ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ολα αυτα που λες οτι ζητας ανταποκρινονται σε ενα αυτοκινητο.alfa romeo gt.και πορτμπαγκαζ εχει και χωρους για κουπε αυτοκινητο και στριφτερο ειναι και εχει τιμονι και οχι τα "αερινα" αλλων αυτοκινητων και ειναι και πανεμορφο και ξεχωριστο.τι αλλο θες?με τις προσφορες τωρα παιρνεις ανετα την 1.8 με πολυ καλο εξοπλισμο.
Κατω απο 28000;;; :135: Αλλα βγαινει οσο η 159 και δυστυχως μονον 3θυρη!
Η αληθεια ειναι οτι πλην της 159 δεν κοιταξαμε καθολου για αλλη Αλφα γιατι λεμε να αλλαξουμε...παρεα!

Reaction score
6
αν μπεις στο site της alfa θα δεις οτι η progression εχει 29400 ευρω.μειον 3000 ευρω εκπτωση που δινει η αλφα στην gt συν κατι εξτρα που θα βαλεις στον εξοπλισμο πας γυρω στα 28 χιλιαρικα.βαζεις αν θες και καμια δοσουλα για να βαλεις κανα δερμα στο σαλονι.να παρεις ενα αυτοκινητο να το φχαρηστηθεις μια που εισαι αλφιστας

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

αν μπεις στο site της alfa θα δεις οτι η progression εχει 29400 ευρω.μειον 3000 ευρω εκπτωση που δινει η αλφα στην gt συν κατι εξτρα που θα βαλεις στον εξοπλισμο πας γυρω στα 28 χιλιαρικα.βαζεις αν θες και καμια δοσουλα για να βαλεις κανα δερμα στο σαλονι.να παρεις ενα αυτοκινητο να το φχαρηστηθεις μια που εισαι αλφιστας
Ναι αλλα ειναι 3θυρη γμτο - αλλιως:135::135::135:
Το Tiguan ; μπα δεν παω σε τζιποειδες και μαλιστα με 1,4 κινητηρα (ανεξαρτητα απο τα καλα του)

Reaction score
6
και τι εγινε.απο την στιγμη που μεγαλωσες τα παιδια σου να παρεις ενα αυτοκινητο για σενα και την συντροφο σου.εσεις μπροστα θα καθεστε.οι πισω ας κανουν και μια παραχωρησουλα:105::105:

Reaction score
6
πηγαινε να κανεις ενα test drive την gt.εγω εκανα την διλιτρη και κολλησα.μιλαμε για αριστοκρατικο σπορ αυτοκινητο

Reaction score
2
ο κινητηρας ειναι για τα μπαζα.... και ειναι πανακριβη για αυτα που προσφερει....

Reaction score
6
για πες μου αλλο κουπε σε αυτα τα λεφτα.και γιατι ειναι για τα μπαζα.αλλωστε ο φιλος μας ψαχνει για αυτοκινητο σε αυτην περιπου την ιπποδυναμη και δεν θελει τουρμπο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Λοιοιοιπον, νεωτερα κατοπιν ολοκληρωσης σχεδον των επισκεψεων:
1)Α4 1,8/120/ περι τα 28000 λενε , αλλα εδω στο φουσκωνουν με το ετσι θελω στα 31500 - για το αλλο παραγγελια και θα αργησει και μαμουκαλα. Θελουν να ξεφορτωθουν τα υπαρχοντα.
2) VW Passat CC 1.8/160/ Τεραααστιο μου φανηκε και επιδειξιας σχετο! Ετσι κι ετσι... Ομορφο ομως μεσα και διθεσιο πισω (ΟΚ ειναι)
3)VW Passat 1.4 +1.8 Κι αυτο μεγαλο (τι να βαζω μεσα; αντε καμια γλαστρα (κιουπι!) για το εξοχικο!
4)VW Jetta 1,4/140/22000ε Μια καλη προταση για χωρους κλπ. Σαν το Γκολφ αλλα πιο μεγαλο φυσικα. Δεν...
5) VW Tiguan 1.4/150 Ξεκιναει απο 27500 αλλα οι εδω το φορτωσαν με ηλιοροφες σχαρες κλπ και παει στα 31000+. Ενα καλο τζιποειδες (και ειναι 4Χ4)
Παρατηρηση: Πολυ μπλαζε ο χοντρουλης τυπος εδω στη VW - μαλλον θα παω αν αποφασισω σε γειτονα (αφηστε και τα σερβις τους που οπως λενε ειναι απαραδεκτοι και ακριβοι)

Σε Φορντ και Μαζντα δεν πηγα λογω μη...ενδιαφεροντος. Στην Οπελ οταν ερθει το ινσινια θα παω να το δω αλλα...τανκερ βρε παιδι μου
Μου κολλησε φυσικα το 60 της Βολβο...Μου φαινεται πιο καλης κατασκευης απο τα εντελως νεα που πολλα φρου φρου και αρωματα προωθουν! Αν μαλιστα απο 177ιππους το τσιπαρεις στους 230 (με 1000€ οπως μου ειπε ιδιοκτητης σε αλλο φορουμ) χωρις αυξηση καταναλωσης, τι αλλο θελουμε; Βεβαια παλιο προς αντικατασταση μοντελο, αλλα δεν νομιζω οτι το Πασσατ ειναι ομορφοτερο απ αυτο (αφηστε οτι πουλας και...υπουργιλικι!). Μεταπωλητικη αξια μηδεν αλλα(οπως ξαναειπα) μετα απο 10 χρονια...ζωη σε ελογου σας! Αν το ριξουν στα 25000 (ή ατοκα) μαλλον θα...
Οποτε οι επιλογες ειναι μεταξυ Α4-ΠασσατCC_Volvo s60 και ισως το Tiguan (πολυ...ισως ομως). Καλιτερο και πιο μοντερνο το Α4 αλλα σε σκιζουν στις δοσεις (10%) - 7% η Βολβο- 4,5% η Λαντσια - 3,9% η Φιατ. Στα ιδια περιπου λεφτα βγαινει το πετρελαιο της Λαντσια (1,9/190 ιπποι) αλλα μπροστα στο Α4 η στα αλλα δεν... λεει!
Λοιοιοιπον τι λετε;

Reaction score
0
το καινουργιο Skoda Superb με τα χιλια, και 1,4 tsi και 1,8tsi διαλεγεις και πέρνεις....αν δεν ειχα πάρει το Octavia 5 πριν περιπου 7 μήνες θα το χτύπαγα σίγουρα....τεράστιοι χώροι και απίστευτο μακραν...1,4tsi 125hp με κανα 20αρικακι και 1,8 tsi 160hp γύρω στα 24 χιλιαρικα αλλα ακόμα και στο πίσω κάθισμα κάθεσε σταυροπόδι

Reaction score
1

το Superb είναι Passat ... εμένα με χαλάει το όνομα skoda ... για την μόστρα και μόνο θα πήγαινα passat , αλλά η προτίμηση σε αυτή την θέση είναι S60 ...

Lancia λέμε ! απλά δεν θα είναι bicolore

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Για συζυγατα αποφασισα πιο...γρηγορα:135: Με χαλαει το οτι αυτα που μου (μας - δηλ) αρεσουν ειναι τεραστια (4,80) αλλα και πολυ επιδεικτικα φτιαγμενα (πολλα φρου φρου). Ή και μικρα για οικογενειακες αναγκες (golf) Παντως...ρωταω συνεχεια αφου ετσι κι αλλιως το νεο ετος θα γινει η αγορα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Όποιος μπορεί να δώσει 28 χαρτιά, μπορεί να δώσει και 34. Πάρε μια C200.
Μην το λες... υπαρχουν και αλλαι υποχρεωσεις!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis