EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς.
α) προσπαθείς να συνδέσεις φορμαρισμένο δίσκο σε ext2/3 ως εξωτερικό στο egreat, μέσω e-Sata
β) προσπαθείς να συνδέσεις τον εσωτερικό φορμαρισμένο δίσκο του egreat (αφού τον βγάλεις) στο PC σου
γ) ή προσπαθείς να συνδέσεις το egreat ως συσκευή στο PC σου μέσω e-Sata

Τέλος, επαναλαμβάνω την πρωτύτερη ερώτησή μου: έχει συνδέσει κάποιος το egreat σε AV ενισχυτή ή DAC που να δείχνει το κλείδωμα συχνότητας και να έχει εξακριβώσει εάν η έξοδος ήχου μέσω optical ή hdmi εάν κάνει downsample (μιλάω κυρίως για flac αρχεία ήχου).
Το 3ο! Ο σκληρος ειναι φορμαρισμενος σε ext2 μεσα στο egreat και θελω να το συνδεσω με esata στο pc!

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τώρα κατάλαβα!
Το egreat έχει δύο θέσεις e-Sata, μία Host και μία Slave. Αν και δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ μου, πιστεύω ότι μόνο μέσω Slave θα κάνεις δουλειά και σταματώ εδώ γιατί δεν έχω δουλέψει Vista ποτέ μου για να ξέρω τη συμπεριφορά τους.

Θα αναμένεις περισσότερες πληροφορίες, από άλλα μέλη.

Προσωπικά, έχω φορμάρει έναν εξωτερικό δίσκο σε ext3, το συνδέω ως εξωτερικό στο egreat...γρήγορη μεταφορά αρχείων...και μετά σύνδεση του εξωτερικού ext3 στο PC (Xp έχοντας βάλει IFS Drives) και πάλι μεταφορά. Έτσι γλιτώνω για μεγάλες μεταφορές την καθυστέρηση του ενσύρματου δικτύου.

Reaction score
1
Αμα σας πω οτι ως δια μαγειας δουλεψε θα με πιστεψετε?
Δεν εκανα τιποτα διαφορετικο απο τις αλλες προσπαθειες!!!!

Reaction score
1

Το eSata που το σύνδεσες στο egreat, στο Host ή Slave;

Reaction score
1
Στο slave. Ηοst ειναι το pc.Αχ αυτα τα μηχανηματα! Θα μας τρελανουν. Πιστευω οτι ηδη εχουν τεχνητη νοημοσυνη και μας δουλευουν!!!

Reaction score
0

παιδια μπορεί καποιος να μου στείλει ένα μήνημα pm για το πως θα δω τον δισκο του egreat στο pc και πως να κανω streaming :(

ειμαι λίγο άσχετος τι να κάνουμε

Reaction score
1

Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι στο site μιας και είμαι νέο μέλος. Παρέλαβα απο το e-shop το EGREAT EG-M31B την Παρασκευή 6 Μαρ 2009 νωρίς το απόγευμα μαζί με έναν σκληρό 500gb αφού πρώτα είχα διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες που έχουν αναρτηθεί εδώ. Το έκανα για να αποφύγω καταστάσεις που θα με εκνεύριζαν στην καλύτερη περίπτωση. Με βοήθησε πάρα πολύ αν και δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το βράδυ της ίδιας μέρας είχα περάσει 84 ταινίες διάφορων format και 120 αλμπουμ σε flac και mp3 kai όλα τα παίζει τέλεια. Δεν κάνω stream οπότε δεν ξέρω αν εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα. Η σύνδεση με την τηλεόραση σε hdmi έγινε από την πρώτη στιγμή και το μόνο που άλλαξα ήταν σε 1080p.
Προβλήματα : Το μόνο που κλήθηκα να λύσω είναι το myhome.exe έπρεπε να το κάνω copy paste στον υπολογιστή μου και να το τρέξω από εκεί γιατί από το cd έβγαζε σφάλμα.
Το διαμόρφωσα κατά ext2 το σύνδεσα με SATA με το pc και το βλέπει το pc μόνο αν κάνεις boot ενώ το έχεις συνδεδεμένο αλλιώς με τίποτα.
Εντυπώσεις : ήχος πολύ καλός με άριστη διαμόρφωση Δεξιού Αριστερού καναλιού. Προσοχή στην ένταση του EGREAT όταν παίζει μουσική να μην είναι πάνω από 40 για να μην πω πάνω απο 38 στην αρχή γίνεται συριστικό και μετά έχει σημάδια παραμόρφωσης.
Η παρατήρηση έγινε σε σύνδεση του egreat με το σύστημα μου που είναι : Pro Atc ca2 τελικός Acurus Α250 και Roister status7.
Εικόνα : Φοβερή!!!!

Reaction score
1

Η σύνδεση μέσω e-Sata, είναι φυσιολογικό να θέλει επανεκκίνηση για το δει. Οι περισσότερες μαμάδες αυτό θέλουν εκτός και αν υποστηρίζουν hot swap.

Τώρα για το επίπεδο έντασης στο egreat, δεν έχει πουθενά τιμές γύρω στα 38-40. Απλά από το τηλεχειριστήριο έχεις το 0 (που προφανώς αντιστοιχεί στο 0db), κάτω από αυτό έχεις -1,-2 ... (πράσινο χρώμα) και πάνω από το 0 έχεις +1,+2...(κόκκινο χρώμα).

Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο;

Reaction score
1

Η σύνδεση μέσω e-Sata, είναι φυσιολογικό να θέλει επανεκκίνηση για το δει. Οι περισσότερες μαμάδες αυτό θέλουν εκτός και αν υποστηρίζουν hot swap.

Τώρα για το επίπεδο έντασης στο egreat, δεν έχει πουθενά τιμές γύρω στα 38-40. Απλά από το τηλεχειριστήριο έχεις το 0 (που προφανώς αντιστοιχεί στο 0db), κάτω από αυτό έχεις -1,-2 ... (πράσινο χρώμα) και πάνω από το 0 έχεις +1,+2...(κόκκινο χρώμα).

Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο;
Σε αυτό αναφέρομαι συμφωνώ για τους χρωματισμους που λες αλλά εμένα μου εμφανίζει και νούμερα.

Reaction score
1

Ναι αυτο που λεει ο parisal το EG-M31B 090125.
το δοκιμασε κανεις?

Reaction score
0

παιδία δεν εχω ήχο σε mkv...
η τηλεόραση ειναι καινουργια philips hd ...
υπάρχουν κάποια settings η κάτι άλλο να κοιτάξω?
ευχαριστώ

Reaction score
1

ευχαριστώ
Έβαλες το firmware 0818?

Reaction score
2

ευχαριστώ
Εννοείς ότι πριν είχες ήχο;

Μήπως ο ήχος είναι DTS και προσπαθείς να τον παίξεις χωρίς ενισχυτή;(Το egreat δεν αποκωδικοποιεί το DTS).

Reaction score
0

firmware εχω το καινουργιο...να περάσω το 0818?
ήχο έχω σε όλα τα άλλα έχω (avi...)..
τωρα αν ειναι DTS τοτε σίγουρα θα θέλω αποδοικοποιητή....

Reaction score
2

firmware εχω το καινουργιο...να περάσω το 0818?
ήχο έχω σε όλα τα άλλα έχω (avi...)..
τωρα αν ειναι DTS τοτε σίγουρα θα θέλω αποδοικοποιητή....
Πάτα το info όταν παίζει η ταινία για να δεις τι ήχος είναι (δύο φορές πάτημα).

Α! και στις επιλογές του ήχου δες αν έχεις το AC3 σε analog(PCM).

Το firmware δεν έχει σχέση,κράτα το καινούριο.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster