να παρω πικάπ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο φουκαράς ο vet έθεσε μια ερώτηση και περιμένει απάντηση ενώ το θέμα κατάντησε πανηγυράκι!!!

D

deleted user 10898

Guest
petro μεσα απο αυτο το νημα εχω καταλαβει παααρα πολα πραγματα.
μπορει το τεχνικο μερος ή οι ακουστικες επιδοσεις να μην αναλυθηκαν αρκετα αλλα ο τροπος γραφης και αυτα ππου θελουν να περασουν καποιοι οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.

παντως ο καραβελ με εξεπληξε αρνητικα, αρχικα τον ειχα εκτιμησει, κριμα...

τα αλλα συμπερασματα τα κραταω βεβαια για τον εαυτο μου...
Νικος

Reaction score
11
petro μεσα απο αυτο το νημα εχω καταλαβει παααρα πολα πραγματα.
μπορει το τεχνικο μερος ή οι ακουστικες επιδοσεις να μην αναλυθηκαν αρκετα αλλα ο τροπος γραφης και αυτα ππου θελουν να περασουν καποιοι οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.

παντως ο καραβελ με εξεπληξε αρνητικα, αρχικα τον ειχα εκτιμησει..
Aυτό το πάντως αν και επίρρημα, είναι ... πάντως πολύ ... ουσιαστικό!

Reaction score
2
Τώρα όσον αφορά την ClearAudio θα ήθελα να θέσω δύο ερωτήματα.
Επειδή <<βγάζει>> και καλώδια για πικάπ και μάλιστα ακριβά... θα μπορούσε να με πληροφορήσει κάποιος κύριος που βρίσκεται το εργοστάσιο καλωδίων της!

Επιπλέον όταν σε κατάστημα με εργαλεία αγοράζω ένα <<αλφάδι επιφανειών>> με 4 ευρώ ενώ ακριβώς το ίδιο αλφάδι με την επωνυμία της η ClearAudio το χρεώνει 30 (αν κάνω λάθος διορθώστε με) τι να προτιμήσω?

Δύο μόνο παραδείγματα.
Ε οχι και ακριβα βρε φιλε. Τωρα επειδη ρωτας που φτιαχνονται τα καλωδια εγω θα σου πω τα εξης! Η clearaudio λοιπον κατακευαζει τα πικαπ για λογαριασμο της marantz της mcintosh της unison research και ετοιμαζει και μια νεα συνεργασια. Αυτες λοιπον οι εταιριες γιατι δεν ρωτησες απο που βρηκαν τα πικαπ? Eγω λοιπον απλα θα σου πω οτι εψαξαν για την εταιρια με την μεγαλυτερη αυτη την στιγμη παραγωγη πλατο στον κοσμο και με την μεγαλυτερη τεχνολογια. Εκτος αν θεωρεις οτι οι εν λογω εταιριες πηγαν στον χειροτερο για να τους φτιαξει πικαπ. Ετσι λοιπον και η clearaudio πιθανως να εδωσε τα χαρακτηριστικα που ηθελε για τα καλωδια της σε καποια μεγαλη εταιρια κατασκευης καλωδιων και αυτη της τα ετοιμασε. Αυτο γινεται παντου και παντα.

D

deleted user 10898

Guest
Kαι αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος! Προς τα εκεί μας θέλει όλη η κοινωνία!
γιατι ρε φιλε δεν μας αφηνεις να συζητησουμε? ανοιξε αλλο θεμα στα κοινωνικα εαν θες να πουμε για την κοινωνια.

οσω για το "παντως" - "παντος τασος" ηθελα να γραψω, δεξι μπακ του γαυρου αλλα εκανα λαθος γιατι ειμαι βαζελος.

εαν τωρε σε μπαναρουν "τα αφεντικα" ποιος φταιει?
ελα ομως που δεν μπαναρουν αυτους που το επιδιωκουν να μπαναριστουν ωστε να το παιξουν μετα και καλα "το δες? δεν τους αρεσαν αυτα που εγραφα και με διωξανε.."

αντε πες κατι τωρα εσυ... και ποσων ετων ειπαμε εισαι?

Reaction score
2
γιατι ρε φιλε δεν μας αφηνεις να συζητησουμε? ανοιξε αλλο θεμα στα κοινωνικα εαν θες να πουμε για την κοινωνια.

οσω για το "παντως" - "παντος τασος" ηθελα να γραψω, δεξι μπακ του γαυρου αλλα εκανα λαθος γιατι ειμαι βαζελος.

εαν τωρε σε μπαναρουν "τα αφεντικα" ποιος φταιει?
ελα ομως που δεν μπαναρουν αυτους που το επιδιωκουν να μπαναριστουν ωστε να το παιξουν μετα και καλα "το δες? δεν τους αρεσαν αυτα που εγραφα και με διωξανε.."

αντε πες κατι τωρα εσυ... και ποσων ετων ειπαμε εισαι?
Αγαπητε vet μην δινεις σημασια, δεν υπαρχει λογος!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Ε οχι και ακριβα βρε φιλε. Τωρα επειδη ρωτας που φτιαχνονται τα καλωδια εγω θα σου πω τα εξης! Η clearaudio λοιπον κατακευαζει τα πικαπ για λογαριασμο της marantz της mcintosh της unison research και ετοιμαζει και μια νεα συνεργασια. Αυτες λοιπον οι εταιριες γιατι δεν ρωτησες απο που βρηκαν τα πικαπ? Eγω λοιπον απλα θα σου πω οτι εψαξαν για την εταιρια με την μεγαλυτερη αυτη την στιγμη παραγωγη πλατο στον κοσμο και με την μεγαλυτερη τεχνολογια. Εκτος αν θεωρεις οτι οι εν λογω εταιριες πηγαν στον χειροτερο για να τους φτιαξει πικαπ. Ετσι λοιπον και η clearaudio πιθανως να εδωσε τα χαρακτηριστικα που ηθελε για τα καλωδια της σε καποια μεγαλη εταιρια κατασκευης καλωδιων και αυτη της τα ετοιμασε. Αυτο γινεται παντου και παντα.
Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις.
Σίγουρα θα γνωρίζεις και πόσο κοστίζει η μαζική παραγωγή. Οπότε το κέρδος από τη μεταπώληση και μόνο προϊόντων δεν το θεωρείς υπερβολικό? Ρίξε μια ματιά στη τιμή του πικάπ της Marantz, μια που το ανέφερες, και δες πόσο κάνει το αντίστοιχο της ClearAudio.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Έχω πάντως την απορία, για ορισμένους (ονόματα δεν λέω), αν οι ηλικίες που φαίνονται στο προφίλ τους είναι αληθινές. :128::128::128:

Reaction score
0
Εμένα προσωπικά, με έχουν δει από κοντά Τσαρουχάς, Μελίδης, Ευμορφόπουλος, Τσαντουλής, Καφάτος, Ακρατόπουλος, Στεφανίδης, Μιχαηλός, Μπαρτζόκας κι ένα σωρό άλλοι...:137:

Υπάρχουν και φωτογραφίες εδώ μέσα.:126:

Reaction score
11
Έχω πάντως την απορία, για ορισμένους (ονόματα δεν λέω), αν οι ηλικίες που φαίνονται στο προφίλ τους είναι αληθινές. :128::128::128:
Kαι εγώ διακρίνω κάποιες αποκλίσεις...:142:

Reaction score
2
To thread το σκοτώσαμε.Πραγματικά σκεφτήτε κάποιος νέος χρήστης να μπεί να διαβάσει και να δει τέτοιους τσακωμούς.Εντάξει είναι λίγο αστεία όλα αυτά αλλά έλεος,τελικά να πάρει πικάπ ο άνθρωπος ή όχι?Εγώ που είμαι άσχετος όπως προανέφερα αν και έχω ένα σαραβαλάκι πικάπ που και που το βάζω να παίζει γιατί μου αρέσει αυτό το χρατς χρατς που κάνει!Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό ή αν είναι καλό να ακούγεται αλλά μου αρέσει!

Reaction score
0
Να πάρει ένα ΜκΙΙ να τελειώνουμε.Δεν σπάει δεν χαλάει και άμα ποτέ το άλαζα πάλι φουντούνια θά'περνα....Ουπς παρασύρθηκα!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Να πάρει ένα ΜκΙΙ να τελειώνουμε.Δεν σπάει δεν χαλάει και άμα ποτέ το άλαζα πάλι φουντούνια θά'περνα....Ουπς παρασύρθηκα!!!
Εγώ θα πρόσθετα ότι θα βρει να το δώσει αν ποτέ αποφασίσει να το πουλήσει. Τα σχετικά με τον ήχο του τα είπα πριν. Υπάρχουν βέβαια και τρελές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα αυτή την εποχή.

Reaction score
0
Καλησπέρα PeterMeni!! Εγώ πάλι θα έλεγα πως του το αγοράζω κιόλας μιας και έχω ένα και το λατρεύω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Καλησπέρα PeterMeni!! Εγώ πάλι θα έλεγα πως του το αγοράζω κιόλας μιας και έχω ένα και το λατρεύω.
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Συστήματα αξίας μέχρι και 3500 ευρώ τα υποστηρίζει άνετα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508