε Θανάση να μυρίσω τα νύχια μου; Ανοίγουμε ένα θέμα για συναντήσεις και τις κάνουμε με... pm. Δεν γράφουμε γι αυτές τίποτα, τουλάχιστον όχι εδώ (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό απλά το αντιγράφω από τον Ηλία :138:), γιατί είναι κρατικό μυστικό και θα μας την πέσει η CIA. Αν πρόκειται για την εθνική μας ασφάλεια, κομμάτια να γίνει δηλαδή. :143:

Εγώ φταίω; Όχι πες!

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Βασίλη, πάμε για κανένα κοψίδι να σου ψιθυρίσω και... για τα line arrays και τι απόσταση πρέπει να έχουν οι μονάδες μεταξύ τους, αναλογα με το συχνοτικό εύρος που εκπέμπουν... ???

.. άντε Mαθουσάλα μου κι εσύ (Nο#2) ετσι για να ηρεμήσεις λίγο... :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή εσείς οι δύο μαζί κάνετε πάνω από αιώνα; Στην ταβέρνα έρχεται και η αποκλειστική νοσοκόμα ε; :137:

...

Reaction score
8
μονο σε αυτο το θεμα που ανοιχτηκε και εξαιρουμενων των δικων μου ακροασεων εχουν αναφερθει ακροασεις στον χωρο του Ηλια απο τον G.CAR , τον DALIPIS , και εναν μουσικο ηχοληπτη

επισης
Την περασμενη Κυριακη και μετα την επισκεψη μας στην HI-END 2008, ειχαμε την ευκαιρια να επισκεφτουμε τον κ. Χαρτζη ιδιοκτητη της ANALYSIS, στην οικια του και εκει στον προσωπικο του χωρο να ακουσουμε το κορυφαιο ηχειο της εταιριας - αν εξαιρεσεις τα στοκεντ μοντελα - τον Αμφιτριωνα.

καθως και αλλη μια επισκεψη στον χωρο φιλου συνφορουμιτη που περιγραφεται στις αρχικες σελιδες του θρεντ

Επισης ο Ηλιας εχει κανει και καποιες αλλες επισκεψεις που οντως δεν εχουν γραφει, ενω σπιτι του δεχεται καθημερινα φιλους για ακροασεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
μονο σε αυτο το θεμα που ανοιχτηκε και εξαιρουμενων των δικων μου ακροασεων εχουν αναφερθει ακροασεις στον χωρο του Ηλια απο τον G.CAR , τον DALIPIS , και εναν μουσικο ηχοληπτη

επισης
Την περασμενη Κυριακη και μετα την επισκεψη μας στην HI-END 2008, ειχαμε την ευκαιρια να επισκεφτουμε τον κ. Χαρτζη ιδιοκτητη της ANALYSIS, στην οικια του και εκει στον προσωπικο του χωρο να ακουσουμε το κορυφαιο ηχειο της εταιριας - αν εξαιρεσεις τα στοκεντ μοντελα - τον Αμφιτριωνα.

καθως και αλλη μια επισκεψη στον χωρο φιλου συνφορουμιτη που περιγραφεται στις αρχικες σελιδες του θρεντ

Επισης ο Ηλιας εχει κανει και καποιες αλλες επισκεψεις που οντως δεν εχουν γραφει, ενω σπιτι του δεχεται καθημερινα φιλους για ακροασεις
Μόνο εμένα δεν κάλεσε ποτέ. Άμα ανέβει Θεσσαλονίκη θα τον βάλω να ακούσει μουσική στο... αμάξι. :113:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δηλαδή εσείς οι δύο μαζί κάνετε πάνω από αιώνα; Στην ταβέρνα έρχεται και η αποκλειστική νοσοκόμα ε; :137:

...
Ναι σιγά τα αυγά, πρόσεχε εσύ μη γλυστρήσεις.

Αλλος έπεσε ξερός σε ένα γεύμα στη Θεσσαλονίκη πέρισυ το καλοκαίρι, που γνώρισε μια ωραία ύπαρξη:

Ο άλλος Πρόεδρος. Ορίστε και τα πειστήρια:

Reaction score
8
Μόνο εμένα δεν κάλεσε ποτέ. Άμα ανέβει Θεσσαλονίκη θα τον βάλω να ακούσει μουσική στο... αμάξι. :113:

...
βρε καλα ειναι δυνατον εσυ να μην εισαι ευπροσδεκτος;
γιατι κατεβηκες Αθηνα και δεν σε πηραμε να ακουσεις;
Εσυ ουτε στο φαι δεν ηρθες για να γλυτωσεις το κερασμα για τον απογονο.:136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι σιγά τα αυγά, πρόσεχε εσύ μη γλυστρήσεις. Αλλος έπεσε ξερός σε ένα γεύμα στη Θεσσαλονίκη πέρισυ το καλοκαίρι, που γνώρισε μια ωραία ύπαρξη:
Ο άλλος Πρόεδρος. Ορίστε και τα πειστήρια:
Δεν σου τα 'πανε καλά. Ο δικός μας ο Πρόεδρος μια χαρά ήταν. Η ωραία ύπαρξη ταβλιάστηκε μόλις τον είδε. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
βρε καλα ειναι δυνατον εσυ να μην εισαι ευπροσδεκτος;
γιατι κατεβηκες Αθηνα και δεν σε πηραμε να ακουσεις;
Εσυ ουτε στο φαι δεν ηρθες για να γλυτωσεις το κερασμα για τον απογονο.:136:
Έλα ρε πλάκα κάνω. Επιφυλάσσομαι και για την ακρόαση και για το κέρασμα! :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ λέω να πάρετε το αμάξι και να ανηφορίσετε στην πόλη των πανελάκηδων. Σας περιμένουν Audiostatic, Soundlab, Magnepan, Martin Logan, Apogee, Acoustat με ποικιλία μουσικών εδεσμάτων. :126:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κάνε μας ένα listening program κι ερχόμαστε..

Το βλέπω για... το Πάσχα η τον Αύγουστο 2009... :136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάν' το Πάσχα σε παρακαλώ γιατί ούτως ή άλλως με τον Πρόεδρο εδώ θα το φάμε που θα το φάμε το τετράποδο στην μάζωξη. Τουλάχιστον να μην σκάσουμε στην ζέστη. :137:

Άσε που το καλοκαίρι πάω στην πλαζζζζ.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κάν' το Πάσχα σε παρακαλώ γιατί ούτως ή άλλως με τον Πρόεδρο εδώ θα το φάμε που θα το φάμε το τετράποδο στην μάζωξη. Τουλάχιστον να μην σκάσουμε στην ζέστη.
Άσε που το καλοκαίρι πάω στην πλαζζζζ....
Πάσχα λοιπόν. Εγώ βρισκομαι Λάρισα ουτως η άλλως εκείνες τις μέρες, οπότε είμαι μέσα από τώρα, πρώτα ο Θεός...

Κανόνισε "ισορροπη" ακρόαση... :126:

Θα φέρω και τη νοσοκόμα μου μαζί...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa