Απάντηση: ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ
Υ.Γ. Εε ναι ρε παιδιά μετά από τόσα χρόνια που συνέβη το περιστατικό μου ξύπνησε ξαφνικά η διάθεση να τα βάλω με τον Αντρέα. Απλά το προηγούμενο ατυχές περιστατικό - εμπειρία ήταν στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ με τον Ανδρέα και το νέο και κατά πολύ χειρότερο είναι πάλι "τυχαία" στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.
Μάλλον δεν αντέχετε την αρνητική κριτική μου φαίνεται και αυτό είναι ατυχές. Απλά σεβαστείτε την.
Αυτό δεν καταλαβαίνω, γιατί όλοι να υπερασπιστούν τον Αντρέα και μάλιστα με τόσο θέρμη λες και είναι υποχρεωτικό να συμπαθιόμαστε όλοι μας. Μπορεί απλά να είμαι παράξενος, φανατικός και ευερέθιστος και να θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα....Μπορεί όμως και όχι.Έλα ρε Αντρέα μην το παίρνεις τόσο βαριά....
Μετά απο εκατοντάδες μπράβο..... βρέθηκε κάποιος ο οποίος έχει την άποψη που έχει....δεν θα μάθουμε τώρα ποιός είσαι...
Ας μείνει με την άποψή του και ας μην σου ξαναπεί καλημέρα....
Υ.Γ. Εε ναι ρε παιδιά μετά από τόσα χρόνια που συνέβη το περιστατικό μου ξύπνησε ξαφνικά η διάθεση να τα βάλω με τον Αντρέα. Απλά το προηγούμενο ατυχές περιστατικό - εμπειρία ήταν στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ με τον Ανδρέα και το νέο και κατά πολύ χειρότερο είναι πάλι "τυχαία" στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.
Μάλλον δεν αντέχετε την αρνητική κριτική μου φαίνεται και αυτό είναι ατυχές. Απλά σεβαστείτε την.