Ήχος Τεύχος #404 Nοέμβριος 2006

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Περιεχόμενα

ΕDITORIAL

AΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

@ΗΟΜΕ

NEA Audio Video

e-WORLD

HIGH-END

CAR AUDIO

ΔΟΚΙΜΕΣ

SPECIAL TEST Βιντεοπροβολείς LCD ανάλυσης 720p

SONY VPL-VW50 Βιντεοπροβολέας Full HD

PHILIPS 37PF9731D vs. SONY KDL-40X2000 Τηλεοράσεις LCD Full HD

CRYSTALIO II VPS 3800 PRO Επεξεργαστής εικόνας

DARED DV-805 & MC-7P Σετ προ-τελικών μονομπλόκ

SPECIAL TEST Τηλεοράσεις LCD 37”

SONUS FABER DOMUS CONCERTINO Ηχεία

PIONEER DVR-940HX DVD Recorder με σκληρό δίσκο

MICROMEGA ARIA CD player

ONKYO TX-SR674E Ενισχυτής AV

MARANTZ VP-11S1 Βιντεοπροβολέας Full HD

CAYIN SCD-50T CD/SACD Player

VOGEL’S MIGHTY BRIGHTY MPW-20 Σετ βαψίματος οθόνης προβολής

AUDIO CRAFTWORKS THE SCOUT MK II Ολοκληρωμένος Ενισχυτής

SPECIAL TEST Ολοκληρωμένοι Ενισχυτές έως 1000 ευρώ

ΘΕΜΑΤΑ

ARCHI-TECH Επίσκεψη σε φίλους του ήχου και της εικόνας

HOME TRENDS B&W Diamond Signature

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2006

30 ΧΡΟΝΙΑ VHS

HIGH-END

AYON AUDIO SPARK Ολοκληρωμένος Ενισχυτής

QUAD ESL-2905 Ηχεία

ECHO-TECH

MOBILE

SONY VAIO VGN-AR21S Notebook με Blu-Ray και HDMI

PICTURES

ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ JVC RA-P10 & SONY GPS-CS1

SONY HDR-SR1 Βιντεοκάμερα HD

PANASONIC Lumix DMC-TZ1 Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

SANDISK SANSA e270 Φορητό MP3 player

TREKSTOR i.BEAT Φορητά MP3 player

SOFTWARE A/V

Games

DVD

SILVER SCREEN

ΑUDIOPHILE CD ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

MUSIC BANK

Η μουσική κίνηση, οι σημαντικότεροι δίσκοι του μήνα. Συνεντεύξεις.

MONIMΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

CLASSIC PAGE

A

audiomusic

Guest
Με το συμπάθιο αλλά αν είναι να διαβάσω για το Sony Vaio αγοράζω και το PC World.

Επίσης και η Κινητή τηλεφωνία έχει όλα όσα χρειάζομαι για τα κινητά και το Τ3 για τα gadgetakia μου...και ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες!

Νομίζω ότι το έχουν καταντήσει αηδία το θέμα στον Ηχο και γι αυτό έπαψα να το αγοράζω!

Ευτυχώς υπάρχει και το High Fidelity και διαβάζουμε πραγματικά για τον Ήχο και μάλιστα από άτομα που δείχνουν να έχουν μεράκι γι αυτό που κάνουν.

Νισάφι πια με τους κάθε λογής τεχνοκράτες!

Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια και ας καταλάβουν ορισμένοι επιτέλους ότι ο καλός ήχος δεν αφορά μόνο αυτούς που έχουν βγεί από το Πολυτεχνείο!

Reaction score
298
audiomusic said:
Ευτυχώς υπάρχει και το High Fidelity και διαβάζουμε πραγματικά για το Ήχο
Την λέξη "πραγματικά" την εννοείτε ... εεεε ... πραγματικά ή ως απλό σχήμα λόγου?

A

audiomusic

Guest
Διαβάζουμε μόνο για τον Ήχο. Νομίζω ότι ήμουν σαφής.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
Και τα πιστεύετε? Αν ναι, σας ζηλεύω. Μεγάλο πράγμα η πίστις στον άνθρωπο. Το είχε πει και ο Κύριος: "Η πίστις σου σεσωκέ σε" (Λουκ. Ζ' 48, ΙΖ' 19 και ΙΗ' 42 - Μαρκ. Ε' 34 και Ι' 52 - Ματθ. Θ' 22).

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
Και τα πιστεύετε? Αν ναι, σας ζηλεύω. Μεγάλο πράγμα η πίστις στον άνθρωπο. Το είχε πει και ο Κύριος: "Η πίστις σου σεσωκέ σε" (Λουκ. Ζ' 48, ΙΖ' 19 και ΙΗ' 42 - Μαρκ. Ε' 34 και Ι' 52 - Ματθ. Θ' 22).
Αγαπητέ φίλε, είναι δικαίωμα του καθενός να έχει αλλά και να διατυπώνει τις απόψεις του.

Δεν σας ενόχλησα, όμως το ύφος σας έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και άκρως εριστικό.

Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσα ή να αλλάξετε ύφος ή να μην απαντήσετε εκ νέου σε μήνυμά μου.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
Διαφωνείτε με κάποιον από τους Ευαγγελιστές ή με τον Κύριο αυτοπροσώπως?

A

audiomusic

Guest
Διαφωνώ με το ύφος σας.

Νομίζω ότι για άλλη μια φορά υπήρξα σαφής.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
RDoherty said:
κορυφαία ατάκα RDoh!!!

Απλά να τονίσω ότι αν σε κάποιον δεν αρέσει ένα περιοδικό δεν το αγοράζει.

Επίμονα σχόλια, σκέψεις και κρίσεις μάλλον είναι εκ του πονηρού. Audiomusic αν πάρουμε τα 19 posts σου, σε όλα αναφέρεσαι στα δύο περιοδικά του χώρου αναφερόμενος θετικά για το ένα και αρνητικά για το άλλο. Αν δεν σου αρέσει το ένα από τα δύο απλά μην το αγοράζεις.

Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται το λιγότερο ύποπτα...

Reaction score
298
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Audiomusic αν πάρουμε τα 19 posts σου, σε όλα αναφέρεσαι στα δύο περιοδικά του χώρου αναφερόμενος θετικά για το ένα και αρνητικά για το άλλο.
Σύμπτωση, καθαρή σύμπτωση :lol:

Reaction score
14
RDoherty said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Audiomusic αν πάρουμε τα 19 posts σου, σε όλα αναφέρεσαι στα δύο περιοδικά του χώρου αναφερόμενος θετικά για το ένα και αρνητικά για το άλλο.
Σύμπτωση, καθαρή σύμπτωση :lol:
εμένα μου αρέσουν τα ποστ του audiomusic... απολαμβάνω την κυλόττα...

άψογο avatar! :p :p

Reaction score
298
Η αρμονία μορφής και περιεχομένου ήταν πάντα το χαρακτηριστικό της Μεγάλης Τέχνης.

A

audiomusic

Guest
Σπύρος Μπλάτσιος said:
RDoherty said:
κορυφαία ατάκα RDoh!!!

Απλά να τονίσω ότι αν σε κάποιον δεν αρέσει ένα περιοδικό δεν το αγοράζει.

Επίμονα σχόλια, σκέψεις και κρίσεις μάλλον είναι εκ του πονηρού. Audiomusic αν πάρουμε τα 19 posts σου, σε όλα αναφέρεσαι στα δύο περιοδικά του χώρου αναφερόμενος θετικά για το ένα και αρνητικά για το άλλο. Αν δεν σου αρέσει το ένα από τα δύο απλά μην το αγοράζεις.

Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται το λιγότερο ύποπτα...
Ως Moderator θα έπρεπε και οφείλετε να είστε πιο προσεκτικός τόσο στις παρατηρήσεις σας όσο και σε αυτά που γράφετε.

Μόνο σε ένα από τα 19 μηνύματά μου αναφέρομαι στο περιοδικό ήχος και δηλώνω ότι σταμάτησα να το αγοράζω. Πιο συγκεκριμένα σταμάτησα να το αγοράζω διότι έκαναν την εμφάνισή τους άλλα περιοδικά που ειδικεύονται σε ένα τομέα και δεν τα σαβουριάζουν όλα σε ένα.

Ύποπτα, ανακριβή, αναληθή και συκοφαντικά θεωρώ τα δικά σας μηνύματα και της παρέας σας.

Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε. Γνωρίζω ότι είμαι ένας απλός αναγνώστης διότι αν δεν ήμουν δεν θα έψαχνα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity. Θα το είχα από πρώτο χέρι.

Ευχαριστώ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ύποπτα, ανακριβή, αναληθή και συκοφαντικά θεωρώ τα δικά σας μηνύματα και της παρέας σας.

Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε. Γνωρίζω ότι είμαι ένας απλός αναγνώστης διότι αν δεν ήμουν δεν θα έψαχνα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity. Θα το είχα από πρώτο χέρι.
Aγαπητε φιλε,
μεχρι εδω ολα καλα.
Εχετε ολα τα δικαιωματα του κοσμου να διατυπωσετε τις αποψεις σας, ασχετως τοποθετησης.
Αλλα ορισμενα μελη, εμου συμπεριλαμβανομενου, εχουμε μια μικρη αδυναμια.
Μην μας θεωρειτε ηλιθιους, for God's sake!
Δεν μας αρεσει καθολου μα καθολου...

Reaction score
0
Άσχετο:

Για όποιον επιθυμεί το avatar του κου audiomusic, αν θυμάμαι καλά είναι εξώφυλλο διπλού cd.
Ίσως από την Penguin.

Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν θυμάμαι να σας καλωσόρισε κανείς μας κε audiomusic, οπότε καλώς ήρθατε και παρακαλώ, αν είναι επιθυμητό και από εσάς, να παραμείνετε στην "παρέα" μας.
Χρειάζεται και ο αντίθετος λόγος, ώστε να υπάρχει εποικοδομητική συζήτηση.

Έστω και υπό τη μορφή "ήλων" q;-)

A

audiomusic

Guest
kastrato said:
Άσχετο:

Για όποιον επιθυμεί το avatar του κου audiomusic, αν θυμάμαι καλά είναι εξώφυλλο διπλού cd.
Ίσως από την Penguin.

Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν θυμάμαι να σας καλωσόρισε κανείς μας κε audiomusic, οπότε καλώς ήρθατε και παρακαλώ, αν είναι επιθυμητό και από εσάς, να παραμείνετε στην "παρέα" μας.
Χρειάζεται και ο αντίθετος λόγος, ώστε να υπάρχει εποικοδομητική συζήτηση.

Έστω και υπό τη μορφή "ήλων" q;-)
Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν με καλωσόρισε κανείς.

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση και έχω απογοητευθεί.
Για το λόγο αυτό δεν είμαι βέβαιος για το αν θα παραμείνω, αν και αρχικά το ήθελα.

Υποθέτω πως αυτό έγινε γιατί αναζητώ το περιοδικό που δεν τους αρέσει και γιατί έχω αντίθετη άποψη με την δική τους.
Σίγουρα υπάρχουν λόγοι για να το κάνουν αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να κερδίζουν κάτι εκτός από το να χάνουν την αξιοπρέπεια και την ευπρέπειά τους.

Όσο για έμενα εκτός από απλός και ταπεινός λάτρης της ποιοτικής μουσικής είμαι και συλλέκτης. Αυτός είναι ο ένας λόγος που αναζητώ το δεύτερο τεύχος του High Fidelity. Ο άλλος λόγος είναι ότι το ξεκίνημα του High Fidelity με αυτό της δικής μου δουλειάς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως βίοι παράλληλοι.

Διαβάστε το editorial του κ. Μαρκουλή στο τεύχος 4 του High Fidelity με τίτλο Deja vu και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Δυστυχώς η κακοήθεια και η απουσία υγειούς ανταγωνισμού δεν αφορά μόνο τον χώρο των περιοδικών ή του ήχου. Αφορά όλους τους χώρους εν Ελλάδι.

"Με άλλα λόγια τα παντελόνια τους είναι μάλλον διακοσμητικά"...πόσο δίκαιο έχετε κ. Μαρκουλή και σας ευχαριστώ δημόσια για το συγκεκριμένο άρθρο διότι αν είχα την δική σας ευφράδεια λόγου, θα έγραφα και εγώ ένα όμοιο Deja vu στους δικούς μου πολέμιους.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Γιατι "σωνει και καλα" να φταινε οι αλλοι φιλτατε audiomusic;
Εγω ξερεις τι βλεπω;
Βλεπω ενα νεος μελος με 23 post που στο συνολο τους αποτελουν "ωδη" στο High Fidelity Mag.
Βλεπω ενα νεο μελος που υποτιθεται μπαινει σε ενα foroum για να ανταλλαξει αποψεις και να κανει διαλογο
δηλωνοντας "... να μην απαντήσετε εκ νέου σε μήνυμά μου.".
Βλεπω ενα νεο μελος να δηλωνει "απλός και ταπεινός λάτρης της ποιοτικής μουσικής ... και συλλέκτης " εχοντας
για avatar μια που ξεβρακωνεται
και για υπογραφη "Αναζητώ το δεύτερο τεύχος του περιοδικού High Fidelity.
Όποιος καλός άνθρωπος επιθυμεί να το αποχωριστεί, ας στείλει pm!"
Αν τα εκανα εγω ολα αυτα θα με επαιρνες στα σοβαρα;

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15580.0
Δεν ειναι κακο να του ριξεις μια ματια.
Και ...καλως ορισες!!

Reaction score
14
audiomusic said:
Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν με καλωσόρισε κανείς.

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση και έχω απογοητευθεί.
Για το λόγο αυτό δεν είμαι βέβαιος για το αν θα παραμείνω, αν και αρχικά το ήθελα.

Υποθέτω πως αυτό έγινε γιατί αναζητώ το περιοδικό που δεν τους αρέσει και γιατί έχω αντίθετη άποψη με την δική τους.
Αγαπητέ, συνήθως η δράση φέρνει αντίδραση.
Η αντιμετώπιση που δέχθηκατε δεν είναι άσχετη με την "δράση" σας.

Η "αντίθετη άποψη" σας, αφού προτιμάτε τον πληθυντικό, διανθίστηκε με μπόλικο κυνισμό, "άποψη",
υποδείξεις, ντοματούλες και γιαουρτάκια... :wink:

Όπως καταλαβαίνετε -υποθέτω- η χρήση πληθυντικού και το μάλλον χωρίς περιεχόμενο "Ευχαριστώ" δεν είναι
ικανά από μόνα τους να σώσουν την κατάσταση ή να βοηθήσουν τον όποιο διάλογο.

Καλώς ορίσατε λοιπόν. :wink:

A

audiomusic

Guest
Andrew said:
Εγω ξερεις τι βλεπω;
Βλεπω ενα νεος μελος με 23 post που στο συνολο τους αποτελουν "ωδη" στο High Fidelity Mag.
Βλεπω ενα νεο μελος που υποτιθεται μπαινει σε ενα foroum για να ανταλλαξει αποψεις και να κανει διαλογο
Βλεπω ενα νεο μελος να δηλωνει "απλός και ταπεινός λάτρης της ποιοτικής μουσικής ... και συλλέκτης " εχοντας

Και ...καλως ορισες!!

Χμ...οι συλλέκτες και οι μουσικόφιλοι δεν ασχολούνται με ξεβράκωτες...ενδιαφέρον άποψη...

Επειδή εγώ ασχολούμαι καλό θα ήτανε να το κάνατε και εσείς γιατί η σεξουαλική ανεπάρκεια δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Βρήκα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity που αναζητούσα οπότε δεν έχω λόγο παραμονής.

Μελετήστε τους κανόνες εσείς που θα παραμείνετε διότι δεν σέβεστε ούτε τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας και ελπίζω αυτό να μην σας εμπλέξει σε σοβαρότατες κατηγορίες μια μέρα.

Ασχοληθείτε και με καμιά ξεβράκωτη...θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι....με αυτό του αντικειμενικού παρατηρητή ίσως?

Αντικειμενικότητα...πάλι σε άγνωστες λέξεις αναφέρομαι.

Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.

Reaction score
14
audiomusic said:
Andrew said:
Εγω ξερεις τι βλεπω;

Και ...καλως ορισες!!

Χμ...οι συλλέκτες και οι μουσικόφιλοι δεν ασχολούνται με ξεβράκωτες...ενδιαφέρον άποψη...

Επειδή εγώ ασχολούμαι καλό θα ήτανε να το κάνατε και εσείς γιατί η σεξουαλική ανεπάρκεια δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Βρήκα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity που αναζητούσα οπότε δεν έχω λόγο παραμονής.

Μελετήστε τους κανόνες εσείς που θα παραμείνετε διότι δεν σέβεστε ούτε τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας και ελπίζω αυτό να μην σας εμπλέξει σε σοβαρότατες κατηγορίες μια μέρα.

Ασχοληθείτε και με καμιά ξεβράκωτη...θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι....με αυτό του αντικειμενικού παρατηρητή ίσως?

Αντικειμενικότητα...πάλι σε άγνωστες λέξεις αναφέρομαι.

Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.
όποιου κυρίου ή κυρίας δεν του αρέσει το AVSITE, όσο ελεύθερα ερχεται και καλοσορίζεται και γίνεται μέλος της παρέας μας άλλο τοσο ελεύθερα αποχωρεί και δεν μας λείπει... εκτός εάν η συνδρομή του ήταν τέτοια που αφήνει κενό

Το μόνο κενό που θα αφήσετε είναι το τεύχος απο κάποιου το ράφι...

Στο καλό και καλή ανάγνωση του τεύχους σας..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988