melina
Cargo 200
- Reaction score
- 46.115
όχι εκεί που είναι δαγκωμένο, εκεί που έβαλες τις ροδέλες λέω. Εγώ δεν θα το είχα σφιχτά πάντως, θα του άφηνα λίγη ελευθερία.Αυτό έγραψα. Είναι φτιαγμένα να στρίβουν λίγο αλλά είχαν κολλήσει.
όχι εκεί που είναι δαγκωμένο, εκεί που έβαλες τις ροδέλες λέω. Εγώ δεν θα το είχα σφιχτά πάντως, θα του άφηνα λίγη ελευθερία.Αυτό έγραψα. Είναι φτιαγμένα να στρίβουν λίγο αλλά είχαν κολλήσει.
ε, δώστου και συ λίγο αέρα να έχει, μην το στριμώχνεις.Είχε λίγο μπόσικο, ίσως 5 χιλιοστά,
Αφού δουλεύει το στριφτάρι. Θα κρατήσω μέσα στη βάρκα τα ροδέλια και θα δω.ε, δώστου και συ λίγο αέρα να έχει, μην το στριμώχνεις.
Περίπου, δλδ στρώνω κάτ στο ταψί κλιματόβεργες και ακουμπάω τη προβατίνα πάν, γίνετε μούρλια.Θα τα φας αυτά;

Αυτό το χούι να το κόψεις .Πάντα μένουν με βενζίνη μέσα.![]()
Αυτό κράτα το !Φρεσκοακονισμένες αλυσίδες (+2 εφεδρικές το καθένα)
Το Stihl είναι 15 χρόνων όπως έγραψα, κι έχω 16 χρόνια ένα multi Husqvarna με τρίμμερ, μπορντούρα και ακροκόφτη.Αυτό το χούι να το κόψεις .

Κοίτα να είναι σοβαρή η αντιπροσωπεία γιατί όταν δεν υπάρχει στοκ ανταλλακτικών περιμένεις και περιμένεις. ΑΝ έρθουν.Μιας και ανέφερες τη μηχανή γκαζόν ,έχει κανείς πρόταση για μηχανή στυλ σκούπας ρομπότ?
Να κάνει μόνη της τη δουλειά.
Ειδα στον skroutz μερικές προτασεις.
Είδα μηχανάκια από 1000 euro.Ναι είναι επίπεδο το έδαφος χωρίς πολλά παρτερια. Επιφάνεια σύνολο γύρο στο 1 στρέμμα.Κοίτα να είναι σοβαρή η αντιπροσωπεία γιατί όταν δεν υπάρχει στοκ ανταλλακτικών περιμένεις και περιμένεις. ΑΝ έρθουν.
Ποιές είναι οι προτάσεις; Είναι επίπεδο το έδαφος οπότε όλα είναι εύκολα; Είναι μονοκόμματο το γκαζόν, χωρίς διαδρόμους και πολλά παρτέρια;
Και καλά κάνεις . Όσο για την βενζίνη υπάρχει ενδεχόμενο να συμβεί πολυμερισμός , αυτό εξαρτάται κυρίως από τις συνθήκες αποθήκευσης για αυτό και για να είσαι σίγουρος φρόντισε να μην κρατάς πάνω από 30 ημέρες καύσιμο , αγόραζε λιγότερο ώστε να μην σου μένει .EDIT: Όλοι, Husqvarnες, Stihlηδες, μηχανικοί μου λένε επίσης να βάζω περισσότερο απο 2% λάδι και τους έγραφα ανέκαθεν. Πάντα 2, μόνο 2.