- Reaction score
- 2
τελικα συναντησεις κατοχων εγιναν?:105::105::105:
Α) Μπορει να μας πει ο Ηλιας ποιους αλλους εχει στο μυαλο του και τους ονομαζει επισκευαστες?Βασιλη πρωτον ηρεμησε
δευτερον την παραπανω ερωτηση που απευθυνει ο Ηλιας δεν αφορα καποιο συγκεκριμενο προσωπο, αλλα αναφερεται σε ολους ανεξαιρετως τον κ. Χαρτζη, τον κ. Κωνσταντινου τον κ. Τζιαφη και γενικα σε οποιονδηποτε επισκευαζει Αναλυσις.
Μπουαχαχααχα! Ωραίος! :114:τελικα συναντησεις κατοχων εγιναν?
Νικο εδω κανεις λαθοςτελικα συναντησεις κατοχων εγιναν?
Μόνο εμένα δεν κάλεσε ποτέ. Άμα ανέβει Θεσσαλονίκη θα τον βάλω να ακούσει μουσική στο... αμάξι. :113:μονο σε αυτο το θεμα που ανοιχτηκε και εξαιρουμενων των δικων μου ακροασεων εχουν αναφερθει ακροασεις στον χωρο του Ηλια απο τον G.CAR , τον DALIPIS , και εναν μουσικο ηχοληπτη
επισης
Την περασμενη Κυριακη και μετα την επισκεψη μας στην HI-END 2008, ειχαμε την ευκαιρια να επισκεφτουμε τον κ. Χαρτζη ιδιοκτητη της ANALYSIS, στην οικια του και εκει στον προσωπικο του χωρο να ακουσουμε το κορυφαιο ηχειο της εταιριας - αν εξαιρεσεις τα στοκεντ μοντελα - τον Αμφιτριωνα.
καθως και αλλη μια επισκεψη στον χωρο φιλου συνφορουμιτη που περιγραφεται στις αρχικες σελιδες του θρεντ
Επισης ο Ηλιας εχει κανει και καποιες αλλες επισκεψεις που οντως δεν εχουν γραφει, ενω σπιτι του δεχεται καθημερινα φιλους για ακροασεις
Ναι σιγά τα αυγά, πρόσεχε εσύ μη γλυστρήσεις.Δηλαδή εσείς οι δύο μαζί κάνετε πάνω από αιώνα; Στην ταβέρνα έρχεται και η αποκλειστική νοσοκόμα ε; :137:
...
βρε καλα ειναι δυνατον εσυ να μην εισαι ευπροσδεκτος;Μόνο εμένα δεν κάλεσε ποτέ. Άμα ανέβει Θεσσαλονίκη θα τον βάλω να ακούσει μουσική στο... αμάξι. :113:
...
Δεν σου τα 'πανε καλά. Ο δικός μας ο Πρόεδρος μια χαρά ήταν. Η ωραία ύπαρξη ταβλιάστηκε μόλις τον είδε. :126:Ναι σιγά τα αυγά, πρόσεχε εσύ μη γλυστρήσεις. Αλλος έπεσε ξερός σε ένα γεύμα στη Θεσσαλονίκη πέρισυ το καλοκαίρι, που γνώρισε μια ωραία ύπαρξη:
Ο άλλος Πρόεδρος. Ορίστε και τα πειστήρια:
Έλα ρε πλάκα κάνω. Επιφυλάσσομαι και για την ακρόαση και για το κέρασμα! :126:βρε καλα ειναι δυνατον εσυ να μην εισαι ευπροσδεκτος;
γιατι κατεβηκες Αθηνα και δεν σε πηραμε να ακουσεις;
Εσυ ουτε στο φαι δεν ηρθες για να γλυτωσεις το κερασμα για τον απογονο.:136:
Πάσχα λοιπόν. Εγώ βρισκομαι Λάρισα ουτως η άλλως εκείνες τις μέρες, οπότε είμαι μέσα από τώρα, πρώτα ο Θεός...Κάν' το Πάσχα σε παρακαλώ γιατί ούτως ή άλλως με τον Πρόεδρο εδώ θα το φάμε που θα το φάμε το τετράποδο στην μάζωξη. Τουλάχιστον να μην σκάσουμε στην ζέστη.
Άσε που το καλοκαίρι πάω στην πλαζζζζ....