Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
119
Οπτική ίνα από τον media player στο Samsung για ήχο αν διαθέτει,και HDMI από το WD player στην τηλεόραση για εικόνα και ήχο εκτός DTS. (ήχος από τα ηχεία της τηλεόρασης).

:119:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η μήπως ο ήχος πηγαίνει μέσω της οπτικής εξόδου και η εικόνα μέσω HDMI ;

Reaction score
51

Η μήπως ο ήχος πηγαίνει μέσω της οπτικής εξόδου και η εικόνα μέσω HDMI ;

Για την σύνδεση του Samsung HT-TZ325 με το WD TV HD, πρέπει να κάνεις το εξής:

Συνδέεις το WD μέσω HDMI απ' ευθείας με την τηλεόρασή σου.

Οπότε αν η τηλεόρασή σου έχει 2 εισόδους HDMI είσαι ΟΚ.
Βάζεις στην μία το Home Cinema και στην άλλη το WD.
Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει 2 HDMI τότε:
  • αναλόγως τι βλέπεις (Home Cinema ή WD) βγάζεις-βάζεις το αντίστοιχο HMDI (δεν στο συνιστώ γιατί μετά από την 10η φορά θα χαλάσεις είτε το hdmi καλώδιο - παλεύεται- είτε το hdmi της τηλεόρασης - κακό!! -)
  • αγοράζεις ένα HDMI Switch (3 in, 1 out) και ρίχνεις στο Switch τις 2 πηγές (WD & Home Cinema) και το switch στην τηλεόραση. (η HDMI in που περισσεύει θα σου χρειαστεί στο μέλλον. Είτε για ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης MPEG4, είτε για ένα PS3 κοκ). Κάθε φορά (με το τηλεχειριστήριο του switch, επιλέγεις ποια είσοδο χρησιμοποιείς, πχ την 1 για το HC και την 2 για το WD)
Άρα είμαστε ΟΚ από εικόνα για το WD.

Για τον ήχο του WD θα συνδέσεις μέσω οπτικής ίνας στην αντίστοιχη θύρα του Home Cinema (Digital In).
Όταν θέλεις να δεις ταινία από το WD ανοίγεις την TV επιλέγοντας είσοδο HDMI, ανοίγεις το Home Cinema και επιλέγεις (μάλλον) AUX για να φθάσει ο ήχος στα ηχεία σου και βεβαίως επιλέγεις την κατάλληλη HDMI IN στο switch σου!

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ σε όλους.
Σ' αυτό το foroum πάντα βρίσκεις βοήθεια και λύσεις.
:114::114:

Reaction score
0

Νομίζω πρέπει να κάνει και μία ρύθμιση στο wd tv αν δεν κάνω λάθος!

Λέτε να βάλω την 1.02.07?

Reaction score
0

ο server αυτός δείνει την δυνατότητα σε linux συστήματα να συνδέονται σε δίκτυα περιβάλλοντος windows. οι πειραγμένες εκδόσεις firmware wd tv αναβθμίζονται σε samba server για το παραπάνω σκοπο (και πολλά άλλα φυσικά)

Reaction score
0

Γεια σε όλους! Είμαι καινούριος εδώ. Έχω το μηχανάκι κανά 6μηνο..
Αντιμετώπισα διάφορα προβληματάκια.Το άλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω (έχω βάλει τις περισσότερες βέρσιον firmware) είναι ότι κόβεται το σήμα απο hdmi,ειδικά όταν το ανοίξω κ το κλείσω. Έχω μια lcd SHARP AQUOS hd ready.
Όταν είχε πρωτοβγεί το 1.02.07 (το προβλ/κο με τα ελλην.) διάβασα στα resolved issues ότι: resolved hdmi signal with sharp lcd lc32ga5t previously radomly cut out (εμένα είναι lc32gd8e). Με το .07 δεν μου το έκανε όντως..το μόνο που έκανε ήταν όταν άλλαζα την ανάλυση κάτι γραμμές κ παραμόρφωση της εικόνας (ίσως επειδή κλείδωνε το σήμα).Αλλά με .07..το "ελλην. πρόβλημα"!
Τελικά τι μπορεί να φταίει ..η lcd , το firmware ,ή ξαφνικά χάλασε το καλώδιο? (σημ.: είναι κάπως παλιό το καλώδιο κ δεν ξέρω αν είναι 1.3...- πιθανών να θέλει 1.3?). Έχει συναντήσει κάποιος κάτι ανάλογο? HELP ME PLEASE!!! :104:. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
0

Παιδιά δοκίμασα και την έκδοση μου είπε ο φίλος πιο πάνω την 1.02.10lite αλλα πάλι τίποτα όταν βλέπω ταινία και δείχνει σκηνές με πολύ εφέ και ειδικά άμα είναι 1080p αρχίζει πάλι και κολλάει. Υπάρχει το ενδεχόμενο τα κωλύματα να ευθύνονται επειδή έχω βάλει το hdmi στον ενισχυτή και δεν έχω βάλει καθόλου optical ? δηλαδή περνώ εικόνα και ήχο από τον ενισχυτή κατευθειαν. Αλλα όμως στην 1.01.02 γιατί δεν έχω καθόλου κωλύματα. Μάλλον επειδή με βλέπω να γυρνάω πάλι στην 1.01.02 υπάρχει κάποιο firmware σε αυτή την έκδοση που να φτιάχνει τον συγχρονισμο των υποτιτλων και το κεφαλαιο A ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά δοκίμασα και την έκδοση μου είπε ο φίλος πιο πάνω την 1.02.10lite αλλα πάλι τίποτα όταν βλέπω ταινία και δείχνει σκηνές με πολύ εφέ και ειδικά άμα είναι 1080p αρχίζει πάλι και κολλάει. Υπάρχει το ενδεχόμενο τα κωλύματα να ευθύνονται επειδή έχω βάλει το hdmi στον ενισχυτή και δεν έχω βάλει καθόλου optical ? δηλαδή περνώ εικόνα και ήχο από τον ενισχυτή κατευθειαν. Αλλα όμως στην 1.01.02 γιατί δεν έχω καθόλου κωλύματα. Μάλλον επειδή με βλέπω να γυρνάω πάλι στην 1.01.02 υπάρχει κάποιο firmware σε αυτή την έκδοση που να φτιάχνει τον συγχρονισμο των υποτιτλων και το κεφαλαιο A ?
Δεν νομίζω ότι στην 1.01.02 υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού υποτίτλων. Αυτό συνέβαινε στην 1.02.07. Μια χαρά επίσης έχεις κάνει την σύνδεση. Η 1.02.10 είναι πιο "βαριά" με αποτέλεσμα να διαθέτει μειωμένη επεξεργαστική ισχύ αφού άφησαν τον ίδιο πυρήνα κάνοντας τις απαιτούμενες από τον κόσμο αλλαγές. Οσον αφορά το firmware για την διόρθωση του Α στην 1.01.02 κάτι πρέπει να έχει βγει . Αν δεν κάνω λάθος ο φίλος BillyVan πρέπει να το ξέρει καλύτερα .

Reaction score
0

Γεια σε όλους! Είμαι καινούριος εδώ. Έχω το μηχανάκι κανά 6μηνο..
Αντιμετώπισα διάφορα προβληματάκια.Το άλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω (έχω βάλει τις περισσότερες βέρσιον firmware) είναι ότι κόβεται το σήμα απο hdmi,ειδικά όταν το ανοίξω κ το κλείσω. Έχω μια lcd SHARP AQUOS hd ready.
Όταν είχε πρωτοβγεί το 1.02.07 (το προβλ/κο με τα ελλην.) διάβασα στα resolved issues ότι: resolved hdmi signal with sharp lcd lc32ga5t previously radomly cut out (εμένα είναι lc32gd8e). Με το .07 δεν μου το έκανε όντως..το μόνο που έκανε ήταν όταν άλλαζα την ανάλυση κάτι γραμμές κ παραμόρφωση της εικόνας (ίσως επειδή κλείδωνε το σήμα).Αλλά με .07..το "ελλην. πρόβλημα"!
Τελικά τι μπορεί να φταίει ..η lcd , το firmware ,ή ξαφνικά χάλασε το καλώδιο? (σημ.: είναι κάπως παλιό το καλώδιο κ δεν ξέρω αν είναι 1.3...- πιθανών να θέλει 1.3?). Έχει συναντήσει κάποιος κάτι ανάλογο? HELP ME PLEASE!!! :104:. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ?!!

Reaction score
3

ο server αυτός δείνει την δυνατότητα σε linux συστήματα να συνδέονται σε δίκτυα περιβάλλοντος windows. οι πειραγμένες εκδόσεις firmware wd tv αναβθμίζονται σε samba server για το παραπάνω σκοπο (και πολλά άλλα φυσικά)
Εναλλακτικά και καλύτερα αντί για samba server βάζεις nfs.app.bin και σηκώνεις nfs services στα windows. Το nfs σου δίνει καλύτερο performance σε σχέση με samba

Reaction score
0

συμφωνώ και επαυξάνω με ezervoud
δεν γνωρίζω ακόμα αν η lilibabe edition firmwware υποστηρίζει
επεκτάσεις *.ΒΙΝ επιπλέον δυνατότητες

αμα κάποιος γνωρίζει να με ενημερώσει για να μην τα στήσω στα χαμένα πάλι όλα απο την αρχή

Reaction score
0

τι ακριβως υποστηριζει η lilibabe edition? δε βλεπω readme μεσα στο rar.... :(

Reaction score
0

Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ?!!
Κατ'αρχάς ...βάλε ένα καλό καλώδιο πρώτα ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να φταίει αυτό. Επίσης να ελέγξεις ότι κάθεται καλά το καλώδιο στην υποδοχή γιατί έχουν παρατηρηθεί καλώδια τα οποία δεν μπαίνουν σωστά και δημιουργούν προβλήματα. Εάν συνεχίσει εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε

Reaction score
0

τι ακριβως υποστηριζει η lilibabe edition? δε βλεπω readme μεσα στο rar.... :(
Είναι σαν την 1.02.10 μόνο που έχει πιο ελαφρύ interface και εμφανίζει μεγαλύτερα (5 στη σειρά) τα thumbnails

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους/όλες.
Μια ερώτηση.Αν στείλω από το WD εικόνα στην TV με HDMI και τον ήχο στο home cinema με οπτική ίνα, μπορώ να κάνω και κάτι για να πάω τον ήχο στον ενισχυτή και από την τηλεόραση;
Μιλάω για μια κατάσταση μόνιμη και όχι βάλε-βγάλε καλώδια.
Τι είσοδοι/έξοδοι χρειάζονται γι αυτή την δουλειά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
3

Καλησπέρα σε όλους/όλες.
Μια ερώτηση.Αν στείλω από το WD εικόνα στην TV με HDMI και τον ήχο στο home cinema με οπτική ίνα, μπορώ να κάνω και κάτι για να πάω τον ήχο στον ενισχυτή και από την τηλεόραση;
Μιλάω για μια κατάσταση μόνιμη και όχι βάλε-βγάλε καλώδια.
Τι είσοδοι/έξοδοι χρειάζονται γι αυτή την δουλειά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Από την έξοδο ήχου της τηλεόρασης πας στον ενισχυτή με τα κλασσικά RCA καλώδια (τώρα αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση βέβαια αλλά το manual σίγουρα το γράφει)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio