Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

ναι μια χαρα..δεν κανω μεγαλο ζουμ εγω..γιατι μεγαλωνει η εικονα στα πλαγια..και χανεται πληροφορια απο τα πλαγια..οποτε συνηθως το κανω ενα κλικ μονο ζουμ για να μειωθει στο μισο περιπου η μαυρη μπαρα πανω κατω...και η εικονα ειναι το ιδιο καλη!

Reaction score
0

ναι μια χαρα..δεν κανω μεγαλο ζουμ εγω..γιατι μεγαλωνει η εικονα στα πλαγια..και χανεται πληροφορια απο τα πλαγια..οποτε συνηθως το κανω ενα κλικ μονο ζουμ για να μειωθει στο μισο περιπου η μαυρη μπαρα πανω κατω...και η εικονα ειναι το ιδιο καλη!
Ευχαριστω αδερφε..Με καλυψες...:105:

Reaction score
7

Παιδιά έχω ένα bluray original terminator 2. Το laptop μου έχει bluray πάνω. Πως κάνω image to δισκάκι? Με ποιό πρόγραμμα? Η δεν χρειάζεται το image και απλώς παίρνω το m2ts το μεγάλο?

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά έχω ένα bluray original terminator 2. Το laptop μου έχει bluray πάνω. Πως κάνω image to δισκάκι? Με ποιό πρόγραμμα? Η δεν χρειάζεται το image και απλώς παίρνω το m2ts το μεγάλο?
Ακριβως.Παιρνεις το μεγαλο m2ts αφου τσεκαρεις οτι ειναι ολη η ταινια.

Με το tsmuxer μπορεις να αφαιρεσεις ολες τις "εξωτικες" γλωσσες και subs.To tsmuxer κανει αυτο που λεει. Mux-Demux και οχι reencoding δεν κανει καμια αλλαγη στην ποιοτητα της ταινιας.

Βρισκεις μετα τους αντιστοιχους υποτιτλους σε srt file.Αν χρειαζονται συγχρονισμο γινεται με το Subtitle Workshop.

Βεβαιωσου οτι το m2ts και το srt εχουν το ιδιο ονομα και εισαι ετοιμος.............:126:

Reaction score
5
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Με τον κινδυνο να βγω τελειως off topic να πω και τι κανω τωρα.

Βλεπουμε λοιπον οτι η ταινια που θελουμε ειναι ουσιαστικα σε δυο κομματια το 349 και το 350.Τα ενδιαμεσα ειναι optional απλα ειναι ο τιτλος σε αλλες γλωσσες.

Θα μου πεις που το ξερεις? Μα παντα τσεκαρουμε τα m2ts files φυσικα μην κανουμε καμια πατατα :137:

Φορτωνουμε λοιπον το 00010mpls file στο tsmuxer

Βλεπουμε οτι εχει οντως επιλεξει το 349 και 350.Με ενδιαφερει το video το Dts-hd και το Ελληνικο Audio.Ολα τα αλλα τα ξετσεκαρω και αρχιζω το muxing.

Το αποτελεσμα.....................αυτο ακριβως που θελω :144:

Reaction score
7

Παιδιά καλά αυτά που λέτε αλλά εγώ έκανα με το anydvdhd το δισκάκι bluray σε iso και μετά πήγα να το ανοίξω με το bdinfo ή το tsmuxer και μου λέει ότι είναι AACS encrypted κάτι τέτοιο! Πως το ξεκλειδώνω?

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά καλά αυτά που λέτε αλλά εγώ έκανα με το anydvdhd το δισκάκι bluray σε iso και μετά πήγα να το ανοίξω με το bdinfo ή το tsmuxer και μου λέει ότι είναι AACS encrypted κάτι τέτοιο! Πως το ξεκλειδώνω?
Μα υποτιθεται το AnydvdHD βγαζει ολα αυτα τα κλειδωματα.Σιγουρα το εχεις σεταρει σωστα??

Edit>Oops τωρα το ειδα.Γιατι το εκανες iso? Ρουφα το ως εχει με την κανονικη δομη του.

Στο σκληρο σου πρεπει να βλεπεις στο τελος κατι τετοιο

Reaction score
3

Μάλλον δεν το έχει σεταρει σωστά ή δεν έχει την τελευταία έκδοση.

Επιτρέπονται τα greeklish?

Reaction score
3

Η βλακεία είναιμε το ιντερνετικό ραδίοφωνο. Μετά τις 5 πρώτες ημέρες δοκιμής σου επιτρέπει πρόσβαση μόνο σε 10 συγκεκριμένους σταθμούς εκτός και αν πληρώνεις....

Ας ελπίσουμε ότι με κανένα μελλοντικό firmware θα δώσουν πρόσβαση και σε καμια δωρεάν υπηρεσία...

Reaction score
0

το οτι κανει downmix τον ηχο το θεωρειτε θετικο?
κανονικα θα επρεπε να κανει passthrough dts σε προεν/τη!
ή μηπως κανει?

Reaction score
7

Ναι αυτά τα αρχεία είδα. Άνοιξα το ts muxer και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει stream τα αρχεία...Στο gladiator μου πέτυχε και το έφτιαξα...

Reaction score
3

το οτι κανει downmix τον ηχο το θεωρειτε θετικο?
κανονικα θα επρεπε να κανει passthrough dts σε προεν/τη!
ή μηπως κανει?
Φίλε το ότι εισαι ασχετος με το θεμα δεν σου δινει το δικαιωμα να λες ψευτικα στοιχεια για το μηχάνημα για τον πολύ απλό λόγο ότι αν σε ακούσει κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να σε πιστέψει.
Ναι κάνει και passthrough μέσω της οπτικής ίνας ή μέσω της hdmi αν έχεις ποιο νέο ενισχυτή και δέχεται hdmi γιατί οι ταινίες με 7.1 dts-hs & truehd δεν στέλνουν τον ήχο στην οπτική ίνα αλλά ΜΟΝΟ στην hdmi και γι' αυτό δεν φταίει το μηχάνημα αλλά οι προδιαγραφές του φορματ ήχου(dts-hd & truehd)

Reaction score
0

Συνεχίζω τις δοκιμές MKV αρχεία με AAC ήχο.Δέν είδα άλλα κοψίματα οπότε μάλλον θα έφταιγε η συγκεκριμμένη ταινία που έκανε τις διακοπές.Παρατήρησα όμως διαφορά συγχρονισμού του video με τον ήχο.Τί είναι αυτό πάλι;

Reaction score
7

Οκ παιδιά το έκανα thanks! Τώρα πιά έχω τις bluray ταινίες μου σε full hd m2ts και τις χαίρομαι στο wd live!

Reaction score
0

Το πηρα στα χέρια μου κι εγώ όμως δεν μπορεί να δει τα περιεχόμενα του δικτυου, τη στιγμή που το ίδιο το δίκτυο το βλέπει.
Μου βγάζει το μήνυμα: There is no media in the current folder

Κι όμως πριν από αυτό εείχα συνδέσει απ' ευθείας την TV με το ίδιο δίκτυο και τους έβλεπε κανονικά τους φακέλους

Reaction score
3

Σαν αρχή καλορίζικο το μηχάνημα σου φίλε μου.

Το μήνυμα που σου βγαζει είναι ότι δεν έχει μέσα περιεχόμενο που υποστηρίζει το μηχάνημα.
Π.χ. αν έχεις διαλέξει βίντεο και πας σε ένα φάκελο στο δίκτυο που έχει εικόνες θα σου βγάλει το παραπάνω μήνυμα.
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?

Reaction score
0

Είναι πολύ πιθανό να τα έχω μπερδέψει γιατί μέχρι τώρα το στήσιμο το έκανε ο τύπος που εγκατέστησε την τηλεόραση (βλέπεις έγιναν όλεσ οι αγορές-εγκαταστάσεις σχεδόν μαζί).

Μου έφτιαξε δίκτυο και μέσω ενός προγράμματος (Twonkymedia) ονόμασε Χ το δίκτυο κι εκεί μέσα δημιούργησε 3 φακέλους (My Movies-My Music-My Photos Server). Χωρίς το WD Live τους φακέλους τους βλέπω κανονικά μέσω της TV όμως δεν μπορώ να διαβάσω αρχεία τύπου MKV e.t.c.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που αγόρασα το wd live.

Ελπίζω να βοήθησα

.... η σειρά σου τώρα! :102:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος