ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Reaction score
0
Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Έλα ρε Αντρέα μην το παίρνεις τόσο βαριά....
Μετά απο εκατοντάδες μπράβο..... βρέθηκε κάποιος ο οποίος έχει την άποψη που έχει....δεν θα μάθουμε τώρα ποιός είσαι...
Ας μείνει με την άποψή του και ας μην σου ξαναπεί καλημέρα....
Αυτό δεν καταλαβαίνω, γιατί όλοι να υπερασπιστούν τον Αντρέα και μάλιστα με τόσο θέρμη λες και είναι υποχρεωτικό να συμπαθιόμαστε όλοι μας. Μπορεί απλά να είμαι παράξενος, φανατικός και ευερέθιστος και να θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα....Μπορεί όμως και όχι.

Υ.Γ. Εε ναι ρε παιδιά μετά από τόσα χρόνια που συνέβη το περιστατικό μου ξύπνησε ξαφνικά η διάθεση να τα βάλω με τον Αντρέα. Απλά το προηγούμενο ατυχές περιστατικό - εμπειρία ήταν στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ με τον Ανδρέα και το νέο και κατά πολύ χειρότερο είναι πάλι "τυχαία" στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.

Μάλλον δεν αντέχετε την αρνητική κριτική μου φαίνεται και αυτό είναι ατυχές. Απλά σεβαστείτε την.

Reaction score
18
Με συγχωρείται αλλά βλέπετε το δέντρο και ΟΧΙ το ΔΑΣΟΣ.ΠΑΘΩΝ είναι ο avpap όπως και εγώ απο τον αντιπρόσωπο της audioevolution.O οποίος με κοροιδεψέ και με εξαπάτησε μιάς και μου κατάπιε ΦΠΑ αξίας 380Ε,απο αγορα ηχείων,παρόλες τις ΠΟΛΛΕΣ δικές μου ενοχλήσεις για εκδωση απόδειξης ,την οποία ΠΟΤΕ δεν παρέλαβα για χρήματα που εγώ κατέβαλα προς το ελληνικό δημόσιο.Μένω Καβάλα,την απόσταση εκμεταλευεται ο εν λόγω αντιπρόσωπος γιαυτο και δηκαιολογήτε οτι χαθηκε στα ΕΛΤΑ κα πάντα έχει τόση δουλειά ώστε να μην προλαβαίνει να κάνει επανέκδωση απόδειξης λιανικής.Δέν είναι δυνατόν ουτε και πρέπον να εκμεταλευεται κανείς τους ανθρώπους απο την υπόλοιπη ελλάδα με αυτόν τον τρόπο.Καποτε πρέπει ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι να σοβαρευτουν και να σεβαστουν τα λεφτα που τους δίνουμαι ΑΛΛΙΩΣ να ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ των χώρο του ΗΧΟΥ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Με συγχωρείται αλλά βλέπετε το δέντρο και ΟΧΙ το ΔΑΣΟΣ.ΠΑΘΩΝ είναι ο avpap όπως και εγώ απο τον αντιπρόσωπο της audioevolution.O οποίος με κοροιδεψέ και με εξαπάτησε μιάς και μου κατάπιε ΦΠΑ αξίας 380Ε,απο αγορα ηχείων,παρόλες τις ΠΟΛΛΕΣ δικές μου ενοχλήσεις για εκδωση απόδειξης ,την οποία ΠΟΤΕ δεν παρέλαβα για χρήματα που εγώ κατέβαλα προς το ελληνικό δημόσιο.Μένω Καβάλα,την απόσταση εκμεταλευεται ο εν λόγω αντιπρόσωπος γιαυτο και δηκαιολογήτε οτι χαθηκε στα ΕΛΤΑ κα πάντα έχει τόση δουλειά ώστε να μην προλαβαίνει να κάνει επανέκδωση απόδειξης λιανικής.Δέν είναι δυνατόν ουτε και πρέπον να εκμεταλευεται κανείς τους ανθρώπους απο την υπόλοιπη ελλάδα με αυτόν τον τρόπο.Καποτε πρέπει ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι να σοβαρευτουν και να σεβαστουν τα λεφτα που τους δίνουμαι ΑΛΛΙΩΣ να ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ των χώρο του ΗΧΟΥ.

Eχεις 1000 δικια , αλλα καλο θα ηταν να εχουμε και την αποψη της ΑudioEvolution.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Έλα ρε Αντρέα μην το παίρνεις τόσο βαριά....
Μετά απο εκατοντάδες μπράβο..... βρέθηκε κάποιος ο οποίος έχει την άποψη που έχει....δεν θα μάθουμε τώρα ποιός είσαι...
Ας μείνει με την άποψή του και ας μην σου ξαναπεί καλημέρα....
Δεν ειναι αυτο Σαββα.
Στα 47 μου γνωριζω τι μπορω να κανω και τι οχι.
Επισης ποιες αρχες εχω και ποιες οχι.
Πολλες φορες λεω στον εαυτο μου πως μου φτανει πως εγω γνωριζω.

Πως μπορω ομως να συζητησω με εναν ανθρωπο οτον τον ρωταω πως μπορει να ειναι σιγουρος και μου απαντα
να παω να υπερασπισω τον εαυτο μου εκει που γραφτηκε?

Η οταν με χαρακτηριζει "Δικαστη"?

Η οταν ισχυριζεται πως δεν με εθιξε απο την στιγμη που
δεν εγραψε, οσα εγραψε, στο AVSite αλλα σε ενα αλλο φορουμ?

Σε καθε περιπτωση σε καποιο μηνυμα του εγραψε πως ειναι με
το μωρακι του στα χερια.
Αυτο και μονο, σε συνδυασμο με την βραδυα που ειναι αποψε,
με κανουν να καταπιω τα οσα θα ηθελα να απαντησω και να τα κρατησω μεσα μου.

Του(και "σας" εννοειται) ευχομαι Καλη Ανασταση και μεσα απο την
καρδια μου να ειναι ευτυχισμενος με την οικογενεια του.

Reaction score
0

Δεν ειναι αυτο Σαββα.
Στα 47 μου γνωριζω τι μπορω να κανω και τι οχι.
Επισης ποιες αρχες εχω και ποιες οχι.
Πολλες φορες λεω στον εαυτο μου πως μου φτανει πως εγω γνωριζω.

Πως μπορω ομως να συζητησω με εναν ανθρωπο οτον τον ρωταω πως μπορει να ειναι σιγουρος και μου απαντα
να παω να υπερασπισω τον εαυτο μου εκει που γραφτηκε?

Η οταν με χαρακτηριζει "Δικαστη"?

Η οταν ισχυριζεται πως δεν με εθιξε απο την στιγμη που
δεν εγραψε, οσα εγραψε, στο AVSite αλλα σε ενα αλλο φορουμ?

Σε καθε περιπτωση σε καποιο μηνυμα του εγραψε πως ειναι με
το μωρακι του στα χερια.
Αυτο και μονο, σε συνδυασμο με την βραδυα που ειναι αποψε,
με κανουν να καταπιω τα οσα θα ηθελα να απαντησω και να τα κρατησω μεσα μου.

Του(και "σας" εννοειται) ευχομαι Καλη Ανασταση και μεσα απο την
καρδια μου να ειναι ευτυχισμενος με την οικογενεια του.
Και εγώ θα κλείσω την όποια προσωπική μου αντιπαράθεση εδώ χωρίς να σχολιάσω τίποτα άλλο. Καλή Ανάσταση σε όλους σας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αν μου επιτρεπετε να πω και εγω ην γνωμη μου
ο αντρεας για παρα πολλες φορες εχει κανει καθει τι που του ζητα ο καθε πελατης και αυτος για ευχαριστω παει και ψωνιζει απο αλλου
Δικαιωμα του, ομως ο αντρεας ειναι παντα εδω να βοηθησει προθυμα τον καθε ενα.
Αυτο ειναι υπερανω χρηματων και αξιζει χιλια μπραβο
και παλι εδω θα ειναι να βοηθησει το καθενα

Reaction score
14

Δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας αυτό το topic ένιωσα άσχημα όχι επειδή ο Ανδρέας είναι φίλος, αλλά επειδή έγινε φίλος μου εκτιμώντας τον πρώτα σαν πωλητή ακριβώς επειδή ουδέποτε είχε τη λογική που περιγράφει ο avpap.

Τον avpap δεν τον γνωρίζω και θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά θίγεται ( στην περίπτωση με την Ηχοέκφραση και τα ηχεία, όμως το αποκλείω στην περίπτωση του Ανδρέα..) ,να νομίζει ότι θίγεται ή απλά να είναι ένας από αυτούς τους καραγκιόζηδες που ταλαιπωρούν πωλητές/υπαλλήλους από ηλεκτρονικά προιόντα , σούπερ μάρκετς ή και στο τσεκ ιν αεροδρομίων..έτσι χωρίς λόγο, απλά για να νιώθουν ότι κάτι κάνουν..
Όπως είπα δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και δεν μπορεί να πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μου αλλά ούτε και να αποκλείσω κάτι..

Πρέπει όμως ,το νιώθω σαν υποχρέωση, να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία από την πρώτη φορά που πήγα στην ηχοέκφραση και στα συγκριτικά προβολέων με τον Ανδρέα εώς και σήμερα στην psa..

Εννοείται ότι "πιστεύω" στην πολιτική "σπρωξίματος" κάποιων προιόντων με ίσως μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από κάποια άλλα.
Δεν είναι τα καταστήματα ιδρύματα..κέρδος βγάζουν..

Από το πρώτο ever συγκριτικό με τον Ανδρέα ακέφτηκα ακριβώς αυτό το πράγμα..
"Καλά ο ασπρομάλλης όπως όλοι βάζει 4 μηχανήματα, σετάρει όπως θέλει για να πουλήσει ότι τον βολεύει"...όμορφα περάσαμε στο συγκριτικό αλλά είναι έτσι τα πράγματα?

Η έκπληξή μου την πρώτη φορά που πήγα μόνος μου να δώ τα μηχανήματα τον ρώτησα σχεδόν βέβαιος για το αρνητικό της απάντησης , αν μπορούμε να αλλάξουμε ρυθμίσεις..
Εκεί με" έστειλε"..
"Πήγαινε μέσα αγόρι μου " μου λέει " και "κάνε ότι θες"..
Δεν με ήξερε ,δεν είχα αγοράσει κάτι ποτέ μου από το κατάστημα και με αφήνει να δώ ότι θέλω όπως θέλω και να αλλάξω ότι ρύθμιση μου είχε φανεί "ύποπτη" στο συγκριτικό..

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ακούω το εντελώς αντίθετο γιατί δεν στέκει πουθενά..
Και αν ο avpap είχε κάνει το ίδιο με μένα θα είχε πάρει την ίδια ακριβώς απάντηση..
"Μπές μέσα και κάνε ότι θές.."
Avpap έχεις και έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε τα πάντα αλλά πρέπει πραγματικά να το ψάχνουμε το θέμα..

Ένα τελευταίο πράγμα που μου έκανε τεράστια εντύπωση με τη λογική του Ανδρέα ως πωλητή ήταν στην psa πρίν 2-3 μήνες..
Ο Ανδρέας ήξερε πως ήμουν έτοιμος για αγορά του 80άρη sony...έτοιμος..
Αλλά του ζήτησα μια χάρη..τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω τον ΔΙΚΟ μου Ζ2000 και να πάω να τον βάλω δίπλα για να δώ αν αξίζει την διαφορά τιμής...
Θα μπορούσε να μου πεί χίλιες δύο μ@λακίες για να το αποφύγει αλλά όχι μόνο δεν το έκανε αλλά με άφησε ως συνήθως να παίξω με ότι ρύθμιση μου έκανε κέφι..
Δεν τον αγόρασα τελικά τον 80άρη..

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Reaction score
4

Ρε παιδία, ανάσταση έχουμε!!!

Αντιπαρέρχομαι τις βλακειούλες που κάνει ο φίλος avpap καθώς αν και εφόσον είχε τέτοια γνώμη για το συγκεκριμένο μαγαζί, αυτός πήγε ξανά και μάλιστα αγόρασε ηχεία (το δις εξαμαρτήν....) και προχωράω κατευθείαν στο βασικό ερώτημα που με βασανίζει εξαρχής του νήματος τουτου....

Ηταν ασπρομάλης και πριν 3 χρόνια ο Ανδρεάς???? :135: :135:

Reaction score
384

Εγω θα ηθελα να ακουσω την ιστορια με τους προβολεις και πως εγινε η απατη. Κυριως το σημειο που ο 'φιλος του χωρου' καταλαβε την πλεκτανη και φυγατε τρεχοντας.
Το οτι δεν παιρνεις απαντηση για τα ηχεια σου απο την Ηχωεκφραση ειναι οντως περιεργο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.223

και προχωράω κατευθείαν στο βασικό ερώτημα που με βασανίζει εξαρχής του νήματος τουτου....

Ηταν ασπρομάλης και πριν 3 χρόνια ο Ανδρεάς???? :135: :135:
Καλά που έκανες εσύ αυτή την ερώτηση, Νίκο γιατί την είχα και εγώ αυτή την απορία, αλλά δεν τολμούσα

να ρωτήσω:137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Εγω θα ηθελα να ακουσω την ιστορια με τους προβολεις και πως εγινε η απατη.
Όπως το είπες μου θυμίζει κάτι ταινίες τύπου:

κτλ...

:143:

Reaction score
384

The Italian Job, The Entrapment, Ocean's Eleven και τα σχετικα.
Μαλλον να τον φωναζουμε Ocean αντι για Αντρεα?
Ειναι και καλοκαιρινο ονοματακι...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.223

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Καλά που έκανες εσύ αυτή την ερώτηση, Νίκο γιατί την είχα και εγώ αυτή την απορία, αλλά δεν τολμούσα

να ρωτήσω:137:
Και εσύ αν θυμάμαι καλά την είχες πατήσει με έναν βιντεοπροβολέα.

Την Πρωταπριλιά! :143:

Reaction score
0

Είστε μια πολύ όμορφη και με διάθεση σαρκασμού παρέα και δεν θέλω να σας την χαλάσω με τίποτα. Απλά για αναρωτηθείτε εσείς όλοι, κύριοι, πόσες φορές έχετε πέσει θύματα παρόμοιων καταστάσεων ή περιστατικών ή απλά έχετε ακούσει από φίλους οτιι έχουν συμβεί.
Ο κ.Καφάτος προσωποποίησε το θέμα για συμφέρον του και βέβαια όλοι οι καλοί φίλοι βγήκατε παγανιά μετά την Ανάσταση για να χλευάσετε και να διακωμωδήσετε ένα σοβαρότατο πόστ - καταγγελία για συγκεκριμένο κατάστημα. Μήπως έχετε ξεφύγει απ' το θέμα και οι κύριοι Διαχειριστές οφείλουν να σας επαναφέρουν στην τάξη ή έτσι απλά έχει πλάκα η ιστορία. Η μήπως έτσι λειτουργεί το Φόρουμ και οι κανόνες τους, σε 4 σελίδες ποστ πόσα έχουν γραφεί για την υπεράσπιση του κ. Καφάτου και πόσα για το θέμα μας. Απλά Ντροπή αισθάνομαι και τίποτα παραπάνω για την εξέλιξη και όσα κωμικοτραγικά γράφεται ιδιαίτερα προς το τέλος. Αν έτσι θέλετε να φέρεστε και να λειτουργεί το Forum τότε χάρισμα σας. .......και ιδιαίτερα οι Διαχειριστές και τα παλιά - έμπειρα μέλη που συμμετείχαν.

Reaction score
384

Το θεμα αφορα τα ηχεια σου με την ΗχωΕκφραση και ολοι-μα-ολοι συμφωνουμε μαζι σου.
Σε καθε σου παραγραφο ομως αναφερεις το ονομα Καφατος και επιτιθεσαι. Θα μας πεις για τους προβολεις τελικα να δουμε εαν θα συμφωνησουμε και εδω μαζι σου?

Reaction score
19
Avpap, φυσικά και υπάρχουν σωστοί και σκάρτοι. Η τελική κρίση όμως έρχεται από την επαναλαμβανόμενη τακτική και από την πλειοψηφία των πελατών. Μια κακή στιγμή δικαιολογείται από όλους. Αυτά, όμως, γενικά.

Ειδικά τώρα, ένας αναγνώστης του μηνύματος σου, γνωρίζοντας τον Ανδρέα, την αντικειμενικότητα και το ενδιαφέρον του για το αντικείμενο, πιθανότατα θα συμπεράνει ότι εσύ κι ο φίλος σου μάλλον ήσασταν άσχετοι από βιντεοπροβολείς. Δεν κατάλαβα δηλαδή ποιο ήταν το επιχείρημα ότι πήγε να σας πιάσει κορόιδα. Ο ξύπνιος ο φίλος σου επειδή είχε διαφορετική άποψη? Καμιά λεπτομέρια θα μας πεις ή θα σε κυνηγάμε από φόρουμ σε φόρουμ?

Επίσης αυτό το site δεν είναι το blog του Ανδρέα και αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις κανένα θέμα ή να το παρακολουθείς λίγο (για να σχηματίσεις ασφαλέστερη άποψη) τελικά ωφελημένος θα έβγαινες κι εσύ.
Φυσικά και θα βγούμε τα μέλη να σου απαντήσουμε γιατί θίγεις και εμάς λες και είμαστε υπάλληλοι του site ή εξυπηρετούμε σκοπούς.

Σχετικά με την Ηχοέκφραση, έχεις απόλυτο δίκιο για την αντιμετώπιση. Αλλά αν ήθελες να ήσουν σωστός θα έπρεπε να θίξεις και το άλλο σου θέμα σε ξεχωριστό thread (γιατί δεν πιστεύω να νόμιζες ότι θα πέρναγε απαρατήρητο).
Δηλαδή τι κάνεις:
- Πας στο ένα site, κατηγορείς την Ηχοέκφραση και τον "ασπρομάλλη".
- Μετά πας στο site του "ασπρομάλλη" όπως λες (για να εκμεταλευτείς το βήμα!) και το άλλο θέμα το κάνεις γαργάρα και το αφήνεις να πλανάται εκεί που πιθανότατα δεν θα το δει για να σου απαντήσει!!! Τι να πω βρε φίλε, όπως νομίζεις.

Reaction score
4

Ειδικά τώρα, ένας αναγνώστης του μηνύματος σου, γνωρίζοντας τον Ανδρέα, την αντικειμενικότητα και το ενδιαφέρον του για το αντικείμενο, πιθανότατα θα συμπεράνει ότι εσύ κι ο φίλος σου μάλλον ήσασταν άσχετοι από βιντεοπροβολείς. Δεν κατάλαβα δηλαδή ποιο ήταν το επιχείρημα ότι πήγε να σας πιάσει κορόιδα. Ο ξύπνιος ο φίλος σου επειδή είχε διαφορετική άποψη? Καμιά λεπτομέρια θα μας πεις ή θα σε κυνηγάμε από φόρουμ σε φόρουμ?

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω και εγώ. Που στο κάτω κάτω δεν τον ξέρω τον Ανδρέα, παρα μόνο απο εδώ μέσα και μια φορά που έχουμε συναντηθεί στην PSA και ούτε είμαι πελάτης του (ακόμα τουλάχιστον....)
Θα ήθελα πολύ να ακούσω την ιστορία του πως καταλάβατε ότι κάτι παίζει, ώστε και εγώ σαν υποψήφιος πελάτης (του οποιουδήποτε Ανδρέα) να το αντιμετωπίσω, ή σαν αναγνώστης του φόρουμ να ενημερωθώ....

Οποτε μπορέσεις φίλε μου, καλό θα ήταν να μας την διηγηθείς. Αλλωστε σε έχει παρακαλέσει για αυτό και ο ίδιος ο Ανδρέας, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν μιλήσει.

Θεωρώ παράλληλα, ότι θα πρέπει κάποιος διαχειριστής να "σπάσει" σε δύο αυτό το thread γιατί το δίκιο σου στην περίπτωση της Ηχοέκφρασης χάνετε στα άλλα άσχετα με αυτό ποστ.

Χρόνια πολλά!

Reaction score
0

Avpap, φυσικά και υπάρχουν σωστοί και σκάρτοι. Η τελική κρίση όμως έρχεται από την επαναλαμβανόμενη τακτική και από την πλειοψηφία των πελατών. Μια κακή στιγμή δικαιολογείται από όλους. Αυτά, όμως, γενικά.

Επίσης αυτό το site δεν είναι το blog του Ανδρέα και αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις κανένα θέμα ή να το παρακολουθείς λίγο (για να σχηματίσεις ασφαλέστερη άποψη) τελικά ωφελημένος θα έβγαινες κι εσύ.
Φυσικά και θα βγούμε τα μέλη να σου απαντήσουμε γιατί θίγεις και εμάς λες και είμαστε υπάλληλοι του site ή εξυπηρετούμε σκοπούς.

Σχετικά με την Ηχοέκφραση, έχεις απόλυτο δίκιο για την αντιμετώπιση. Αλλά αν ήθελες να ήσουν σωστός θα έπρεπε να θίξεις και το άλλο σου θέμα σε ξεχωριστό thread (γιατί δεν πιστεύω να νόμιζες ότι θα πέρναγε απαρατήρητο).
Δηλαδή τι κάνεις:
- Πας στο ένα site, κατηγορείς την Ηχοέκφραση και τον "ασπρομάλλη".
- Μετά πας στο site του "ασπρομάλλη" όπως λες (για να εκμεταλευτείς το βήμα!) και το άλλο θέμα το κάνεις γαργάρα και το αφήνεις να πλανάται εκεί που πιθανότατα δεν θα το δει για να σου απαντήσει!!! Τι να πω βρε φίλε, όπως νομίζεις.
Είναι τόσο μα τόσο απλό. Στο άλλο λοιπόν Φόρουμ γίνανε αναφορές από μέλη για την "τακτική" της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ στο θέμα των πωλήσεων. Και ίσως όχι ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ αλλά μεμονωμένων πωλητών. Σε αυτά λοιπόν μετέφερα την πρόσφατη εμπειρία μου αλλά και άλλη μια εμπειρία - κακή εντύπωση που μου είχε αφήσει ο κ. Καφάτος ως πωλητής. Και βέβαια δεν είμαι άσχετος με τους προβολείς διότι έχω αλλάξει τρείς από δαύτους και έχω δεί αναρίθμητους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας αλλά και σε φίλους. Τώρα να θυμίσω την εμμονή του στα καταπληκτικά μηχανάκια DLP σε σχέση με την παρωχημένη και τελειωμένη τεχνολογία LCD......Το ότι είναι λάθος να επενδύει κάποιος σε LCD ειδικά τώρα που αποσύρθηκε η SONY απ'την κατασκευή panel...To ότι με ένα συγκεκριμένο σκοτεινό πλάνο στην ταινία Μονομάχο ο SANYO Z2 έχει μάπα μαύρο σε σχέση με τον Optoma, πράγμα που αποδείχθηκε αστείο διότι λίγο μετά που αγοράστηκε ο Sanyo Z2 απ' τον φίλο μου και τον είδαμε σπίτι του κυριολεκτικά νομίζαμε οτι είδαμε άλλο προβολέα....και διάφορα άλλα αναρίθμητα που δεν θυμάμαι διότι πάνε αρκετά χρόνια πριν. Εεε ναι λοιπόν η εντύπωση που μου σχηματίστηκε για τον κ. Καφάτο ήταν καθόλα αρνητική ως πωλητή και μας ξενέρωσε και φύγαμε πηγαίνοντας αλλού.

Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένετε να ακούσετε την ιστορία λες και την έθιξα στο άλλο Forum. Απλά μετέφερα μια απλή εμπειρία, αρνητική παντελώς για μένα αλλά και για το μαγαζί της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ σε σχέση με τον κ. Καφάτο. Ναι θα μπορούσα να τον αναφέρω και επώνυμα χωρίς σαρκασμούς κ.τ.λ. αλλά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με δαύτο πάρα μόνο με το πρόσφατο περιστατικό της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Και βέβαια το ανέφερα και εδώ έχοντας στο μυαλό μου ότι ο κ.Καφάτος δουλεύει ακόμα στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ μην ξέροντας ότι έχει φύγει, ευελπιστώντας ότι κάποιος υπεύθυνος του μαγαζιού θα μου δώσει μια απάντηση.

Σίγουρα όλοι οι πωλητές έχουν καλές και κακές στιγμές και μπορεί στην δική μου περίπτωση (κ.Καφάτου) να ήμουν άτυχος ή απλά άσχετος, ελάτε όμως τώρα που δεν πιστεύετε ότι αυτά συμβαίνουν....Μάλλον έχετε καιρό να κάνετε βόλτα στα μαγαζιά - αντιπροσωπείες του χώρου. Είμαι ικανός να γράφω αρνητικά σχόλια μέχρι το πρωί.

Υ.Γ. Το ότι δεν γράφω εδώ ενώ είμαι μέλος απ' το 2004 είναι προσωπική μου επιλογή και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω τα πάντα και δεν παρακολουθώ όποτε μπορώ θέματα μου, που με ενδιαφέρουν.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ξερεις κατι?
Η προσωπικη αποψη απο την απατεωνια απεχουν αιωνες.
Δεν εκρυψα ποτε την αγαπη μου και συμπαθεια στην DLP τεχνολογια.
Οσο για το τι ειδατε σε καποια σκηνη στο σπιτι του φιλου σου σε
σχεση με αυτο που ειδατε στο καταστημα
επετρεψε μου να χαμογελασω, ετσι?
Αυτα ειναι μπακαλοσυμπερασματα.
Η οπτικη μνημη δεν κρατα παρα λιγα δευτερα.
Και επειδη εχεις "γνωση απο βιντεοπροβολεις" πιθανολογω πως
αναφερεσαι στον Ζ4 και οχι στον Ζ2.

Ξαναρωτω:
Εχεις καποια στοιχεια που να φανερωνουν πως επιτηδες "πειραξα"
καποιους προβολεις ωστε να υπερεχει ενας απεναντι των αλλων,
ναι η οχι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489