Άμεση Βοήθεια: Δυο ηχεία οροφής σε πόση απόσταση;

Reaction score
375
phantom_e-5-inch_01_copy_1.jpg
m
Αυριο τα τοποθετω. Εχουν ερθει τα παντα!!!!

Μηπως ξερετε πως ακριβως θα τοποθετηθει το ηχειο στην οροφη? Ποιο ακριβως σημειο του ηχειου θα παει προς την κατευθυνση της τηλεοτασης και ποιο σημειο του ηχειο προς την κατευθυνση των αντιστοιχων 2 πισω ηχειων?
[DOUBLEPOST=1544731713][/DOUBLEPOST]
α209047_d07696f604eee7a397d8615bef067d91.jpg

Αυτη ειναι η σωστη κατευθυνση του ηχειου?

Reaction score
3.872
Όπως είναι θα τα τοποθετήσεις,αλλα και τα δυο στο ίδιο σημείο.
Έχουν μια πυξίδα γύρω γύρω. Το τουιτερ προς την θέση ακρόασης.
Τους δυο διακόπτες που έχουν τον ένα βάλε στο normal,αν δεν είναι και τον άλλο στο focus.

Reaction score
375
Όπως είναι θα τα τοποθετήσεις.
Τους δυο διακόπτες που έχουν τον ένα βάλε στο normal,αν δεν είναι και τον άλλο στο focus.
Τι εννοεις οπως ειναι? Οπως κι αν το βαλω το ιδιο θα ειναι? Τον ιδιο ηχο θα βγαζει?
[DOUBLEPOST=1544733264][/DOUBLEPOST]
ηηη209047_d07696f604eee7a397d8615bef067d91.jpg

Δεν ξερω αν ηταν σαφης η ερωτηση μου. Αυτο που ρωταω ειναι : Αυτο το κομματι του ηχειου απο ποια πλευρα θα μπει? Απο την πλευρα της τηλεορασης ή απο την πλευρα των πισω ηχειων?

Reaction score
375
Όπως είναι θα τα τοποθετήσεις,αλλα και τα δυο στο ίδιο σημείο.
Έχουν μια πυξίδα γύρω γύρω. Το τουιτερ προς την θέση ακρόασης.
Ωπα.. τωρα το ειδα το μηνυμα σου!
[DOUBLEPOST=1544733705][/DOUBLEPOST]
Στην μεριά που είναι η θέση ακρόασης. Οποτε απ'την πλευρά των πισω ηχείων οπως λες.
Τελεια! Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
375
287743D0-E6B8-41A0-9D71-488BC7204FD4.png
Αυτό το κομμάτι είναι το τουιτερ, έτσι?
Αυτό θα στοχεύει προς το πίσω ηχείο ή προς την θέση ακρόασης (κεφάλι)?

Reaction score
375
O Yamaha R-N402d αναγκαστικα θα μπει συντομα σε αγγελια μιας και αντικατασταθηκε απο τον denon 3500h.
Υπαρχει καποιος λογος για να τον κρατησω πιστευετε? Δεν μου παει η καρδια να τον δωσω, σαν καινουριος ειναι ακομη.

Μπορει να λειτουργησουν μαζι οι 2 αυτοι ενισχυτες και αν ναι, υπαρχει λογος να τους πιανουν και οι 2 χωρο στα ραφια του σαλονιου μου;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.553
Αν τον χρειαζόσουν δεν θα έπαιρνες τον Denon. Αποχαιρέτα τον όσο μπορεί να πιάσει μια καλή τιμή. Δεν έχει νόημα να τον κρατήσεις. :wink:

Reaction score
375
Ελπιζω να μην τα βρω σκουρα με τον ενισχυτη. Τον ανοιξα και πελαγωσα με τις τοσες υποδοχες.

Ετσι λοιπον τον παρατησα, εβαλα τα ηχεια τσο ταβανι και μετα εφυγα γρηγορα γρηγορα για δουλεια.

Μακαρι το βραδυ να δω την πρωτη μου ταινια dolby atmos!!!!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
375
Untitled-1.jpg

Για το sub θα χρειαστω μονό RCA μου ειχατε πει. Μονο αυτο θελω? Γιατι βλεπω κι αλλες υποδοχες. Κανενα αλλο καλωδιο?

Εκει που λεει Line input right και left δεν βαζω κατι?

Επειδη δεν εχω μονό Rca, το διπλό που εχω δεν κανει???
[DOUBLEPOST=1544892564][/DOUBLEPOST]
Καμία ρύθμιση πρώτα.
Κάνα τσεκ.
Πφφφ ειναι τοσα που πρεπει να κανω.. Εν τω μεταξυ με μια γρηγορη ματια που εριξα, εχει 2 υποδοχες απο πισω, η μια για σημα καλωδιου fm και η αλλη για σημα ιντερνετ αλλα για την υποδοχη του σηματος internet δεν εχει καμια κεραια μεσα η συσκευασια, ενω για την υποδοχη της κερειας fm εχει.

Reaction score
3.486
View attachment 113034

Για το sub θα χρειαστω μονό RCA μου ειχατε πει. Μονο αυτο θελω? Γιατι βλεπω κι αλλες υποδοχες. Κανενα αλλο καλωδιο?

Εκει που λεει Line input right και left δεν βαζω κατι?

[DOUBLEPOST=1544892564][/DOUBLEPOST]
Πφφφ ειναι τοσα που πρεπει να κανω.. Εν τω μεταξυ με μια γρηγορη ματια που εριξα, εχει 2 υποδοχες απο πισω, η μια για σημα καλωδιου fm και η αλλη για σημα ιντερνετ αλλα για την υποδοχη του σηματος internet δεν εχει καμια κεραια μεσα η συσκευασια, ενω για την υποδοχη της κερειας fm εχει.
Χώνεις νομίζω απευθείας το ethernet καλώδιο επανω

melina

Cargo 200
Reaction score
45.241
Στο sub θα συνδεθείς εκεί που λέει LFE. Από τη μεριά του ενισχυτή εκεί που λέει sub out.
Βάλε το διπλό καλώδιο αλλά θα χρησιμοποιήσεις μόνο τον ένα κλάδο. Αν βάλεις π.χ. το κόκκινο από τη μια μεριά να είναι το κόκκινο και από την άλλη.

Reaction score
375
Στο sub θα συνδεθείς εκεί που λέει LFE. Από τη μεριά του ενισχυτή εκεί που λέει sub out.
Βάλε το διπλό καλώδιο αλλά θα χρησιμοποιήσεις μόνο τον ένα κλάδο. Αν βάλεις π.χ. το κόκκινο από τη μια μεριά να είναι το κόκκινο και από την άλλη.
Εκει που λεει LFE βαζω το κοκκινο? Αυτο και συνδεθηκα?
[DOUBLEPOST=1544895580][/DOUBLEPOST]Εκει που λεει Line input L και R στην φωτογραφια που παρεθεσα, δεν βαζω τιποτα?
[DOUBLEPOST=1544895756][/DOUBLEPOST]
Ασύρματα?
Ναι αυτο λεω, αρα δεν χωνω επανω το καλωδιο ethernet. Μονο ασυρματα θα γινει η δουλεια αλλα δεν εχει καλωδιο για σημα wifi μεσα ο ενισχυτης νομιζω. Δεν κοιταξα καλα, θα το δω οταν παω σπιτι.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.241
βάλε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του ενισχυτή και του καλωδίου που έχεις μην κάνουμε κανένα λάθος

Reaction score
375
βάλε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του ενισχυτή και του καλωδίου που έχεις μην κάνουμε κανένα λάθος
Απο το καλωδιο δεν εχω φωτο. Δουλευω και παω αργα σπιτι. Νομιζω πως εχω τετοιο καλωδιο αν και δεν ειμαι σιγουρος. Αν εχω, θα βαλω φωτο το βραδυ.
Untitled-2.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members