Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν.
...
...
"Out off topic! Out of topic!" :141:Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο φουκαράς ο vet έθεσε μια ερώτηση και περιμένει απάντηση ενώ το θέμα κατάντησε πανηγυράκι!!!
Aυτό το πάντως αν και επίρρημα, είναι ... πάντως πολύ ... ουσιαστικό!petro μεσα απο αυτο το νημα εχω καταλαβει παααρα πολα πραγματα.
μπορει το τεχνικο μερος ή οι ακουστικες επιδοσεις να μην αναλυθηκαν αρκετα αλλα ο τροπος γραφης και αυτα ππου θελουν να περασουν καποιοι οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.
παντως ο καραβελ με εξεπληξε αρνητικα, αρχικα τον ειχα εκτιμησει..
Kαι αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος! Προς τα εκεί μας θέλει όλη η κοινωνία!τα αλλα συμπερασματα τα κραταω βεβαια για τον εαυτο μου...
Νικος
Ε οχι και ακριβα βρε φιλε. Τωρα επειδη ρωτας που φτιαχνονται τα καλωδια εγω θα σου πω τα εξης! Η clearaudio λοιπον κατακευαζει τα πικαπ για λογαριασμο της marantz της mcintosh της unison research και ετοιμαζει και μια νεα συνεργασια. Αυτες λοιπον οι εταιριες γιατι δεν ρωτησες απο που βρηκαν τα πικαπ? Eγω λοιπον απλα θα σου πω οτι εψαξαν για την εταιρια με την μεγαλυτερη αυτη την στιγμη παραγωγη πλατο στον κοσμο και με την μεγαλυτερη τεχνολογια. Εκτος αν θεωρεις οτι οι εν λογω εταιριες πηγαν στον χειροτερο για να τους φτιαξει πικαπ. Ετσι λοιπον και η clearaudio πιθανως να εδωσε τα χαρακτηριστικα που ηθελε για τα καλωδια της σε καποια μεγαλη εταιρια κατασκευης καλωδιων και αυτη της τα ετοιμασε. Αυτο γινεται παντου και παντα.Τώρα όσον αφορά την ClearAudio θα ήθελα να θέσω δύο ερωτήματα.
Επειδή <<βγάζει>> και καλώδια για πικάπ και μάλιστα ακριβά... θα μπορούσε να με πληροφορήσει κάποιος κύριος που βρίσκεται το εργοστάσιο καλωδίων της!
Επιπλέον όταν σε κατάστημα με εργαλεία αγοράζω ένα <<αλφάδι επιφανειών>> με 4 ευρώ ενώ ακριβώς το ίδιο αλφάδι με την επωνυμία της η ClearAudio το χρεώνει 30 (αν κάνω λάθος διορθώστε με) τι να προτιμήσω?
Δύο μόνο παραδείγματα.
γιατι ρε φιλε δεν μας αφηνεις να συζητησουμε? ανοιξε αλλο θεμα στα κοινωνικα εαν θες να πουμε για την κοινωνια.Kαι αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος! Προς τα εκεί μας θέλει όλη η κοινωνία!
Αγαπητε vet μην δινεις σημασια, δεν υπαρχει λογος!γιατι ρε φιλε δεν μας αφηνεις να συζητησουμε? ανοιξε αλλο θεμα στα κοινωνικα εαν θες να πουμε για την κοινωνια.
οσω για το "παντως" - "παντος τασος" ηθελα να γραψω, δεξι μπακ του γαυρου αλλα εκανα λαθος γιατι ειμαι βαζελος.
εαν τωρε σε μπαναρουν "τα αφεντικα" ποιος φταιει?
ελα ομως που δεν μπαναρουν αυτους που το επιδιωκουν να μπαναριστουν ωστε να το παιξουν μετα και καλα "το δες? δεν τους αρεσαν αυτα που εγραφα και με διωξανε.."
αντε πες κατι τωρα εσυ... και ποσων ετων ειπαμε εισαι?
Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις.Ε οχι και ακριβα βρε φιλε. Τωρα επειδη ρωτας που φτιαχνονται τα καλωδια εγω θα σου πω τα εξης! Η clearaudio λοιπον κατακευαζει τα πικαπ για λογαριασμο της marantz της mcintosh της unison research και ετοιμαζει και μια νεα συνεργασια. Αυτες λοιπον οι εταιριες γιατι δεν ρωτησες απο που βρηκαν τα πικαπ? Eγω λοιπον απλα θα σου πω οτι εψαξαν για την εταιρια με την μεγαλυτερη αυτη την στιγμη παραγωγη πλατο στον κοσμο και με την μεγαλυτερη τεχνολογια. Εκτος αν θεωρεις οτι οι εν λογω εταιριες πηγαν στον χειροτερο για να τους φτιαξει πικαπ. Ετσι λοιπον και η clearaudio πιθανως να εδωσε τα χαρακτηριστικα που ηθελε για τα καλωδια της σε καποια μεγαλη εταιρια κατασκευης καλωδιων και αυτη της τα ετοιμασε. Αυτο γινεται παντου και παντα.
Kαι εγώ διακρίνω κάποιες αποκλίσεις...:142:Έχω πάντως την απορία, για ορισμένους (ονόματα δεν λέω), αν οι ηλικίες που φαίνονται στο προφίλ τους είναι αληθινές. :128::128::128:
Εγώ θα πρόσθετα ότι θα βρει να το δώσει αν ποτέ αποφασίσει να το πουλήσει. Τα σχετικά με τον ήχο του τα είπα πριν. Υπάρχουν βέβαια και τρελές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα αυτή την εποχή.Να πάρει ένα ΜκΙΙ να τελειώνουμε.Δεν σπάει δεν χαλάει και άμα ποτέ το άλαζα πάλι φουντούνια θά'περνα....Ουπς παρασύρθηκα!!!
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Συστήματα αξίας μέχρι και 3500 ευρώ τα υποστηρίζει άνετα.Καλησπέρα PeterMeni!! Εγώ πάλι θα έλεγα πως του το αγοράζω κιόλας μιας και έχω ένα και το λατρεύω.