EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Nαι, πολλοι!
Δες τις τελευταιες 2-3 σελιδες...

Reaction score
2

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εξωτερικό Blue Ray-Rom υπολογιστή στο EG-Μ34Α για να μας πεί εάν δουλεύει?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Kai σε μενα δεν παιζουν Ελληνικα (γραμματα ναι, ακαταλαβηστικα δε).

Και οταν παω να περασω το καινουργιο φιρμγουερ το 34αρι κολλαει.
Μηπως ξερετε γιατι???

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Kai σε μενα δεν παιζουν Ελληνικα (γραμματα ναι, ακαταλαβηστικα δε).
Από τις ρυθμίσεις επιλέγεις "ελληνικά"
για υπότιτλους.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
το εχω επιλεξει, στους υποτιτλους, αλλα τους εμφανιζει ετσι...........γηφψυρκθ χερς μχχεεξκνε

επισης γιατι μου κολλαει οταν παταω οκ στο κατεβασμα του φιρμγουερ?

Reaction score
4.300

στο φλασακι που το εγραψες μηπως εχεις κι αλλα ασχετα αρχεια?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
δεν το εχω γραψει σε φλασακι. παω να το κατεβασω οπως το περιεγραψε ο parisal.

Reaction score
2
δεν το εχω γραψει σε φλασακι. παω να το κατεβασω οπως το περιεγραψε ο parisal.
Αν δε σου δουλεύει η απ'ευθείας αναβάθμιση,κατέβασε τα αρχεία από το site και κάνε την αναβάθμιση με φλασάκι.

Θα αποσυμπιέσεις τα αρχεία στο φλασάκι, (χύμα, όχι σε φάκελο),θα επιλέξεις το USB stick και θα επιλέξεις την τέταρτη επιλογή, που είναι για αρχεία.
Εκεί θα δεις ένα αρχείο με το όνομα linda.htm.Θα το επιλέξεις και θα πατήσεις enter σε ότι σου πει, για να γίνει η αναβάθμιση.

Αν από το επίσημο site κατεβαίνει αργά, κατέβασέ το από εδώ που το έχω ανεβάσει.

Reaction score
14
Όταν επιλέγεις να παίξει μουσική και βάλεις από τη λίστα σου ένα τραγούδι,το παίζει μεν αλλά το απογοητετικό είναι οτι σου εξαφανίζει τη λίστα με τα τραγούδια και δεν μπορείς να κάνεις browse όσο παίζει για να επιλέξεις το επόμενο τραγούδι.Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου.Έτσι δεν μπορείς να κάνεις πρόγραμμα,πχ σε ένα πάρτυ.Πρέπει να τελειώσε πρώτα το τραγούδι και μετά να εμφανίσει πάλι τη λίστα για να επιλέξεις όποιο άλλο τραγούδι θέλεις

Reaction score
2
Όταν επιλέγεις να παίξει μουσική και βάλεις από τη λίστα σου ένα τραγούδι,το παίζει μεν αλλά το απογοητετικό είναι οτι σου εξαφανίζει τη λίστα με τα τραγούδια και δεν μπορείς να κάνεις browse όσο παίζει για να επιλέξεις το επόμενο τραγούδι.Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου.Έτσι δεν μπορείς να κάνεις πρόγραμμα,πχ σε ένα πάρτυ.Πρέπει να τελειώσε πρώτα το τραγούδι και μετά να εμφανίσει πάλι τη λίστα για να επιλέξεις όποιο άλλο τραγούδι θέλεις
Παλιό και γνωστό το πρόβλημα, το οποίο δεν το έχουν λύσει ακόμη, αν και έχει ζητηθεί από πολλούς στα αντίστοιχα forums.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Έτσι δεν μπορείς να κάνεις πρόγραμμα,πχ σε ένα πάρτυ.Πρέπει να τελειώσε πρώτα το τραγούδι και μετά να εμφανίσει πάλι τη λίστα για να επιλέξεις όποιο άλλο τραγούδι θέλεις
Φίλε tarantules με το E-great δεν κάνει για πρόγραμμα για party ούτε έχει φτιαχθεί γι'αυτό. Ύπάρχουν τόσα ωραία προγράμματα γι' αυτή την δουλειά.

Reaction score
14
Ναι αλλά άμα είναι να κουβαλάω το laptop για να κάνω μια δουλειά τόσο απλή που θα έπρεπε να την κάνει από μόνο του τότε βράστα.
Δεν ζήτησα να έχει δυνατότητες όπως το Virtual DJ Pro αλλά από τη στιγμή που καλείται media player θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορείς να δείς τα άλλα αρχεία την ώρα που παίζει ένα mp3.Αντίθετα , όταν παίζει mp3 δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο.Χοντροκοπιά για μένα.Μακάρι να βγάλουν κανένα firmware update και να το διορθώσουν.Κρίμα είναι γιατί έχει τόσες άλλες δύσκολες εργασίες που βγάζει εις πέρας μια χαρά και σε κάτι τόσο απλό δεν καλύπτει ούτε το στοιχειώδες

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Αν δε σου δουλεύει η απ'ευθείας αναβάθμιση,κατέβασε τα αρχεία από το site και κάνε την αναβάθμιση με φλασάκι.

Θα αποσυμπιέσεις τα αρχεία στο φλασάκι, (χύμα, όχι σε φάκελο),θα επιλέξεις το USB stick και θα επιλέξεις την τέταρτη επιλογή, που είναι για αρχεία.
Εκεί θα δεις ένα αρχείο με το όνομα linda.htm.Θα το επιλέξεις και θα πατήσεις enter σε ότι σου πει, για να γίνει η αναβάθμιση.

Αν από το επίσημο site κατεβαίνει αργά, κατέβασέ το από εδώ που το έχω ανεβάσει.

Περασα το καινουργιο φιρμγουερ απο το φλασακι και ολα ενταξει, "ηρθαν" και οι ελληνικοι υποτιτλοι.

Reaction score
0

Ρε παίδες θα πάρω καινούρια τηλέοραση (Sony Bravia KDL-32W5500) και θέλω να αγοράσω και έναν από τους δύο Media Players (τον WD και τον Egreat M34A).

Ποιον προτείνετε να πάρω τελικά? Τόσο καιρό τους ξεψαχνίζετε? Διαβάζω διαβάζω..
Στον WD φτιάχνουν οι συγχρονισμοί στους υπότιτλους με το τελευταίο update tou firmware? (έχει όντως πρόβλημα το τονισμένο "Α")?
Το Egreat κολλάει ή δεν κολλάει τελικά όπως είπε ένα παιδί στα τεστ που έκανε? Έχει όντως καλύτερα χρώματα από το WD?

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι τα /60 , /50 , /24 που στο μεν WD τα ρυθμίζεις κάθε φορά ενώ στο Egreat μια φορά το ρυθμίζεις και υποτίθεται δεν κολλάει?

Ποιο μου προτείνετε να πάρω?
Να σημειώσω ότι η χρήση που θα κάνω (για αρχή) θα είναι με έναν εξωτερικό δίσκο (όχι passport, συνδέεται με ρεύμα) της Maxtor 640GB.

Δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα βγει προβληματική (αν όντως είναι το Egreat έτσι) ούτε θέλω να κάνω μετατροπή στα βίντεο που έχουν DTS ήχο (πρόβλημα που αφορά τον WD Media Player).

Reaction score
8
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ρε παίδες θα πάρω καινούρια τηλέοραση (Sony Bravia KDL-32W5500) και θέλω να αγοράσω και έναν από τους δύο Media Players (τον WD και τον Egreat M34A).

Ποιον προτείνετε να πάρω τελικά? Τόσο καιρό τους ξεψαχνίζετε? Διαβάζω διαβάζω..
Στον WD φτιάχνουν οι συγχρονισμοί στους υπότιτλους με το τελευταίο update tou firmware? (έχει όντως πρόβλημα το τονισμένο "Α")?
Το Egreat κολλάει ή δεν κολλάει τελικά όπως είπε ένα παιδί στα τεστ που έκανε? Έχει όντως καλύτερα χρώματα από το WD?

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι τα /60 , /50 , /24 που στο μεν WD τα ρυθμίζεις κάθε φορά ενώ στο Egreat μια φορά το ρυθμίζεις και υποτίθεται δεν κολλάει?

Ποιο μου προτείνετε να πάρω?
Να σημειώσω ότι η χρήση που θα κάνω (για αρχή) θα είναι με έναν εξωτερικό δίσκο (όχι passport, συνδέεται με ρεύμα) της Maxtor 640GB.

Δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα βγει προβληματική (αν όντως είναι το Egreat έτσι) ούτε θέλω να κάνω μετατροπή στα βίντεο που έχουν DTS ήχο (πρόβλημα που αφορά τον WD Media Player).
Αν θες υποστηριξη dts το egreat ειναι μονοδρομος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON