Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Η μήπως ο ήχος πηγαίνει μέσω της οπτικής εξόδου και η εικόνα μέσω HDMI ;
Νομίζω πρέπει να κάνει και μία ρύθμιση στο wd tv αν δεν κάνω λάθος!
Λέτε να βάλω την 1.02.07?
Τι είναι αυτός ο server?η light έκδοση έχει υποστίριξη για samba server με to samba.app.bin ?
Δεν νομίζω ότι στην 1.01.02 υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού υποτίτλων. Αυτό συνέβαινε στην 1.02.07. Μια χαρά επίσης έχεις κάνει την σύνδεση. Η 1.02.10 είναι πιο "βαριά" με αποτέλεσμα να διαθέτει μειωμένη επεξεργαστική ισχύ αφού άφησαν τον ίδιο πυρήνα κάνοντας τις απαιτούμενες από τον κόσμο αλλαγές. Οσον αφορά το firmware για την διόρθωση του Α στην 1.01.02 κάτι πρέπει να έχει βγει . Αν δεν κάνω λάθος ο φίλος BillyVan πρέπει να το ξέρει καλύτερα .Παιδιά δοκίμασα και την έκδοση μου είπε ο φίλος πιο πάνω την 1.02.10lite αλλα πάλι τίποτα όταν βλέπω ταινία και δείχνει σκηνές με πολύ εφέ και ειδικά άμα είναι 1080p αρχίζει πάλι και κολλάει. Υπάρχει το ενδεχόμενο τα κωλύματα να ευθύνονται επειδή έχω βάλει το hdmi στον ενισχυτή και δεν έχω βάλει καθόλου optical ? δηλαδή περνώ εικόνα και ήχο από τον ενισχυτή κατευθειαν. Αλλα όμως στην 1.01.02 γιατί δεν έχω καθόλου κωλύματα. Μάλλον επειδή με βλέπω να γυρνάω πάλι στην 1.01.02 υπάρχει κάποιο firmware σε αυτή την έκδοση που να φτιάχνει τον συγχρονισμο των υποτιτλων και το κεφαλαιο A ?
Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ?!!Γεια σε όλους! Είμαι καινούριος εδώ. Έχω το μηχανάκι κανά 6μηνο..
Αντιμετώπισα διάφορα προβληματάκια.Το άλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω (έχω βάλει τις περισσότερες βέρσιον firmware) είναι ότι κόβεται το σήμα απο hdmi,ειδικά όταν το ανοίξω κ το κλείσω. Έχω μια lcd SHARP AQUOS hd ready.
Όταν είχε πρωτοβγεί το 1.02.07 (το προβλ/κο με τα ελλην.) διάβασα στα resolved issues ότι: resolved hdmi signal with sharp lcd lc32ga5t previously radomly cut out (εμένα είναι lc32gd8e). Με το .07 δεν μου το έκανε όντως..το μόνο που έκανε ήταν όταν άλλαζα την ανάλυση κάτι γραμμές κ παραμόρφωση της εικόνας (ίσως επειδή κλείδωνε το σήμα).Αλλά με .07..το "ελλην. πρόβλημα"!
Τελικά τι μπορεί να φταίει ..η lcd , το firmware ,ή ξαφνικά χάλασε το καλώδιο? (σημ.: είναι κάπως παλιό το καλώδιο κ δεν ξέρω αν είναι 1.3...- πιθανών να θέλει 1.3?). Έχει συναντήσει κάποιος κάτι ανάλογο? HELP ME PLEASE!!! :104:. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Εναλλακτικά και καλύτερα αντί για samba server βάζεις nfs.app.bin και σηκώνεις nfs services στα windows. Το nfs σου δίνει καλύτερο performance σε σχέση με sambaο server αυτός δείνει την δυνατότητα σε linux συστήματα να συνδέονται σε δίκτυα περιβάλλοντος windows. οι πειραγμένες εκδόσεις firmware wd tv αναβθμίζονται σε samba server για το παραπάνω σκοπο (και πολλά άλλα φυσικά)
Κατ'αρχάς ...βάλε ένα καλό καλώδιο πρώτα ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να φταίει αυτό. Επίσης να ελέγξεις ότι κάθεται καλά το καλώδιο στην υποδοχή γιατί έχουν παρατηρηθεί καλώδια τα οποία δεν μπαίνουν σωστά και δημιουργούν προβλήματα. Εάν συνεχίσει εδώ είμαστε να τα ξαναπούμεΚάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ?!!
Είναι σαν την 1.02.10 μόνο που έχει πιο ελαφρύ interface και εμφανίζει μεγαλύτερα (5 στη σειρά) τα thumbnailsτι ακριβως υποστηριζει η lilibabe edition? δε βλεπω readme μεσα στο rar....![]()
Από την έξοδο ήχου της τηλεόρασης πας στον ενισχυτή με τα κλασσικά RCA καλώδια (τώρα αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση βέβαια αλλά το manual σίγουρα το γράφει)Καλησπέρα σε όλους/όλες.
Μια ερώτηση.Αν στείλω από το WD εικόνα στην TV με HDMI και τον ήχο στο home cinema με οπτική ίνα, μπορώ να κάνω και κάτι για να πάω τον ήχο στον ενισχυτή και από την τηλεόραση;
Μιλάω για μια κατάσταση μόνιμη και όχι βάλε-βγάλε καλώδια.
Τι είσοδοι/έξοδοι χρειάζονται γι αυτή την δουλειά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.