- Reaction score
- 375

Συμφωνείτε?? Πόση διάμετρο έχει αυτό το ηχείο βάσει αυτής της φωτο?
Last edited:
Το ύψος της γυψοσανιδα από τπ έδαφος θα είναι στα 2.60 μέτρα. Η πο στάση του κεφαλιού από γον πίσω τοίχο στο 1.5 μέτρο.Τα έχουμε ξαναπεί....
Επανάληψη: πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ευθεία με τα left-right. Άρα θα απέχουν μεταξύ τους όσο τα left-right.
Εσύ θα μας πεις το ύψος, όχι εμείς. Μόλις μας πεις το ύψος, θα σου πούμε την απόσταση που θα πρέπει να μπουν μπροστά από το κεφάλι.
Από τον Ιούνιο έχεις την απάντηση, αλλά προφανώς θέλεις να αγνοείς όσα σου λέμε.
Δεν θα γίνει κουτί, έτσι τα έχουμε πει. Το αλλάζω το σχέδιο γιατί θα μπει κρυφός φωτισμός και δεν θέλω να κολλάει επάνω στο αιρ κοντισιον το φως του κρυφού φωτισμού.30x30 είπαμε,αλλά γιατί να το σκάψεις το ταβάνι;
Η οροφή δεν θα κατεβει 7(μόνωση) +10 ή 11 για το κουτί;
Τι άλλαξε;
Το έκανα 30 ποντους... πειράζει ;;;25 πόντους διάμετρο άμα σκάψεις καλά είναι.
Δεν το είπες,τώρα το λες!Δεν θα γίνει κουτί, έτσι τα έχουμε πει. Το αλλάζω το σχέδιο γιατί θα μπει κρυφός φωτισμός και δεν θέλω να κολλάει επάνω στο αιρ κοντισιον το φως του κρυφού φωτισμού.
22.5 πρέπει να είναι το άνοιγμα. 25 είναι όλο το ηχείο σε διάμετρο εξωτερικά.25 πόντους διάμετρο άμα σκάψεις καλά είναι.
Ούτε στηρίγματα θα βάλω τώρα από μέσα μιας και είχαμε πει πως τα έχει όλα όσα χρειάζονται το ηχείο μέσα στη συσκευασία του και είχαμε καταλήξει πως το μόνο που χρειάζεται αρχικά είναι δέκα πόντοι και δεύτερον να περάσουν μέσα τα καλώδια.Μετά από το ταβάνι που βλέπετε, από κάτω, θα μπει 5 εκατοστά μόνωση και αμέσως πιο κάτω η γυψοσανιδα.
[DOUBLEPOST=1543926878][/DOUBLEPOST]
Το έκανα 30 ποντους... πειράζει ;;;
Όχι δεν πειράζει, έχεις και περισσότερη ασφάλεια στην τοποθέτηση.Μετά από το ταβάνι που βλέπετε, από κάτω, θα μπει 5 εκατοστά μόνωση και αμέσως πιο κάτω η γυψοσανιδα.
[DOUBLEPOST=1543926878][/DOUBLEPOST]
Το έκανα 30 ποντους... πειράζει ;;;
Ναι, 22.5 είναι το άνοιγμα αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι το κόψιμο στην ψευδοροφή μετά θα είναι ακριβώς κέντρο με το σκάψιμο στο ταβάνι. Για αυτό είπα 25. Το έκανε 30, ακόμα καλύτερα.Δεν το είπες,τώρα το λες!
22.5 πρέπει να είναι το άνοιγμα. 25 είναι όλο το ηχείο σε διάμετρο εξωτερικά.
Αν πας στην προηγούμενη σελίδα μηνυμάτων θα δεις πως λέγαμε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω κουτί και πως το μόνο που πρέπει να πω στους μάστορες είναι πως θέλω δέκα πόντους κενό για να μπει το ηχείο.Δεν το είπες,τώρα το λες!
22.5 πρέπει να είναι το άνοιγμα. 25 είναι όλο το ηχείο σε διάμετρο εξωτερικά.
Αυτό είχα κάνει και για αυτό στο είπα!Αν πας στην προηγούμενη σελίδα μηνυμάτων θα δεις πως λέγαμε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω κουτί και πως το μόνο που πρέπει να πω στους μάστορες είναι πως θέλω δέκα πόντους κενό για να μπει το ηχείο.
Αρα το μονο που πρέπει να ξέρει ο γυψοσανιδας που θα κανει την γυψοσανιδα (τα ηχεια θα περασουν σε 1 μηνα), είναι πως θέλω 10 πόντους κενό από την γυψοσανιδα ως την οροφή (μόνωση)? Τιποτε αλλο? Και να βαλει στηριγματα για να κρατηθουν τα ηχεια?
Auto merged Το ταβανι απεχει ΤΩΡΑ 21 ποντους απο το αιρ κοντισιον. Η μονωση που θα περαστει ειναι 7 ποντους. Μεσα σε 13 ποντους θα χωρεσει να μπει το ηχειο???
αληθεια, αυτο ειχα πει αλλα ο γυψοσανιδας θεωρησε σωστο να ΜΗΝ κολλησει το αιρ κοντισιον με την κατω μερια της γυψοσανιδας γιατι σε εκεινο το σημειο θα "χανει" ο κρυφος φωτισμος.Αυτό είχα κάνει και για αυτό στο είπα!
Αλλά έλεγες...
Aυριο παραλαμβανω τα ηχεια ατμος, μολις μου στειλαν μηνυμα αλλα τα υπολοιπα οχι. Ουτε καν τον ενισχυτη. Το media markt απο black friday που εκενα την παραγγελια ακομη δεν μου εχει φερει οσα παρηγγειλα μιας και οταν τα παρηγγειλα δεν τα ειχε ολα σε αποθεμα.αληθεια, αυτο ειχα πει αλλα ο γυψοσανιδας θεωρησε σωστο να ΜΗΝ κολλησει το αιρ κοντισιον με την κατω μερια της γυψοσανιδας γιατι σε εκεινο το σημειο θα "χανει" ο κρυφος φωτισμος.
Μαλλον καλα τα λες εσυ αλλα εχει τρελαθει με τοση φασαρια και βρωμια μεσα στο σπιτι μου, εχω χασει τα λογικα μου!!!
Οπως και να' χει σε ευχαριστω πολυ τοσο εσενα, οσο και ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που με βοηθησαν γιατι ειχα πελαγωσει!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Next step ο ερχομος των 2 dali phanton e60 και το κοψιμο της γυψοσανιδας.
Περιμενω επισης πισω ηχεια, κεντρικο και ενισχυτη!!!
Δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο.Βρε παιδια, το ενα απο τα 2 πισω ηχεια θα μπει επανω σε μια παπουτσοθηκη αλλα το αλλο δεν εχει καπου να μπει. Εχετε καμια προταση για στηριγμα φθηνο για ηχειο dali zensor 1?
Εγώ δεν έχω κουτί , το θυμάσαι έτσι;Δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο.
Θα βάλεις κάτι πλαστικά στηριγματάκια που έχει η συσκευασία στην πλάτη του ηχείου (εικ. 3Β) και θα βάλεις στον τοίχο μια βίδα με ούπα. Θα προσέξεις το κεφάλι της βίδας να είναι τόσο που να περνάει από το μεγάλο μάτι του στηρίγματος που έχει πίσω το ηχείο και θα το κρατάει να μην φύγει στο στενό μέρους του ματιού (εικ. 3C).
View attachment 111970
Τα Dali 1 έχουν κουτί. Είναι από το manual του ηχείου, κατέβασε το από το site και δες τα και μόνος σου.Εγώ δεν έχω κουτί , το θυμάσαι έτσι;
Για τα Νταλί 1 είναι αυτό το σχέδιο ;